Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2014 Ιχθείς

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2014
Ιχθείς


Γενικά
Ο Ποσειδώνας θα παραμείνει στο ζώδιο του Ιχθύολόκληρο το 2014, ενισχύοντας τα όνειρα σας, ιδιαίτερα για όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 και 27 Φεβρουαρίου. Με αρκετή περισυλλογή και κινήσεις συντηρητικές θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια οικονομικά και υλικά προβλήματα που φέρνετε από το παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει δύναμη για να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα επιτύχετε ανανέωση των σχέσεων σας, που την τελευταία διετία έχουν βυθιστεί στη στασιμότητα.
Από τους πρώτους μήνες του έτους, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε τυχόν θέματα της υγείας. Το 2014, αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές όψεις του Κρόνου και προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα, θα αποδειχθεί ότι είναι ένα οικονομικά επιτυχημένο και σταθερό έτος, που αφήνει πίσω οριστικά τις περσινές δυσκολίες και υπόσχεται πολλά για την μελλοντική σας εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εσάς θα περάστε έναν σκληρό χρόνο με επιθέσεις από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, όμως η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, έτσι ώστε να οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο και να ξεπεράσετε την ευαισθησία σας.
Επαγγελματικά
Το 2014 ο Ουρανός στο ζώδιο σας θα φέρει αρκετά οικονομικά σκαμπανεβάσματα. Οι πλανητικές όψεις θα φέρνουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο για την έναρξη νέων συνεργασιών και βελτίωσης των σχέσεων με τους συναδέλφους. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες και τα έργα σας προς τη σωστή κατεύθυνση, αξιοποιώντας το ομαδικό πνεύμα και τη δύναμη του χαρακτήρα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους από το παρελθόν, αποφέροντας νέα κέρδη σαν συνέπεια σωστών κινήσεων.
Στο επάγγελμα σας θα αποκτήσετε νέους υποστηρικτές, οι οποίοι θα σας κάνουν να εκπλαγείτε με την σταθερότητα και ανθεκτικότητα της σχέσης σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να δημιουργήσετε νέες επαφές και να πάρετε μια προαγωγή με σπουδαία μελλοντική εξέλιξη. Οι διελεύσεις των Ουρανού –Πλούτωνα θα υποστηρίξουν την άνθιση επαγγελματικών σχεδίων με μακροπρόθεσμη βάση. Από τις 16 Ιουλίου και μετά ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα τον επαγγελματικό τομέα και τα νέα ξεκινήματα.

Οικονομικά
Με το ξεκίνημα του έτους 2014 θα επικεντρωθείτε στη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασής. Η Θέση του Ήλιου, του Δία, του Ερμή και του Ουρανού στο ωροσκόπιο σας θα συμβάλει στην ενίσχυση της υλικής σας κατάστασης, καθώς επίσης και στην αύξηση των οικονομικών, ιδιοκτησίας και ακινήτων. Η επιτυχία σας θα είναι στο ζενίθ της. Τα έσοδα θα είναι τακτικά και θα υπάρξει πιθανότητα να συνάψετε συμβάσεις και να κάνετε μεγάλες αγορές. Το οικονομικό σας μέλλον, με τις σωστές κινήσεις, φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο. Η συμπόρευση με νέους συνεργάτες θα είναι πολύ ευεργετική για πολλούς από εσάς. Ο Κρόνος θα εισέλθει στον τομέα της σταδιοδρομίας σας στις 23 Δεκεμβρίου 2014 (έτσι το 2015 θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη χρονιά στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα ). Εστιάστε από τα μέσα Σεπτεμβρίου σε νέους στόχους και φιλοδοξίες.

Αισθηματικά – Οικογενειακά
Το 2014 ο Δίας θα παραμείνει στον τομέα της αγάπης έως και τις 16 Ιουλίου με συνέπεια να έχετε νέες ρομαντικές γνωριμίες, αλλά ταυτόχρονα και παθιασμένες σχέσεις που θα σας συναρπάσουν! Κάποια ένστικτα έντονης κτητικότητας και ζήλιας ενδέχεται να εμφανιστούν, ειδικά αν ανήκετε στους Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου.
Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση, θα ήταν σκόπιμο να θέσουν τα πράγματα επί τάπητος για την επίλυση μεγάλων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Με δυναμισμό και γενναιότητα θα καταφέρετε να αποσαφηνίσετε την κατάσταση οριστικά, για βρείτε επιτέλους την ισορροπία και την ψυχική σας ηρεμία. Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας, και μερικοί από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα με την πρώτη ματιά. Από τις αρχές του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και γνωριμίες στο εξωτερικό.
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα συναντήσετε ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, με φόντο ένα εξωτικό περιβάλλον που θα ενισχύει την ένταση και το πάθος μιας νέας ερωτικής σχέσης που θα σας συναρπάσει. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις επισημοποίησης της σχέσης σας αμέσως, για να αποφύγετε απρόβλεπτες συνέπειες που ενδέχεται να προκύψουν μελλοντικά. Κάντε τη σχέση σας ισχυρότερη και βαθύτερη με το χρόνο, πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.
Από τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετά θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες και ίσως η νέα σας αγάπη να αναμειγνύεται με φιλία, να υπάρξουν μπερδεμένα συναισθήματα και έντονος ερωτισμός. Προσοχή όμως στη παράφορη ζήλια σας! Η παράλογη συμπεριφορά σας μπορεί να περιπλέξει την σχέση με το σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να έρθει η οριστική ρήξη. Η ανάδρομη πορεία του Άρη από τις 1 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Μαΐου ενδέχεται να επιφέρει οριστικές ρίξεις στον οικογενειακό-αισθηματικό τομέα.
Υγεία
Το 2014 η θέση των πλανητών που κυριαρχούν στον έναστρο ουρανό θα σας γεμίσει με πολύ ενέργεια, δράση και εποικοδομητικά έργα. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς υπάρχει μια πιθανότητα μικροπροβλημάτων στον τομέα της υγείας σας. Λόγω της θέσης του Ουρανού και του Δία, η σωματική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί. Άσκηση και καλή δια τροφή είναι το μυστικό για να δια τηρήσετε την ευεξία και τη φόρμα σας.
Συμβουλή
Το 2014, θα πρέπει να καταβάλετε οργανωμένη προσπάθεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Η θέση του Ουρανού και του Δία θα σας κάνει πιο διαλλακτικούς με περίγυρο και αγαπημένα πρόσωπα. Η εσωτερική σας αρμονία θα σας ωθήσει στο να κλείσετε συμφωνίες προς όφελος σας χωρίς κανένα δισταγμό, με την προϋπόθεση να φερθείτε δυναμικά και να μην περιπλέξετε τα πράγματα εξαιτίας της υπερβολικής απαισιοδοξίας που θα σας ταλαιπωρεί κατά καιρούς. Μην φοβάστε την απώλεια. Θυμηθείτε πως αυτός που δίνει, λαμβάνει και τα περισσότερα.
Η παρουσία του Πλούτωνα στο ωροσκόπιο σας προκαλεί αντίκτυπο και μπορεί να εξουδετερώσει τις θετικές όψεις, προκαλώντας σας αδικαιολόγητες αμφιβολίες και φόβους. Η πραγματικότητα και ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτή την τάση. Η θέση του Ποσειδώνα θα σας πιέσει! Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας κατευθύνουν. Για να πετύχετε θα πρέπει να γίνετε αρκετά σκληροί.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ 3υρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
★ Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.