Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Δίας στο Λέοντα (16.7.14 – 11.8.15)



Ο Δίας, ο πλανήτης της χαράς και της επέκτασης, ένας από τους λίγους ευεργέτες πλανήτες του πλανητικού μας συστήματος, αλλάζει ζώδιο στα μέσα του καλοκαιριού, στις 16.7.2014 και περνάει από τον Καρκίνο στο Λέοντα, όπου θα μείνει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο (μέχρι τις 11.8.2015). Με τον Ουρανό από το Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη κίνηση (ο πρώτος σε ανάδρομη πορεία από τις 22.7.2014 και ο δεύτερος ήδη σε ανάδρομη κίνηση από τις 15.4.2014, παραμονές του Μεγάλου Σταυρού του Απριλίου) η θετική του επιρροή περιορίζεται αισθητά.

Δίας και Ουρανός όντας στη παρούσα φάση σε ζώδια της φωτιάς, αναμένεται να αλληλεπιδράσουν, με τον Ουρανό να περιορίζει κατά τι την θετική επιρροή του Δία, ενώ ο Δίας να διαδραματίζει ρόλο εξισορροπητικό και αυτό του ειρηνοποιού απέναντι στον επαναστάτη Ουρανό. Η διαμάχη μεταξύ του καινούργιου και του παλιού θα συνεχιστεί, ενώ περνάμε σταδιακά σε μια πιο ριζοσπαστική περίοδο, με τις καινούργιες ιδέες και πρακτικές να κερδίζουν σε κάθε επίπεδο έδαφος. 

Η μεσαία τάξη των κοινωνιών θα συνεχίζει να μάχεται για την επιβίωση της και για να καταφέρει την πολυπόθητη ανατροπή του κατεστημένου, ενώ ο ακήρυκτος οικονομικός πόλεμος και ο στρατιωτικός ανταγωνισμός μεταξύ εθνών θα κλιμακωθεί. Πόλεμοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν ή θα κηρυχτούν με απώτερο σκοπό την υφαρπαγή και την άγρια εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών  πηγών διαφόρων χωρών του κόσμου από τους ισχυρούς, ενώ η νομοθετική εξουσία αρκετών χωρών αναμένεται να δώσει ένα ακόμη ράπισμα στα ήδη εξαθλιωμένα πλήθη.

Παρόλα αυτά, ο Δίας αναμένεται να δώσει μια ώθηση στην επιχειρηματικότητα και την δημιουργικότητα ατόμων και επιχειρήσεων, θα υπάρξουν κάποιες σαφείς τάσεις εκτόνωσης των μαζών μέσα από τη διασκέδαση, μια και η πίεση και ο φόβος δεν μπορούν να έχουν μεγάλη διάρκεια, και ήδη διήρκεσαν πολύ, ενώ δεν αποκλείονται και κραυγαλέες τάσεις επιδειξιμανίας, μια και ο Λέοντας ενδιαφέρεται περισσότερο για το «φαίνεσθε» παρά για την ουσία των πραγμάτων. Επίσης το θέατρο, ο κινηματογράφος και οι εικαστικές τέχνες αναμένεται να παρουσιάσουν κάποια  σημάδια άνθισης, συνεπικουρούμενα και από τον ανάδρομο Ποσειδώνα, που ενδεχομένως να οφείλονται σε μια φρέσκια ματιά.

Ευνοούνται από την παρούσα θέση του Δία κυρίως τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) που θα έχουν μεγάλη ώθηση και έντονη δημιουργικότητα μέσα από καινούργια οράματα, και δευτερευόντως τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

ΚΡΙΟΣ
Κατά το δωδεκάμηνο που ακολουθεί ανακτάτε την χαμένη σας αισιοδοξία με τις προοπτικές που σιγά-σιγά θα βλέπετε να ανοίγονται μπροστά σας. Η καλύτερη σας ψυχολογία συντελεί αποτελεσματικά στο να αυξήσετε την  παραγωγικότητα σας στο επαγγελματικό τομέα αλλά και να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί.

Οι επαγγελματικές σχέσεις με το εξωτερικό αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, και ίσως να δεχτείτε μια πρόταση συνεργασίας από εκεί που δεν το περιμένετε ή ακόμη και να βρεθείτε στο εξωτερικό για δουλειά.

Στο συναισθηματικό τομέα οι δεσμευμένοι ενδεχομένως να αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα στη σχέση τους, που μπορεί να είναι η συμβίωση, ένας γάμος ή η απόκτηση ενός παιδιού.

Όσο για τους αδέσμευτους, ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να σημάνει την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη προσωπική τους ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Δίας από τη θέση του στο Λέοντα έχει μια πιο υπόγεια δράση για το ζώδιο σας, καθώς σας ωθεί να εμβαθύνετε σε θέματα πίστης, σας δημιουργεί μια εσωτερική ανάγκη να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τη μεταφυσική ή τον αποκρυφισμό και μέσα από τις διεργασίες αυτές να σταθείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στα πόδια σας.

Ευνοούνται αυτή τη περίοδο θέματα ακίνητης περιουσίας, αλλά και διευθέτησης εκκρεμοτήτων με Εφορίες, Τράπεζες και Ασφαλιστικά Ταμεία με θετικό τρόπο. Προσοχή όμως θα χρειαστεί να επιδείξετε στις βιαστικές και απρόσεκτες κινήσεις σας που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα και τραυματισμούς!

Τα έξοδα σας θα είναι αυξημένα κατά το χρονικό αυτό διάστημα, μπορείτε όμως να εξασφαλίσετε ένα επικουρικό εισόδημα από την ενασχόληση σας με τις τέχνες, τον αποκρυφισμό, την μεταφυσική ή οποιαδήποτε πιο εσωτερική σας αναζήτηση.

Η αισθηματική σας σχέση αποκτά καινούργια βαρύτητα, καθώς αποζητάτε την ουσία πέρα από τη επιφανειακή επαφή και την διαχείριση της καθημερινότητας σας.

Για τους αδέσμευτους, η τονωμένη τους προσωπικότητα και η ακόρεστη σεξουαλική τους δίψα θα τους εξασφαλίσει άπειρους έρωτες και φλογερά πάθη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίας θα δώσει τον χρόνο που ακολουθεί ώθηση στα επικοινωνιακά σας ταλέντα, ώστε μέσα από καινούργιου κύκλους γνωριμιών αλλά και από την ομαδική δουλειά να βρείτε τους υποστηρικτές εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

Αρκετές αλλαγές και αναπροσαρμογές αναμένεται να συντελεστούν στο φιλικό σας κύκλο, καθώς σε στιγμές κρίσιμες για την πορεία σας θα διαπιστώσετε ποιοι από τους φίλους σας, σας στηρίζουν ανιδιοτελώς και ποιοι σας επιβουλεύονται ή και σας υποσκάπτουν.

Η περίοδος αυτή θα αναδείξει νέες επαγγελματικές σχέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από την στασιμότητα και να εγκαινιάσετε μια περίοδο ανοδικής πορείας στον τομέα της καριέρας σας.
Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα έχετε τις ευκαιρίες που πρέπει για να αναθερμάνετε μια αισθηματική σχέση που έχει ρουτινιάσει και να τις δώσετε μια καινούργια προοπτική.

Όσο για τους αδέσμευτους, αναμένονται πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και έρωτα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας μόλις εγκατέλειψε το ζώδιο σας και λογικά θα πρέπει να έχετε κάνει κάποια καινούργια βήματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο κατά τον προηγούμενο χρόνο. Την χρονιά που ακολουθεί καλείστε να σταθεροποιήσετε ότι ξεκινήσατε και να του δώσετε ώθηση να αναπτυχθεί στο μέλλον.

Οι επαγγελματικές σας σχέσεις αναμένονται να βελτιωθούν, το ίδιο και τα εισοδήματα σας, ενώ δεν αποκλείονται και πρόσθετα εισοδήματα από εναλλακτικές δραστηριότητες ή πηγές εσόδων. Οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό χώρο αναμένεται να αυξηθούν αισθητά το διάστημα αυτό, και γι αυτό δεν θα πρέπει να παραμελείτε την υγεία και ξεκούραση σας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε προς το υγιεινότερο τη διατροφή σας και να εντάξετε την άσκηση στη ζωή σας.

Για τους αδέσμευτους, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας με την επίλυση των όποιων διαφορών.

Όσο για τους αδέσμευτους, νέοι έρωτες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, ενώ δεν αποκλείεται να είναι από τον χώρο της δουλειάς σας.

ΛΕΩΝ
Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας εγκαινιάζει μια περίοδο ευκαιριών, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Νομικής φύσης εκκρεμότητες μπορούν να έχουν επιτυχή για τα συμφέροντα σας έκβαση, ενώ οι επαγγελματικές επαφές με το εξωτερικό ή η επικοινωνίας σας με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό μπορεί να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Είναι μια περίοδος που η τονωμένη σας προσωπικότητα, η πληθωρικότητα και η αισιοδοξία προσελκύει γύρω σας άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα άλματα που έχετε ανάγκη. Παράλληλα με την πιο αισιόδοξη ματιά που θα έχετε για το μέλλον, φαίνεται ότι η περίοδος αυτή θα είναι καταλυτική ως προς τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Μια αλλαγή φιλοσοφίας ή στάσης ζωής θα αλλάξει την πορεία των πραγμάτων.

Οι δεσμευμένοι μπορούν με την βοήθεια του Δία να αναθερμάνουν μια φθαρμένη σχέση, ενώ η διάχυτη αισιοδοξία σας θα είναι η αιτία να περνάτε ευχάριστα και με αρκετή διασκέδαση τον ελεύθερο χρόνο σας.

Αναφορικά με τους αδέσμευτους, θα ζήσετε μια περίοδο που η αισθηματική σας ζωή θα περάσει από την ανυπαρξία στην περίοδο των «παχέων αγελάδων», με πολλές και ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες και πολύ φλερτ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι εσωτερικές διεργασίες αλλά και η υγεία σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας το διάστημα που ακολουθεί. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε τις ισορροπίες σας, είτε μέσα από την μεταφυσική, είτε από την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος σας για τη θρησκεία.

Θέματα υγείας που μπορεί να σας απασχολούν, κατά το δωδεκάμηνο που ακολουθεί μπορούν να βρουν λύση, πιθανόν και μέσα από μια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, ενώ η ψυχολογία σας είναι τονωμένη και αυτό θα έχει σημαντική ανταπόκριση τόσο στο επαγγελματικό σας, όσο και στο προσωπικό σας περιβάλλον.

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ολοκληρώσετε κάποιες προσπάθειες που έχετε σε εξέλιξη ή να εντείνετε τις προσπάθειες σας για επαγγελματική ανέλιξη. Πάντως καινούργια ανοίγματα δεν θα σας έβγαιναν σε καλό, μια και το πλανητικό σκηνικό δεν θα είναι με το μέρος σας. Αλλά και στον οικονομικό τομέα θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές, αλλά και ευκαιρίες να τακτοποιήσετε με ευνοϊκό τρόπο παλιές εκκρεμότητες.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις δυνατότητες και ευκαιρίες να αναθερμάνετε τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να χαρείτε τον έρωτα και μια καινούργια, ουσιαστική συντροφική  σχέση.

ΖΥΓΟΣ
Με τον Δία στο Λέοντα ξεκινάει μια περίοδος όπου το διπλωματικό σας ταλέντο και η επικοινωνίας σας θα λάμψουν και μέσα από την ένταξη σας σε καινούργιες ομάδες ή συλλόγους μπορείτε να δώσετε μια μεγάλη ώθηση στη δουλειά σας και στον κύκλο γνωριμιών σας.

Θα μπορέσετε να συνάψετε καινούργιες συμμαχίες στον επαγγελματικό σας χώρο και να ανοίξετε ένα καινούργιο κεφάλαιο στη καριέρα σας, αυτό όμως θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικό, εάν συνδυαζόταν μέσα από ομαδική δράση. Βάλτε καινούργιους στόχους στην επαγγελματική σας ζωή και με ανανεωμένη ελπίδα ατενίστε το μέλλον! Για όσους αναζητούν απασχόληση, τώρα είναι η ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν, μια και το πλανητικό σκηνικό είναι πολύ πιο θετικό απέναντι τους.

Οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, είτε αυτό λέγεται συμβίωση, είτε γάμος, ενώ οι ήδη παντρεμένοι θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για ρομαντικές στιγμές και ευχάριστες αποδράσεις.

Και για τους αδέσμευτους θα υπάρξει αρκετή δράση και ίσως να ξεκινήσετε μια καινούργια συναισθηματική σχέση, αρκεί να μην αισθάνεστε ότι αυτή σας καταπιέζει ή σας πνίγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια εποχή ξεκαθαρισμάτων στις σχέσεις σας, ενώ οι μήνες που θα ακολουθήσουν θα φέρουν τη σταθεροποίηση, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η εργασία σας ευνοείται και οι ευκαιρίες δεν αργούν να έρθουν, είτε πρόκειται για προτάσεις για κάτι καινούργιο, είτε για την ανέλιξη σας στον εργασιακό χώρο που απασχολείστε. Οι σχέσεις σας με το αφεντικό σας είναι αγαστές, κάτι που δεν αποκλείεται να εκφραστεί και με μια απρόσμενη αύξηση στις απολαβές σας.

Προβλήματα υγεία που πιθανά αντιμετωπίζετε μπορούν να βρουν με μεγαλύτερη ευκολία λύση, και μέσα από μια πιο υγιεινή διατροφή να τονώσετε τον οργανισμό σας και να θωρακίσετε την άμυνα του.

Το ξεκαθάρισμα των προσωπικών σας σχέσεων μπορεί να φέρει αρκετές αλλαγές στη ζωή σας, θα είναι όμως σε μεγάλο βαθμό επιλογή δική σας η πορεία που θα πάρει η συναισθηματική σας σχέση.

Όσο για τους αδέσμευτους, διαφυλάξτε τη προσωπική σας ζωή, γιατί είναι έντονη η πιθανότητα να συνάψετε σχέση μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον και θα δώσετε λαβή για κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε από τους ευνοημένους του ζωδιακού, μια ο κυβερνήτης σας περνάει σε ένα φιλικό προς εσάς ζώδιο, χαρίζοντας σας λάμψη, γοητεία, καλή διάθεση και πολλές ευκαιρίες!  Θα είναι σαν να βγαίνετε από μια στενωπό και να ξαναβρίσκετε τον παλιό, καλό σας εαυτό!

Στον εργασιακό τομέα η αποδοτικότητα σας θα βρίσκεται στα ύψη, ενώ οι ιδέες σας θα είναι νεωτεριστικές και αποτελεσματικές. Ευνοείστε στο θέμα των σπουδών ή της ενημέρωσης μέσω σεμιναρίων, υπό την έννοια της απόκτησης μεγαλύτερης εργασιακής επάρκειας που θα σας βοηθούσε να κάνετε το επόμενο βήμα στη καριέρα σας.

Οι επαφές σας με το εξωτερικό αναμένεται να είναι εξαιρετικά θετικές, και ίσως να θελήσετε να ρισκάρετε μια αλλαγή χώρας κατοικίας, με την προοπτική και την ελπίδα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, καινούργιες συνθήκες δουλειάς ή ξένους πολιτισμούς.

Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στη σχέση σας, που φαίνεται να την έχετε παραμελήσει.  Μέσα από τις αποδράσεις, τα ταξίδια και τις καινούργιες εμπειρίες μπορείτε να δώσετε έναν αέρα φρεσκάδας που τόσο τον έχει ανάγκη.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ίσως και από άλλη χώρα, που θα σας συναρπάσουν και θα θελήσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Δια στο Λέοντα είναι η περίοδος σταθεροποίησης κάποιων καταστάσεων ή κεκτημένων στη ζωή σας. Οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε από το παρελθόν μπορούν πολύ πιο εύκολα να βρουν λύση και να πάψουν να σας πιέζουν, ενώ η οικονομική αβεβαιότητα που σας ταλαιπωρούσε υποχωρεί σημαντικά.

Εκεί που θα πρέπει να δείξετε αρκετή προσοχή είναι ο τομέα της υγείας σας, μια και είναι αρκετά εξασθενημένος ο οργανισμός και υπάρχει η περίπτωση να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Βελτιώστε τις συνθήκες διατροφής σας, ξεκουραστείτε αρκετά και μην αμελείτε να επισκέπτεστε τον γιατρό σας, όταν τα σημάδια είναι ανησυχητικά.

Στον αισθηματικό τομέα, οι δεσμευμένοι θα αποζητάτε ένα νέο και ουσιαστικότερο επίπεδο επικοινωνίας με το ταίρι σας. Θα θέλετε να βγάλετε τα εσώψυχά σας, ίσως για πρώτη φορά με τέτοια έμφαση κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, και το ίδιο θα περιμένετε και από τον σύντροφό σας.

Για τους αδέσμευτους η περίοδος αυτή θα φέρει πολύ διασκέδαση, έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και πάθη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας στο Λέοντα σας κάνει ακόμη πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς, με αποτέλεσμα να διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών και των συνεργατών σας. Οι σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια επιφυλάσσουν ευχάριστες ανατροπές και παλιές εντάσεις περνάνε στην ιστορία.

Νέοι άνθρωποι μπαίνουν και στη επαγγελματική σας ζωή, με συνέπεια να σας χαρίζουν καινούργια προοπτική και μια νέα ελπίδα για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Το Φθινόπωρο του 14 μπορείτε να θέσετε νέους στόχους και να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας πλάνα, ώστε με καινούργια ορμή να κυνηγήσετε το όνειρό σας.

Οι δεσμευμένοι που αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας, ίσως αυτή τη περίοδο να αποφασίσετε να επαναξιολογήσετε τη σχέση σας και να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Για τους υπόλοιπους, μπορεί να σημαίνει μια σταθεροποίηση και μια εμβάθυνση υπό την μορφή μιας μονιμότερης  δέσμευσης.

Τους αδέσμευτους τους περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις παντού! Υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα και σίγουρα θα το απολαύετε. Ίσως να κάνετε μια γνωριμία σε ένα ταξίδι που θα σας πάρει τα μυαλά.

ΙΧΘΕΙΣ
Η θέση του στο Λέοντα θα διαδραματίσει υποβοηθητικό ρόλο για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προστατευμένοι, ώστε να μην αντιμετωπίσετε πολύ μεγάλα προβλήματα στη δουλειά, ενώ εάν είστε άνεργοι, θα μπορέσετε να βρείτε εργασία με μεγαλύτερη ευκολία.

Η περίοδος αυτή κρύβει φρενήρεις ρυθμούς δουλειάς, γίνεστε πιο ανταγωνιστικοί και το ενδεχόμενο να σας προτείνουν για προαγωγή δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε μια δευτερεύουσα απασχόληση για να αυξήσετε το εισόδημα σας, που έχετε τόση ανάγκη.

Κάποια χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζετε είναι καιρός πια να βρουν τη λύση τους. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την  υγεία σας και μην παραμελείτε τα προβλήματα που εμφανίζονται. Θα ήταν φρόνιμο να αλλάξετε προς το υγιεινότερο τις διατροφικές σας συνήθειες και να φροντίσετε για την ξεκούραση σας.

Η συναισθηματική σας ζωή των δεσμευμένων κινδυνεύει μόνο από το παραφορτωμένο σας πρόγραμμα. Βρείτε χρόνο για το ταίρι και την οικογένεια σας, μια και οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ.

Για τους αδέσμευτους ο έρωτας μπορεί να κρύβεται παντού! Το πιο πιθανό βέβαια είναι να τον βρείτε μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον, δεν θα ήταν φρόνιμο όμως να μπλέξετε δουλειά με έρωτες…

  
By astrologer Alinda Kanaki-D.Mitras

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]  Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343  Χρέωση: Σταθερά  2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.