Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Κριός - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015



Το ωροσκόπιο του 2015 για τους Κριούς προβλέπει πως όλα θα έχουν σχέση με την εξισορρόπηση τόσο της προσωπικής ζωής, όσο και της επαγγελματικής καριέρας. Είναι μια χρονιά όπου οι σχέσεις θα έχουν μια νέα σημασία, στην οικογένεια και την καριέρα.

Ιανουάριος : Θα έχουν όλα σχέση με τις νέες ευκαιρίες στην καριέρα και τις επιχειρήσεις. Η αγάπη και οι νέοι έρωτες θα είναι ασταθείς και αναξιόπιστοι αυτό το μήνα.

Φεβρουάριος: Το ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου προβλέπεται να φέρει προκλήσεις στις σχέσεις και στις νέες επιχειρηματικές συνεργασίες. Καλό θα ήταν, αν μπορείτε, να επικεντρώσετε τη δράση σας στην σταδιοδρομία σας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή, αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθείτε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Μάρτιος: Θα φέρει τις σχέσεις, τις  συνεργασίες και τον τομέα των οικονομικών σε ένα τέλμα! Πολλοί από εσάς θα βιώσετε μια μικρή περίοδο δυσκολιών σε αυτούς τους τομείς.

Απρίλιος: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε νέες αποφάσεις! Θα πρέπει να κινηθείτε αργά και να εξετάσετε προσεκτικά τους τομείς της ζωής σας για  να καταλάβετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε το κλίμα στην οικογένεια, με τα παιδιά ή την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα  στον τομέα της εργασίας.

Μάιος: Τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται στις αρχές Μαΐου, κυρίως στο συναισθηματικό τομέα. Ένας νέος έρωτας ξεκινά και το 2015 υπόσχεται έντονο πάθος και ρομαντισμό. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν προς το δεύτερο μισό του μήνα.


Ιούνιος: Το σκηνικό θα αλλάξει και ο ρομαντισμός θα δώσει την σκυτάλη του  στις οικονομικές ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάστασή. Αυτό το μήνα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες για τις κακές αποφάσεις που πήρατε τους προηγούμενους μήνες.

Ιούλιος: Θα είναι ένας άγονος μήνας για το ζώδιο σας αγαπητοί μου Κριοί. Γι αυτό είναι καλύτερα να χαλαρώσετε και να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, τόσο στην προσωπική όσο και στην  επαγγελματική σας ζωή.

Αύγουστος: Θα είναι ένας σημαντικός μήνας για την εύρεση της  συναισθηματικής σας  ισορροπία. Τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά, οι σχέσεις σας όμως μπορεί να παρουσιάσουν εντάσεις και προβλήματα.

Σεπτέμβριος: Είναι μια περίοδος επαναξιολόγησης και επανεκτίμησης των προηγούμενων αποφάσεων σας. Δείτε  τα πράγματα σοβαρά και να μην κάνετε κινήσεις χωρίς τον κατάλληλο προγραμματισμό.

Οκτώβριος: Θα πρέπει να δείτε κάποιες σημαντικές αλλαγές σε σας, στη προσωπική σας ζωή και τα συναισθήματα σας, οι οποίες προβλέπεται να είναι θετικές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Νοέμβριο: Υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίστε προκλήσεις και συγκρούσεις, τόσο στον τομέα των επαγγελματικών, όσο και στην προσωπική σας ζωή.

Δεκέμβριος: Θα συμβεί μια πνευματική αφύπνιση την περίοδο αυτή για τους Κριούς! Θα αισθανθείτε δυνατοί και πανέτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του επόμενου έτους.


 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.