Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Λέων - Μηνιαία Ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015



Η χρονιά θα ξεκινήσει με έμφαση στην αυτο-βελτίωση και την έκφραση.


Ιανουάριος : Τον Ιανουάριο όλοι  οι  πλανήτες σας θα βοηθήσουν να βελτιώσετε την καριέρα και την επιχείρησή σας. Μην σκεφτείτε πάρα πολύ για την οικογένεια αυτό το μήνα.

Φεβρουάριος: Ο  Φεβρουάριος του 2015 θα είναι  ένας πολυάσχολος  μήνας σε σχέση με την καριέρα και την εργασία. Μπορεί ακόμα να πάρετε μια αύξηση  των αμοιβών σας ή προαγωγή .

Μάρτιος : Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην δημιουργική πλευρά σας, η οποία  θα βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Ο Μάρτιος  θα είναι ένας καλός μήνας για τα  οικονομικά. Στον τομέα τρων σχέσεων  και της αγάπης τα πράγματα  θα είναι ικανοποιητικά.

Απρίλιος : Θα πρέπει να δείτε  τα οφέλη από τη δημιουργική έκρηξη  στον τομέα των επαγγελματικών σας  από τα μέσα του μήνα . Αυτός είναι ο μήνας για να χτίσει τα όνειρά σας  και να τα πραγματοποιήσετε μελλοντικά. Περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας.

Μάιος : Μπορεί να είναι ένας από τους πιο  δύσκολους μήνες. Θα αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια όταν πρόκειται για την οικογένεια, τη χρηματοδότηση και την καριέρα.

Ιούνιος: Είναι ο μήνας που θα νιώσετε έτοιμοι να εξετάσετε άλλες μορφές της αυτο-έκφρασης και αυτό θα αποτελεί μια καλή στιγμή για να  ξεκινήσετε μια νέα δεξιότητα ή χόμπι.

Ιούλιος: Θα είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα πρέπει να μεριμνήσετε με επιπλέον φροντίδα για την υγεία σας. Εσωτερικά ζητήματα θα κυριαρχήσουν αυτό το μήνα.  Η καριέρα  σας θα  πάει κάπως πίσω και τα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα θα είναι αρκετά στάσιμα.

Αύγουστος : Ο Αύγουστος του 2015 θα είναι  ένας μήνας που θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε ακριβές και ανούσιες αγορές.

Σεπτέμβριος: Θα είναι ένας μήνας γεμάτος σύγχυση σε σχέση με τις αποφάσεις για την προσωπική και την επαγγελματική  ζωή.

Οκτώβριος : Τα πράγματα  προβλέπεται να είναι και πάλι  καλά και ευοίωνα από το τέλος του Οκτώβρη, που θα είναι η καλύτερη χρονική στιγμή για χαλάρωση και για διακοπές.

Νοέμβριος:  Η καριέρα  σας θα είναι στο επίκεντρο  τον μήνα Νοέμβριο . Θα πρέπει να ισορροπήσετε την προσωπική και την εργασιακή σας ζωή με πολλή φροντίδα.

Δεκέμβριος: Το μήνα Δεκέμβριο  θα πρέπει να  θέσετε μελλοντικούς προσωπικούς στόχους αναφορικά με την εργασία. Θα πρέπει να σκεφθείτε για το πού θέλετε να φτάσετε το 2016 και τις ειδικές σας δεξιότητες που θα πρέπει να βελτιώσετε.

Το 2015  είναι το έτος που θα φέρει στην επιφάνεια την προσωπική  σας αντανάκλαση! Θα  κάνετε ένα τεράστιο προσωπικό άλμα  και θα αισθάνεστε πιο δυνατοί, πιο ευτυχισμένοι και έτοιμοι να κατακτήσετε όλο  τον κόσμο. Συνολικά το 2015 θα είναι μια μεγάλη χρονιά για τους Λέοντες. Επικεντρωθείτε σε θετικά πράγματα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το επόμενο έτος, που αναμένεται ότι θα εισπράξετε ικανοποιητικούς καρπούς.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ
  
για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.