Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Σκορπιός - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ


ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015



Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού, το 2015 θα είναι μια πολύ έντονη  και σημαντική χρονιά. Το 2015 προβλέπεται να έρθουν μεγάλες αλλαγές, τόσο  σε επαγγελματικό όσο και σε  προσωπικό επίπεδο.


Ιανουάριος: Τα πράγματα προβλέπεται να είναι καλύτερα το 2015 και αυτό αρχίζει να φαίνεται από το Γενάρη, με  τα χαρούμενα νέα αναγνώρισης στο χώρο εργασίας.

Φεβρουάριος: Τον Φεβρουάριο θα πρέπει να δώσετε κάποια προσοχή στο σπίτι σας, καθώς προβλέπονται εντάσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν .

Μάρτιος: Τον Μάρτιο η ρομαντική σας ζωή προβλέπεται να είναι πολύ θερμή  και θα βρείτε τον εαυτό σας περνώντας ευχάριστες στιγμές με  το σύντροφό σας.

Απρίλιος: Η  ρομαντική σας ζωή θα φτάσει στα ύψη τον μήνα Απρίλιο! Θα βρείτε τον εαυτό σας  και πάλι, μετά από την μεγάλη ταλαιπωρία των τελευταίων δύο ετών. Χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές  και να πάρετε μεγάλες αποφάσεις που θα είναι προς όφελος σας.

Μάιος: Προβλέπεται να είναι ένας πολύ  φιλόδοξος μήνα!. Προσέξτε την υγεία σας. Η οικογένειά σας θα χρειαστεί τη βοήθειά σας.

Ιούνιος: Ο Ιούνιος θα φέρει αλλαγές σε θέματα καριέρας. Η υγεία σας  θα βελτιωθεί.

Ιούλιος: Ρομαντική  προβλέπεται να είναι η ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σας ζωή! Πάρτε τώρα αποφάσεις σε θέματα αισθηματικά. Θα είναι προς όφελος σας. Ο Ιούλιος θα σας δώσει κάποιες νέες ευκαιρίες  στον τομέα της  σταδιοδρομίας,  εξετάστε όμως πολύ καλά τους κινδύνου που συνδέονται με το θέμα αυτό. Μπορείτε να κερδίσετε τεράστιες ανταμοιβές, αν κινηθείτε έξυπνα.

Αύγουστο: Τον Αύγουστο , νέοι άνθρωποι  μπαίνουν ζωή σας και ενώ ορισμένες από αυτές τις σχέσεις μπορεί να είναι φευγαλέες, ορισμένες άλλες όμως ήρθαν για να σας συνοδευόσουν τα επόμενα χρόνια! Στον επαγγελματικό τομέα επίσης  μπορεί κάνετε κερδοφόρες επιχειρησιακές συνεργασίες και συνεταιρισμούς.

Σεπτέμβριο : Από  τον μήνα Σεπτέμβριο, η ρομαντική σας ζωή θα  καταλαγιάσει λίγο. Οι σχέσεις που δεν  αντέχουν στο χρόνο θα τελειώσουν  και ένα νέο ειδύλλιο που θα φανεί  στον ορίζοντα θα ξεκινήσει.  Για τις υπάρχουσες σχέσεις με σταθερές βάσεις, προβλέπεται μια περίοδος ανταλλαγής απόψεων και συζητήσεων σε χαμηλούς τόνους, ώστε να διατηρηθεί η ισορροπία.

Οκτώβριος : Ο Οκτώβριος θα αποτελέσει την αρχή ενός  νέου κύκλου στη ζωή σας. Διορθώστε τα λάθη σας  για  να ξεκινήσετε από την αρχή.

Νοέμβριος:  Τον Νοέμβριο  προβλέπονται οικονομικά προβλήματα. Η υγεία  σας θα είναι καλή. Οι σχέσεις θα πρέπει να καλλιεργηθούν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Δεκέμβριος : Το 2015 θα τελειώσει με έναν ήσυχο μήνα! Οι αλλαγές που θα  κάνετε  φέτος θα μείνουν σε  βάθος χρόνου και θα επηρεάσουν  ένα μεγάλο μέρος της ζωής σας.

Νέοι στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο  το 2015  για τους Σκορπιούς. Σπουδαία πράγματα μπορούν να συμβούν, αλλά η επίτευξή τους μπορεί να απαιτήσει προσωπική θυσία και σκληρή δουλειά. Να είστε προετοιμασμένοι για αυτό, για να κερδίσετε πολλά μελλοντικά!

 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.