Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Ταύρος - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015



Η αφοσίωσή σας, αγαπητοί μου Ταύροι, ενισχύει  τους υπάρχοντες δεσμούς, ενώ η έλλειψη της θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια προβλήματα, ένταση ή ζήλια. Εάν διαχειριστείτε 
σωστά την κατάσταση, η σχέση σας  θα γίνει πιο ισχυρή από ποτέ.


Ιανουάριος: Το έτος θα πρέπει να ξεκινήσει σχετικά ήσυχα. Θα διατηρηθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ σπιτιού και καριέρας. Οικονομικά θα παρουσιάσουν  βελτίωση και οι επενδύσεις σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς.

Φεβρουάριος : Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες προκλήσεις στο ερωτικό τομέα στις αρχές Φλεβάρη. Η υγεία σας χρειάζεται περισσότερη προσοχή! Μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψουν για την εργασία σας. Οι άνθρωποι σας  εξετάσουν με προσοχή  τις συμβουλές σας.

Μάρτιος: Ο Μάρτιος θα είναι ένα εξαιρετικός μήνας για την καριέρα, την αγάπη και την προσωπική  σας ανάπτυξη. Οι φιλοδοξίες σας από το προηγούμενο έτος θα αρχίσουν να εκπληρώνονται αυτό το μήνα.

Απρίλιος: Στον ερωτικό τομέα άγχος από τις αρχές του μήνα, ενδεχομένως δε να υπάρξει οικονομική πίεση τον Απρίλιο. Δεν θα είστε σε θέση να περνάτε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας. Ο Απρίλιος  δεν είναι ένας καλός μήνας για επενδύσεις.

Μάιος: Τον Μάιο θα πρέπει να διατηρηθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ εργασίας και οικογένειας. Αν έχετε παραμελήσει τους ανθρώπους σας, τότε οι άλλοι θα υποφέρουν προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες. Παρά τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας, θα αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι για τα χρήματα στο μήνα Μάιο. Αυτή η ανησυχία θα σας οδηγήσει να σιγουρεύετε τη οικονομική σας διαχείριση αλλά και να καταστρώσετε μια συνετή εναλλακτική στρατηγική αναφορικά με τη σταδιοδρομία σας.

Ιούνιος: Ο Ιούνιος θα είναι ένα πολύ καλύτερος μήνας από την προηγούμενο. Οι οικονομικές, συναισθηματικές και επαγγελματικές σας προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα πρέπει να προσεχθούν για να αποφύγετε συγκρούσεις.

Ιούλιος: Ο Ιούλιος θα είναι  ένας πολύ καλός μήνας για τους Ταύρους. Το πάθος σας θα είναι στο αποκορύφωμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και οι συναισθηματικές σχέσεις σας θα επωφεληθούν από την αυξημένη ρομαντική διάθεση. Η φυσική σας θέση και τάση να κρατήσετε τους αγαπημένους σας κοντά σας θα είναι ιδιαίτερα εμφανής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα αφιερώσετε τον εαυτό σας για τις σχέσεις σας. Αυτό θα αυξήσει την προσωπική σας ευτυχία και θα έχει θετική επίδραση μελλοντικά.

Αύγουστος: Ο Αύγουστος φέρνει μαζί  του απεριόριστη ελευθερία σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Τα οικονομικά θα είναι ανθηρά,  η υγεία θα είναι εξαιρετική και η αγάπη σε πολύ καλό δρόμο.

Σεπτέμβριο: Ο Σεπτέμβριος επίσης, θα είναι πολύ ευνοϊκός μήνας για το ζώδιο του Ταύρου. Η ζωή θα είναι ευτυχισμένη και αρμονική.

Οκτώβριος: Ο Οκτώβριος σε πολλούς από εσάς θα φέρει νέες επιχειρήσεις και θέσεις απασχόλησης που θα κρατήσουν μελλοντικά.

Νοέμβριος : Ο Νοέμβριος θα φέρει αμφισβητήσεις, ιδιαίτερα από τα μέσα του μήνα, που θα κρατήσουν έως και το τέλος του έτους. Οι προκλήσεις αυτές θα σχετίζονται με την καριέρα, αλλά και οι αυξημένες εντάσεις θα μπορούσαν να έχουν αρνητική επίδραση στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Δεκέμβριος: Τον Δεκέμβριο η καριέρα σας θα έχει προτεραιότητα σε σχέση με την οικογένεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, η τύχη σας χαμογελά!

Το ωροσκόπιο για τους  Ταύρους το 2015 προβλέπει ότι φέτος θα είναι μια χρονιά για επέκταση! Αξιοποιείστε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες που έχετε. Η θέση σας θα ενισχυθεί και νέες προοπτικές θα εμφανιστούν στο προσκήνιο.




 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.