Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Αιγόκερως Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015


Γενικά

Το 2015 θα είναι μια σημαντική χρονιά, για σημαντικά έργα! Το πλανητικό σκηνικό θα είναι έντονο, όσο αφορά τις σχέσεις και τις κοινωνικές επαφές, και αποδοτικό για τα ταλέντα και την δημιουργικότητα σας. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη για μοναξιά και απομόνωση από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η νέα θέση του Δία θα σας ενθαρρύνει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και σε συνδυασμό με τη θέση του Κρόνου θα εκτοξεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε πολλές κατευθύνσεις.

Η πολύ έντονη επαγγελματική ζωή θα σας ωθήσει σε φάσεις που θα αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη για διαλογισμό και ξεκούραση. Ενεργές φάσεις εργασίας μπορούν να εναλλάσσονται με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απομόνωσης. Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε επιτέλους πως οι προσπάθειες των δύο τελευταίων ετών παίρνουν σάρκα και οστά, με αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν. Μόνο η επιρροή του Πλούτωνα κατά τα μέσα του έτους θα επιβραδύνει λίγο τα πράγματα, ξυπνώντας σε μερικούς από εσάς νοσταλγικές διαθέσεις από το παρελθόν. Σε γενικές γραμμές θα υπάρξει ώθηση προς όλες τις κατευθύνσεις της ζωής σας.

Επαγγελματικά

Νέα ξεκινήματα και  ομαδικές επαγγελματικές δραστηριότητες προβλέπονται το 2015! Από το δεύτερο  τρίμηνο του έτους η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή θα γίνει πολύ πιο ευχάριστη και εύκολη. Θα σκέφτεστε λιγότερο τα επαγγελματικά σας, τα οποία επιτέλους θα είναι σε καλή κατάσταση, και αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε όλα τα θέματα από μια διαφορετική οπτική γωνία και να τα αξιολογήσει σωστά, προκειμένου να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας με μια νέα ορμή.

Το 2015 είναι μια πολύ καλή χρονιά, για όσους από εσάς εργάζονται στον επιστημονικό τομέα ή στον τομέα των δημοσίων σχέσεων ή το ελεύθερο επάγγελμα. Απρόσμενοι διάλογοι με συναδέλφους ή συνεργάτες θα φέρουν νέες ιδέες για το μέλλον, η οποίες θα παρουσιάσουν καλά αποτελέσματα, αν ασχοληθείτε αρκετά με το προγραμματισμό του.  Θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες  που θα ωθήσουν τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει όμως να είστε σοβαροί  στις κινήσεις σας και πολύ προσεκτικοί  με τους συνεργάτες σας.

Οικονομικά

Το 2015 χάρη στην καλή θέση του Δία θα υπάρξουν ευκαιρίες σε θέματα σχετικά με χρηματοδοτήσεις! Επείγουσες υποθέσεις σε νομικά και φορολογικά θέματα ενδέχεται να εμφανιστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους. Επιτέλους προβλέπετε αύξηση των οικονομικών σας ροών και εσόδων από ευκαιρίες που θα υπάρξουν και αυτό θα σας ανακουφίσει αρκετά.

Καλό θα είναι οι αγορές που τυχόν πραγματοποιήσετε κατά την διάρκεια του χρόνου να είναι πολύ προσεκτικές και αφού κάνετε μια εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς, μια και το πλανητικό σκηνικό τείνει να σας αδειάσει τις τσέπες, πληρώνοντας πολλά περισσότερα από την πραγματική αξία.

Προσέχετε τα ψηλά γράμματα των συμβολαίων και συμβάσεων που υπογράφετε και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Ερευνήστε και ενημερωθείτε για κάθε πιθανή λεπτομέρεια, ώστε να αποφύγετε τυχόν λάθη που θα τα πληρώσετε στο μέλλον ακριβά. Προσπαθήστε να αποφύγετε ανεπιθύμητες δαπάνες για να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που σας  βαραίνουν εδώ και αρκετά χρόνια.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2015 θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα. Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας.  Η επόμενη σελίδα που ξετυλίγεται τη χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη από απίθανες ευκαιρίες έρωτα και νέες γνωριμίες.

Για τους δεσμευμένους πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικά ερωτήματα, για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που από το παρελθόν προβληματίζουν τη σχέση σας. Θα είναι δύσκολο να βρείτε τις απαντήσεις που θα είναι προς όφελος σας, και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνετε υποχωρήσεις. Έχετε συνηθίσει να λύνετε τα διάφορα προβλήματα σας, επιβάλλοντας τα θέλω σας στο σύντροφο σας. Αυτή τη φορά δεν θα είναι εύκολο, έτσι θα πρέπει να κινητοποιήσετε όλες σας τις δυνατότητες, για να μην χάσετε τον έλεγχο και καταλήξετε σε οριστικό χωρισμό. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αισθήματα σας, αλλιώς θα διαπιστώσετε ότι έχετε χάσει την πρώτη μάχη. Ο σύντροφος σας έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά σας και είναι αποφασισμένος για οριστικές και αμετάκλητες λύσεις.  Πάρτε οριστικές αποφάσεις χωρίς να αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν. Η συμβίωση θα είναι πολύ άνετη και ευχάριστη, αν κάνετε θυσίες και από την πλευρά σας.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γίνετε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί και πολλοί ενδιαφερόμενοι θα θέλουν να απολαύσουν την συντροφιά σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας και θα επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση με τον σύντροφο της ζωή σας, από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Όσοι από εσάς σκέφτεστε το γάμο, θα ήταν καλύτερο να το αφήσετε για την επόμενη χρονιά.

Υγεία

Από τις αρχές του 2015 οι πλανητικές όψεις ενισχύουν την ζωτική σας ενέργεια, αλλά επιδεινώνουν κάπως την υγεία σας λόγω στρες. Η υπερβολική σας δραστηριότητα μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό σας και να αποτελέσει τον κύριο λόγο για την γενική επιδείνωση της υγείας σας. Δεν θα είναι περίεργο, διότι την προηγούμενη χρονιά χάσατε πολλή ενέργεια και κουραστήκατε υπερβολικά. Πρέπει ενδεχομένως να αλλάξετε συνήθειες διατροφικές, να καθιερώσετε στιγμές ξεκούρασης ή χαλάρωσης μέσα στη μέρα και στιγμές για τον εαυτό σας σε εβδομαδιαία βάση για να καταφέρετε να διατηρήσετε την υγεία σας σε καλά επίπεδα. Προσπαθήστε να αποφύγετε λιπαρά και πικάντικα τρόφιμα και την καθιστική ζωή. Και βέβαια, αποφύγετε την υπερβολική ψυχική φόρτιση. 

Στις αρχές του έτους, θα πρέπει να προγραμματίστε σύντομες διακοπές, για πάρετε αποστάσεις από την καθημερινότητα σας και να σκεφτείτε για τα πράγματα που σας κάνουν να ανησυχήσετε. Με τις θετικές όψεις του Κρόνου, ένας καλός ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του νευρικού συστήματος και της άσχημης συναισθηματικής σας κατάστασης. Άσκηση και υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητη για το διάστημα αυτό. Από το φθινόπωρο και μετά θα είστε σε άψογη φόρμα. Από τα μέσα του έτους και μετά μια αλλαγή διατροφής θα μπορούσε να αυξήσει την ενέργεια σας και θα καλμάρει τη διάθεση σας.

Ταξίδια  

Το 2015 είναι μια χρονιά αλλαγών, καθώς προβλέπεται μια αλλαγή σκηνικού για πολλούς από εσάς. Η καριέρα σας  θα προσφέρει ευκαιρίες  και πολλά ταξίδια με θετικό αντίκρισμα. Μπορεί επίσης να ξυπνήσει η διάθεση σας για ταξίδια αναψυχής που μπορούν να σας αποφορτίσουν και να σας ξεκουράσουν.  Είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσετε τον κόσμο και να διδαχτείτε από άλλους πολιτισμούς.



Συμβουλή

Το 2015 καθ όλη τη διάρκεια του έτους θα νομίζετε ότι τα πράγματα κινούνται πολύ αργά, αναφορικά με τους στόχους σας. Παρόλα αυτά θα είναι ένα έτος με σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μην εμπιστεύεστε τις φυσικές και υποκειμενικές εντυπώσεις που δημιουργούνται από τις επιπτώσεις της διέλευσης του Πλούτωνα. Αυτός ο βραδύτερος ρυθμός θα σας επιτρέψει να σκεφτείτε καλύτερα, για να αποφευχθούν ορισμένα λάθη, που γίνονται κατά τη διαδικασία της υλοποίησης των έργων σας, και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις με αποτέλεσμα να έχετε καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε καλά όλες τις πτυχές της ζωής σας! Το προαίσθημα και η διαίσθηση σας θα σας φωτίσουν κρυφές πλευρές. 

Μια επένδυση θα αποφέρει Φέτος σημαντικά κέρδη, γι 'αυτό μην κάνετε πίσω στις προθέσεις και στους στόχους σας, δραστηριοποιηθείτε και δείτε τα πράγματα πιο θετικά. Ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα ή μια επένδυση  υπόσχεται μελλοντικά πολλά κέρδη.



ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.