Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Παρθένος - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015


Το 2015 θα είναι γεμάτο προκλήσεις για το ζώδιο της Παρθένου! Εστιάστε στη σκληρή δουλειά  για να εισπράξετε απολαβές από αυτή την χρονιά  και μετά.

Ιανουάριος: Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της συγκέντρωσης! Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές  στα επόμενα έτη  και θα πρέπει να είσαστε  προετοιμασμένοι γι αυτές.

Φεβρουάριος:  Θα είναι  ένα σημαντικό διάστημα για την καριέρα και τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις. Μην αμελήσετε την υγεία σας!

Μάρτιος : Τον Μάρτιο ενδεχομένως να αναγκαστείτε να πάρετε  κάποιες δραματικές αποφάσεις  στον τομέα της οικογένειας. Μην αφήνετε το άγχος να  να σας καταβάλει.

Απρίλιος: Θα  υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε και προσπαθήσετε  να αναδιαρθρώσετε  τη ζωή σας κατάλληλα.

Μάιος :Η καριέρα σας θα σας κρατήσει πολύ  απασχολημένους μέχρι και  το τέλος του μήνα .

Ιούνιος: Είναι μια καλή περίοδος για να επικεντρωθείτε στους αγαπημένους σας. Θα θέλουν πάρα πολύ να απολαύσουν το χρόνο μαζί σας . Κάποιο οικογενειακό θέμα με έντονες ψυχολογικές φορτίσεις μπορεί να συμβεί κατά τον μήνα αυτό. Θα θέλετε να πάρετε αποστάσεις από τα διαδραματιζόμενα, για το καλό της ψυχικής υγείας σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει την προσωρινή αποστασιοποίηση εαυτό σας από τους αγαπημένους σας.

Ιούλιος: Προβλήματα  από την οικογένειά θα σας βαραίνουν έως και τα  τέλη Ιουλίου. Είναι καιρός να επικεντρωθείτε  και πάλι στην καριέρα σας.

Αύγουστος: Κάτι συναρπαστικό θα ξεδιπλωθεί στην αρχή της Αύγουστου στον επαγγελματικό τομέα  και θα πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία . Μπορεί να έχετε ένα δύσκολο έργο μπροστά σας, αλλά οι προκλήσεις θα αξίζουν  τον
κόπο.

Σεπτέμβριος: Η αρχή του Σεπτέμβρη θα είναι ασταθής στην καριέρα, τα οικονομικά και την οικογένεια. Τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το τέλος του μήνα.

Οκτώβριος: Οι προκλήσεις που έχετε να  αντιμετωπίσει το 2015 θα αρχίσει να κοπάζουν  τον μήνα Οκτώβρη και η ζωή θα μετατραπεί  σε μια  ωραίο ρουτίνα για το υπόλοιπο του έτους.

Νοέμβριος: Ελέγξτε  τα συναισθήματά σας τον μήνα  Νοέμβριο, καθώς αυτή είναι μια περίοδος δοκιμασιών για το ζώδιο σας.

Δεκέμβριος: Θα υποδεχθείτε την ευτυχία, τη χαρά, την ευημερία και την επιτυχία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας.

Αν και το 2015  το ωροσκόπιο για τους Παρθένους προβλέπει μια δύσκολη χρονιά, λόγω και της φύση σας, είστε  εργατικοί και  τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από την επίτευξη των στόχων σας αλλά και τη υπερνίκηση των προκλήσεων που σας περιμένουν μέσα στο 2015!

 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.