Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Ζυγός - Μηνιαία ωροσκόπια 2015

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ


ΑΝΑ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015



Το 2015 πρόκειται να ξεκινήσει με μεγάλη  επιτυχία για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από  ζώδιο  του Ζυγού. Οι πρώτοι μήνες θα είναι γεμάτοι από καλές ειδήσεις  ευκαιρίες και τύχη .

Ιανουάριος : Θα είναι ένα όμορφος μήνας για τους Ζυγούς. Η οικογένεια θα είναι υποστηρικτική με ότι και αν κάνετε, ο σύντροφός σας θα σας λατρέψει και τα οικονομικά  σας θα είναι καλά .

Φεβρουάριος: Θα είναι πολύ καλός μήνας, ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας. Οι άνθρωποι σε δημιουργικές δουλειές θα ευημερήσουν.

Μάρτιος: Οι πρώτες προκλήσεις θα εμφανιστούν στο Μάρτιο, κατά τον οποίο  θα δείτε  τον εαυτό σας να  υποφέρει  από  εσωτερικές διαμάχες. Ξεκαθαρίζουν ωστόσο σύντομα οι καταστάσεις και τα πρόσωπα που σας φορτίζουν με άγχος και αρνητισμό.

Απρίλιος: Θα είναι μήνας ευημερίας, αλλά με το δικό του μερίδιο προβλημάτων. Όταν πρόκειται για χρήματα και τη χρηματοδότηση, πρέπει να δοθεί προσοχή!

Μάιος: Μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένης ρομαντική ευτυχίας. Αποφύγετε την ανάληψη κινδύνων κάθε είδους.

Ιούνιος: Θα είναι ένας μήνας με έντονη φιλοδοξία από μέρους σας και θα πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για θέματα  εργασίας.

Ιούλιος: Τον Ιούλιο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αναλαμβάνετε δεσμεύσεις!  Δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία  και από την πρακτική  τους πλευρά . Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ελέγξατε όλες τις πτυχές ενός θέματος, πριν να συμφωνήσει σε οτιδήποτε θα είναι δεσμευτικό για σας στο μέλλον.

Αύγουστος:  Η υγεία  και η διάθεση σας θα βελτιωθεί τον μήνα Αύγουστο . Θα συναντήσετε εξαιρετικές ευκαιρίες  σε θέματα σπιτιού και εργασίας.

Σεπτέμβριος: Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένα καλός μήνας, με βασική προϋπόθεση να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, να ελέγχετε διεξοδικά την κάθε λεπτομέρεια και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, ιδίως εάν υπάρχουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Οκτώβριος:  Ήρθε η ώρα για να ηρεμήσετε λιγάκι και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας . Αυτό θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς  ο μήνας Οκτώβριος του 2015 είναι πιθανό να φέρει  βαρύ φόρτο εργασίας, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε  νευρικές εξάρσεις  και  αϋπνία. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Νοέμβριος: Θα είναι  ένας μήνας δράσης! Τώρα δεν είναι η ώρα να ξεκουραστείτε. Σχεδιάστε και  προχωρήσετε προς τα εμπρός για να πετύχετε τους στόχους σας.

Δεκέμβριος: Μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη του 2015  θα πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με νέες ευθύνες αλλά και πιέσεις. Είχατε  το μεγαλύτερο μέρος του έτους για να χαλαρώσετε, ώστε να είστε έτοιμοι να σταθείτε  στο ύψος των περιστάσεων και να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε.

Για εκείνους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, το 2015 θα είναι μια χρονιά επιβράβευσης σε ότι και αν κάνουν. προβλέπεται ότι  θα είναι ένα έτος που  θα αισθανθείτε  πως  οι ανταμοιβές και οι χαρές της ζωής είναι ατελείωτες. Απολαύστε  την καλή σας τύχη, αλλά να θυμάστε το εξής:  η τύχη μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή, αν δεν την εκμεταλλευτείτε σωστά και προσπεράσετε τις ευκαιρίες.

 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.