Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015


ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Αρκετά  δύσκολος  μήνας  προβλέπεται,  αγαπητοί  μου  Κριοί,  να είναι ο Φεβρουάριος. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα  και επηρεάζει μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα, δημιουργώντας  προβλήματα  σε  επικοινωνία  και συνεργασίες. Τα οικονομικά σας ωστόσο θα υποστούν μια μεταβολή προς το καλύτερο, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Στην εργασία σας προβλέπεται μια ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχετε για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν.
Όσοι έχετε νομικά θέματα ή προβλήματα με συγγενείς φροντίστε να είστε προσεκτικοί, διότι μια συζήτηση ή μια άσκοπη ενέργεια, ενδέχεται να γίνει η αφορμή για δυσάρεστες καταστάσεις και κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τώρα σας συμφέρει. Οι πλανήτες  θα ευνοήσουν  νέες επαγγελματικές  συμφωνίες μετά τα μισά του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται πλέον στην ορθή  του  πορεία. Κρατήστε  όμως επιφυλάξεις  και μην ανακοινώνετε  τα σχέδια  σας, διότι περίγυρος  και εξωτερικοί  παράγοντες  θα προσπαθήσουν  να σας υπονομεύσουν, επεμβαίνοντας  αρνητικά  στα σχέδια σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα προαναγγέλλουν εντάσεις με το ξεκίνημα του μήνα στον ερωτικό – συναισθηματικό τομέα αλλά και στο κοινωνικό – οικογενειακό περιβάλλον. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με τον οικογενειακό  περίγυρο και αγαπημένα  σας πρόσωπα. Αποφύγετε  να ταξιδέψετε  και να κάνετε κοινωνικές επαφές! Υπάρχει  κίνδυνος  ατυχημάτων  που θα σας δυσκολέψουν  κατά το πρώτο μισό του μήνα.
Οι δεσμευμένοι είναι πιθανόν να διαφωνήσετε με τον σύντροφο σας εξ αιτίας συγγενικών προσώπων. Αισθηματικά, η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ρομαντική και οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν… Σύντομα όμως, αν δεν ελέγξετε τα συναισθήματά σας, θα προκύψουν προβλήματα, έντονη ρευστότητα και διαφωνίες.
Στην κοινωνική σας ζωή, αν και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, θα πρέπει να τις εξετάσετε πολύ προσεκτικά, διότι μπορεί να χάσετε τον προσανατολισμό σας τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Το πλανητικό  σκηνικό  και η ανάδρομη πορεία του Ερμή  σας προτρέπει σε πισωγυρίσματα με σχέσεις του παρελθόντος. Προς το τέλος του μήνα η ακτινοβολία σας στο αντίθετο φύλλο θα γίνει ιδιαίτερα  αισθητή και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης με τον σύντροφο   είναι ότι το καλύτερο για ανανέωση και επανάκτηση της ισορροπία στην σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το μήνα αυτό, αγαπητά μου Ταυράκια, θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι  προκειμένου να αποφύγετε λάθη σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε να υπογράψετε δεσμευτικές συμφωνίες και συμβόλαια έως και τα μέσα του μήνα, που ο Ερμής κινείται ανάδρομα και δημιουργεί έντονο κλίμα ασυνεννοησίας, με λάθη και μπερδέματα.
Συμφέρουσες προτάσεις και κινήσεις σε θέματα οικονομικά και εργασιακά θα παρουσιαστούν και ξαφνικές αλλαγές, ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα.
Επαγγελματικά ταξίδια που θα παρουσιαστούν από την αρχή έως και τα μέσα του
Φεβρουαρίου  καλό είναι να τα αποφύγετε εξαιτίας ατυχημάτων και μικροεμποδίων  που ενδεχομένως να συμβούν και να σας χαλάσουν τη διάθεση . Κάντε λιγάκι υπομονή και κρατήστε το ηθικό σας ακμαίο γιατί οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι θεαματικές. Ακολουθήστε έναν καλό προγραμματισμό και μην αφήνετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν να πάνε χαμένες, αποφεύγοντας λάθη από βιαστικές κινήσεις.
Από
μέσα και έως τα τέλη του μήνα η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα, μαζί με την δημιουργική σας διάθεση να ανοίγει νέους δρόμους που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σας στα ύψη. Τολμήστε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου θα φέρει έναν όμορφο μήνα για τους ερωτευμένους και τους γονείς χαρίζοντας τους την ευκαιρία να ασχοληθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπούν.
Οι κοινωνικές σας εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, διότι  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας  της αναδρομής πορείας του
Ερμή, που ενδεχομένως να φέρει εξάρσεις, έντονη κόπωση, απογοητεύσεις, ένταση και έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα χαρείτε νέες γνωριμίες που ίσως έχουν τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά, ιδιαίτερα μετά τα μέσα Φεβρουαρίου. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας, φίλοι μου Ταύροι, γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία.
Αν και η υγεία σας είναι καλή, για να συνεχίσει να είναι, χρειάζεται προσπάθεια και οργάνωση με καλή διατροφή και άσκηση σχεδόν σε καθημερινή βάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Δυσκολίες, ασυνεννοησία και μικροεμπόδια  προβλέπουν τα άστρα  αγαπητοί μου Δίδυμοι έως και 15 του μήνα, εξαιτίας του πλανητικού  συνδυασμού και της ανάδρομης πορείας του Ερμή, που φορτίζει το κλίμα ακόμη περισσότερο. Αποφύγετε δεσμευτικές συμφωνίες που θα μπλοκάρουν τα σχέδια σας μελλοντικά και θα σας δημιουργήσουν προβλήματα που θα σας κουράσουν.
Η Νέα Σελήνη προωθεί θέματα οικονομικά και εργασιακά, θα πρέπει  όμως να προσέχετε  εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε πράγματα που θα σας αναδείξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, καλό θα είναι να  μιλήστε με συνεργάτες και βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν.
Η Πανσέληνος επιβαρύνει κάπως το κλίμα με πράγματα και καταστάσεις  που θα σας δυσκολέψουν. Φροντίστε με κατάλληλους χειρισμούς να βρεί
τε λύσεις που θα σας ωφελήσουν. Προς το τέλος του μήνα αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις σας και η προσωπική ζωή θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. Με σωστό προγραμματισμό όμως και οργάνωση τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να προχωρούν τα πράγματα με σταθερό ρυθμό, εφ όσον  μάλιστα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε με στασιμότητα και υπερβολική πίεση εξαιτίας της ανάδρομης  πορείας του Κρόνου. Είναι καιρός φίλοι μου να μετριάσετε το άγχος και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πλανητικό  σκηνικό σας κάνει το κλίμα ουτοπικό μέσα από κοινωνικές επαφές και καινούργιες  γνωριμίες  που θα σας συναρπάσουν. Η ακτινοβολία σας προς το αντίθετο φύλλο θα γίνει ιδιαίτερα  αισθητή και θα αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας. Τα άστρα σας κάνουν πιο ανάλαφρους στην ψυχολογία και όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας θα αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα χαρείτε όμορφες στιγμές με τον φιλικό σας περίγυρο.
Με την Πανσέληνο οι πλανήτες σκηνοθετούν πάθος, έρωτα και αισιοδοξία. Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Οι αδέσμευτοι μη βιαστείτε να απορρίψετε κάθε γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση.
Είναι πλέον καιρός να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει, για να καταπλήξετε τους πάντες με το έντονα ερωτικό σας ταμπεραμέντο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα άστρα ετοιμάζουν μοναδικές ευκαιρίες, προωθώντας συζητήσεις που θα συμβάλουν σημαντικά στη μελλοντική σας επαγγελματική εξέλιξη. Ο Ερμής κινείται ανάδρομα και επηρεάζει μέχρι τα μέσα περίπου του μήνα και καλό θα ήταν να μην προωθήσετε αλλαγές, αποφεύγοντας λάθη που θα σας δημιουργήσουν προβλήματα με τους συνεργάτες και τον κοντινό περίγυρο.
Εντάσεις θα ξεσπάσουν στην οικογένεια σας λόγω κάποιων αντιρρήσεων που θα έχουν αναφορικά με τους στόχους και τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσοχή λοιπόν!
Η Πανσέληνος διευρύνει τους ορίζοντες σε θέματα πνευματικά και οικονομικά και παρουσιάζονται μελλοντικές ευκαιρίες. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα, αποφεύγοντας οπωσδήποτε αγορές και πωλήσεις, και να μην κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας, σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του μήνα. Προσέξτε τις κινήσεις σας! Προς το τέλος του μήνα θέματα καριέρας και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα αρχίζουν και εξελίσσονται ομαλά ! Θα πρέπει επίσης να θέσετε και να συζητήσετε προτεραιότητες στον εργασιακό τομέα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν μελλοντικά.
Την περίοδο αυτή θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας πολλές καταστάσεις που σας δυσκολεύουν από το παρελθόν . Ένας νέος κύκλος ανοίγει με αλλαγές και εκπλήρωση των στόχων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα με το ξεκίνημα του μήνα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν μικροπροβλήματα με τον οικογενειακό περίγυρο, εξαιτίας των πολλών σας υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να χαλάσει η διάθεση και η ψυχολογία σας. Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Κοινωνικές επαφές και νέα πρόσωπα θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.
Η επιρροή της Πανσελήνου αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και όμορφες στιγμές. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί σας κατά το διάστημα της Πανσελήνου. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο, έτσι ώστε να συμπέσουν οι απόψεις σας, ξεκαθαρίζοντας οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με τον σύντροφο σας. Ανανεώστε το look και την εξωτερική σας εμφάνιση, γεμίζοντας τον εαυτό σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ -  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Κλίμα εντάσεων και ασυνεννοησίας θα επικρατεί το μήνα αυτό, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή με έντονη ανισορροπία στον επικοινωνιακό τομέα. Καλό θα ήταν ορισμένα πράγματα να τα σκεφτείτε με προσοχή αυτόν τον μήνα. Μην αφήνετε καταστάσεις από το παρελθόν να χαλάσουν τη διάθεσή σας εξαιτίας της μακροπρόθεσμης στασιμότητας που επικρατεί.
Η Νέα Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα που θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα προωθήσουν τα οικονομικά σας. Απαιτείται ωστόσο από σας ψυχραιμία και λογική για να ξεκαθαρίσετε σωστά τα θέματα που προέκυψαν από το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Συζητήσεις με πρόσωπα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στις αλλαγές και στα νέα ξεκινήματα που πρόκειται να συμβούν και που θα  αποζημιώσουν τους κόπους σας στους επόμενους μήνες, αρκεί να είστε υπομονετικοί και οργανωμένοι. Ίσως θα ήταν καλό αυτόν τον μήνα να αποφύγετε εντάσεις και παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να προκαλέσετε από μόνοι σας και θα ήταν σίγουρα εις βάρος σας. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν μια σημαντική αλλαγή στον τομέα της καριέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα πλανητικό σκηνικό του Φεβρουαρίου ωθεί πολλούς από εσάς, φίλοι μου Λέοντες, να ερωτευθείτε με την Πανσέληνο! Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με αγαπημένα πρόσωπα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Οι παντρεμένοι προσέξτε παγίδες ερωτικών παιγνιδιών, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σας. Είναι πιθανόν ένα θέμα προσωπικό ή οικογενειακό να προκαλέσει ένταση στο πρώτο μισό του μήνα.
Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, κάνοντας πολλούς από εσάς να πειραματιστείτε με το αντίθετο φύλο, εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σας σε ανθρώπους που αγαπάτε. Πολλές ιδέες, πολλές γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές είναι πιθανόν να γίνουν η αφορμή να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις. Ήρθε επιτέλους ο καιρός για να εισπράξετε ανταπόκριση, να νιώσετε όμορφα και να απολαύσετε πάθη και μοναδικές ερωτικές στιγμές.!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Πολλές συζητήσεις με εκτεταμένο κλίμα εντάσεων θα κάνετε το μήνα Φεβρουάριο για τα προβλήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο. Ο εκνευρισμός σας δεν θα έχει όρια έως και τα μέσα του μήνα. Έχετε κάνει μέχρι τώρα μεγαλεπήβολα σχέδια και για να τα υλοποιήσετε πρέπει να δουλέψετε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς.
Κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα, γιατί θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις γεμάτες ένταση και διαπληκτισμούς.
Στα οικονομικά σας προσπαθήστε να μην ξοδεύετε πολλά χρήματα, διότι έκτακτες δαπάνες θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό.
Μετά το πέρασμα της Πανσέληνου τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα με κοινωνικές εμφανίσεις και ψυχαγωγία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Η δραστηριότητα σας στο χώρο της εργασίας ενδέχεται να σας αποζημιώσει, εισπράττοντας σημαντική ικανοποίηση αν δείξετε το ζήλο και τις ικανότητες που περιμένουν από σας, συνεργάτες και ψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Όσοι ενδιαφέρεστε να επιτύχετε ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση κάντε τις κινήσεις σας μετά τις 15 του μήνα που ο Ερμής
θα έχει επιστρέψει στην ορθή, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Με την Νέα Σελήνη πολλοί από σας θα δείτε τα πράγματα με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Νέα ξεκινήματα θα σας χαροποιήσουν και θα τονώσουν το ηθικό σας. Το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας και να ασχοληθείτε με την επίλυση τους. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και κοινωνικό τομέα θα δημιουργηθούν ρήξεις, φέρνοντας στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα και οριστικές αλλαγές μέχρι τα μέσα του μήνα.
Φίλοι μου, αν και πολλοί από εσάς θα συναντήσετε δυσκολίες και οικονομικά προβλήματα που θα σας κουράσουν υπερβολικά, με την ορθοδρόμη πορεία του Ερμή, θέματα με συνεργάτες και οικονομικά προβλήματα θα ξεκαθαρίσουν με μικρή βελτίωση, αρκεί να εργαστείτε σκληρά, για το ξεκίνημα μιας ενδιαφέρουσας συνεργασίας με πολύ καλές μακροχρόνιες μελλοντικές αποδοχές. Όσοι έχετε νομικά θέματα και προβλήματα με συγγενείς, θα βελτιωθούν καταστάσεις, εξομαλύνοντας τα πράγματα με διαπραγματεύσεις που θα είναι προς όφελός σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση από τα μέσα του μήνα και μετά, χαρίζοντας σας μια νότα αισιοδοξίας και ανακούφισης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα και η Θεά του Έρωτα Αφροδίτη κάνει την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική και ιδεώδης. Στους δεσμευμένους θα επικρατήσει περισσότερη λογική, ελέγχοντας καταστάσεις και παρορμήσεις με οικογένεια, σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Με την Πανσέληνο η κοινωνικότητα σας δεν θα πρέπει να γίνει η αφορμή να δυσαρεστήσετε το σύντροφο της ζωής σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περίγυρο. Προσπαθήστε να αναδιοργανώστε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση. Στον αισθηματικό τομέα οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες γνωριμίες, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν προβληματικές σχέσεις, που τα δυο τελευταία χρόνια σας ταλαιπώρησαν αισθητά. Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε ευχάριστες στιγμές οικογενειακής γαλήνης από τα μέσα του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη, έως και τα μέσα του μήνα. Οι έννοιες, οι εντάσεις και μικροπροβλήματα στο σπίτι είναι πιθανόν να σας στενοχωρήσουν. Κάποιο επαγγελματικό ταξίδι προς τα μέσα του μήνα πιθανόν να ματαιωθεί εξαιτίας της επιρροής της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Με την επάνοδο του Ερμή στην ορθή του πορεία ευνοούνται νέα ξεκινήματα και στόχοι που θα τονώσουν την ψυχολογία σας και θα σας χαροποιήσουν. Δείξτε δυναμισμό και σίγουρα θα καταφέρετε, ότι και αν επιθυμήσετε. Με την Πανσέληνο του μήνα θα χρειαστεί να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα με σοβαρότητα, εάν προκύψουν αντιπαραθέσεις και παρασκηνιακά γεγονότα. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις σε πράγματα που σας δυσκολεύουν. Μιλήστε σε άτομα που εμπιστεύεστε για τις υπηρεσίες που θα προσφέρετε στην εργασία σας. Θα εκτιμηθούν από εκείνους που πρέπει και θα σας ανοίξουν νέοι δρόμοι προς το καλύτερο. Προς το παρόν όμως φροντίστε να μην ξεθαρρεύετε και πάρα πολύ, γιατί ακόμη έχετε αρκετές ευθύνες να αναλάβετε. Μερικές απογοητεύσεις ή αντιδράσεις θα αντιμετωπίσετε προς το τέλος του μήνα, όταν πολλοί από εσάς ενδέχεται να κλίσετε συμφωνίες με μελλοντικές και μακροχρόνιες απολαβές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα. Πάθος, έρωτα και αισιοδοξία θα νιώσετε με την Νέα Σελήνη του μήνα. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο, αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Για τους δεσμευμένους, η σχέση με το σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη μετά την ορθόδρομη πορεία του Ερμή, καθώς οι πλανητικές διελεύσεις θα σας χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές  συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές.  Για τους ελεύθερους του ζωδίου, μετά την Πανσέληνο η διάθεσή σας αλλάζει και μια νέα γνωριμία με ένα ειδύλλιο που θα εξελιχτεί σε σχέση θα κάνει το τέλος του μήνα φανταστικό, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή  και το ταμπεραμέντο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ - ΚΑΡΙΕΡΑ
Ο Φεβρουάριος δεν υπόσχεται και πάρα πολλά έως και τα μέσα του μήνα. Θα συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα που θα ταράξουν λίγο τις ισορροπίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή και του υπόλοιπου πλανητικού σκηνικού. Αποφύγετε προστριβές και διαπληκτισμούς, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις. Στα εργασιακά σας θα πρέπει να προσέχετε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε καλύτερα με τις ευθύνες που έχετε επωμισθεί.
Θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε για να τα τακτοποιήσετε όλα και θα πρέπει να αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη, που αργότερα δεν θα μπορείτε να διορθώσετε. Φροντίστε να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μετά
τα μέσα του μήνα, για να μπορέσετε να επεκταθείτε στη δουλειά σας και να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν τώρα στο χώρο σας. Κάποια από τα σχέδια σας θα πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα και η ψυχολογία σας θα ανέβει καθώς και η όρεξη σας για δουλειά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα έως και τα μέσα Φεβρουαρίου. Αποφύγετε εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλετε. Συζητήστε με το ταίρι σας όλα αυτά που σας λένε και μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους... Αποφύγετε παρεμβάσεις και σχόλια τρίτων, που ενδεχομένως να επηρεάσουν τη σχέση σας, δημιουργώντας προβλήματα άνευ ουσίας.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν θα έχουν διάρκεια.
Με τη επάνοδο του Ερμή στην ορθή του πορεία και τα πράγματα εξομαλύνονται και πάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το μήνα Φεβρουάριο, αν και θα έχετε μεγάλη εσωτερική αναταραχή, πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές και καινούργιες συμφωνίες στη δουλειά σας, σύμφωνα με τη φύση, τις ικανότητες και τη φαντασία σας. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Τοποθετήσεις χρημάτων ή πωλήσεις, καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Στο οικονομικό τομέα ίσως να υπάρξει μια αναστάτωση και να απαιτούνται περικοπές, καθώς περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σας επιβαρύνουν, θα δημιουργήσουν ένα  κλίμα εντάσεων. Από τα μέσα του μήνα τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά, με έντονη κοινωνικότητα και επαφές που θα προωθήσουν τον οικογενειακό σας τομέα. Χρειάζεται προσοχή εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας προς το τέλος του μήνα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιο των Ιχθύων κάνει το κλίμα ιδιαίτερα αισθησιακό και ερωτικό. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και το κλίμα πολύ σπουδαίο. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα χαλαρώσετε και όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από το σύντροφο σας θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Η Πανσέληνος θα φορτίσει λιγάκι την ατμόσφαιρα και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδέχεται να προκαλέσει κλίμα ασυνεννοησίας και δυσκολίες με περίγυρο και συνεργάτες. Κάντε λιγάκι υπομονή και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας. Δρομολογείστε με σοβαρότητα και ήπιους τόνους νέους στόχους και αλλαγές στην εργασία σας, που θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη προς το τέλος του μήνα.  Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα καταφέρετε να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που επικρατεί στην δουλειά σας και θα προστατευτείτε καλύτερα απέναντι στους ανταγωνιστές σας, από τα μέσα του μήνα και μετά. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και προχωρήστε ακάθεκτοι στους στόχους σας, αφού αν οργανωθείτε σωστά, κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει.
Όσον αφορά τα οικονομικά σας, καλύτερα θα είναι να αποφύγετε το δανεισμό, γιατί δεν θα μπορέσετε αργότερα να αντεπεξέλθετε στα καινούργια χρέη που θα δημιουργήσετε. Προσπαθήστε να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές, για να μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα στο μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα θα προκαλέσουν καθυστερήσεις και απρόβλεπτη αναστάτωση σε θέματα αισθηματικά. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου αυτές τις μέρες θα αρχίσετε να κρίνετε την ποιότητα των σχέσεων σας, οι οποίες ταλαντεύονται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και αυτό θα συνεχιστεί ακόμα λίγο καιρό. Θα συμβαίνουν ξαφνικές ανατροπές που θα σας προβληματίζουν και θα σας πιέζουν για να ξεκαθαρίσετε, παίρνοντας αποφάσεις για το αν θα μείνετε στην σχέση ή αν θα προχωρήστε μόνοι σας από εδώ και πέρα. Μερικές φορές θα είσαστε πιο ευάλωτοι και πιο ευαίσθητοι απέναντι στα διάφορα γεγονότα που θα ταράζουν την αισθηματική σας ζωή, αλλά γρήγορα θα επανακάμπτετε, αφού πρέπει να δώσετε μια οριστική λύση στις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αποφύγετε τις υπερβολές στον έρωτα και μάθετε να είστε από εδώ και πέρα πιο αυστηροί στην επιλογή των συντρόφων σας. Κατά τα μέσα του μήνα προσοχή στις μετακινήσεις
και τα αλκοολούχα ποτά. Στις 11 του μήνα ο Ερμής επιστέφει στην ορθή του πορεία και οι σχέσεις σας ομαλοποιούνται.

ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σύστημα και η ανάδρομη πορεία του Ερμή δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα στον οικονομικό τομέα έως και τα μέσα Φεβρουαρίου. Προς το τέλος του μήνα τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε όνειρα και στόχους, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο.
Μετά την πανσέληνο του μήνα, ίσως βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε για κάποιους ανθρώπους και θα απογοητευτείτε, γιατί θα νιώθετε ότι έχετε εξαπατηθεί. Παρόλα αυτά, μετά τις 18 Φεβρουαρίου θα μπορέσετε να ισορροπήσετε αρκετά με κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σας εξέλιξη, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα μελλοντικά. Κάντε λιγάκι υπομονή, διότι είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η προσωπική αλλά και η οικογενειακή σας ζωή θα παρουσιάσει εντάσεις έως και τα μέσα Φεβρουαρίου, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και κενά θα σας γεμίσουν με εσωτερική αναταραχή και ανασφάλεια.
Οι αδέσμευτοι μην εξιδανικεύετε ανθρώπους, διότι θα πληγωθείτε αργότερα. Ίσως το ξενύχτι και η διασκέδαση να σας κουράσουν λιγάκι, για αυτό ξεκουραστείτε, αποβάλλοντας το στρες και την πίεση, που σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι και ιδιαίτερα φορτισμένοι.
Προς το τέλος του μήνα η ψυχολογίας σας θα ανέβει και αφού ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην ζωή σας, κάνοντας αλλαγές και προσαρμογές, θα δείτε τα ερωτικά σας θέματα πιο ρεαλιστικά. Με τη διέλευση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μέχρι τις 20.2 είναι πιθανόν να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και η ακτινοβολία σας στο αντίθετο φύλλο να γίνει ιδιαίτερα αισθητή, γεμίζοντας σας με αυτοπεποίθηση και εσωτερική ισορροπία.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.