Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΖΩΔΙΑ -– ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015



ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ



Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα υπάρχει έντονη κινητοποίηση στον επαγγελματικό τομέα, με το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα να ευνοεί τις επαφές. Μην βάζετε όμως ψηλά τον πήχη, γιατί το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί ιδιαίτερα τα μεγαλεπήβολα και φιλόδοξα σχέδια. Μετά τις 19.5 ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος (μέχρι τις 12.6) και σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, κάτι που προϊδεάζει για δυσκολίες στην καθημερινή διεκπεραίωση των εργασιών σας, ματαιώσει και αναβολές, λάθη και παραλείψεις. Χρειάζεται υπομονή και μεγάλη προσοχή για να αποφύγετε τυχόν λάθη που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου. Επίσης ελέγξτε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων που ετοιμάζετε, ιδίως εάν πρόκειται για παρουσιάσεις, επίσημα έγγραφα ή ταξίδια, επαγγελματικά ή αναψυχής.
Με τον Ήλιο να φωτίζει τον οίκο των οικονομικών σας κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, τα οικονομικά σας αναμένεται να πάνε αρκετά καλά κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η πρώτη βδομάδα του μήνα αναμένεται να είναι ήρεμη και παραγωγική, αναφορικά με την επίλυση τρεχουσών προβλημάτων στην οικογένεια ή στην σχέση των δεσμευμένων. Υπάρχει καλή επικοινωνία, εγκάρδια ατμόσφαιρα και εύνοια για μικρές αποδράσεις. Από τις 8 Μαΐου και μετά και κάτω από την επιρροή της Αφροδίτης το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο σπίτι και θέματα που αφορούν την οικογένεια. Λόγω όμως της αντίθεσης Αφροδίτης – Πλούτωνα θα υπάρχει διαφορά απόψεων που μπορεί να δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια συναισθήματα ζήλιας ή μια απόπειρα συναισθηματικής χειραγώγησης από το ταίρι σας. Το τετράγωνο δε Αφροδίτης – Ουρανού ίσως να φέρει απρόβλεπτες αλλαγές ή την ανατροπή κάποιων καταστάσεων στη σχέση σας. Κάτι από το παρελθόν δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι μπροστά σας και να πρέπει να το επιλύσετε οριστικά. Ωστόσο θα υπάρχει κάποια ρομαντική διάθεση, άσχετα από την επιφανειακή ένταση. Το έντονο κλίμα του Μαΐου θα φέρει τις αντοχές σας στα άκρα, γι αυτό θα πρέπει να κάνετε οικονομία δυνάμεων. Για να αποφύγετε λανθασμένου χειρισμούς θα πρέπει να δράσετε με βάση τη λογική, αφήνοντας κατά μέρος την παρόρμηση.
   
ΤΑΥΡΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Μέχρι τις 12.5 ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, κάτι που θα φέρει μεγάλη κινητικότητα στα επαγγελματικά και όχι μόνο ζητήματα. Θα έχετε την πρωτοβουλία των κινήσεων, θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας. Έχετε ξεκάθαρες απόψεις για τις ανάγκες σας και κάνετε καλά μελετημένες και στοχευόμενες κινήσεις. Μετά τις 12 του μήνα που ο Άρης θα αποχωρήσει από το ζώδιο σας και ο κυβερνήτης του σπιτιού της καριέρας σας, ο Κρόνος, θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση, θα είναι δύσκολο  να κρατήσετε σταθερή πορεία στο σωστό δρόμο. Θα βρεθούν στο δρόμο σας ανέντιμα άτομα που μπορούν να σας βλάψουν επαγγελματικά, μπορεί να σας γίνουν επαγγελματικές προτάσεις που θα αποδειχτούν μετά από καιρό ασύμφορες ή μπορεί να υπάρξει σύγχυση. Είναι η περίοδος που θα πρέπει να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας, με ψυχραιμία και ώριμη σκέψη, μια και δεν θα ήταν φρόνιμο να βασιστείτε στους γύρω σας. Ωστόσο, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο σας, παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε, αναμένεται να τα καταφέρετε περίφημα.
Από οικονομικής άποψης χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση σας, καθώς η περίοδος είναι πολύ επικίνδυνη. Μην κάνετε περιττά έξοδα και μην προχωράτε σε επενδύσεις, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε τα χρήματα σας.   


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με τον Άρη στο ζώδιο σας μέχρι τις 12 το μήνα, η σημασία της σχέσης σας αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα για σας, κάτι που θα φέρει σημαντικές ανατροπές και γεγονότα. Θα υπάρχει έντονο ερωτικό πάθος, αλλά και μια τάση αυταρχισμού απέναντι στο ταίρι σας. Ωστόσο το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους και η αντίθεση του με τον Κρόνο θα φέρει αρκετές δυσκολίες στη σχέση ή στο γάμο. Θα τρέφετε έντονη καχυποψία για τον σύντροφό σας, θα υπάρξουν δυσκολίες επικοινωνίας μεταξύ των συντρόφων, ενδεχομένως να υπάρχει απογοήτευση, αστάθεια και σύγχυση. Με τον Ερμή σε ανάδρομη κίνηση από τις 19.5 το ενδιαφέρον των συντρόφων φαίνεται να αποσπάται από τον ρομαντισμό και τη σεξουαλικότητα και να επικεντρώνεται σε πιο πεζά ζητήματα, όπως είναι τα οικονομικά ή τα υλικά αποκτήματα της οικογένειας.
Το ιδιότυπο χιούμορ ωστόσο σας αναμένεται να σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις δυσκολίες που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του γενέθλιου μήνα σας. Αποφύγετε κατά το δυνατό τις εντάσεις και τις συγκρούσεις, βρείτε την ηρεμία σας στη μελέτη και στη γνώση και συζητήστε τα προβλήματα που σας απασχολούν με άτομα της εμπιστοσύνης σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σας την πρώτη μέρα του Μαΐου, λόγω όμως της ανάδρομης κίνησης του μεταξύ 19.5 και 12.6, θα παραμείνει στο ζώδιο σας αντί για 4, συνολικά 9 βδομάδες. Η παρουσία του στο ζώδιο σας σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με έντονη κινητικότητα στα επαγγελματικά ζητήματα, καθώς θα αναλύσετε τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε, θα αναθεωρήσετε επαγγελματικά πλάνα και τακτικές, θα ανανεώσετε ότι χρειάζεται ανανέωση και θα κάνετε επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων σας. Η παρουσία του θα αναδείξει τη σημασία που έχει η κινητικότητα για την επιτυχία των επαγγελματικών σας στόχων. Κινητικότητα που θα εκφράζεται μέσα από την συνεχή ενημέρωση, τα επαγγελματικά ταξίδια ή την ανανέωση των επαφών. Ακόμη και αν υπάρξουν δυσκολίες, λόγω κυρίως της ανάδρομης πορείας του, η παρουσία του Άρη μετά τις 12.5 στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει στη ανάληψη δράσης και πρωτοβουλιών. Στον οικονομικό τομέα δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές που να αφορούν τα εισοδήματα σας, ή τουλάχιστον αυτά δεν είναι υποδεέστερα των προηγούμενων μηνών.     


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας μέχρι τις 8.5 αναμένεται η αρχή του μήνα να είναι ρομαντική, αισθησιακή και εξαιρετικά αρμονική. Εάν έχετε μια παγιωμένη συναισθηματική σχέση, το πρώτο σχεδόν δεκαήμερο του μήνα θα είναι ειδυλλιακό! Μετά τις 12.5 που περνάει ο Άρης στο ζώδιο σας θα είστε πολύ πιο ένθερμοι σεξουαλικά, αλλά και αρκετά πιο πιεστικοί ή επιθετικοί. Γι αυτό υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν προστριβές με το ταίρι σας, να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Η παρορμητική σας διάθεση δεν θα είναι ο καλύτερος σας σύμβουλος για την επίλυση των όποιων παρεξηγήσεων δημιουργηθούν, γι αυτό θα χρειαστεί ψυχραιμία και όχι εν θερμώ αντιδράσεις.
Γενικά ο Μάιος χρειάζεται περισσότερη προσοχή και ψυχραιμία για να αποφύγετε διαπληκτισμούς και συγκρούσεις με τους γύρω σας, αλλά και ατυχήματα. Κατά την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σας υπάρχει αυξημένη πιθανότητα αδυναμίας συγκέντρωσης και συντονισμού των δράσεων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Μάιος αναμένεται να είναι ένας ενδιαφέρον μήνας για τα επαγγελματικά των Καρκίνων, καθώς με την στήριξη του Ήλιου αναμένεται να βρείτε τους απαραίτητους πόρους που θα χρειαστείτε για να θέσετε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια. Επικουρικά θα δράσει και η Αφροδίτη με το πέρασμα της στο ζώδιο σας, που θα σας χαρίσει ακτινοβολία, γοητεία και διπλωματία για να πετύχετε όσα επιθυμείτε. Μπορεί να σας φέρει όμως και ανέλπιστες επαγγελματικές προτάσεις! Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι ασχολούνται με τους χώρους της μόδας, της ομορφιάς και των τεχνών!  Στη αρχή του δεύτερου δεκαήμερου του μήνα αναμένεται να υπάρξουν κάποιες αρρυθμίες και κάποια παροδικά προβλήματα, με τον Ήλιο όμως και την Αφροδίτη ευνοϊκά διακείμενοι απέναντι σας δεν θα πρέπει να ανησυχήσετε ιδιαίτερα. Από οικονομικής άποψης δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον αναφορικά με τα εισοδήματα σας που παραμένουν αμείωτα, θα πρέπει να όμως να ελέγξετε τα έξοδα σας, για να μην ξεφύγετε πολύ.
  
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αποπλάνησης, θα μπει στο ζώδιο σας στις 8.5 και θα παραμείνει εκεί για σχεδόν ένα μήνα. Η γοητεία σας θα είναι αυξημένη, το ίδιο και η δύναμη της αποπλάνησης σας. Οι ελεύθεροι που ενδιαφέρονται να βρουν το ταίρι της ζωής τους, θα έχουν αυτή τη περίοδο τις ευκαιρίες που προσδοκούσαν. Όσο για τους δεσμευμένους, η παρουσία της Αφροδίτης τονώνει την σεξουαλική επιθυμία, φέρνει μεγαλύτερη τρυφερότητα στη σχέση αλλά και αρμονία μεταξύ των συντρόφων. Δυστυχώς όμως, παρά τις καλές συνθήκες και τις καλύτερες των προθέσεων σας, δεν θα λείψουν και οι στιγμές εκείνες, που από ατυχείς κινήσεις ή παρατηρήσεις, μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Αυτό θα οφείλεται στις δύσκολες όψεις που θα υπάρξουν μεταξύ του Κρόνου από τη μια και των Ερμή και Άρη από την άλλη. Κατά τις περιόδους αυτές αποφύγετε να θίξετε σημαντικά ζητήματα της σχέσης σας, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να καταστρέψετε κάτι όμορφο. Χρειάζεται διακριτικές και προσεκτικές διορθωτικές κινήσεις και μόνο σε μικρά και δευτερεύουσας σημασίας ζητήματα. Οι δύσκολες δε αυτές όψεις μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα και στον τομέα της υγείας, με εξασθένηση του νευρικού συστήματος, αλλεργικές αντιδράσεις αλλά και ατυχήματα να θεωρούνται πιθανά.

ΛΕΩΝ -  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Σε σχέση με τους στόχους που έχετε θέσει σε επίπεδο καριέρας, η πορεία που θα υπάρξει κατά το μήνα Μάιο θα είναι σε σωστό δρόμο. Θα χαρακτηρίζεστε από αποφασιστικότητα και θα επιβάλλεστε με τη λάμψη και το εκτόπισμά σας. Η πιο ευνοϊκή περίοδος του μήνα αναμένεται να είναι το πρώτο δεκαήμερο, κατά το οποίο θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Η αποδοχή σας από ευρείες μάζες, ιδίως εάν έχετε επαφή ή μιλάτε σε ευρύ κοινό, θα είναι ιδιαίτερα θετική.  Στην καθημερινή διαχείριση των εργασιών σας θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς θα υπάρξουν επιπλέον θέματα με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε ή ενδεχομένως να σας δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα εξαιτίας μιας αντιπαλότητας ή μιας εχθρότητας. Συνιστάται να βασίζεστε κυρίως στις δυνάμεις σας για την επίλυση των προβλημάτων, μια και τα άτομα που συνήθως στηρίζεστε δεν θα έχουν τη ίδια διάθεση συνεργασίας ή μπορεί ακόμη και να τα βρείτε απέναντι σας. Προσοχή θα χρειαστεί στη διαχείριση των οικονομικών σας, μια και τα περιττά έξοδα θα σας βάλουν μακροχρόνια σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με τον Δία, τον κυβερνήτη σας σε ζητήματα καρδιάς, να βρίσκεται στο ζώδιο σας, η ανάγκη σας για αγάπη και αποδοχή από το ταίρι σας είναι ιδιαίτερα έντονη και αυτό το μήνα. Ο Δίας θα είναι γενναιόδωρος με τους ελεύθερους του ζωδίου σας και θα τους δώσει πολλές ευκαιρίες να βρουν το ταίρι που τους ταιριάζει, ώστε να ξεκινήσουν κάτι πιο ουσιαστικό. Όσο για τους δεσμευμένους ή τους παντρεμένους, το συναίσθημα θα εκφράζεται με έντονο πάθος και ενθουσιασμό. Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδινα αυτό το μήνα, μια και οι δύσκολες όψεις Κρόνου με Ερμή και Άρη θα ρίξουν αρκετά εμπόδιο στο δρόμο σας. Θα υπάρξουν προβλήματα επικοινωνίας, ασυνεννοησίες, ακόμη και συγκρούσεις που θα χαλάσουν την ήρεμη ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ να μην κάνετε λανθασμένες επιλογές με την αντίθεση Κρόνου – Ποσειδώνα,  γιατί θα απογοητευθείτε και θα διαψευστούν οι ελπίδες σας. Ενεργειακά θα είστε σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το μήνα, το δύσκολο όμως πλανητικό σκηνικό ίσως να δημιουργήσει κάποια μικρά προβλήματα υγείας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι παρορμητικές κινήσεις και οι υπερβολές, γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι τα δύο πρώτα δεκαήμερα, μια και θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και θα μπορείτε να ελέγχετε τις κινήσεις και των υπολοίπων στην επαγγελματική σκακιέρα. Θα υπάρξουν όμως και καθυστερήσεις που θα σας εκνευρίσουν, αλλά και κάποιες τρικλοποδιές από άσπονδους φίλους-συνεργάτες…Λίγο αργότερα θα συναντήσετε  πρόσωπα από  το  παρελθόν  που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σας σχέδια. Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι, κάνοντας ριζικές αλλαγές, εξασφαλίζοντας την εύνοια  των άστρων που επιτέλους αρχίζει να σας επηρεάζει θετικά. Ξεπεράστε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και δαπάνες. Τα άστρα φορτίζουν τις μπαταρίες σας θεαματικά με ενέργεια. Μην περιμένετε να σας δοθούν έτοιμες λύσεις, αλλά και η βοήθεια που σας είχαν υποσχεθεί κάποια άτομα, μάλλον στις καλένδες θα παραπεμφθεί. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν κάπως καλύτερα κατά το δεύτερο δεκαήμερο, με το πορτοφόλι σας να δέχεται λυτρωτικές τονωτικές ενέσεις. Φροντίστε όμως να είστε μαζεμένοι στις δαπάνες σας, γιατί ακόμη δεν έχει σημάνει η λήξη συναγερμού. Διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές προς το τέλος του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ένας παθιασμένος μήνας θα είναι ο Μάιος για σας! Το πλανητικό σκηνικό  απαιτεί αξιοπιστία και μετριοπάθεια και δεν είναι απίθανο να καταγραφεί ένταση κυρίως κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Προσοχή λοιπόν στις αντιδράσεις σας. Προς το τέλος του μήνα θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα καταπλήξει πολλούς. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και οι σχέσεις σας με συγγενείς και φίλους ευνοούνται, γι αυτό χαλαρώστε και χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Όσοι έχετε μόνιμη σχέση,  προβλέπονται  διαφωνίες εξαιτίας τρίτων προσώπων που ενδεχομένως να προκαλέσουν ένταση και λογομαχίες, αν δεν χειριστείτε την κατάσταση με ευελιξία. Προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε οι αδέσμευτοι, λόγω της Αφροδίτης, σε συνδυασμό με το ανταγωνιστικό πνεύμα, θα σας κάνουν υπολογίσιμο αντίπαλο στον τομέα της διεκδίκησης ενός ερωτικού συντρόφου αυτό τον μήνα. Κάντε σοφές επιλογές και κυνηγήστε το όνειρό σας λοιπόν. Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί.

ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Από την μια θα αναλάβετε τολμηρές πρωτοβουλίες αυτό το μήνα φίλοι Ζυγοί για να βγείτε από το τέλμα, και από την άλλη θα έχετε την υποστήριξη των γύρω σας. Δεν είναι όμως όλοι πρόθυμοι να σας στηρίξουν καλοπροαίρετα και αυτό θα πρέπει να το έχετε υπόψη σας. Επίσης, η πρόοδος θα είναι αργή και θα αρχίσει να φαίνεται προς το τέλος του μήνα. Υπάρχει μια προκλητική ατμόσφαιρα γύρω σας, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια θαμμένα πράγματα και θα κλιθείτε να βρείτε την λύση τους. Οι πλανήτες προωθούν θέματα οικονομικά και εργασιακά. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε πράγματα που θα σας αναδείξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μιλήστε με συνεργάτες και βρείτε λύσεις που μέχρι τώρα σας δυσκόλευαν. Η γενναιοδωρία του Σύμπαντος θα αρχίσει να αχνοφαίνεται και στην τσέπη σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, δίνοντας σας μια ανάσα και μια ελπίδα διεξόδου από το περιοριστικό κλίμα των τελευταίων πολλών μηνών. Προσοχή μόνο στην διαχείριση σας, μια και είστε επιρρεπείς σε περιττά έξοδα… Με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να προχωρούν με σταθερό ρυθμό, μια και το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε με στασιμότητα και υπερβολική πίεση.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει και στον αισθηματικό τομέα εύνοια, με τους δεσμευμένους του ζωδίου να βιώνουν ένα κλίμα πληρότητας, αρμονίας αλλά και διαφάνειας στην σχέση τους. Κάτι παλιό και ίσως φθαρμένο από την πάροδο του χρόνου έχει αυτή την περίοδο την δύναμη να αναγεννηθεί από τις στάχτες του και να μπει και πάλι σε τροχιά. Τα άστρα σας κάνουν πιο ανάλαφρους στην ψυχολογία και όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες . Αλλά και οι αδέσμευτοι σαν να γίνονται περισσότερο δεκτικοί αυτό τον μήνα στο κάλεσμα της αγάπης και να είναι πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνύπαρξης με ένα νέο σύντροφο. Θα υπάρξουν σημαντικές ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές που θα τους κάνουν να αλλάξουν άποψη και στάση ζωής. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι πλέον καιρός να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει, για να καταπλήξετε τους πάντες με το έντονα ερωτικό σας ταμπεραμέντο.
   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά στον επαγγελματικό τομέα φίλοι Σκορπιοί, αλλά και βάσει καλά σχεδιασμένων πλάνων για να δώσετε μια νέα και απαραίτητη πνοή στην επαγγελματική σας κατάσταση. Ευνοούνται περισσότερο οι ομαδικές προσπάθειες, γι αυτό επενδύστε σε συνεργάτες ή συναδέλφους για να μπορέσετε να βγείτε από το τέλμα. Αυτόν τον μήνα πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές αλλά κάποιοι θα πρέπει να προσέξετε, εξ αιτίας εντάσεων που θα ξεσπάσουν από την οικογένεια σας, λόγω κάποιων αντιρρήσεων που θα προκύψουν. Προς το τέλος του μήνα θέματα καριέρας και σημαντικές αλλαγές στον οικονομικό τομέα αρχίζουν και εξελίσσονται ομαλά, με αρκετές προτεραιότητες που θα πρέπει να συζητήσετε και να δείτε στον εργασιακό τομέα. Μιλήστε με άτομα που εμπιστεύεστε, εκφράστε τη γνώμη σας, δείξτε δυναμισμό και κάντε νέα ξεκινήματα που θα σας απογειώσουν μελλοντικά. Με ένα δύσκολο πλανητικό σκηνικό στο προσκήνιο δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για χαρμόσυνα νέα στον οικονομικό σας τομέα, παρόλα αυτά όμως το δεύτερο μισό του μήνα είναι κάπως καλύτερο από το πρώτο. Το Σύμπαν σας δείχνει προς το τέλος του μήνα κάποια μικρή γενναιοδωρία για να σας δώσει κουράγιο και μια υπόσχεση για κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον συναισθηματικό τομέα θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες σημαντικές προκλήσεις αυτό τον μήνα, ίσως και κάποιες ταλαιπωρίες, που προκαλούνται από τις επανωτές εκλείψεις και τις δύσκολες για το ζώδιο σας πλανητικές θέσεις. Χρειάζεται πολύ μεγάλη υπομονή, επιμονή και διπλωματία για να μην τινάξετε την σχέση σας στον αέρα, ιδίως κατά το πρώτο μισό του μήνα. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Κοινωνικές επαφές και νέα πρόσωπα θα υπάρξουν που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στο δεύτερο μισό θα προσπαθήσετε να κλείσετε τις πληγές σας, αν και θα αισθάνεστε κάποιο αίσθημα κενού να σας βαραίνει. Ο επόμενος μήνας όμως είναι σαφώς καλύτερος στον τομέα αυτό. Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι πολύ καλύτερη για τους ελεύθερους του ζωδίου, μια και θα αισθάνονται ένα ψυχολογικό κενό, ίσως μοναξιά και κάποια απογοήτευση που ενδεχομένως να οφείλεται στις πρόσκαιρες  και επιφανειακές γνωριμίες του τελευταίου καιρού. Μην το παίρνεται κατάκαρδα, μια και το σκηνικό αλλάζει από τον Ιούνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα υπάρξουν σημαντικά γεγονότα που θα αφορούν την καριέρα σας κατά τον μήνα Μάιο φίλοι Τοξότες. Η φιλοδοξία σας θα είναι περισσότερο από έντονη αυτό τον μήνα και θα θέλετε πάση θυσία να ξεχωρίζετε. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 19.5 και μετά δεν αποκλείονται ωστόσο συγκρούσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους και ένα κλίμα έντασης που θα σας εμποδίσει προσωρινά να συνεχίσετε απρόσκοπτα το έργο σας. Για να επιτύχετε τους στόχους σας απαιτείται χαμηλό προφίλ, υπομονή, επιμονή και αρκετή διπλωματία, ιδίως κατά το πρώτο μισό του μήνα. Καλό θα ήταν ορισμένα πράγματα να τα σκεφτείτε με προσοχή αυτόν τον μήνα. Μην αφήνετε καταστάσεις από το παρελθόν να χαλάσουν τη διάθεσή σας εξαιτίας της μακροπρόθεσμης στασιμότητας που επικρατεί. Συζητήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα πρόκειται να συμβούν, για να αποζημιώσουν τους κόπους σας στους επόμενους μήνες, αρκεί να είστε υπομονετικοί και οργανωμένοι. Και τα οικονομικά σας θα είναι εμποδισμένα κατά το πρώτο δεκαήμερο, με καθυστερήσεις και απρόοπτα να σας φέρνουν στα όρια σας. Μετά τις 15 όμως η ατμόσφαιρα αλλάζει και η κατάσταση γίνεται λίγο καλύτερη. Υπομονή λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η αντίθεση που θα καταγραφεί ανάμεσα στους Άρη και Ερμή με τον Κρόνο θα είναι η αιτία για στιγμές εντάσεων στην συναισθηματική σας σχέση. Κατά το πρώτο μισό του μήνα θα πρέπει να έχετε εξαιρετική αυτοκυριαρχία, να αποφεύγετε να εμπλέκεστε σε αντιπαραθέσεις και να μην δίνετε αφορμές για καβγάδες, εάν θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας. Οι παντρεμένοι προσέξτε παγίδες ερωτικών παιγνιδιών, γιατί ενδέχεται να αποκαλυφθούν μυστικά που θα θίξουν την υπόληψή σας. Είναι πιθανόν ένα θέμα προσωπικό ή οικογενειακό να προκαλέσει ένταση. Ευκαιρίες για μια γνωριμία με καλές προοπτικές συναισθηματικής εμπλοκής μπορούν να παρουσιαστούν για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, και μάλιστα μέσω γνωστών ή φίλων. Θα απολαύσετε νέες γνωριμίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, κάνοντας πολλούς από εσάς να πειραματιστείτε με το αντίθετο φύλο, ή εξωτερικεύοντας τα συναισθήματά σας σε ανθρώπους που αγαπάτε. Πολλές ιδέες, πολλές γνωριμίες και κοινωνικές συναναστροφές είναι πιθανόν να γίνουν η αφορμή να οργανώσετε τη ζωή σας πάνω σε καινούργιες βάσεις. Ήρθε επιτέλους ο καιρός για να εισπράξετε ανταπόκριση, να νιώσετε όμορφα και να απολαύσετε πάθη και μοναδικές ερωτικές στιγμές, αρκεί να αποφύγετε παρεξηγήσεις και λογομαχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Μάιος θα σηματοδοτήσει για σας ένα μήνα με έντονη δράση, μεγάλη κινητικότητα γύρω από τα επαγγελματικά, ίσως και κάποια επαγγελματικά ταξίδια, πολλές ευκαιρίες, ελπίδες αλλά και προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν για να ευοδωθούν οι προσπάθειες σας. Μετά τις 15 του μήνα πολλά πράγματα δεν θα σας βγαίνουν όπως τα σχεδιάσατε, θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές, δεν θα πρέπει όμως να τα βάλετε κάτω. Κρατήστε μια ουδέτερη στάση απέναντι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και μην ανοίγεστε εύκολα, γιατί θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς. Η δραστηριότητα σας στο χώρο της εργασίας σας ενδέχεται να σας αποζημιώσει, εισπράττοντας σημαντική ικανοποίηση, αν δείξετε το ζήλο και τις ικανότητες που περιμένουν από σας συνεργάτες και ψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Προσοχή στις εξαπατήσεις καθ όλη την διάρκεια του μήνα! Από οικονομικής άποψης δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα, μια και θα υπάρχει σταθερή ροή ρευστού στα ταμεία σας. Εκεί που θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή είναι οι δαπάνες σας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να εξοκείλετε σε περιττά έξοδα και να βρεθείτε χρεωμένοι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέμα μικρής σημασίας που θα παρουσιαστούν. Μην ξεχνάτε ότι κατά βάθος οι άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν, σας εκτιμούν και σας αγαπούν. Μην αφήνετε να παρεμβάλλονται εξωγενείς παράγοντες στην σχέση σας, εάν σας ενδιαφέρει να την διατηρήσετε , και προσπαθήσετε να κρατήσετε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τους πειρασμούς από κοντά σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα αυτό τον μήνα, καθώς υπάρχει έντονη η πιθανότητα να βρεθούν με το λάθος άτομο την λάθος στιγμή και να ταλαιπωρηθούν χωρίς λόγο και αιτία. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε ή δεν έχετε καμία πρόθεση να τηρήσετε, αλλά και φανείτε δύσπιστοι στα ωραία και παχιά λόγια. Μην αφήνετε το συναίσθημα να σας παρασύρει και κρίνετε τα πάντα με βάση την λογική. Σε γενικές γραμμές τα πράγματα στον αισθηματικό τομέα φαίνεται να εξελίσσονται καλά για αρκετούς από εσάς, αν μετριάσετε την ένταση από λάθη και παρανοήσεις, εξαιτίας του πλανητικού σκηνικού που επικρατεί στο ουράνιο σκηνικό το μήνα Μάιο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ
                              
'Έντονη κινητικότητα κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων του τρέχοντος μηνός. Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό, αγαπητοί μου Υδροχόοι, θα χρειαστεί να είστε συγκεντρωμένοι, προκειμένου να αποφύγετε λάθη σε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και αποφύγετε να υπογράψετε δεσμευτικές συμφωνίες και συμβόλαια έως και το τέλος του μήνα. Κατά τον μήνα αυτό, ιδίως κατά την διάρκεια του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς, να μην παραμελήσετε τις φορολογικές σας υποχρεώσεις, ενώ την φροντίδα σας θα απαιτήσουν και τα ηλεκτρονικά σας αρχεία, μια και δεν αποκλείεται μια μίνι κρίση! Το πρώτο τμήμα του Μαΐου είναι σαφώς ποιο ήρεμο και ευνοϊκό, με ευκαιρίες να έρχονται στον δρόμο σας. Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή μιας ανοδικής πορείας στην καριέρα σας, που θα έχει κάποια σημαντική διάρκεια. Ακολουθήστε έναν καλό προγραμματισμό και μην αφήνετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν να πάνε χαμένες, αποφεύγοντας λάθη από βιαστικές κινήσεις. Προς τα τέλη του μήνα η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα μαζί με την δημιουργική σας διάθεση να ανοίγει νέους δρόμους που θα εκτοξεύσουν τα οικονομικά σας στα ύψη. Θέματα υλικών αγαθών, οικονομικής διαχείρισης και προβληματισμοί για την αύξηση των διαθέσιμων οικονομικών μέσων θα σας απασχολήσουν από την αρχή του μήνα. Κάποιες πρωτοβουλίες θα πάρετε για να βελτιώσετε την κατάσταση, αλλά και κάποια γεγονότα πέρα από τον έλεγχο σας θα αφήσουν και αυτά το στίγμα τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον συναισθηματικό τομέα φαίνεται να ξεπερνάτε την τελευταία κρίση που κράτησε αρκετό καιρό και να είστε αποφασισμένοι να κλείσετε τις πληγές του παρελθόντος. Το πρώτο μισό του μήνα σηματοδοτεί μια αρμονική και ειρηνική περίοδο και προσφέρεται για μια επαναπροσέγγιση με τον σύντροφό σας. Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται έναν όμορφο μήνα για τους ερωτευμένους και τους γονείς, χαρίζοντας τους την ευκαιρία να ασχοληθούν και να περάσουν όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπούν.  Οι πνευματικές ανησυχίες είναι αυτές που θα αποτελέσουν την γέφυρα αυτή την φορά για να έρθετε πιο κοντά και να ξεπεράσετε τα όσα σας χωρίζουν. Η δημιουργική σκέψη έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και η πνευματική σας δραστηριότητα εντείνεται, ενεργοποιώντας επικοινωνίες και αλληλεπιδράσεις με τους άλλους. Για τους αδέσμευτους ρόλο-κλειδί θα διαδραματίσει τον μήνα αυτό μια επαφή από το εξωτερικό. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που διαμένει στο εξωτερικό και να αισθανθείτε ερωτική έλξη αλλά και πνευματική συγγένεια. θα ερωτευτείτε και θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις και την ατμόσφαιρα που θα σας γεμίσει με έντονο ερωτισμό και αισιοδοξία. Η επαφή αυτή θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία σας, που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν και στα καλύτερα επίπεδα. Κινηθείτε μόνο με αργά βήματα και ο χρόνος θα αποτελέσει τον καλύτερο σας σύμβουλο.

ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2015

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ
Η αισιοδοξία και η απαισιοδοξία θα διαδέχονται η μια την άλλη, έως και τα μέσα του μηνός Μαΐου. Οι έννοιες, οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα στο σπίτι είναι πιθανόν να σας στενοχωρήσουν. Δύσκολες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις κατά το πρώτο μισό του μήνα, με εντάσεις, αντιδικίες και έριδες να μην σας αφήνουν να επικεντρώσετε την προσοχή σας στο έργο σας. Πολλά θα είναι τα εμπόδια που θα σας ορθώνουν οι αντίπαλοι σας, του οποίους όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να προκαλέσετε, γιατί αυτή την περίοδο δεν έχετε καμία τύχη να κερδίσετε μια ενδεχόμενη ανοιχτή αντιπαράθεση. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μετά τις 19.5 θα χρειαστεί να σκεφτείτε ορισμένα πράγματα με σοβαρότητα εάν προκύψουν αντιπαραθέσεις και παρασκηνιακά γεγονότα. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να βρείτε λύσεις σε πράγματα που σας δυσκολεύουν. Μιλήστε σε άτομα που εμπιστεύεστε για τις υπηρεσίες που θα προσφέρετε στην εργασία σας. Χρειάζεται διπλωματία και διαλλακτικότητα για να μπορέσετε να ξεπεράσετε αλώβητοι το δύσκολο αυτό διάστημα. Στον οικονομικό τομέα το πρώτο  δεκαπενθήμερο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευνοϊκό, μια και θα υπάρξουν κάποια πρόσθετα χρήματα που θα τονώσουν το εισόδημα σας. Ίσως να είναι από μια δεύτερη εργασία, ενδεχομένως από ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, ακόμη και ένα δώρο από ένα συγγενή. Η πηγή ελάχιστη σημασία έχει τελικά, το γεγονός είναι αυτό που μετράει, ιδίως κάτω από τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η αντίθεση Άρη - Κρόνου αναμένεται να φέρει σοβαρούς τριγμούς στα θεμέλια της σχέσης σας και γι αυτό χρειάζεται να δείξετε προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα. Θα υπάρχει πάθος, ένταση, διαπληκτισμοί αλλά και έντονες στιγμές ζήλιας. Προσπαθήστε να επιστρατεύσετε την λογική και την διπλωματία σας για να μπορέσετε να κρατήσετε τουλάχιστον ένα ανεκτό επίπεδο αντιπαράθεσης, γιατί το πλανητικό σκηνικό μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, ακόμη και στην βιαιοπραγία. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους, τουλάχιστον μετά τις 15 Μαΐου, και να αποφεύγουν να εκτίθενται απερίσκεπτα σε κινδύνους.  Η σύνεση θα σας σώσει από περιττά και άσκοπα προβλήματα! Προς το τέλος του μήνα επικρατεί αναστάτωση, γι αυτό αποφύγετε συγκρούσεις και λογομαχίες με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες. Συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα ενδέχεται να επηρεάσουν τη διάθεση και τον εσωτερικό σας κόσμο.


Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.