Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Παρθένος- ετήσιες προβλέψεις 2016

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 προβλέπεται να είναι χρονιά γεμάτο οφέλη για τους Παρθένους! Θα υπάρξουν πολλές προκλήσεις και μια έντονη κινητικότητα στον τομέα της καριέρας. Η έντονη πλανητική δραστηριότητα στον ένατο οίκο σας, της διδασκαλίας και της φιλοσοφίας, θα σας κάνει να έχετε μια άλλη άποψη για τον τομέα του χρήματος και της εργασίας. Νέες ιδέες θα φέρουν στο προσκήνιο ανθρώπους που θα σας ακούσουν και θα συμβάλουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Τον μήνα Μάιο ο Δίας και ο Κρόνος θα συναντηθούν  στον Ταύρο. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για οιαδήποτε επαγγελματική ιδέα. Η Αφροδίτη ευνοεί τον οικονομικό τομέα και τα ταξίδια που θα αποδώσουν την άνοιξη. Η δημόσια αναγνώριση έρχεται  το 2016  και όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί από τον Ιούλιο και μετά, καθώς ο Δίας διασχίζει το Μεσουράνημα σας από την  αρχή του μήνα. Επωφεληθείτε από  ευκαιρίες που έρχονται σε σας αυτή τη χρονική στιγμή.   

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 προβλέπεται οι Παρθένοι να έχουν στον τομέα των σχέσεων κάποιες δυσκολίες με το ξεκίνημα του έτους, λόγω κάποιων μικροπροβλημάτων που θα παρουσιαστούν. Όσοι είναι σε σχέση θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να προχωρήσουν σε αλλαγές με πολύ προσοχή και αφού εξετάσουν όλα τα δεδομένα από κάθε πλευρά. Προσπαθήσετε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας και να καθορίσετε τα σωστά όρια ώστε να μην διαταραχτούν. Πολλοί από εσάς προβλέπεται υπό το βάρος των πλανητικών όψεων να τερματίσετε μια σχέση και να απογοητευτείτε. Από την άλλη πλευρά, οι κινήσεις του Δία και του Κρόνου σε διαφορετικές χρονικές στιγμές θα φέρουν νέες ευκαιρίες στον τομέα της αγάπης και πολλοί από εσάς να καταλήξουν στα σκαλιά της εκκλησίας ή σε μια μόνιμη σχέση. Εάν είστε άγαμοι, μπορείτε να ενδώσετε σε  κάποια νέα ειδύλλια, καθώς και σε ασυνήθιστες, εξωτικές συναντήσεις, με καλό φαγητό και απολαύσεις που θα σας συναρπάσουν.

Υγεία

Το 2016 η  υγεία  σας θα είναι καλή και τόσο η συναισθηματική, όσο και η ψυχική σας κατάσταση θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα. Βέβαια θα υπάρξουν κάποια κατά καιρούς έντονα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και έντονα συναισθήματα, ισχυρότερα από ποτέ άλλοτε. Η γενική κατάσταση της υγείας σας θα έχει άμεση σύνδεση με τη σχέση σας. Γύρω στα μέσα του έτους εξαιτίας του Κρόνου θα νιώσετε έντονη κόπωση και στρες, εξαιτίας των πολλών σας δραστηριοτήτων. 


Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 6, 12, 20
Ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη.
Δυσμενής ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.