Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υδροχόος- ετήσιες προβλέψεις 2016


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το 2016 οι αστρολογικές προβλέψεις υπόσχονται νέες εξελίξεις και ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια.Ο Δίας και ο Κρόνος συνενώνονται με πολλούς άλλους πλανήτες στον τέταρτο οίκο σας, των εσωτερικών υποθέσεων. Η δραστηριότητα αυτή θα κορυφωθεί τον Μάιο, όπου πολλοί από εσάς προβλέπεται να αλλάξετε κατοικία ή να ξεκινήσετε μια καινούργια επιχείρηση.Ευεργετικότερο για σας είναι το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Είναι η περίοδος που, ότι πρωτοβουλίες αναλάβετε, θα σας αποφέρουν σημαντικά κέρδη!Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις και καταστάσεις τεταμένες με το κοντινό σας κοινωνικό περιβάλλον, εξ αιτίας ενδεχομένως οικονομικών θεμάτων. Η θέση των πλανητών για το ζώδιό σας και το ωροσκόπιο σας συνιστά να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας λογομαχίες και διενέξεις.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Η ερωτική σας ζωή είναι ασταθής εδώ και πολλά χρόνια. Προσελκύετε στη ζωή σας τους λάθους ανθρώπους και αυτό σας έχει κουράσει υπερβολικά. Σταθερότητα στις σχέσεις προβλέπεται το 2016!Από τις αρχές του έτους, η τονικότητα της προσωπικής σχέσης σας θα αλλάξει ελαφρώς.Όσοι από εσάς βρίσκετε σε γάμο ή μόνιμη σχέση, το 2016 θα είναι θυελλώδες με αντιθέσεις και αντιπαλότητες. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τις σχέσεις γονέα και παιδιών. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, να είστε έτοιμοι για αλλαγές και συμβιβασμούς.Για τους ελεύθερους του ζωδίου είναι σημαντικό να ψάξετε για ένα ειλικρινές άτομο που μπορεί να γευθείμαζί σας τις απλές απολαύσεις της ζωής. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε μελλοντικά μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, μέσα από το χώρο εργασίας σας ή από κοινωνικές επαφές.Το 2016 θα έχετε έντονο ερωτισμό και ακαταμάχητοι σεξ απίλ, για να σαγηνεύεστε, αλλά οι σχέσεις σας δεν θα στοχεύουν σε κάτι μόνιμο, μιας  και ο Πλανήτης σας, ο Ουρανός,σας ωθεί στην ελευθερία και τον πειραματισμό.

Υγεία

Το 2016 προβλέπεται η υγεία σας να είναι καλή, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, για τους περισσότερους τουλάχιστον από εσάς. Κατά καιρούς θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος και το στρες, για να μην επηρεάσετε την υγεία σας. Πολλές φορές θα διακατέχεστε από νευρικότητα χωρίς λόγο και αιτία. Στα μέσα καλοκαιριού ίσως θα πρέπει να αποφευχθούνγια λίγο καιρό ανθυγιεινές συνήθειες.


Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 8, 9, 11, 13
Ευνοϊκές ημέρες: Τετάρτη, Σάββατο.
Δυσμενής ημέρες: Κυριακή.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A


  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.