Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Κριός - Το ζώδιο του Μήνα (21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)


ΠΛΑΝΗΤΗΣ:
ΑΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ:
1ος Οίκος
ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
ΦΩΤΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ:
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚO
ΦΥΣΗ:
ΘΕΤΙΚΗ-ΑΡΣΕΝΙΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΗΛΙΟΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ:
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ:
ΚΡΟΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ :
ΚΕΦΑΛΙ –ΜΥΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΠΡΟΣΩΠΟ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:
ΤΡΙΤΗ
ΧΡΩΜΑ:
ΚΟΚΚΙΝΟ    & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ:
ΔΡΑΣΗ
ΕΛΑΤTΩΜΑ:
Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ 
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:
ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:
ΔΙΑΜΑΝΤΙ-ΓΡΑΝΑΤΗΣ -ΡΟΥΜΠΙΝΙ
ΜΕΤΕΛΟ:
ΣΙΔΗΡΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ:
ΜΙΧΑΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ:
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ- ΤΟΥΛΙΠΑ 


Χαρακτηριστικά:

Κριός η αρχή του ζωδιακού κύκλου. Ως ζώδιο της Φωτιάς, το χαρακτηρίζει  ο ενθουσιασμός, η αυτοθυσία, η πρωτοπορία αλλά συγχρόνως η επιπολαιότητα, η εγωπάθεια και  η επιθετικότητα. Κρατά πάντα το ρόλο του αρχηγού στη ζωή του και δεν αλλάζει εύκολα γνώμη αφού νευριάζει και πεισμώνει. Δύσκολα να συγκρατήσει τα λόγια του όταν θυμώνει και δεν σκέφτεται, με αποτέλεσμα  να μετανιώνει αργότερα για αυτά που έχει πει. Είναι ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί να στηριχτεί κάποιος αφού αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής, χωρίς να φοβάται, πολεμά τις αντίξοες συνθήκες και ό,τι βάζει στο μυαλό του το πετυχαίνει.
 Έχει τεράστια αποθέματα ενέργειας, εξαιτίας του κυβερνήτη του που είναι ο πλανήτης Άρης  και του προσδίδει μαχητικότητα, αψηφώντας τον κίνδυνο και τις συνέπειες του. Προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του αλλά ζητά την αναγνώριση του από τους άλλους. Στον επαγγελματικό του τομέα, αναζητά πάντα την πρώτη θέση και καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει στην κορυφή και να κατέχει σημαντική θέση στην επιχείρηση που είναι για να μπορεί να δίνει εντολές και να υποδεικνύει σε όλους πώς να κινηθούν.                                                   
Στον οικονομικό του τομέα, είναι σπάταλος και του αρέσει η καλοπέραση.  Δεν χειρίζεται με σύνεση τα χρήματα του, αγαπά πολύ τους δικούς του ανθρώπους και ξοδεύει χρήματα γι αυτούς.  Είναι εξαιρετικά φιλικός και γοητευτικός, έλκεται από το αντίθετο φύλο και  το αντίθετο φύλο σας τους βρίσκει συναρπαστικούς, λόγω του δυναμισμού,  του περιπετειώδη χαρακτήρα και της γοητείας τους. Οι Κριοί προτιμούν έξυπνους και ευέλικτους ανθρώπους για συντρόφους γιατί βαριούνται εύκολα. 
Στον ερωτικό τομέα, δύσκολα μένει πιστός σε μια σχέση και δεν του αρέσει η καταπίεση και η στέρηση της ελευθερίας του. Αν αγαπήσει πραγματικά το ταίρι του κατέχει εξέχουσα θέση στην καρδιά του και αν ανακαλύψει ότι δεν του είναι πιστό πληγώνεται πάρα πολύ αλλά δεν το δείχνει.
Επαγγέλματα που του ταιριάζουν: Μηχανικές κατασκευές, μεταλλουργία, βιομηχανική, κυνήγι, εκγύμναση, κρεοπώλης, σπορ, στρατός, αστυνομία, κτηνιατρική, οδοντιατρική, χειρουργική, γλυπτική, σχεδιαστής , πολιτικός , συγγραφέας , δικηγόρος , Αεροπόρος, Ναύτης, ηθοποιός, και οποιοδήποτε ηγετικό αξίωμα.

προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού: 

Επαγγελματικά – Οικονομικά


Το 2016 και ως τα επόμενα σας γενέθλια αγαπητοί μου Κριοί αρκετοί πλανήτες,περνούν από τον 2ο οίκο σας τον τομέα των οικονομικών. Η νέα χρονιά θα φέρει πολλές καινοτόμες αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον  τομέα των επιχειρήσεων και των εταιρικών σχέσεων. Τον μήνα Μάιο ο Δίας και ο Κρόνος συναντώνται στο ζώδιο του Ταύρου! Ευνοϊκές συνθήκες για την έκφραση των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα παρουσιαστούν και θα συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της καριέρας σας. Το 2016 πολλοί από εσάς μπορείτε να υπολογίζετε στην άνοδο της εργασίας σας, όμως μια λάθος κίνηση μπορεί να βλάψει όχι μόνο το πορτοφόλι σας, αλλά και την σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα.  Με την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης θα υπάρξει αύξηση των εισοδημάτων σας, ενώ χρήματα θα δαπανηθούν για εξόφληση παλαιών χρεών και δανείων κατά τη διάρκεια του έτους.

Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το ωροσκόπιο των γενεθλίων σας και ο τομέας του έρωτα και της αγάπης προβλέπεται να είναι περίπλοκος και ασταθής, με τις θέσεις του Δία και του Κρόνου κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γεμάτος εκπλήξεις και διανθισμένος με κοινωνικές δράσεις! Πολλοί από εσάς ενδεχομένως να ξεκινήσετε μία σχέση, την οποία όμως να τερματίσετε ξαφνικά. Η χρονιά αυτή θα φέρει αλλαγές στο σπίτι, με αυξημένα έξοδα για επισκευές ή μια μετακίνηση ή ακόμα και μια αλλαγή στη δομή της οικογένειας. Όποια μορφή μπορεί να πάρει αυτή η αλλαγή, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπία στις σχέσεις σας, να βοηθήσετε το σύντροφο σας και να αξιολογήσετε σωστά τα συμφέροντα του συντρόφου και της οικογενείας σας. Οι αδέσμευτοι, αφεθείτε στο ένστικτο και την εσωτερική φωνή του έρωτα, αφήνοντας κατά μέρος ιδιοτροπίες και εξάρσεις ανεξαρτησίας, για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Υγεία

Το 2016 θα είναι μια χρονιά υψηλής ενέργειας και ζωτικότητας για όλους τους γνήσιους Κριούς και θα συνεχιστεί αυτό έως και τα μέσα 2017 . Η θέση του Ουρανού στο ζώδιο σας δεν θα διευκολύνει την προσπάθεια σας για τη διατήρηση ηρεμίας! Γι αυτό καλό θα ήταν να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με φυσικές θεραπευτικές μεθόδους, όπως είναι η γιόγκα, ο διαλογισμός ή η αρωματοθεραπεία. Ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε καταχρήσεις!



Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 9, 11.
Ευνοϊκές ημέρες: Τρίτη, Κυριακή.
Δυσμενής ημέρες: Παρασκευή, Σάββατο.



Σχέσεις Κριού με τα άλλα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου:



Κριός με Κριό: Σχέση αρμονική με αγάπη αλληλοκατανόηση και κοινά ενδιαφέροντα στη συνύπαρξη.

Κριός με Ταύρο: Σχέση αρμονική. Παρά την εμπάθεια που επικρατεί τα κοινά ενδιαφέροντα και η αλληλοκατανόηση βοηθούν θετικά στη συνύπαρξη.

Κριός με Δίδυμο: Σχέση αρκετά αρμονική με έντονα συναισθήματα, αγάπη και προσαρμοστικότητα στη συνύπαρξη.

Κριός με Καρκίνο: Σχέση όχι και τόσο αρμονική με έντονη πίεση στη συνύπαρξη από την υπερπροστασία που καταντά σε ιδιοτροπία από την πλευρά του Καρκίνου.

Κριός με Λέων: Σχέση πολύ αρμονική γεμάτη αγάπη, συναίσθημα κοινούς στόχους και ανταλλαγή ιδεών και αντιλήψεων στη συνύπαρξη.

Κριός με Παρθένο: Σχέση δύσκολη όχι και τόσο αρμονική. Ο Παρθένος είναι αρκετά επιφυλακτικός ως αναφορά τα οικονομικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις και δυσκολίες στη συνύπαρξη.

Κριός με Ζυγό: Σχέση δύσκολη όχι και τόσο αρμονική με ανταγωνιστική έλξη και συνεχή προσπάθεια στη συνύπαρξη.

Κριός με Σκορπιό: Σχέση όχι και τόσο αρμονική γεμάτη εντάσεις και συνεχείς προσπάθειες στη συνύπαρξη.

Κριός με Τοξότη: Σχέση καλή και αρμονική με αλληλοκατανόηση αγάπη και έντονα συναισθήματα.

Κριός με Αιγόκερω: Σχέση αρκετά αρμονική παρόλο που ο Αιγόκερως είναι πολύ κλειστός απέναντι στον Κριό.

Κριός με Υδροχόο: Σχέση αρμονική γεμάτη κοινά ενδιαφέροντα, πάθος και γοητεία. Συχνά όμως χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις για να υπερνικηθούν οι εντάσεις και τα μικροεμπόδια στη συνύπαρξη.

Κριός με Ιχθύ: Σχέση αρκετά αρμονική γεμάτη κοινά ενδιαφέροντα αλληλοκατανόηση έντονα συναισθήματα και αμοιβαία αγάπη.

Ευνοϊκές ημέρες 
                             
Ερωτικά: 3, 4, 8, 9, 13, 14, 17, 18, 23, 30. 
Επαγγελματικά: 4, 8, 12, 17, 18, 22, 30.
Ακατάλληλες ημέρες: 2, 10, 11, 15, 16, 25, 29
Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 14, 16, 18, 34, 42, 44, 47.     

ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΡΙΟΙ

Joan Crawford, Bette Davis, Emma Thompson, Claire Danes, Ellen Barkin, Ashley Judd, Robin Wright-Penn, Sarah Jessica-Parker, Shannen Doherty,Jenny Garth, Kate Hudson, Diana Ross, Tracy Chapman, Mariah Carey, Victoria Adams ( "Posh Spice"), Celine Dion, El MakFerson, Τατιάνα Στεφανίδου, Έλλη Στάη, Νατάσα Παζαϊτη, Άντζελα Γκερέκου, Εβελίνα Παπούλια, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Λένα Παπαχριστοφίλου, Ειρήνη Σκλήβα, Νίκη Κάρτσωνα.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΡΙΟΙ

Marlon Brando, Hugh Hefner, Steve McQueen, Warren Beatty, Anthony Perkins, Leonard Nimoi, Francis-Ford Coppola, Quentin Tarantino, Eric Clapton, Christophe Lambert, Timothy Dalton, Gary Oldman, Dennis Quaid, Eddie Murphy, Andy Garcia, Russell Crowe, Alec Baldwin, Ewan McGregor, Matthew Modine, Λάμπης Λιβιεράτος, Γιάννης Σαββιδάκης, Νίκος Ευαγγελάτος, Χριστόδουλος Παπαδήμας, Χάρης Ρώμας, Ιωάννης Μελισσανίδης.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.