Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ημερήσιο Ωροσκόπιο πλανητικές όψεις – Παρασκευή 27/05/2016:



Ο Άρης που είναι ο τέταρτος σε απόσταση από τον Ήλιο πλανήτης του Ηλιακού μας Συστήματος, ο δεύτερος πλησιέστερος στη Γη, και ο έβδομος σε μέγεθος και μάζα του Ηλιακού Συστήματος, εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2 Αυγούστου. Ο Άρης στη θέση του αυτή ενισχύει την αντοχή, την τόλμη, το θάρρος και την ανθεκτικότητα στις δυσκολίες. Η Εφευρετικότητα και η τόλμη θα είναι  ισχυρές πηγές ενέργειας για να ξεπεράσουμε αρκετές δυσκολίες και εμπόδια.

Στις 4:58: Ήλιος από τον ζωδιακό αστερισμό των  (Διδύμων) θα είναι σε τρίγωνο με την Σελήνη από τον ζωδιακό αστερισμό του  (Υδροχόου)

Η όψη αυτή στον ζωδιακό αστερισμό των διδύμων ευνοεί την τύχη, τις αρμονικές σχέσεις και την συντροφικότητα.

Στις  16:51: Ο Άρης  ανάδρομος → θα είναι στον Σκορπιό

Στις  18:32: Σελήνη από τον ζωδιακό αστερισμό του (Υδροχόου) κάνει Εξάγωνο με τον  Κρόνο στον ζωδιακό αστερισμό του (Τοξότη)

Αυτό το εξάγωνο δίνει υπευθυνότητα, αξιοπιστία, οργανωτικότητα και ταλέντο. Έμπνευση και νέοι στόχοι στον επαγγελματικό τομέα θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό και θα αναπτερώσουν το ηθικό στους περισσότερους του ζωδιακού.

 Η 21:44: Η Σελήνη από τον (Υδροχόο )κάνει τετράγωνο με τον Ερμή στον (Ταύρο)

Τα πνευματικά χαρίσματα αλλά και οι σοβαρές αποφάσεις θα πρέπει να εξεταστούν  προσεκτικά σήμερα. Οι σκέψεις θα  είναι ευμετάβλητες και ενδεχομένως να υπάρξει απόκλιση από την αλήθεια. Δυσκολίες  και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Κριός

Περάστε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας ή με νέους ανθρώπους. Όταν αλληλεπιδράτε με τη νεολαία, τη διαφορά απόψεων μπορεί ξαφνικά να αποδειχθεί παραγωγική και τονωτική. 

Ταύρος

Μπορεί να αισθανθείτε σήμερα την ανάγκη να μελετήσετε τις ρίζες και τις παραδόσεις σας ,και να έρθετε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Όσο προχωρά η μέρα προς το βράδυ, τόσο υψηλότερος είναι ο κίνδυνος να κάνετε λανθασμένες κινήσεις. 

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξει αφηρημάδα και μικρές απρόσμενες περιπέτειες για σας, ενώ θα βρίσκεστε στο δρόμο. Τα γεγονότα που μπορεί να σας συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να αποδειχθούν περίεργα και ίσως δυσάρεστα…

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου το ενδιαφέρον σας εστιάζει σε ένα αντισυμβατικό τρόπο σκέψης που οδηγεί σε μια υπερβολή στην καθημερινότητα σας. Τα αποτελέσματα αυτής σας της τάσης δύσκολα θα σας ευχαριστήσουν… 

Λέων
Η υπερβολική δράση δεν ενθαρρύνεται για τη σημερινή μέρα. Εκείνο που θα μπορούσε να αποδειχθεί ενδιαφέρον αλλά και εξαιρετικά χρήσιμο είναι η ανάλυση των μέχρι στιγμής επιτευγμάτων σας.

Παρθένος

Η μέρα δεν προσφέρεται για ριψοκίνδυνες ενέργειες ή τη λήψη αποφάσεων που ενέχουν στοιχεία εκκεντρικότητας. Είναι η μέρα που μέσα από τη μοναχικότητα και την ηρεμία μπορεί να βρει κάτι δημιουργικό και άξιο λόγου.

Ζυγός

Η διαίσθησή σας και η καλή γνώση του αληθινού χαρακτήρα ενός δικού σας ατόμου, φιλικού ή συγγενικού προσώπου, μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τους λόγους μιας αρχικά περίεργης συμπεριφοράς. Αλλά θα είναι πρακτικά αδύνατο να κατανοήσετε κάποια πράγματα σε βάθος. 

Σκορπιός

Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για την έναρξη νέων επιχειρηματικών πλάνων, συζητήσεις για επεκτάσεις δραστηριοτήτων ή νεωτερισμούς. Τα αστέρια δεν συνιστούν επεκτάσεις και νεωτερισμούς. Μείνετε προς το παρόν σταθεροί στα γνωστά και δοκιμασμένα.

Τοξότης

Η επίτευξη μιας πραγματικής κατανόησης μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο δύσκολη από ότι φανταζόσασταν. Επιφανειακή  ηρεμία, αμοιβαία εξαπάτηση ή αποσιώπηση κάποιων καταστάσεων δημιουργούν εδώ και καιρό ένα πλαίσιο συνύπαρξης που δεν μπορεί εύκολα να διαρραγεί.

Αιγόκερως

Μην καταφεύγετε σε τυχόν περίπλοκα κόλπα αναφορικά με οικονομικά θέματα. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης και να χάσετε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα δεν είναι προσφέρεται για ειλικρίνεια, οι σοβαρές και γνήσιες σχέσεις κάθε μορφής μπορεί να κλυδωνιστούν, ενώ ένας κατά τα άλλα εποικοδομητικός διάλογος δεν θα οδηγήσει σε αποτελέσματα.

Ιχθείς

Μια ελαφριά ίντριγκα σε μια ερωτική υπόθεση ή λεπτή μυστικότητα στις επιχειρηματικές επαφές θα φέρει καινούργιες ισορροπίες στο παιχνίδι. Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν πολλά άτομα στη ζωή σας που αξίζουν της εμπιστοσύνης σας . 



 Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ ευρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX

 Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.