Σάββατο 25 Ιουνίου 2016



Το Σάββατο αγαπημένοι φίλοι των άστρων ο Ερμής θα είναι σε ευθυγράμμιση με τον μυστηριώδη Πλούτωνα για να φέρει ξεκαθαρίσματα από το παρελθόν στον αισθηματικό τομέα η Σελήνη από τον ζωδιακό αστερισμό των Ιχθύων θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο και η σύζευξη Ηλίου-Κρόνου υπόσχεται άνοδο στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από τις επικοινωνίες σας ή στην διάρκεια κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε ερωτικά κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το λύσετε, για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Χρειάζεται μόνο επιμονή και υπομονή, που έτσι και αλλιώς τα διαθέτετε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μη σπάτε τα νεύρα στους γύρω σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει και αποφύγετε άσκοπες συγκρούσεις και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι αμφίρροπη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. 
ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με τον/την εκλεκτή της καρδιά σας. Νιώθει παραμελημένος/η. Είναι άλλωστε μια καταπληκτική ευκαιρία να αποσπάσετε την προσοχή σας από τα τρέχοντα προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά σας ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε κουρασμένοι, πνιγμένοι από προβλήματα. Σήμερα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για ξεκαθαρίσματα σε επίπεδο οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακολουθήσατε τις υπαγορεύσεις της ψυχής σας. Αυτή γνωρίζει το δρόμο που πρέπει να επακολουθήσετε, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε θέματα αισθηματικής φύσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην βγάζετε τον κακό σας εαυτό και εκνευρίζεστε με τους φίλους και συνεργάτες. Ξεσπάτε σε λάθος άτομα εξαιτίας της κούρασης και της έντασης που προκαλεί το πλανητικό 
σύστημα.

ΙΧΘΕΙΣ


Ερωτικά θα νιώθετε μεγάλη ανασφάλεια, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν. 

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ





 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.