Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Ωροσκόπιο- Ζώδια και μόδα 2017







Το να πηγαίνει κανείς σύμφωνα με τη μόδα δεν είναι εύκολο. Όχι τόσο γιατί απαιτούνται αρκετά χρήματα, όσο γιατί οι σύγχρονες τάσεις είναι πια τόσο πολλές και αντικρουόμενες, που δεν ξέρει κανείς ποια να ακολουθήσει. Η εμφάνιση μας όμως είναι στις εποχές μας ένας πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Το παρόν άρθρο μπορεί να σας δώσει κάποιες ασφαλείς συμβουλές εν είδη οδικού χάρτη, αναφορικά με το ντύσιμο, που να έχουν σχέση με το ζώδιο σας. Επιπλέον όμως θα μπορούσατε να παρακολουθείτε κάποιες όψεις, όταν πρόκειται να βγείτε για ψώνια ή να κάνετε κάποια ανανέωση στο look σας, ώστε να σας «βγει» και να μην το μετανιώσετε.

Ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς και της σαγήνης είναι η Αφροδίτη.  Όταν η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ήλιος σας, τη Σελήνη σας ή με τον Ωροσκόπο σας είναι εξαιρετικές οι συνθήκες να βγείτε για ψώνια! Θα κάνετε τις πιο κατάλληλες για το ζώδιο και το σωματότυπο σας αγορές που θα σας αναδεικνύουν! Επίσης, καλές όψεις για να ανανεώσετε τη ντουλάπα σας, να πάτε κομμωτήριο ή να δοκιμάσετε κάποιους νεωτερισμούς στο μακιγιάζ είναι οι διελεύσεις της Σελήνης από τον Ταύρο ή το Ζυγό. Συμβουλευτείτε την πορεία της Σελήνης σε καθημερινή βάση λοιπόν και δεν θα χάσετε.

Ας δούμε όμως κάποιες γενικές συμβουλές που να αφορούν τα μεμονωμένα ζώδια σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2017:

Κριός

Σαν ζώδιο της φωτιάς και με την φλογερή προσωπικότητα που διαθέτετε, ασφαλώς το χρώμα σας είναι το κόκκινο σε όλες του τους χρωματικούς τόνους! Αναδεικνύει την προσωπικότητα σας και φωτίζει το πρόσωπο σας. Μπορείτε επίσης να περάσετε κάποιους χαλκοκόκκινους τόνους στα μαλλιά σας, ενώ τα συνήθως έντονα ζυγωματικά σας μπορείτε να τα τονίσετε με σκουλαρίκια κρίκους. Μην διστάσετε να προσθέστε μια πινελιά ανεμελιάς ή σοφιστικέ – μποέμ look με ένα καπέλο, από τραγιάσκα έως και Παναμά, ανάλογα με τα γούστα σας και το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα, που θα σας απογειώσει !

Ταύρος

Ανήκετε σε ένα ζώδιο αισθησιακό, ως παιδιά της Αφροδίτης και η πολυτέλεια είναι στο αίμα σας! Τα υφάσματα που σας ταιριάζουν είναι αυτά που προκαλούν ένα ευχάριστο αίσθημα στην αφή, όπως είναι το κασμίρ, το βελούδο ή το μετάξι. Όσο για τα χρώματα, ζώδιο της γης γαρ, σας ταιριάζουν τα παστέλ, το φωτεινό βιολέ, το ροζ ή το κίτρινο. Το δυνατό σας σημείο είναι ο συνήθως μακρύς λαιμός σας, τον οποίο θα μπορούσατε να τονίσετε με κάποια περιδέραια, φουλάρια ή κασκόλ που να τον αναδεικνύουν, όπως και την επιδερμίδα σας γύρω από το V του λαιμού. Τα φλοράλ μεταξωτά φορέματα για τις γυναίκες και οι φινετσάτες μεταξωτές μπατίκ γραβάτες για τους άντρες είναι τα απόλυτα must του ζωδίου σας!

Δίδυμοι

Είστε εκκεντρικοί σαν άτομα και στον στιλιστικό τομέα αποζητάτε τα εκκεντρικά κομμάτια, ρούχα που να υποδηλώνουν το χαλαρό σας χαρακτήρα και την λίγο «χύμα» ζωή σας. Τα άνετα φορέματα και φούστες, σε ζεστά χρώματα που όμως να έχουν το κάτι ιδιαίτερο είναι κομμένα και ραμμένα για σας! Τα κομψά σας χέρια, χαρακτηριστικό του ζωδίου σας, πρέπει να τα αναδεικνύετε με βραχιόλια και δαχτυλίδια και δεν θα πρέπει να αμελείτε το βασικό για σας αξεσουάρ: τις τσάντες! Ένας φάκελος σουέτ ή σε μεταλλικά χρώματα για τις βραδινές εξόδους ή μια χακί μεγάλη τσάντα καθημερινής χρήσης τύπου tote με κρόσσια ή άλλα εκκεντρικά τελειώματα είναι οι ιδανικές τσάντες για την γκαρνταρόμπα σας.

Καρκίνος

Τα χρώματα του ζωδίου σας είναι οι αποχρώσεις του κυβερνήτη σας, της Σελήνης, που είναι το περλέ, το ασημί και το υπόλευκο! Η ρομαντική ατμόσφαιρα στο ντύσιμο είναι το απόλυτο στιλ σας, και λόγω της έντονης επιρροής της Σελήνης στον ψυχισμό σας αγαπάτε τα μακριά ρούχα και τα αέρινα υφάσματα, τις δαντέλες και οτιδήποτε είναι vintage! Το σημείο του σώματος σας που πρέπει να αναδεικνύετε είναι το στήθος σας! Μια μπλούζα εφαρμοστή με βαθύ ντεκολτέ που να αγκαλιάζει το τέλειο μπούστο σας για τις γυναίκες ή μια μπλούζα που να προβάλει και να τραβάει το βλέμμα στο ρωμαλέο στέρνο σας για τους άντρες κερδίζει πάντοτε τις εντυπώσεις! 

Λέων

Σε κάθε στιγμή της ζωής σας η έντονη προσωπικότητα σας και το στομφώδες ύφος σας κάνει αισθητή την παρουσία του. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση το ντύσιμό σας! Αγαπάτε οτιδήποτε λαμπερό, οτιδήποτε ακτινοβολεί το φως του κυβερνήτη σας Ήλιου και ιριδίζει ή έχει χρυσές ανταύγειες. Χρώματά σας πέρα από το χρυσό σε όλες του τις εκφάνσεις είναι επίσης το πορτοκαλί και το κίτρινο που φωτίζουν την έντονη προσωπικότητα σας, ενώ οι χρυσές ανταύγειες θα δώσουν λάμψη στο κατ εξοχήν έμβλημα του ζωδίου σας, την περιποιημένη κόμη σας! Για τους άντρες του ζωδίου σας τα πόλο μπλουζάκια συνδυάζουν πολυτέλεια και ανεμελιά και χαρίζουν ένα image σπορτίφ – μποέμ αριστοκράτη, ενώ οι κυρίες θα πρέπει να προτιμούν κομψές κρουαζέ μπλούζες και ζέρσεϊ κοκτέιλ φορέματα.

Παρθένος

Ένα μακρύ εμπριμέ πουκάμισο με μια φαρδιά δερμάτινη ζώνη ή ένα σκουρόχρωμο μπλέιζερ σακάκι είναι το τέλειο ντύσιμο για το ζώδιο σας, καθώς συνδυάζουν κομψότητα, κλασσικές γραμμές ραφής και άνεση στις κινήσεις. Φροντίστε να επιλέγετε τα σύνολα σας από την παλέτα των γήινων χρωμάτων (πράσινα, καφέ ή γκρί-ανθρακί) και συνδυάστε τα με τα ανάλογα χρώματα στο μακιγιάζ σας. Και καθώς είστε φανατικοί με την συνέπεια και την ακρίβεια, δεν θα πρέπει να λείπει από τα αξεσουάρ σας ένα κομψό, λεπτό, κλασσικό ρολόι που να συμπληρώνει την εμφάνιση σας.

Ζυγός

Γεννημένοι με την αίσθηση της κομψότητας και λόγω της ανάγκης σας να ξεχωρίζετε όπου και αν βρεθείτε, φίλοι Ζυγοί, θα πρέπει να καθιερώσετε ένα στιλ που να αντανακλά σαγήνη, ζεστασιά, χάρη και πολυτέλεια, καθώς αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης που σας κυβερνά! Οι κυρίες χρειάζονται θηλυκές και ταυτόχρονα ρομαντικές γραμμές ρούχων, συνδυασμένα με πέδιλα, με τακούνι ή ίσια και ψηλά κορδόνια, Capri  παντελόνια και ασύμμετρες μπλούζες με τον ένα ώμο ακάλυπτο. Οι κύριοι θα μπορούσαν να φορέσουν σε μια ειδική περίπτωση πουκάμισα τύπου Εδουάρδου, με γυαλιστερά κουμπιά και στρογγυλά πέτα ή πουκάμισα για σμόκιν με κομψά μανικετόκουμπα που θα τους χαρίσουν περισσή φινέτσα. Τα χρώματα σας: απαλό μπλε – σιέλ, πράσινο, κίτρινο και μοβ.

Σκορπιός

Οι φίλοι Σκορπιοί είναι παροιμιώδεις για την έντονη και άσωτη ερωτική τους ζωή, οπότε εάν μιλάμε για ρούχα και αξεσουάρ, εκεί που θα εστιάσουμε είναι στα εσώρουχα! Οι φίλες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό σαφώς και θα διαθέτουν μια πλούσια ντουλάπα με σέξι εσώρουχα σε αποχρώσεις του μαύρου και του κόκκινου – μπορντό, που τα φορούν σε κάθε δυνατή περίσταση, τόσο στην κρεβατοκάμαρα, όσο και στο δρόμο, γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει… Επίσης, τα γυαλιά ηλίου δεν είναι για σας ένα απλό αξεσουάρ, αλλά ένα φετίχ και ένας τρόπος ζωής! Πίσω από τους φιμέ φακούς των vintage Τζάκι Ο γυαλιών σας μπορείτε με ευκολία να σκρινάρετε το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε.

Τοξότης

Είτε είστε γυναίκες, είτε άντρες, τίποτε δεν σας πάει περισσότερο από ένα άνετο κάζουαλ ή αθλητικό ντύσιμο, ενώ επάνω σας τα μπλουζάκια πόλο και τα καπελάκια του μπέιζμπολ βρίσκουν την τέλεια εφαρμογή. Τα συνήθως μακριά σας πόδια αναδεικνύονται με ένα κολάν, τα τζίν σωλήνες δημιουργήθηκαν για σας και οι μπότες μέχρι το γόνατο δίνουν την τελευταία πινελιά. Τα χρώματα σας είναι κατ εξοχή τα μπλε και μοβ ρουαγιάλ, καθώς και το blue-black.

Αιγόκερως

Οι ντραπέ εμπριμέ φούστες και τα ριγέ κοστούμια αντρικού τύπου έχουν δημιουργηθεί για σας και τα φοράτε σε όλους τους τόνους του γκρι, σε λευκό και μαύρο με πραγματικό καμάρι! Για πιο χαλαρές προσωπικές στιγμές αλλά και για κομψές βραδινές εμφανίσεις επιλέξτε κεντημένες φούστες ή τοπάκια, χωρίς να ξεχνάμε ότι το τζίν σας το φοράτε με πραγματική χάρη και κομψότητα σχεδόν σε κάθε περίσταση. Για τους κυρίους η κάζουαλ εμφάνιση του σαββατοκύριακου θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα μοντέρνο φανελένιο πουκάμισο, ενώ για πιο επίσημες εμφανίσεις ενδείκνυται ένα σκούρο κοστούμι με άσπρο πουκάμισο και σκούρα κομψή γραβάτα, μια ασφαλής και κλασσική επιλογή.

Υδροχόος

Αγαπάτε τα ρετρό, φίλοι Υδροχόοι, τα mix and match, καθώς και τα έντονα χρώματα. Τα ηλεκτρίκ και όλα το φωσφορούχα χρώματα δημιουργήθηκαν θα λέγαμε ειδικά για το ζώδιο σας και αισθάνεστε ιδιαίτερη έλξη για τα πολύ φωτεινά και έντονα πορτοκαλί! Το στιλ σας είναι μοναδικό και ασυνήθιστο, με προτίμηση στα ρετρό τζιν με την καμπάνα και στα πάνινα ψηλά τοπ παπούτσια τύπου δεκαετίας ΄50! Το βραχιολάκι στο αστράγαλο, δημιούργημα τις δεκαετίας του ’70 ως έκφραση της επερχόμενης εποχής του Υδροχόου (“Αge of Aquarius” όπως έλεγε το γνωστό τραγούδι του 1969, του συγκροτήματος The 5th Dimention) , δεν βρίσκει καλύτερη θέση παρά στο κομψό αστράγαλο των κυριών του ζωδίου σας και αναδεικνύει κάθε ντύσιμο σας.

Ιχθείς

Οι 12ποντες γόβες, τα Pip-toe και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα ή σανδάλια αναδεικνύουν τα υπέροχα πόδια και τα κομψά δάχτυλα των ποδιών σας. Για επίσημες στιγμές θα τονίσετε τη σιλουέτα σας μέσα από μια πλισέ φούστα ή παντελόνα με ένα κομψό βελούδινο σακάκι. Και για τους άντρες όμως ένα βελούδινο σακάκι κάνει τη διαφορά και προσθέτει σε κύρος και αρχοντιά και δεν θα πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Χρώματα σας είναι το τουρκουάζ, οι γαλάζιοι και οι πράσινοι τόνοι της θάλασσας, καθώς και το απαλό πετρόλ, που θα πρέπει να συνδυάσετε με τους αντίστοιχους χρωματικούς τόνους στο μακιγιάζ, ιδίως στις σκιές, ώστε να τονίσετε τα συνήθως υπέροχα μάτια σας!

Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης



Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.