Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Καρκίνος Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 απο την Αλίντα Κανάκη


Γενικά

Το 2017 με τον Δία στον Ζυγό η χρονιά προβλέπετε να είναι αρκετά ευνοϊκή. Κατά την ανάδρομη του πορεία από την Παρθένο ευνοεί τους  Καρκίνους  σε θέματα οικογένειας και αδελφών κατά τους πρώτους μήνες. Δημιουργική προβλέπεται να είναι η χρονιά για όσους ασχολούνται με χειρόγραφα και έντυπα, καθώς ευνοούνται επικερδείς συμφωνίες με εκδοτικούς οίκους. Έως και τέλος Σεπτεμβρίου ο Δίας κινείται στον Ζυγό και αποτελεί μια πάρα πολύ καλή αρχή για αυξημένες οικονομικές απολαβές από νέες πηγές, αν αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε πολλούς από εσάς. Ωστόσο, πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη για μοναξιά και απομόνωση από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Με την κίνηση  του Ουρανού κατά τον μήνα Μάρτιο στους Ιχθείς ένας νέος κόσμος ανοίγεται φέτος για τους Καρκίνους, απλά θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά για να γίνετε μέρος του. Ήρθε επιτέλους η ώρα να εκτοξεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε πολλές κατευθύνσεις και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα η ανάδρομη του πορεία  ενδεχομένως να επηρεάσει τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς, σας γεμίζει με όνειρα και φέρνει ατελείωτες διακοπές σε ξένους τόπους. Ο Κρόνος όμως από τον τομέα της εργασίας σας, επισημάνει την πραγματικότητα της κατάστασης και προσπαθεί να σας προσγειώσει!

Αλλαγές σημαντικές που θα διαρκέσουν τουλάχιστον τα επόμενα δέκα χρόνια θα ξεκινήσουν την παρούσα χρονιά. Θα υπάρχουν έντονες εναλλαγές, από τους γρήγορους ρυθμούς και την δράση, στον διαλογισμό και την ξεκούραση. Έντονες φάσεις εργασίας μπορούν να εναλλάσσονται με στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απομόνωσης.

Ο Ουρανός κινείται στον Κριό από το 2011, τον τομέα της καριέρας σας. Όσοι από εσάς έχετε εργαστεί σκληρά τα τελευταία 8 χρόνια θα είστε σε θέση να αποκτήσετε επιτέλους μία θέση κυριαρχίας. Ίσως να αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, που θα είναι θετικό για μέλλον. Το διάστημα αυτό ευνοούνται ιδιαίτερα ταξίδια και νέα ξεκινήματα. Το 2017 θα προκαλέσει αλλαγές εντελώς ξαφνικές και ίσως να τελειώσετε καταστάσεις που φρενάρουν την εξέλιξη σας ή να τιμωρήσετε πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας. Πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε επιτέλους πως οι προσπάθειες των δύο τελευταίων ετών οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα, φέρνοντας αποτελέσματα που θα σας καταπλήξουν.

Το 2017 θα είναι για τους Καρκίνους μια πάρα πολύ αισιόδοξη χρονιά, με τους πλανήτες να ευθυγραμμίζονται σε τελεία αρμονία στο ωροσκόπιο σας. Αυτό θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των σχέσεων και επιτέλους η μακρόχρονη απαισιοδοξία σας θα δώσει την σκυτάλη στην αισιοδοξία. Είναι η χρονιά που τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Πολλοί από εσάς θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός, ακόμη και να αλλάξετε επάγγελμα. Η διέλευση του Πλούτωνα από το ζώδιο σας στον 7ο οίκο σας, θα επηρεάσει τον τομέα της σχέσης σας και πατρογονικά θέματα που αφορούν τον πατέρα ή την μητέρα σας. Το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου από τέλος Αυγούστου και μετά ευνοεί θέματα κληρονομικά, αλλαγή κατοικίας και ταξίδια στο εξωτερικό. Με το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό  από 11 Οκτωβρίου και μετά το τοπίο ξεκαθαρίζει και τα πράγματα αλλάζουν τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικά- Οικονομικά



Το 2017 θα είναι μια σημαντική χρονιά στην επαγγελματική σας ζωή! Το οικονομικό μελόδραμα συνεχίζεται και οφείλεται στο νέο πλανητικό σκηνικό που ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σας. Εξοφλήστε παλιά χρέη και μην παίρνετε νέα ρίσκα. Με το ξεκίνημα του έτους και γύρω στις 20 Ιανουαρίου και για τις επόμενες εβδομάδες θέματα μισθοδοσίας θα σας απασχολήσουν και θα σας γεμίσουν με άγχος. Αυτό θα συμβεί εξαιτίας της κίνησης ορισμένων πλανητών που ενδεχόμενος να φέρουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα από το παρελθόν. Η επιρροή της στον οικονομικό τομέα προβλέπεται να είναι αρκετά ισχυρή έως και τέλος Φεβρουαρίου. Παράλληλα,o Ουρανός από τον Κριό με το ξεκίνημα της ανάδρομης του πορείας θα επηρεάσει τον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, του τομέα των χρημάτων που έχουν σχέση με τρίτους, θα θέσει με επιτακτικό τρόπο φορολογικές εκκρεμότητες και θέματα χρέους που θα πρέπει να τακτοποιηθούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο! Κάνετε ότι μπορείτε για να εξοφλήσει τους λογαριασμούς σας έγκαιρα, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα που είναι πιθανό να εμφανιστούν κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τις αρχές του έτους μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017 και μετά, μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να αποφύγετε νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμβολαίων.

Το 2017 είναι μια πολύ καλή χρονιά, για όσους από εσάς εργάζονται στον επιστημονικό τομέα ή στον τομέα των δημοσίων σχέσεων ή είναι συγγραφείς, καθώς και για όσους θέλουν να κάνουν νέα ξεκινήματα, τα οποία θα αποδώσουν όμως τα επόμενα χρόνια. Η κινήσεις του Κρόνου και του Άρη καθ όλη την διάρκεια του έτους προβλέπετε να είναι ευνοϊκή για τους περισσότερους από εσάς. Απρόσμενοι διάλογοι με συναδέλφους θα φέρουν νέες ιδέες, οι οποίες θα παρουσιάσουν καλά αποτελέσματα, αν ασχοληθείτε σοβαρά και με προγραμματισμό. Νέες ιδέες και σχέδια, που αν «ποντάρετε» σωστά, θα σας αποδώσουν σημαντικά μακροπρόθεσμα. Έχετε εργαστεί πολύ σκληρά τα προηγούμενα έτη και τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να εισπράξετε καρπούς από σημαντικούς ανθρώπους που θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας. Για πολλούς από εσάς θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Είναι η χρονιά που θα κατασταλάξετε και θα εστιάσετε στο επάγγελμα που σας ταιριάζει. Μην χάνετε την ευκαιρία και εστιάστε στα νέα σας σχέδια.

Το 2017 προβλέπεται μείωση των  εσόδων στον τομέα των οικονομικών. Θέματα χρηματοδοτήσεων και πιεστικές καταστάσεις γύρω από νομικά και φορολογικά θέματα ενδέχεται να εμφανιστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους. Απρόσμενα προβλήματα χρέους θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν το Οκτώβριο , όταν ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό. Να είστε προσεκτικοί  με θέματα  τεχνολογίας, ιδίως το διάστημα αυτό. Είναι πιθανό να αποτύχετε αν επιχειρήσετε ένα καινούργιο ξεκίνημα την περίοδο αυτή. Ομοίως, οι αναλήψεις των υποχρεώσεων σας για ομάδες και κοινωνικές αιτίες θα μπορούσαν να επιδεινώσουν  την οικονομική σας κατάσταση. Επενδύστε σε θέματα   πληροφορικής η εξοπλισμό φέτος την άνοιξη, είναι αυτό που σας χρειάζεται για να αποδώσετε στην εργασία σας μελλοντικά. Μην ρισκάρετε με συμβόλαια και δεσμευτικές υποχρεώσεις, αν δεν εξετάσετε προσεκτικά όλα τα νομικά έγγραφα που απαιτούνται. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν φέτος για να κερδίσετε την επόμενη δεκαετία σημαντικά οφέλη. Το 2017 προβλέπεται να είναι μια δύσκολή χρονιά στον οικονομικό τομέα, κάντε σωστό προγραμματισμό, προσπαθήστε να μην χάσετε χρήματα σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή καινούργια ξεκινήματα που ενέχουν υψηλό ρίσκο και επικεντρωθείτε στη δουλειά για να απολαύσετε οικονομικά οφέλη το 2018!



Αισθηματικά – Οικογενειακά


Το 2017  θα είναι κυριολεκτικά μια χρονιά που θα πλέετε στη δίνη του πάθους και του φλογερού έρωτα, διανθισμένη με έντονες κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες! Οι συνδυασμένες μετακινήσεις του Κρόνου και της Αφροδίτης , θα φέρουν συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα της αγάπης. Θα γυρίσετε μια σημαντική σελίδα στη ζωή σας. Η επόμενη σελίδα που ξετυλίγεται τη χρονιά αυτή θα είναι γεμάτη από πιθανές ευκαιρίες έρωτα και νέες γνωριμίες με σοβαρές μελλοντικές εξελίξεις.
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα τεθούν για τους δεσμευμένους θέματα σχέσεων και αγάπης επί τάπητος, και θα είναι στο χέρι σας τι θα αποφασίσετε. Η ευαισθησία σας θα ανοίξει νέες πόρτες για σας.

Για τους δεσμευμένους, πολλά πράγματα θα αλλάξουν, ίσως και στο σύντροφό σας. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα πρέπει να απαντήσετε σε σημαντικές ερωτήσεις για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που προβληματίζουν εδώ και καιρό τη σχέση σας. Να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αισθήματα σας, αλλιώς θα διαπιστώσετε ότι έχετε χάσει την πρώτη μάχη. Ο σύντροφος σας έχει κουραστεί από τη συμπεριφορά σας και είναι αποφασισμένος για οριστικές και αμετάκλητες λύσεις. Η φυσική τάση σας προς την ζήλεια θα πρέπει να ελεγχτεί αποτελεσματικά για να αποφύγετε εντάσεις στη σχέση σας. Πολλοί από εσάς ενδεχομένος να καταλήξετε στον χωρισμό αν δεν αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που σκέφτεστε ή χειρίζεστε τις καταστάσεις.

Με την επιρροή του Κρόνου θέματα υγείας και συμβίωσης από τα μέσα Μαρτίου και μετά θα ταλαιπωρήσουν αρκετά πολλούς από εσάς. Η συμβίωση θα είναι πολύ πιο άνετη και ευχάριστη,αν κάνετε θυσίες και από την πλευρά σας. Αυτό θα βοηθήσει στο να λύσετε τα βασικά προβλήματα που σας ανησυχούν και να ομαλοποιήσετε την σχέση σας. Οι γάμοι ευνοούνται από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα γίνετε πολύ ελκυστικοί και ερωτικοί για το αντίθετο φύλο, ώστε πολλοί επίδοξοι ερωτικοί σύντροφοι να μάχονται για ένα βλέμμα σας. Θα αισθανθείτε και πάλι τη γεύση της ζωής, θα συμβιβαστείτε με τα συναισθήματά σας για να επιτρέψετε επιτέλους στον εαυτό σας να ερωτευθεί και να προχωρήσει σε μόνιμη σχέση από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Ο Δίας από τον ζυγό έως 11 Οκτωβρίου ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Το 2017 οι σχέσεις με την οικογένεια, συγγενείς και φίλους θα είναι πολύ καλές,ενώ παράλληλα νέες γνωριμίες θα συμβάλουν στη μελλοντική σας εξέλιξη. Από τα μέσα του έτους και μετά η αγάπη μπορεί να έρθει από το πουθενά και να μείνει για πάντα, αν χειριστείτε τις καταστάσεις σωστά.

Υγεία





Το 2017 προβλέπεται oι επιρροές των πλανητών να είναι αρκετά καλές, αλλά θα πρέπει να θυμηθείτε πως η φροντίδα της υγείας σας είναι απαραίτητη. Η υπερβολική σας δραστηριότητα μπορεί να αρχίσει να επηρεάζει ολόκληρο τον οργανισμό σας. Η κίνηση του Άρη, του Κρόνου και του Δία θα σας δώσουν την ενέργεια που χρειάζεστε καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Πρέπει να ορίσετε σωστό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, επιβάλλοντας πιο αργούς ρυθμούς, εκεί τουλάχιστον που μπορείτε, ώστε να δίνετε στον οργανισμό σας την δυνατότητα να ανακάμπτει. Από τα μέσα του έτους η υπερφόρτωση του οργανισμού σας με άγχος, κάνει τις διακοπές απαραίτητες για να μπορέσετε να συνεχίσετε τις έντονες δραστηριότητες σας. Νευρικοί κλονισμοί και έντονες ανησυχίες από τρίτα πρόσωπα θα χαλάνε συχνά την ισορροπία και την διάθεση σας. Σύντομες αποδράσεις σε παραλίες και ορεινές περιοχές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις ενέργειες σας προς την σωστή κατεύθυνση. Φροντίστε τον ύπνο σας, γιατί ένας καλός ύπνος θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του νευρικού συστήματος και της άσχημης κατά καιρούς ψυχολογίας σας. Άσκηση και υγιεινή διατροφή είναι η λύση σε πολλά προβλήματα! Αποφύγετε καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Κατά την διάρκεια του έτους έχετε πολλές πιθανότητες να αντιμετωπίσετε στομαχικές διαταραχές αλλά και  προβλήματα με τροφικές δηλητηριάσεις.

Ταξίδια

Φέτος εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο σε  ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι, παρά έξω από αυτό! Μπορεί να υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες για ταξίδια, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του 2017 θα είναι αφιερωμένο στην βελτίωση της καθημερινής σας ζωή και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε, είναι να μην απομακρυνθείτε για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι. Αν βελτιώσετε το  νοικοκυριό σας,στη συνέχεια θα ακολουθήσουν πολλές αλλαγές, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε την αλλαγή και όλες τις ευκαιρίες για πρόοδο στη ζωή σας. 

Πλανητικές όψεις 2017


Το 2017 είναι η κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή! Είναι η πιο κατάλληλη χρονιά για να βελτιώσετε τόσο το μυαλό όσο και το σώμα σας! Η ανάδρομη πορεία  Δία από τον Φεβρουάριο και μετά ευνοεί τον τομέα των επαγγελματικών σχέσεων  και των συνεργασιών. Από το Μάιο έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου ο Δίας θα είναι ανάδρομος, οπότε περιορίστε το άγχος στην ζωή σας, αφενός για να μην έχετε να αντιμετωπίσετε άσκοπα προβλήματα υγείας, και αφετέρου για να μην έρθετε αντιμέτωποι με σωρεία λαθών σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Προσπαθήστε να είστε αρκετά διπλωματικοί με τις κινήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο. Αντί να μεμψιμοιρείτε δείτε τις θετικές πλευρές της ζωής και με αισιόδοξη ματιά οργανώστε το μέλλον σας. Μην τα βλέπετε όλα μαύρα, γιατί η ζωή μας έχει συνήθως το χρώμα που της δίνουμε εμείς!

Επενδύστε στο πνεύμα και αφιερώστε χρόνο στο διάβασμα ή σε ασχολίες που εξυψώνουν το πνεύμα σας, ώστε και να ηρεμήσετε από τις καθημερινές ευθύνες, και να διευρύνετε τον πνευματικό σας ορίζοντα. Η εκμάθηση μιας άλλης γλώσσας φέτος θα είναι ότι καλύτερο είχατε ονειρευτεί, μιας και αυτό θα φέρει μελλοντικές εξελίξεις. H ανάδρομη πορεία του Κρόνου  από 21 Απριλίου, έως τέλος Μαΐου και κατά το μήνα Ιούνιο  επηρεάζουν και επιβραδύνουν τον οικονομικό τομέα. Οι νέες πλανητικές θέσεις στον αισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας, υποδηλώνουν πως όλα θα βαίνουν καλώς στο τομέα του γάμου και της αγάπης. Εάν δεν είστε παντρεμένοι, τον  Ιανουάριο του 2017 οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν  να ενισχύσετε τη σχέση σας και να σκεφτείτε σοβαρά τον γάμο.

Ο Ουρανός θα είναι στον Υδροχόο μέχρι τον Φεβρουάριο 2017 και στη συνέχεια μετακινείται στο σπίτι των Ιχθύων, τον Μάρτιο του 2017. Αυτό θα επιφέρει μεγάλες ευκαιρίες για ταξίδια και την περιπέτεια σε όλο τον κόσμο για κάποιους από εσάς. και πολλοί από εσάς προβλέπεται να κάνετε  νέους φίλους στη ζωή σας, που θα φέρουν ένα φρέσκο αέρα, την  χαρά και την ευτυχία. H διέλευση του Ουρανού κατά το 2017, θα σας επιφέρει  σημαντικές αλλαγές που είναι πιθανό να συμβούν στην οικογένεια ή την αγάπη της ζωής σας.



Σημαντικές επιρροές εκλείψεων 2017


Κατά την διάρκεια των εκλείψεων του έτους : Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα. Θέματα μεταπτυχιακών και εκπαίδευσης θα απασχολήσουν αρκετούς από εσάς για  μια καλύτερη απόδοση στην καριέρα σας. Ταξίδια στο εξωτερικό ενδέχεται να σας ευνοήσουν μελλοντικά.Γι αυτό και η επιρροή  των εκλείψεων αυτής της χρονιάς, είναι πολύ σημαντική! Δείτε τι πρέπει να κάνετε σε αυτή την χρονική στιγμή, για να αναπτύξετε τη ζωή σας πάνω σε ένα υγιές ριζικό σύστημα!



Καλή μας χρονιά!!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.