Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ζυγός Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2017 απο την Αλίντα Κανάκη



Γενικά



Το 2017 θα είναι μια μεγάλη και ιδιαίτερη χρονιά για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού, με τον Δία στον ζυγό μέχρι 11 Οκτωβρίου 2017 ! Κατά την διάρκεια του έτους επηρεάζονται ο 11ος και ο 12ος οίκος σας. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην προσωπική και στην οικονομική σας ζωή και επιτέλους θα αρχίσει ένας νέος κύκλος ζωής για περίπου 12 χρόνια. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα ενεργοποιηθείτε, θα επιδείξετε έντονη αποφασιστικότητα και θα πετύχετε σε πολλά επίπεδα. Πολλοί από εσάς μπορεί να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση με ικανοποιητικά μελλοντικά οικονομικά οφέλη. Ο Δίας επεκτείνει τον κόσμο της φαντασίας και της δημιουργίας σας. Από τον Αύγουστο του 2017 πολλοί από εσάς, αγαπητοί μου Ζυγοί, θα απολαύσετε οφέλη τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα.

Ο Κρόνος  από τον Τοξότη στον 3ο οίκο  από 6 Απριλίου έως 25 Οκτωβρίου θα σας φέρνει οριστικά ξεκαθαρίσματα με θέματα αδελφών, με τους γείτονες ή τον πρώην σύντροφο. Στον αισθηματικό τομέα όσοι είστε ελεύθεροι μπορεί να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε, ενώ οι δεσμευμένοι να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Εάν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει σε κάποια θέματα τι να κάνετε και είστε σε δίλημμα την τελευταία διετία, το 2017 είναι η καταλληλότερη χρονιά για να πάρετε αποφάσεις και να ισορροπήσετε. Νέες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα παρουσιαστούν, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Χάρη στους ανθρώπων γύρω σας, που θα είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες σας, η καθημερινότητα σας θα είναι επιτέλους πιο εύκολη.

Με τον Ποσειδώνα να κινείται στον 6ο οίκο σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε! Να έχετε κατά νου πως τα πράγματα πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται! Ο Ουρανός από τον Κριό είναι σε αντίθεση στον 7ο οίκο σας με το ζώδιο σας. Χαμηλώστε τους τόνους με συγγενείς, πατέρα, μητέρα, αδέρφια ή το δεύτερο παιδί σας.Για πολλούς από εσάς ο σύντροφος σας μπορεί να θέλει να δημιουργήσει μια σχέση σε διαφορετικό επίπεδο μαζί σας. Ο Ουρανός  από τον μήνα Μάρτιο επισημάνει το 2017 ότι ήρθε επιτέλους η ώρα της αλλαγής. Ο Ποσειδώνας είναι στον 6ο οίκο, της υγείας, και πολλοί  από εσάς θα τρέχετε από γιατρό σε γιατρό, με θολές διαγνώσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν μέχρι να καταλήξετε στην σωστή θεραπεία.

Η  Αφροδίτη  σε ορθή πορεία από τον Κριό από 15 Απριλίου και μετά περνάει στον Ταύρο μέχρι τις 7 Ιουνίου 2017, τα ερωτικά ευνοούνται, επικρατεί ρομαντισμός και το κλίμα γίνεται ιδεώδες. Οι επαφές σας με καταρτισμένους ανθρώπους θα αποφέρουν σημαντικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην ξεχάσετε τους παλιούς φίλους, καλλιεργήστε κοινωνικές επαφές και να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας και πάρτε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας. Οι προσπάθειες σας θα αποδώσουν σε ικανοποιητικό βαθμό, ώστε να οικοδομήσετε ένα μέλλον απαλλαγμένο από πολλά από τα σημερινά σας προβλήματα. Ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερο, στον 4ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να κάνει πολλούς από εσάς να αναδιοργανωθείτε και να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα. Οι πλανητικές όψεις ευνοούν τους περισσότερους από εσάς, αναφορικά με την πνευματική ανάπτυξη! Για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί ένα ήσυχο περιβάλλον, κάτι που θα αναπτερώσει ταυτόχρονα το ηθικό και την διάθεση σας.

Επαγγελματικά- Οικονομικά



Το 2017 θα βρίσκονται στο προσκήνιο τα επαγγελματικά σας θέματα. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί με νέες ευκαιρίες που θα φέρει στη πόρτα σας. Χρήματα από τρίτους έρχονται στο προσκήνιο! Έτσι, η καριέρα πρόκειται να ανθίσει αυτό το έτος, στον καθένα ανάλογα και με το στάδιο στη ζωή του. Ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, σε συνδυασμό με την κίνηση του Κρόνου, επηρεάζουν τον 8ο οίκο των χρεών και των κληρονομικών. Κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους, η όψη αυτή φέρνει την ευεργετική επιρροή της στην εκπλήρωση των στόχων σας ως προς την δουλειά και τα υλικά σας αποκτήματα. Θα οργανωθείτε σε μια νέα προσπάθεια για να προωθήσετε το έργο σας, με νέες ιδέες που θα αποσκοπούν στην επαγγελματική σας πρόοδο. Το 2017. Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης φέρνει χρήματα από την οικογένεια και δώρα από εραστές. Η  διαχείριση των πόρων τρίτων θα μπορούσε να είναι μια ακόμη πηγή εισοδήματος για σας αυτή την χρονιά.

Νέοι επαγγελματικοί στόχοι θα δρομολογηθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Οι Τραπεζικές επενδύσεις θα σας απασχολήσουν φέτος ιδιαίτερα κατά την άνοιξη και τον χειμώνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να βάλετε σε μια σειρά τις οικονομικές σας εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν και να βρείτε την ισορροπία, η οποία σας είναι απαραίτητη για να εστιάσετε στα νέα σας σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Εκκρεμείς υποθέσεις που έχετε σε σχέση με τρίτους από το παρελθόν, θα απαιτήσει η παρούσα θέση του Κρόνου να επιλυθούν πάραυτα! Η παρουσία του Δία σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας εγγυάται ότι θα έχετε πολλές χρυσές ευκαιρίες, έτσι απλά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τους καρπούς από τους γύρω σας.

Τον Μάιο του 2017  θα πρέπει να οργανωθείτε πάρα πολύ καλά και να εστιάσετε στις λεπτομέρεια για να αποφύγετε λανθασμένες αποφάσεις. Οι πλανητικές δραστηριότητες του Μαΐου θα φέρουν οικονομικές αναταράξεις με απρόβλεπτους τρόπους και θα παρεμποδίσουν τις δημιουργικές σας φιλοδοξίες. Με έξυπνες κινήσεις, από το τέλος Αυγούστου και μετά θα εξοικονομήσετε χρήματα, αν αποφύγετε επικίνδυνα θέλγητρα και δεν δαπανήσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι επενδύσεις σε ακίνητα θα απαιτήσουν αυτό το έτος περισσότερη προσοχή. Να είστε προσεκτικοί κατά την αναζήτηση και αξιολόγηση πληροφοριών και να παίρνετε στα σοβαρά κάθε οικονομική σας επένδυση, για να κερδίσετε μελλοντικά. 

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά τα μέσα του έτους από έναν παλιό εργοδότη ή οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Από 11 Οκτωβρίου, ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας και θα περάσει στον Σκορπιό. Οριστικοποιείστε οικονομικούς διακανονισμούς με άλλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το 2017 θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία και θα είστε έτοιμοι να στραφείτε προς τα σημαντικότερα πράγματα, όπως την εκπαίδευση, τα ταξίδια, ή τον εσωτερισμός και τη θρησκεία.

Εν τω μεταξύ, αποφύγετε επιχειρηματικές συμφωνίες και τις επενδύσεις κατά την πορεία του  ανάδρομου Ερμή στον τομέα των χρημάτων, ο Ερμής κινείτε ανάδρομα  από τις αρχές του έτους μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017 και μετά, μια περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να αποφύγετε νέα ξεκινήματα και υπογραφές συμβολαίων.

Συμβάσεις που θα  υπογραφούν κατά την περίοδο αυτή μάλλον θα πρέπει να γίνει  αργότερα η επαναδιαπραγμάτευση τους, και οι επενδύσεις που θα πραγματοποιήσετε θα πρέπει να επικαιροποιηθούν ή να εξεταστούν εκ νέου . Το διάστημα αυτό θα είναι καλύτερα να  αποφύγετε νέα ξεκινήματα και επενδύσεις.

Η επαγγελματική ανάπτυξη αυτή την χρονιά θα βρίσκεται σε καλή τροχιά, αν αδράξετε τις ευκαιρίες και δείτε τα πράγματα μέσα από μια θετική ματιά. Η ανάγκη σας για οικονομική σταθερότητα θα αυξηθεί σημαντικά, έτσι ώστε να βάλετε προτεραιότητες, με νέους τρόπους που θα αποσκοπούν στην ενίσχυσης της οικονομικής σας θέσης. Ξεκινώντας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 θα καταφέρετε με δυναμικές πρωτοβουλίες μια εποικοδομητική προσέγγιση που θα σας αποδώσει μελλοντικά κέρδη. Μην σπαταλάτε χρήματα σε άσκοπες αγορές! Αναδιοργανώστε με σωστό προγραμματισμό τις δαπάνες σας, θέτοντας προτεραιότητες με αυστηρό και απαρέγκλιτο τρόπο. Αρκετά μεγάλη κινητικότητα, με επαγγελματικά ταξίδια και σοβαρές συμφωνίες, θα αυξήσουν την οικονομική σας επιφάνεια.

Αισθηματικά – Οικογενειακά



Το 2017 θα  είναι μια σημαντική χρονιά για πολλούς από εσάς στον τομέα του έρωτα! Θα είναι η χρονιά που θα καταληφθείτε από την λαίλαπα του έρωτα και του πάθους. Μερικοί από εσάς είναι πιθανό να παντρευτείτε ή να αποφασίσετε μια μόνιμη συγκατοίκηση με τον έρωτα της ζωής σας. Ρομαντικές ευκαιρίες θα παρασύρουν σε  πολλούς από εσάς. O Δίας είναι στο ζώδιο σας έως 11 Οκτωβρίου έντονη κοινωνικότητα διασκέδαση και νέες γνωριμίες. Να βασίζεται ωστόσο στη διαίσθηση σας, που θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση. Με σωστούς χειρισμούς και διάλογο θα κερδίσετε την εκτίμηση και την ισορροπία με τον σύντροφο της ζωής σας.

Θα κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, θα θέλετε ένα γίνετε ένα με το άτομο αυτό, να αφομοιωθείτε από αυτό και να το αφομοιώσετε. Η περίοδος αυτή μπορεί να σας οδηγήσει και στην επισημοποίηση μιας ήδη υφιστάμενης σχέσης. Ανακαλύψτε νέες πηγές χαράς και ηρεμίας που θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τις σχέσεις και να δημιουργήσει αρμονία, χωρίς να προκαλείτε στον εαυτό σας συναισθηματικό κορεσμό, πράγμα το οποίο είναι σημαντικό για σας.

Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε σχέση ενδεχόμενος να ξεσπάσουν προβλήματα με τον σύντροφο σας, που θα οφείλονται στον οικονομικό τομέα, μέχρι ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω να επανέρθει σε ορθή πορεία τον  Σεπτέμβριο του 2017 όπου η ηρεμία θα αποκατασταθεί και οι σχέσεις γίνονται μόνιμες. Από τις 2 Ιουνίου έως και το τέλος Φεβρουαρίου 2017 οι ρομαντικές ευκαιρίες προβλέπεται να είναι άφθονες. Από τον μήνα Αύγουστο και μετά σημαντικοί νέοι φίλοι έρχονται στο προσκήνιο.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα είστε σε θέση να απελευθερωθείτε από τα συναισθήματά σας, επειδή αυτή τη περίοδο θα έχετε μια σειρά νέων επαφών που θα σας συγκλονίσουν. Τους τελευταίους δύο μήνες του έτους θα νιώσετε αρκετά αντιφατικά, θα ξαναβρείτε όμως την αισιοδοξία και την κοινή σας λογική, η οποία θα σας επιτρέψει να επιλύσετε επιτυχώς τα οξυμένα προβλήματα που ενδεχομένως να προκληθούν στις σχέσεις σας. Σε γενικές γραμμές, η ειρήνη και η ισορροπία θα επικρατεί κατά το μεγαλύτερο διάστημα του έτους.

Ταξίδια

Το 2017 είναι μια καλή χρονιά για τα ταξίδια και την καριέρα! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για θαλασσινά ταξίδια, επιτρέποντάς σας να συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση. Όλη η χρονιά είναι ευνοϊκή για ταξίδια και αποδράσεις, οπότε δεν έχετε παρά να προγραμματίσετε έγκαιρα τις διακοπές σας και να απολαύσετε την ξεκούραση και την χαλάρωση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποια επαγγελματικά σας ταξίδια ωστόσο μπορεί να μην εξελιχθούν όπως τα περιμένετε ή τα προγραμματίζετε, τουλάχιστον από άποψη χρονικής πραγματοποίησης ή χρόνου ολοκλήρωσης, αλλά θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη! 

Υγεία

Αυτή τη χρονιά προβλέπεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα στον τομέα της υγείας, με μη αναμενόμενα θέματα υγείας εξαιτίας της θέσης του Ποσειδώνα. Μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας! Θα βρείτε ενστικτωδώς το σημείο ισορροπίας που θα αυξήσει την ενέργειά σας για να σας παράσχει την απαραίτητη στήριξη. Φέτος είναι η χρονιά που θα διαλογιστείτε και θα γίνετε πολύ σοφότεροι. Αποφύγετε αγχωτικές καταστάσεις και συγκρούσεις. Η εσωτερική ισορροπία σας είναι ακόμα αρκετά ευάλωτη. Εστιάσετε περισσότερο στα συμφέροντα και τις επιδιώξεις σας.  Μην ξεχνάτε την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, καθώς και κάποιο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής. Αποφύγετε το άγχος και μην δείχνετε υπερβολική επιείκεια σε καταστάσεις και πρόσωπα που σας φορτίζουν αρνητικά, αν θέλετε να κρατήσετε σε καλά επίπεδα την υγεία και την διάθεση σας. Ο Διαλογισμός και η γιόγκα είναι κάτι που θα σας κάνει να ανανεωθείτε και να εμβαθύνετε στα πνευματικά σας μαθήματα.


Πλανητικές όψεις 2017



Ο Κρόνος από τον Τοξότη είναι σε εξάγωνο με το ωροσκόπιο  σας και σας κάνει να αποδίδετε περισσότερο στη καριέρα σας και να κερδίσετε με την αξία σας μια καλύτερη θέση. Αν και το πρώτο εξάμηνο του 2017 θα νιώθετε κουρασμένοι και χωρίς ενέργεια, το δεύτερο εξάμηνο με τον Δία στο πλευρό σας η διάθεση και ψυχολογία σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Οι πλανήτες επιτέλους ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο σας και θα ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες για σας, σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Τα άστρα θα ενεργοποιήσουν το 2017 μια ιδιαίτερα θετική όψη στον αστερισμό σας, στο τομέα του έρωτα. Θα σας δώσει ένα νέο ταμπεραμέντο που θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους γύρω σας. Τα πάντα θα αλλάξουν! Θα νιώσετε γεμάτοι από αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αποβάλλοντας αμφιβολίες και άγχη και ενισχύοντας τη δύναμη σας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για σας. Μόνο από εσάς τους ίδιους θα εξαρτηθεί και από τον δρόμο που θα διαλέξετε, εάν θα τα καταφέρετε μελλοντικά.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου από την 19η μοίρα μέχρι και την 17η του Αιγόκερω. Ενδεχόμενος να παρουσιαστούν οικογενειακά ζητήματα και εντάσεις την περίοδο αυτή. Ο Ποσειδώνας ενισχύει καλλιτεχνικά θέματα και εκπαίδευση. Στις 6 Απριλίου και από την 28η μοίρα του Τοξότη, ο Κρόνος  θα είναι στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος. Η ανάδρομη του πορεία διαρκεί μέχρι και τις 25 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να φέρει προβλήματα στον τομέα των φίλων. Η  θέση της Αφροδίτης προβλέπεται να σας φέρει αγάπη και ρομαντισμό. Προς το τέλος του έτους θα θέσετε σε εφαρμογή νέες ιδέες, πράγμα που θα αναπτερώσει το ηθικό και θα επηρεάσει θετικά τα επόμενα έτη την οικονομική σας εξέλιξη. Η τύχη και τα άστρα, αγαπητοί μου Ζυγοί, υπόσχονται για το 2017 πολλά! Απολαύστε κάθε λεπτό του έτους και ζήστε την στο έπακρο.

Σημαντικές επιρροές εκλείψεων 2017

Κατά την διάρκεια των εκλείψεων του έτους : Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα. Επηρεάζονται θέματα με την καθημερινότητα σας, την εργασία, τις εργασιακές σχέσεις, τα κατοικίδια ζώα, και θέματα υγείας-ευεξίας .Η επιρροή της προβλέπεται να είναι θετική και προαναγγέλλει πως αυτή θα είναι η χρονιά σας, για να απογειωθείτε μελλοντικά.
Καλή μας χρονιά!!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.