Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017 απο την Αλίντα Κανάκη !

Το έτος του Κόκορα


Γενική επισκόπηση



Το έτος του Κόκορα με στοιχείο τη φωτιά ξεκινάει με την κινέζικη πρωτοχρονιά στις 28 Ιανουαρίου 2017! Όντας το ζώδιο της αυγής και της αφύπνισης, θα είναι έτος που θα χαρακτηριστεί από επιτυχίες, αλλά μόνο μετά από σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και αφοσίωση!

Το 2017 είναι έτος της φωτιάς με την μορφή του Γιν. Τα ζώδια Γιν της φωτιάς εκφράζουν την εσωτερική ζεστασιά, την διορατικότητα, την ηρεμία στην προσωπική ζωή και την αρμονία των οικογενειακών δεσμών.

Η χρονιά του Κόκορα είναι ένα έτος που θα χαρακτηρίζεται από νομιμοφροσύνη και δικαιοσύνη, υπερβολή ενδεχομένως αλλά και αυξημένη παραγωγικότητα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι κλάδοι δραστηριοτήτων θα είναι οι διοικητικές θέσεις ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και οι στρατιωτικοί και τα λοιπά σώματα ασφαλείας.

Ο Αρουραίος, το Κουνέλι και ο Κόκορας εκπροσωπούνται μόνο από ένα στοιχείο, ενώ όλα τα υπόλοιπα τα ζώδια, πέρα από το βασικό τους στοιχείο έχουν και δευτερεύοντα. Ως εκ τούτου, το 2017 εξαρτάται κυρίως από το ένα και βασικό στοιχείο του Κόκορα, που είναι η φωτιά. Και καθώς στην κινεζική αστρολογία η ισορροπία των 5 στοιχείων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα πετυχημένο και αρμονικό έτος, η χρονιά που έχουμε μπροστά μας θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολη.

Καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσει κανείς κάτι καινούργιο θα είναι οι χρονικές στιγμές που αντιπροσωπεύονται από το στοιχείο της γης, που είναι οι δυο τελευταίες βδομάδες σε κάθε εποχή του χρόνου. Το στοιχείο της φωτιάς, που χαρακτηρίζει το τρέχον έτος, σε συνδυασμό με το στοιχείου του μετάλλου που κυριαρχεί το φθινόπωρο, υποδαυλίζει τις εντάσεις αλλά και εξαντλεί τα ενεργειακά μας αποθέματα, με συνέπεια να μην μπορούμε να αντιδράσουμε όπως πρέπει ή όπως θα θέλαμε σε ότι μας συμβαίνει.

Συναισθηματική ζωή, γάμοι και γεννήσεις

Εάν είστε αδέσμευτοι, το 2017 είναι μια εξαιρετική χρονιά για να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση! Κάποια ειδύλλια όμως που έχουν εξελιχθεί με τα χρόνια σε σταθερές σχέσεις και γάμους, ίσως να αντιμετωπίσουν απρόοπτες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, που θα υπαγορεύονται από επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους, όπως είναι μια μετακόμιση σε άλλη πόλη ή ακόμη και άλλη χώρα.

Παρά τις εντάσεις και τα παράδοξα συμβάντα που θα χαρακτηρίζουν όλη τη χρονιά, το 2017 είναι ένα ευοίωνο έτος για γάμους! Γιατί ας μη ξεχνάμε ότι στην Κίνα και σε πολλές Ασιατικές χώρες το παραδοσιακό χρώμα του νυφικού είναι το κόκκινο (το λευκό συμβολίζει το πένθος), ένα χρώμα που έρχεται σε αρμονία με το στοιχείο της φωτιάς που χαρακτηρίζει το τρέχων έτος.

Εάν πρόκειται να αποκτήσετε απογόνους κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το βλαστάρι σας, εάν γεννηθεί κατά τη διάρκεια της άνοιξης, θα είναι λιγότερο οξύθυμο από ότι τα άτομα που γεννιούνται σε μια τέτοια χρονιά. Θα είναι ωστόσο ένα παιδί με χαρακτήρα περήφανο και θα αναπτύξει μια εξαιρετικά επιδεικτική συμπεριφορά. Εάν δεν σας ενθουσιάζει η προοπτική ενός απογόνου με τέτοια χαρακτηριστικά, υπάρχει πάντα και η εναλλακτική προοπτική να προγραμματίσετε μια γέννα μέσα στο 2018, που είναι το έτος του Σκύλου με στοιχείο του την γη. Το παιδί σας θα είναι πολύ έξυπνο και με πολλές δεξιότητες, στην αναμέτρηση του όμως με τους γονείς του θα έχει πάντα την τελευταία λέξη! Εσείς αποφασίζετε…


Δημόσια ζωή, πολιτική και ψυχαγωγία

Σε μια χρονιάς της φωτιάς με αρσενική ενέργεια Γιν οι εντάσεις στον πολιτικό προσκήνιο αναμένεται να κορυφωθούν. Θα επικρατεί ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και μια σχεδόν διαρκής ένταση στην διεθνή πολιτική σκηνή, με εμπρηστικές δηλώσεις να ανεβάζουν ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο. Δυσκολίες, εντάσεις και συγκρούσεις συμφερόντων αναμένεται να αντιμετωπίσουν οι μεγάλες και οι πολυεθνικές επιχειρήσεις. Τα μεταναστευτικά ρεύματα από εμπόλεμες περιοχές ή από χώρες που πλήττονται από τις κλιματικές αλλαγές αναμένεται να επιδεινώσουν τις ήδη δύσκολες διπλωματικές σχέσεις πολλών χωρών.

Αναφορικά με την βιομηχανία της μουσικής και του θεάματος, αναμένονται θεαματικές εκτοξεύσεις νέων καλλιτεχνών στην στρατόσφαιρα της διασημότητας μέσα από την έξυπνη χρήση του διαδικτύου, που όμως θα «ξεφουσκώσουν» μετά από ένα χρόνο και θα πέσουν στην αφάνεια.

Εργασία, επιχειρηματικότητα και επενδύσεις

Τα άτομα που έχουν υπομείνει με στωικότητα τις κακουχίες και τις αναποδιές των προηγούμενων ετών, προβλέπεται να ανταμειφθούν μέσα στο 2017 με λαμπρή επιτυχία, ειδικά εάν προγραμματίζουν να προχωρήσουν σε επενδύσεις για επέκταση των εργασιών τους ή για να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια μια χρονιάς του Κόκορα είναι πολύ συχνό φαινόμενο να θέλουν πολλοί να αλλάξουν επαγγελματική πορεία ή επαγγελματικό περιβάλλον. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα είναι εφικτό για όλους, καθώς προβλέπεται να αντιμετωπίσουν αρκετές κακουχίες και αντιξοότητες στην πορεία προς την επιτυχία, και δεν είναι όλοι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις αυτές. Η χρονιά θα ανταμείψει γενναιόδωρα όσους χαρακτηρίζονται από την αρετή της επιμονής, διαπνέονται από το ιδανικό της δικαιοσύνης και αγαπούν την διαφάνεια!

Μόδα και διακόσμηση

Προκειμένου να εξισορροπήσετε την ενεργειακή ροή σας, που μπορεί να προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα στην προσωπική σας ζωή, συνετό θα ήταν να φοράτε ρούχα και αξεσουάρ σύμφωνα με το στοιχεία του έτους γέννησης σας. Μέσα από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, τα αντικείμενα διακόσμησης του προσωπικού ή επαγγελματικού σας χώρου, εξισορροπείται το προσωπικό σας Feng shui και με τον τρόπο αυτό αποφεύγετε πολλά από τα εμπόδια που θα μπορούσαν να βρεθούν στο δρόμο σας. 

Συγκεκριμένα όμως για το 2017 συνιστάται να αποφεύγει κανείς τα κόκκινα ρούχα και ειδικά τα κοσμήματα που έχουν πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους χρώματος κόκκινου ή ροζ, όπως το κόκκινο ή ροζ τοπάζι, το κόκκινο ρουμπίνι, το ροζ ή κόκκινο διαμάντι, τον γρανάτι, κλπ., ώστε να μην φουντώσετε περισσότερο το στοιχείο της φωτιάς, που ήδη υπάρχει σε αφθονία κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Συνιστώνται αντικείμενα από τερακότα ή κοσμήματα που το χρώμα τους να παραπέμπει στο στοιχείο της γης, όπως είναι τα κοσμήματα με κίτρινο ή καφέ σφαλερίτη ή βραχιόλια σε Sienna.


Καλή μας χρονιά!!!

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.