Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Φίδι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953, 1941, 1929, 1917



Επαγγελματικά

Το κινέζικο έτος του Κόκορα που ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 θα είναι μια σημαντική χρονιά για όσους γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του έτους του Φιλιού! Οι εκπρόσωποι αυτού του κινέζικου ζωδίου χαρακτηρίζονται από τις έξυπνες ιδέες που μπορούν να μετουσιώσουν σε πράξη και από την άνεση τους να χρησιμοποιούν τα ταλέντα που τους έχει προικίσει το σύμπαν για την επιβίωση τους. Η χρονιά αυτή λοιπόν θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, καθώς θα υπάρξουν μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε και να αποκομίσετε παράλληλα σημαντικές υλικές ανταμοιβές!

Με το ξεκίνημα της χρονιάς πολλοί από σας θα διαπιστώσετε ότι θα πνέει ένας διαφορετικός, φρέσκος αέρας, γεμάτος υποσχέσεις! Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσουν να παραμείνουν στην παρούσα επιχείρηση που απασχολούνται και να επενδύσουν σε μια πιθανή εξέλιξη. Ευκαιρίες για ανάδειξη και καταξίωση θα υπάρξουν, καθώς θα εκτιμηθεί η εμπειρία και οι γνώσεις που έχετε αποκομίζει με τον καιρό στην θέση που κατέχετε. Μια σειρά από τυχαία γεγονότα, χωρίς εμφανή αλληλουχία, μπορεί να σας φέρουν την ευκαιρία που ελπίζατε και να κάνετε ένα σημαντικό βήμα για την εξέλιξη της καριέρας σας! Η καινούργια θέση που θα σας προταθεί θα σας βοηθήσει να διευρύνετε το γνωστικό σας αντικείμενο, να ενεργοποιήσετε τα κρυμμένα σας όπλα, που είναι τα ταλέντα και οι δεξιότητες σας, και να ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι που θα σας οδηγήσουν μελλοντικά σε ακόμη πιο ψηλά επίπεδα καταξίωσης.

Κάποιοι όμως θα αισθανθούν ότι έφτασε η χρονική στιγμή να ανοίξουν τα φτερά τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους σε κάτι καινούργιο, σε ένα διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο ή σε μια νέα επιχείρηση. Το να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει ή αυτό ακριβώς που θα θέλατε να κάνετε, μπορεί να απαιτήσει χρόνο, εάν έχετε όμως κατασταλαγμένη άποψη και συγκεκριμένους στόχους θα τα καταφέρετε! Θα είναι μια θέση που όχι μόνο θα σας ικανοποιήσει πολύ περισσότερο από αυτή που κατέχατε προηγουμένως, αλλά θα σας εξασφαλίσει πολύ καλύτερες προοπτικές εξέλιξης στο άμεσο μέλλον! Χρειάζεται όμως υπομονή και επιμονή, καθώς και εγρήγορση για να διαβλέψετε την ευκαιρία εγκαίρως και να την αξιοποιήσετε κατάλληλα.

Για όσους είναι άνεργοι και αναζητούν μια θέση απασχόλησης ίσως να γευτείτε κάποιες απογοητεύσεις στην πορεία, το 2017 είναι όμως έτος ευκαιριών δεν θα πρέπει να καταθέτετε τα όπλα με το παραμικρό. Άλλωστε η απόρριψη, όσο δύσκολο και είναι να την αποδεχτούμε, είναι μέρος μιας φυσικής διαδικασίας που έχει σκοπό να σας οδηγήσει εκεί ακριβώς που θα πρέπει να βρεθούμε για να επανεκκινήσουμε την επαγγελματική μας ζωή με πολύ καλύτερες προοπτικές μελλοντικής εξέλιξης. Ευκαιρίες για εύρεση δουλειάς θα υπάρξουν σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του έτους, εκείνες όμως που θα αξίζουν πραγματικά τον κόπο θα παρουσιαστούν κατά τον Φεβρουάριο, τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο!

Σημαντικό δεν είναι μόνο να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στη ρότα σας, αλλά και να επενδύσετε παράλληλα στην πολύπλευρη κατάρτιση σας και την διεύρυνση των γνώσεων σας. Θα πρέπει να είστε ανοιχτοί στο να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα, ακόμη και αν δεν διαθέτετε τις απαραίτητες γνώσεις ή την εμπειρία, είναι απαραίτητο όμως να δεσμευτείτε ότι θα κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να καλύψετε το συντομότερο δυνατό το γνωστικό σας κενό ή το κενό εμπειρίας. Γιατί το έτος αυτό μπορεί να φέρνει πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες, αλλά θα ανταμείψει τους φιλομαθείς και τους εργατικούς!

Οικονομικά

Και στον οικονομικό τομέα η χρονιά αυτά θα παρουσιάσει μια θετική μεταστροφή! Πολλοί από σας θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε μια ευκαιρία για μια περιστασιακή δουλειά που θα τονώσει το εισόδημα σας ή θα έχετε κάποια ανέλπιστα εισοδήματα από την αξιοποίηση κάποιας ιδέας σας. Ωστόσο, μην σας ξεγελάνε οι θετικοί οιωνοί και αρχίζετε τις καταναλωτικές εξάρσεις, γιατί η χρονιά θα έχει και αυξημένες δαπάνες… Όσοι από εσάς αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά τα ταλέντα ή τις δεξιότητες τους, θα αντλήσουν μεγάλη ηθική ικανοποίηση από την αποδοχή αλλά και σημαντικές υλικές ανταμοιβές! Θα διαπιστώσετε με έκπληξη ότι ο ελεύθερος χρόνος σας μπορεί να γεννήσει εισόδημα, κάτι που θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση σας!

Αυξημένες όπως είπαμε και εκτός προγράμματος δαπάνες ενδεχομένως να παρουσιαστούν για κάποιους από εσάς λόγω των οικογενειακών τους υποχρεώσεων, ενώ για κάποιους άλλους ίσως να υπάρξουν μη προβλεπόμενες δαπάνες για την κατοικία ή για ταξίδια. Για να μπορέσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των δαπανών σας, καλό θα ήταν, όσα μπορείτε να τα προγραμματίσετε σε βάθος χρόνου, ώστε να αναζητήσετε πιο προσιτές λύσεις και να υπάρχει για κάθε ενδεχόμενο ένα μικρό ή μεγαλύτερο απόθεμα για τα έκτακτα έξοδα.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό για όσους ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε επενδύσεις περιουσιακών τους στοιχείων για να αυξήσουν το εισόδημά τους, να αποφύγουν κινήσεις μεγάλου ρίσκου! Μην ενδίδετε σε παιχνίδια κερδοσκοπικού χαρακτήρα, γιατί η τύχη δεν θα σας ευνοήσει στον τομέα αυτό. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής θα έχετε την τύχη των ευκαιριών για δουλειά, αλλά όχι στον τζόγο ή στο χρηματιστήριο… Χρειάζεται μετρημένες, προσεκτικές και καλά μελετημένες κινήσεις από μέρους σας, για να έχετε ένα θετικό πρόσημο στο ισοζύγιο σας.  

Προσωπικά

Και η προσωπική σας ζωή θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα κατά την διάρκεια του 2017! Θα απολαύσετε όλα εκείνα που αγαπάτε να κάνετε με το ταίρι σας ή με την οικογένεια σας, θα έχετε την αμέριστη υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων στα μελλοντικά σας σχέδια και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες πολύ αναζωογονητικές αποδράσεις ή ταξίδια κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η ομοψυχία και η ήρεμη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην προσωπική σας ζωή θα σας δίνει δύναμη και κουράγιο να παλέψετε για όλο και μεγαλύτερους στόχους, με αποτέλεσμα μια πιο άνετη ζωή!

Το έτος αυτό ίσως να υπάρξει μια καθοριστική καμπή στη ζωή σας, όπως είναι ένας αρραβώνας, ένας γάμος, καθώς και σημαντικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν στον ευρύτερο οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο. Θα συσφίξετε τις επαφές σας με άτομα της οικογένειας σας ή του φιλικού σας περίγυρου και μέσα από τους προβληματισμούς ή τις εκμυστηρεύσεις τους θα μπορέσετε να δείτε μια άλλη άποψη των γεγονότων και να δώσετε απαντήσεις σε ζητήματα που σας προβλημάτιζαν.

Είναι το έτος εκείνο που θα μπορέσετε με μεγαλύτερη άνεση να ανοίξετε τον ψυχικό σας κόσμο στα δικά σας άτομα, να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας, να συζητήσετε τις επιφυλάξεις σας και μέσα από την διαδικασία αυτή να βγείτε κερδισμένοι, όχι μόνο γιατί θα βρείτε λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας ή καριέρας, αλλά και θα θέσετε χωρίς να το επιδιώξτε ή να το καταλάβετε τις σχέσεις σας σε νέες βάσεις, βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία αποδοχή και εκτίμηση.

Αναφορικά με την κοινωνική σας ζωή, κάποιοι από εσάς ίσως να αποφεύγετε τις πολλές επαφές, λόγω πολλών επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων. Πρέπει όμως να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας επαφές, γιατί ίσως να φέρουν καινούργιες ευκαιρίες στη ζωή σας. Όσο για τους αδέσμευτους ή όσους έχουν ξεκινήσει πρόσφατα μια ρομαντική σχέση, την χρονιά αυτή θα βιώσετε πολλές και μεγάλες χαρές και ποικίλες κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας αναζωογονήσουν! Οι καλύτεροι περίοδοι του έτους αναφορικά με τον τομέα των προσωπικών σχέσεων προβλέπεται να είναι το διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, καθώς και ο Δεκέμβριος.  

Συμβουλή

Το 2017, το κινέζικο έτος του Κόκορα, θα φέρει εξαιρετικές προοπτικές για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας! Θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα και να δημιουργήσετε ευνοϊκές συνθήκες για τα επόμενα χρόνια, να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να απολαύσετε με μεγαλύτερη άνεση και ισορροπία τη ζωή και την καθημερινότητα σας. Δουλέψτε με πάθος, επενδύστε στο μέλλον σας και το σύμπαν θα σας ανταμείψει ανάλογα!

Εν κατακλείδι

Μην σας ξεγελούν οι θετικοί οιωνοί, μην σας παίρνουν τα μυαλά οι πρόσκαιρες επιτυχίες… Για να πετύχετε και να καταφέρετε να χτίσετε την καριέρα και τη ζωή σας όπως επιθυμείτε και να έχετε τα μακροχρόνια αποτελέσματα που αξίζετε, χρειάζεται πολύ δουλειά και μελετημένες κινήσεις! Αξιοποιήστε ότι έχετε στα χέρια σας, καθώς το σύμπαν σας προίκισε με συγκεκριμένα ταλέντα για κάποιο λόγο! Τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να τα εκμεταλλευτείτε, για να θέσετε καινούργιες και πιο σταθερές βάσεις στη ζωή σας. 

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.