Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πρόβατο ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2015, 2003, 1991, 1979, 1967, 1955, 1943, 1931, 1919


Επαγγελματικά

Το έτος του Κόκορα θα είναι μια πολυάσχολη και απαιτητική χρονιά για τα Πρόβατα, που όμως θα έχει γενικά θετικό απολογισμό! Η πρακτική και αποφασιστική προσέγγιση στα ζητήματα που σας απασχολούν θα είναι καταλυτικής σημασίας για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων σας, ενώ κατά την χρονιά αυτή θα πρέπει να ξεχάσετε τις ιδιοτροπίες και τα καπρίτσια, εάν θέλετε να πετύχετε. Μόνο η δέσμευση στο σκοπό και η αποφασιστικότητα στις δράσεις σας μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα!

Το 2017 θα είναι έτος σημαντικών εξελίξεων αναφορικά με τα επαγγελματικά σας και όσοι από εσάς έχουν βάλλει στόχο να αλλάξουν εργασιακή θέση ή σταδιοδρομία, δεν θα υπάρξει χρόνος για χάσιμο! Ερευνήστε, συμβουλευτείτε, ενεργοποιηθείτε και εφορμήστε στην κατάλληλη ευκαιρία. Γιατί όπως λέει και η λαϊκή μας ρήση «ο χρόνος είναι χρήμα»! Καλές περίοδοι για νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας θα φέρει το έτους του Κόκορα κατά την περίοδο από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, αλλά και κατά τον μήνα Σεπτέμβριο.

Όσοι είστε άνεργοι και αναζητάτε την κατάλληλη ευκαιρία να εισέλθετε και πάλι στην αγορά εργασίας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα της εποχής μας. Θα βρείτε δουλειά, αλλά το πιο πιθανό είναι να μην είναι αυτό που ζητάτε ή το είδος της καριέρας που ονειρευόσασταν. Και αν και μπορεί να ξεκινήσετε από ανάγκη και με βαριά καρδιά μια δουλειά που πιθανόν να μην σας αρέσει ή να θεωρείτε ότι δεν σας ταιριάζει, στο μέλλον όμως αυτή η δουλειά θα σας φέρει πολλές χαρές, ενθαρρυντικές εξελίξεις  και θα ανοίξουν καινούργιες ευκαιρίες καριέρας που δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Ένας τομέας, που θα πρέπει όλοι όσοι ανήκετε στο κινέζικο ζώδιο του Πρόβατου να δώσετε προσοχή, είναι η κατάρτιση σας. Θα πρέπει να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για κατάρτιση και εξειδίκευση, ώστε να υποβοηθηθεί το έργο σας στην παρούσα θέση εργασίας σας, αλλά και να αυξήσετε τις πιθανότητες να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στο άμεσο μέλλον. Είναι ένα έτος προσωπικής ανάπτυξης και δεν θα πρέπει να το αφήσετε ανεκμετάλλευτο! Προωθήστε τα ταλέντα σας, προωθήστε όσο μπορείτε καλύτερα τον εαυτό σας και κάντε τη διαφορά στον επαγγελματικό στίβο.

Όσοι μεταξύ σας κάνουν δημιουργικές δουλειές ή έχουν καλλιτεχνικές κλίσεις, δεν θα πρέπει να σταματήσουν στιγμή, ειδικά φέτος, να αναζητούν νέους ορίζοντες και νέα μονοπάτια δημιουργικής έκφρασης. Ίσως να σας αναγκάσει το είδος της δουλειάς σας να βρεθείτε στην πρώτη γραμμή της από άποψη πρωτοπορίας, καλό θα ήταν όμως να το κάνετε μετά από δική σας πρωτοβουλία, και όχι επειδή έχετε πιεστεί από τις εξελίξεις, για να έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Θα πρέπει να εξερευνήσετε και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες ή ταλέντα που δεν έχετε αναπτύξει στον βαθμό που έπρεπε, αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να σας εκπλήξει!

Τα ταξίδια, ιδίως τα μακρινά σε άγνωστες για σας κουλτούρες μπορούν να σας δώσουν την έμπνευση που τόσο έχετε ανάγκη, και το έτος αυτό θα σας δοθούν κάποιες τέτοιες ευκαιρίες. Ευκαιρίες για ταξίδια θα έχετε επίσης για να επισπευτείτε συγγενείς ή φίλους που βρίσκονται μακριά σας, κάτι που θα σας δώσει την δυνατότητα να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα και να ανανεωθείτε.    

Οικονομικά

Αν και στον επαγγελματικό στίβο τα μηνύματα της χρονιάς του Κόκορα είναι ενθαρρυντικά, στον οικονομικό όμως τομέα οι εξελίξεις θα είναι λίγο πιο δύσκολες. Σας περιμένουν αρκετά και ίσως μεγάλα έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των εισοδημάτων σας. Ο καλός και συνεχής έλεγχος των δαπανών σας, ιδίως των καταναλωτικών, μπορεί να σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες και να σας βοηθήσει να σχηματίσετε ένα απόθεμα ασφαλείας που θα σας χρειαστεί να καλύψετε τις έκτακτες δαπάνες του έτους.

Προσοχή χρειάζεται επίσης στον τομέα των επενδύσεων ή των επαγγελματικών ανοιγμάτων. Αυτή τη χρονιά δεν θα πρέπει να αναλάβετε ρίσκα οικονομικής φύσης, γιατί οι εξελίξεις δεν θα ευνοήσουν! Όσοι ασχολείστε έμμεσα ή άμεσα με το χρήμα και τις επενδύσεις, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συμβάσεις που συντάσσετε ή υπογράφετε, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλήψεις που θα σας στοιχίσουν ακριβά! Η απροσεξία, η καθυστέρηση και η αμέλεια θα είναι κολάσιμες για τα οικονομικά σας και ενδεχομένως να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ίδια την καριέρα σας! Προσοχή λοιπόν!

Προσωπικά

Οι σχέσεις σας κάθε μορφής είναι πολύ σημαντικές για σας που ανήκετε στο κινέζικο ζώδιο του Πρόβατου, και η βαρύτητα τους θα γίνει ακόμη πιο εμφανής κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Θα αισθανθείτε πολύ μεγάλη ικανοποίηση όχι μόνο για την στήριξη που θα παρέχετε με όλη σας την καρδιά στους γύρω σας, αλλά και από την στήριξη και τις συμβουλές που θα λάβετε από τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον κοινωνικό και οικογενειακό σας κύκλο. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες θα είναι το μεγαλύτερο σας στήριγμα κατά την διάρκεια του 2017!

Αναφορικά με το σπίτι και την οικογένεια σας, το έτος του Κόκορα αναμένεται να είναι πολυάσχολα και εν μέρει περιπετειώδες. Θα χρειαστεί να παρέχετε την στήριξη σας σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και να αφιερώσετε αρκετό από τον ελεύθερο σας χρόνο στην αναζήτηση λύσεων, αλλά θα αποζημιωθείτε με το παραπάνω στο μέλλον από την εμπλοκή σας αυτή. Ως προς το χώρο κατοικίας σας, αρκετοί από σας θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές ή ανακαινίσεις στο χώρο κατοικίας σας. Οργανώστε τα πάντα πολύ προσεκτικά, κάντε σφιχτούς προϋπολογισμούς και προσπαθήσετε να τους τηρήσετε, γιατί η τάση είναι να ξεφύγετε κατά πολύ στα έξοδα! Άλλοι δε ίσως να αποφασίσουν να αλλάξουν χώρο κατοικίας, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι όμως για μια περιπετειώδη, χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία, γιατί θα υπάρξουν αρκετά απρόοπτα που θα δυσκολέψουν τη ζωή σας. Η αλλαγή σπιτιού όμως θεωρείτε πως είναι μια κίνηση που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, και όντως έτσι θα είναι, μια που θα σας φέρει καινούργιες ευκαιρίες και προκλήσεις σε προσωπικό επίπεδο!

Όσοι βρίσκονται σε σχέση ή είναι παντρεμένοι και αντιμετωπίζουν προβλήματα ή η σχέση τους έχει ξεφτίσει με τον καιρό, θα αντιμετωπίσουν αρκετές προκλήσεις το έτος αυτό και πολλές διαφωνίες και προστριβές. Την χρονιά αυτή θα πρέπει να επιλυθούν χρόνια προβλήματα με προσεκτικούς και αργούς χειρισμούς, γιατί κινδυνεύουν να κλιμακωθούν και να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στη σχέση ή στο γάμο. Η διαφάνεια στους χειρισμούς των καταστάσεων στο ζευγάρι και ο ειλικρινής διάλογος μπορεί να φέρει πολύ καλά αποτελέσματα και θα καλό θα ήταν να ακολουθήσετε αυτή την οδό προσέγγισης, μια που οι επιλογές σας θα είναι εκ των πραγμάτων πλέον περιορισμένες.

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ καλή και θα απολαμβάνετε την παρέα φιλικών σας προσώπων, που θα σας βοηθήσουν να ξεχνάτε τα μεγάλα και σπουδαία της καθημερινότητα σας. Με την κοινωνική σας φύση θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να ανανεώσετε την σύνθεση του φιλικού σας περιβάλλοντος, κάτι που θα σας ανανεώσει αφάνταστα.

Για κοινωνικές επαφές αλλά και για το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας με καλές πιθανότητες εξέλιξης στο άμεσο μέλλον για τους αδέσμευτους, ιδανικοί μήνες είναι ο Μάρτιος, ο Μάιος και το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μην θεωρείτε καθόλου απίθανο να ζήσετε ένα καλοκαιρινό έρωτα που θα σας συνταράξει και θα γίνει αιτία να αλλάξει η κοσμοθεωρία σας!

Συμβουλή

Είναι μια χρονιά με διπλό πρόσωπο το 2017 για το δικό σας ζώδιο! Όσο ευνοεί την πρωτοπορία και τον νεωτερισμό στην επαγγελματική σας ζωή, άλλο τόσο θα πρέπει να κινήστε με αργά και σταθερά βήματα στα προσωπικά και οικονομικά σας ζητήματα. Εύκολος δεν θα είναι ο χρόνος αυτός σε καμία περίπτωση, δεν θα είναι όμως και ακατόρθωτα δύσκολος. Η εφευρετική σας φύση μπορεί να σας οδηγήσει σε λύσεις που θα σας εκπλήξουν με τα αποτελέσματα τους. Αρκεί να έχετε πίστη στις ικανότητες σας και σαφείς στόχους ανά τομέα. Αποβάλετε τα βαρίδια του παρελθόντος, όποια και αν είναι αυτά, για να μπορέσετε να κάνετε το άλμα προς το μέλλον! 

Εν κατακλείδι

Το έτος του Κόκορα θα φέρει ενθαρρυντικές προοπτικές και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, τόσο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, όσο και τα ταλέντα σας, για να δρέψετε τους καρπούς της επιτυχίας. Είναι ένα έτος που θα σας βοηθήσει να εγκολλήσετε από τη στασιμότητα που έχετε περιέλθει και να κάνετε το μεγάλο άλμα προς τα μπρός! Θα είναι απόλυτα στο χέρι σας εάν θα τα καταφέρετε!

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.