Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Λαγός ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927, 1915






Επαγγελματικά

  
Το έτος του Κόκορα που ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου είναι μια σημαντική, μεταβατική χρονιά για το ζώδιο σας, αγαπητοί φίλοι! Είναι μια χρονιά με μεταβλητές τάσεις και μικτές προοπτικές σε πολλούς από τους τομείς της ζωής σας, αλλά τα επιτεύγματα της θα αποτελέσουν ένα σημαντικό σκαλί προς την επιτυχία, που θα πάρει οριστική μορφή μέσα στις επόμενες χρονιές.

Ο παράγοντας εκείνος που θα διαδραματίσει ένα από τους πιο καθοριστικούς ρόλους στην πορεία και την εξέλιξη της χρονιάς είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αξιοποιήσετε τις ικανότητες και την εμπειρία σας στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες κατάρτισης ή διεύρυνσης των γνώσεων σας, ώστε να καλύψετε ένα μεγαλύτερο γνωστικό φάσμα στον τομέα σας και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις πιθανότητες να εμπλακείτε σε κάποια project που μπορούν να σας εκτοξεύσουν επαγγελματικά!

Το 2017 είναι το έτος εκείνο που μπορείτε και πρέπει να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας! Εκτός από οποιαδήποτε πιθανή κατάρτιση που μπορεί να είναι διαθέσιμη στο γνωστικό σας αντικείμενο, θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βρείτε οτιδήποτε θα σας βοηθήσει να προσθέσετε γνώσεις και εμπειρίες που δεν διαθέτετε στον βαθμό που πρέπει. Εάν κινητοποιηθείτε και πάρετε το θέμα στα σοβαρά, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλύτερες θα είναι οι μελλοντικές προοπτικές σας στον εργασιακό σας χώρο.

Πέρα όμως από το θέμα της επιμόρφωσης ή της διεύρυνσης των γνώσεων σας, παράγοντα επιτυχίας και σταθερότητας στα επαγγελματικά σας διαδραματίζει η συνεργασία! Μέσα από την συμμετοχή σας σε ομάδες εργασίας ελαχιστοποιείτε αφ ενός την έκθεση σας σε κινδύνους, ενώ είστε σε θέση να καταδείξετε την ποιοτική υπεροχή σας και να αυξήσετε την φήμη σας. Μέσα από την δράση σας σε μια ομάδα εργασίας, οι πιέσεις που αναπόφευκτα θα υπάρχουν σε περιόδους κατά την διάρκεια του έτους θα είναι πολύ πιο υποφερτές, ενώ οι δυναμικές ισορροπίες που θα διαμορφωθούν μέσα στην ομάδα  θα σας προετοιμάσουν καλύτερα για όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σε μελλοντικό στάδιο στην καριέρα σας.

Για τους εκπρόσωπους του ζωδίου σας που είναι άνεργοι και αναζητούν εργασία, καθώς και για όσους ψάχνουν μια δεύτερη απασχόληση για να συμπληρώσουν το εισόδημά τους, καλύτερες εποχές να βρουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν μέσα στον Μάρτιο και τον Ιούνιο!  Όσο προχωράμε όμως προς το φθινόπωρο, τόσο καλύτερα θα είναι τα δεδομένα στον τομέα της καριέρας σας. Σταδιακή αλλά και αρκετά θεαματική βελτίωση στον τομέα αυτό θα υπάρξει μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του έτους!

Οικονομικά

Το έτος του Κόκορα θα είναι ένα αρκετά δαπανηρό έτος για όσους γεννήθηκαν στο κινέζικο έτος του Λαγού! Αναμένεται να ξοδέψετε από αρκετά έως πολλά χρήματα σε ταξίδια, για τη διαμονή σας, στις μεταφορές αλλά και για να ξεφορτωθείτε παλιές δεσμεύσεις σας!

Πολλοί από εσάς πρόκειται φέτος να ασχοληθείτε επιτέλους με την ανακαίνιση του χώρου σας, που εδώ και καιρό είχατε στο νου σας! Με τη διαφορά όμως ότι μια ανακαίνιση μέσα στη χρονιά του Κόκορα θα σας οδηγήσει σε πιο δαπανηρές λύσεις, με επιλογές που θα έχουν από λίγο έως πολύ το στοιχείο της επίδειξης και της υπερβολής! Και υπερβολικές για το πορτοφόλι σας ίσως να είναι οι δαπάνες, καθώς εκείνη η αντίκα θα δένει υπέροχα με το σαλόνι σας ή το ντιζαϊνάτο έπιπλο θα σας κλείνει το μάτι και δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό… Φροντίστε τουλάχιστον να μην κάνετε άσκοπες αγορές…

Όσο για τις παλιές εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά σας, σοφό εκ μέρους σας θα ήταν να ζητήσετε την συνδρομή ειδικού, για να σας ξεμπλέξει οριστικά με το μικρότερο δυνατό κόστος στο συντομότερο δυνατό διάστημα, γιατί εάν ακολουθήσετε την πάγια τακτική σας, θα αναγκαστείτε να πληρώσετε πολλά περισσότερα και θα αναλωθείτε σε μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις, χάνοντας στο τέλος τον έλεγχο.

Προσωπικά

Η ζωή στο σπίτι θα είναι αρκετά πολυάσχολη αυτή τη χρονιά! Τα πρακτικά θέματα που ζητούν επειγόντως λύσεις θα είναι πολλά και η έλλειψη ελεύθερου χρόνου θα κάνει την κατάσταση ακόμη πιο πιεστική για σας. Εκεί είναι που η καλή επικοινωνία με το ταίρι ή τα μέλη της οικογένειας  σας θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο, καθώς θα μπορέσετε μέσα από τον διάλογο και την αγαστή συνεργασία να ξεπεράσετε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα κάθε τι εν τη γενέσει του.

Σημαντικό είναι επίσης να εξωτερικεύετε τις όποιες ανησυχίες σας στο/στη σύντροφό σας, ώστε να μπορεί να σας στηρίξει τουλάχιστον ψυχικά, εάν δεν μπορεί να σας βοηθήσει με κάποιο άλλο πιο πρακτικό τρόπο. Έτσι δεν θα μεταφέρετε την ένταση από τον επαγγελματικό σας χώρο στο σπίτι και δεν θα δημιουργούνται εντάσεις και προστριβές χωρίς λόγο. Προγραμματίστε συχνές εξορμήσεις ή σύντομες διακοπές με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσουν να ηρεμείτε από την  απαιτητική καθημερινότητα σας και να διατηρείτε μια ισορροπία στην σχέση. Κάποιες περιόδους μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, στριμωγμένοι στη γωνία, λόγω των επιλογών σας ή των κακών χειρισμών σας σε ζητήματα, αλλά με προσεκτικούς χειρισμούς και μέσα από διάλογο θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα σχετικά αναίμακτα.

Η κοινωνική σας ζωή αναμένεται επίσης αρκετά δραστήρια, μόνο που σε κάποιες χρονικές στιγμές θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας, γιατί θα κινδυνεύσουν κάποιες σημαντικές φιλικές σας σχέσεις. Μισείτε την διχόνοια και φέτος δυστυχώς θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις. Θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, διάθεση για πραγματική επικοινωνία και κατανόηση για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι θετικότερες περιόδους για κοινωνικοποίηση και νέες φιλικές ή ερωτικές γνωριμίες θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του κινέζικου έτους του Κόκορα στους μήνες Μάρτιο, Ιούλιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο!

Συμβουλή

Η χρονιά του Κόκορα θα φέρει πολλές προκλήσεις στο ζώδιο σας, που θα απαιτήσουν σοβαρό και καλά μελετημένο χειρισμό. Θα πρέπει να καταθέσετε τον καλύτερο σας εαυτό, να συνεργαστείτε στενά με τους γύρω σας, να ακούσετε τις απόψεις τους και να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους για να τα καταφέρετε. Τα επιτεύγματα σας όμως και η εμπειρίες που θα αποκομίσετε θα αποδειχθούν καθοριστικής σημασίας για την επόμενη χρονιά, το κινέζικο έτος του Σκύλου, που θα είναι πολύ πιο ευνοϊκό από πολλές απόψεις για σας!

Εν κατακλείδι

Οι προκλήσεις που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε έχουν εν πολλοίς προπαρασκευαστικό χαρακτήρα, καθώς σταδιακά οφείλουμε να αποκτούμε εμπειρίες, να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και να αυξάνουμε το εκτόπισμα μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο μεγάλο εξελικτικό βήμα στην ζωή μας. Το σύμπαν είναι σοφά δομημένο και δεν θα μας φέρει ποτέ προκλήσεις μεγαλύτερες από αυτές που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε, ούτε θα μας ρίξει στα βαθιά πριν μας δώσει την ευκαιρία να προετοιμάσουμε την δράση μας. Εκείνο που χρειάζεται από εμάς είναι προσήλωση στους στόχους μας, ρεαλιστικές επιλογές και σοβαρή δουλειά
Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.