Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

Δράκος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2012, 2000, 1988, 1976, 1964, 1952, 1940, 1928, 1916


Επαγγελματικά

Η κινέζικη χρονιά του Κόκορα έχει εξαιρετικές προοπτικές για όσους γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Δράκου! Είναι ένα έτος ευκαιριών, προόδου και καλής τύχης! Οι επαγγελματικές προοπτικές κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής που ξεκινάει στις 28 Φεβρουαρίου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και μπορείτε βάσιμα να ελπίζετε σε σημαντικά εξελικτικά βήματα. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σας θα διαδραματίσουν πέρα από τον παράγοντα τύχη, οι ικανότητες σας, η εμπειρία και ο αποτελεσματικός χειρισμός των καταστάσεων που θα βρεθούν στο δρόμο σας.

Σχεδόν όλοι θα έχετε τις ευκαιρίες να βελτιώσετε την επικρατούσα κατάσταση στον τομέα της καριέρας σας! Όσοι από εσάς αισθάνεστε ότι έχετε τελματώσει, δεν είστε ευχαριστημένοι από την παρούσα θέση εργασίας σας ή από το αντικείμενο σας, το 2017 είναι η χρονιά εκείνη που θα σας βοηθήσει να κάνετε διορθωτικές κινήσεις με πολύ καλές προοπτικές. Ωστόσο, για να είστε σε θέση να επωφεληθείτε από αυτά που θα φέρει η τύχη στην πόρτα σας, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να κυνηγήσετε τις ευκαιρίες, αλλά και να βαδίσετε βάσει στόχου ή συγκεκριμένου σχεδίου. Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες που σας βοηθούν να φτάσετε στο στόχο σας, μελετήστε προσεκτικά τις προοπτικές που παρουσιάζονται και κινηθείτε αποφασιστικά!

Στήριξη στην προσπάθεια σας και συμβουλές μπορείτε να περιμένετε από το φιλικά σας επιβάλλον αλλά και από συνεργάτες ή συνεταίρους σας! Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς αναμένεται να υπάρξει μια μεταστροφή στο εργασιακό σας περιβάλλον σε ότι αφορά τις συναδελφικές σχέσεις, με την πλήρη εξομάλυνση τους! Είναι σας να συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε όσα επιθυμείτε χωρίς την συμπαράσταση και την βοήθεια των γύρω σας και αποφασίζετε να συμμαχήσετε αντί να αντιμάχεστε… Και αυτό το δεδομένο είναι που θα ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές σας και θα αλλάξει αισθητά την εικόνα σας.

Και για όσους του ζωδίου σας αναζητάτε δουλειά ή ενδιαφέρεστε για δεύτερη δουλειά προκειμένου να συμπληρώσετε το εισόδημα σας, θα υπάρξουν αρκετά ανοίγματα και ευκαιρίες, τόσο κατά την αρχή του έτους, όσο και κατά τη διάρκεια του. Αξιοποιήστε τις γνώσεις σας, επιστρατεύστε τα ταλέντα που διαθέτετε καθώς και την εμπειρία που έχετε αποκτήσει με τα χρόνια και το μέλλον υπόσχεται πολλά. Βέβαια κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης χρονιάς δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα… Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με απορρίψεις και απογοητεύσεις, αλλά δεν θα πρέπει να πτοηθείτε! Με επιμονή θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε μια θέση που θα ταιριάζει στα προσόντα σας.

Για όσους είναι ευχαριστημένοι με την καριέρα τους και δεν έχουν σκοπό να κάνουν σημαντικής κλίμακας διορθωτικές κινήσεις, τα ευχάριστα νέα αναμένεται να έρθουν μέσα από την επιχείρηση που απασχολούνται. Η δέσμευση τους στους στόχους που τους έχουν τεθεί, η σοβαρότητα και η αποτελεσματικότητα τους θα ανταμειφθεί φέτος με μια αναβάθμιση του ρόλου τους! Ίσως να πρόκειται για μια προαγωγή, ενδεχομένως για μια αλλαγή θέσης με περισσότερες αρμοδιότητες ή καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Ανοίγματα και θετικές ειδήσεις κάθε είδους στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να αναμένονται την περίοδο από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο, καθώς και τον Νοέμβριο! Ενεργοποιηθείτε λοιπόν κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων για να μην χάσετε κάποιες καλές ευκαιρίες!

Οικονομικά

Οι πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές θα οδηγήσουν σε αύξηση των εσόδων σας κατά την διάρκεια του 2017! Το ζητούμενο είναι όμως πως θα διαχειριστείτε το επιπλέον εισόδημα που θα φτάσει στα χέρια σας, γιατί αυτός είναι ο παράγοντας που θα καθορίσει σε τελική ανάλυση εάν η χρονιά θα είναι θετική και στον οικονομικό τομέα.

Θα έχετε μια ροπή προς τη σπατάλη και την ασυδοσία κατά τη διάρκεια του έτους, με καταναλωτικά ξεσπάσματα και ακριβά και πολυτελή ταξίδια. Βάλτε ένα μέτρο στις δαπάνες σας, χωρίς να χρειαστεί να στερηθείτε και φέτος αυτά που τόσα χρόνια επιθυμούσατε. Ικανοποιήστε την ανάγκη σας για μια καλύτερη καθημερινότητα, διατηρώντας όμως ένα καθημερινό έλεγχο των οικονομικών σας. Πραγματοποιήστε τα ταξίδια που θέλετε, κάνοντας όμως ένα μακροχρόνιο προγραμματισμό που θα σας επιτρέψει να συμπιέσετε κατά τι το κόστος ή επιλέξτε ένα λιγότερο ακριβό προορισμό. Και αποταμιεύστε κάποια χρήματα, γιατί όπως έχετε πλέον διαπιστώσει, η οικονομική άνεση του σήμερα δεν εγγυάται το παραμικρό για το μέλλον…   

Προσωπικά

Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο κατά τη διάρκεια του έτους αυτού για την προσωπική σας ζωή! Λόγω του ανήσυχου πνεύματος σας και της μεγάλης σας ζωτικότητα, υπάρχει περίπτωση να παρασυρθείτε από τους εργασιακούς ρυθμούς και από τον ενθουσιασμό των νέων προοπτικών και να αφήσετε την συναισθηματική σας ζωή σε δεύτερη μοίρα. Και ναι μεν αυτό δεν θα είχε τόσο σοβαρές επιπτώσεις σε όσους δεν έχουν κάποια σοβαρή συναισθηματική δέσμευση, για τους δεσμευμένους όμως μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά…

Διότι τα υλικά αποκτήματα δεν μπορούν να υποκαταστήσουν, αγαπητοί φίλοι, την φυσική σας παρουσία, την τρυφερή αγκαλιά ή την στήριξη σε μια δύσκολη στιγμή. Θα εκτιμηθούν τα όσα θα είστε σε θέση να παρέχετε στο ταίρι ή στην οικογένεια σας, αλλά θα πρέπει να προγραμματίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες και να αφιερώσετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γιατί θα διαπιστώσετε ότι σε τελική ανάλυση έχετε και σεις ανάγκη από τα ευεργετικά διαλείμματα με τα πρόσωπα που σας κάνουν να χαμογελάτε και σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Προγραμματίστε λοιπόν έγκαιρα διάσπαρτες διακοπές ή μικρές αποδράσεις που μπορούν να σας ανανεώσουν και να παίξουν θετικό ρόλο στην διατήρηση της ισορροπίας στη σχέση ή το γάμο σας.

Πειρασμοί θα υπάρξουν πολλοί κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς η ακτινοβολία σας θα αυξάνετε και η επιτυχίες θα ενισχύουν το ηγετικό προφίλ σας! Θα είναι στο χέρι σας όμως εάν ενδώσετε, με κίνδυνο να αποκαλυφθεί η κρυφή σας δράση και να δυναμιτίσετε τη σχέση σας. Για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν αρκετές και αξιόλογες ευκαιρίες για διεύρυνση του κοινωνικού τους κύκλου, μέσα από τον οποίο θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για ερωτική ή και μια βαθύτερη συναισθηματική εμπλοκή. Κατάλληλες εποχές για καινούργιες φιλίες αλλά και νέες ερωτικές σχέσεις είναι ο Απρίλιος, και το διάστημα από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο! Όσοι πιστοί προσέλθετε, λοιπόν…      

Συμβουλή

Εξαιρετικές θα είναι οι προοπτικές για τους εκπροσώπου του κινέζικου έτους του Δράκου κατά το 2017! Αξιοποιείστε τα ταλέντα σας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σας, ενεργοποιηθείτε και με καινούργια ορμή και νέες ιδέες κυνηγήστε το όνειρό σας. Τα οφέλη μπορούν να είναι πολλά αυτή τη χρονιά, σε κάθε επίπεδο. Βασικό στοιχείο όμως της επιτυχίας σας θα είναι η ύπαρξη ενός καλά επεξεργασμένου στόχου, από τον οποίο δεν θα πρέπει να αποκλίνετε. Ευκαιρίες θα υπάρξουν πολλές, δεν είναι όμως όλες κατάλληλες για σας και γι αυτά που θέλετε να επιτύχετε. Το 2017 είναι ένα έτος προσήλωσης στο στόχο και δέσμευσης στο σκοπό που θα φέρουν τελικά την πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Εν κατακλείδι

Όσοι από εσάς πάλευαν συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια για τα όνειρα και τα ιδανικά τους, κατά τη διάρκεια του 2017 θα ανταμειφτούν για την επιμονή και την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, χωρίς να υπολογίσουν κανένα κόστος. Όσοι πελαγοδρομούσαν και πιανόταν από την κάθε ευκαιρία που τους παρουσιαζόταν, ήρθε η χρονική στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσουν ποιο δρόμο θέλουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους! Δείτε τι σας ταιριάζει, τι θέλετε, τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένο και χαράξτε την καινούργια  πορεία σας. Το μέλλον μπορεί να είναι λαμπρό, εάν το επιλέξετε εσείς

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.