Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Σκύλος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, 1946, 1934, 1922, 1910



Επαγγελματικά


Η επερχόμενη χρονιά του Κόκορα θα είναι ένα έτος με μικτή εικόνα για σας, με πολλές αλλαγές και μεταβολές, δυσκολίες αλλά και ανάπαυλες με ευχάριστα γεγονότα και ευτυχισμένες στιγμές. Η πρόοδος δεν θα είναι πάντοτε εύκολη και τα πράγματα δεν θα σας έρχονται κατ ανάγκη όπως θα τα επιθυμούσατε, αλλά στο τέλος της περιόδους αυτής των 12 μηνών θα έχετε μια ισχυρή κληρονομιά στα χέρια σας, πάνω στην οποία θα είστε σε θέση να ανοικοδομήσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Στον επαγγελματικό τομέα είναι καθοριστικής σημασίας το γεγονός ότι θα πρέπει να βρείτε ένα τρόπο να συνεργαστείτε με τους γύρω σας. Μέσα από την αγαστή συνεργασία ή την σύμπραξη θα μπορέσετε να καταμετρήσετε θετικά αποτελέσματα. Βασική δυσκολία θα αποτελεί ο σχετικά δύσκαμπτος χαρακτήρας σας που αντιτίθεται στους νεωτερισμούς και τις αλλαγές, αλλά φέτος θα πρέπει να μάθετε να ακούτε με προσοχή τις απόψεις και τα επιχειρήματα των άλλων, να υποχωρείτε και να βρίσκετε μια κοινή συνισταμένη για να προχωράτε. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για πείσματα και γινάτια, παρά μόνο για προσαρμογή στις καινούργιες απαιτήσεις της εποχής που χαράζει.

Παρ όλες τις δυσκολίες προσαρμογής από μέρους σας, θα συνεχίσετε να εκτελείτε τα καθήκοντα σας με ζήλο και αφοσίωση, όπως κάνετε πάντοτε, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους προϊσταμένους σας, εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας. Κάθε φορά που θα σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες, είτε αντικαθιστώντας ένα συνάδελφο, είτε με την ανάληψη νέων καθηκόντων, ακόμη και με μια επιμόρφωση ή εκπαίδευση, θα πρέπει να το κάνετε με ζήλο και ενθουσιασμό, γιατί οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε κατά την τρέχουσα χρονιά θα αποτελέσουν το σημαντικότερο σας χαρτί για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας άμεσο μέλλον.

Για όσα άτομα του ζωδίου σας αναζητούν δουλειά γιατί είναι προς στιγμή άνεργοι ή επιθυμούν να αλλάξουν θέση εργασίας, η χρονιά αυτή θα είναι πολύ σημαντική. Η επιτυχία του σκοπού σας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και σας περιμένουν αρκετές απογοητεύσεις στην διαδρομή, αλλά εάν καταφέρετε να διατηρήσετε τον ζήλο σας και την επιμονή σας, η τύχη τελικά θα γυρίσει με το μέρος σας και θα καταλάβετε μια αξιόλογη θέση εργασίας με καλές προοπτικές προόδου στο μέλλον. Εάν θέλετε να δραστηριοποιηθείτε σε ένα καινούργιο αντικείμενο, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κυνηγήσετε το όνειρό σας και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τις ικανότητες ή τα ταλέντα σας που δεν σας δόθηκε μέχρι στιγμής η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε. Οι μήνες Μάρτιος, Μάιος, Αύγουστος και Οκτώβριος είναι αρκετά ευνοϊκοί για αλλαγές και νέα ξεκινήματα στον εργασιακό τομέα!

Οικονομικά

Αναφορικά με τα οικονομικά σας δεν αναμένεται να αλλάξουν πάρα πολλά. Χρειάζεται όμως πολύ περισσότερη προσοχή στην διαχείριση των εισοδημάτων σας! Θα πρέπει να προγραμματίσετε προσεκτικά τις μεγάλες και δαπανηρές αγορές σας για να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. εάν έχετε σκοπό να υπογράψετε καινούργιες συμβάσεις οικονομικού περιεχομένου, να είστε προσεκτικοί αναφορικά με τους όρους και τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεται, γιατί η δέσμευση αυτή μπορεί να σας αποβεί πολύ δαπανηρή, εάν υπάρξει κάποια παράλειψη από την πλευρά σας.

Καθυστερήσεις στην εκπλήρωση των οικονομικών σας υποχρεώσεων έναντι τρίτων μπορούν επίσης να αποβούν δαπανηρές για την τσέπη σας να σας προκαλέσουν σειρά προβλημάτων. Γι αυτό θα πρέπει να έχετε πολύ καλό έλεγχο και προγραμματισμό, ώστε να μην σας ξεφύγει το παραμικρό. Και επειδή είναι πολύ πιθανό να κλιθείτε να διευκολύνετε οικονομικά κάποια άτομα υπό μορφή δανείου, θα πρέπει να είστε αρκετά δύσπιστοι ως προς την ειλικρίνεια των προσώπων, τα κίνητρα τους και την ικανότητα ή την πρόθεση τους να σας επιστρέψουν τα ποσό που θέλουν να τους δανείσετε. Πάνω από όλα, τη χρονιά αυτή θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους επιπόλαιας κίνησης, γιατί θα βλάψετε τα οικονομικά σας συμφέροντα σε πολύ σημαντικό βαθμό και θα θέσετε σε ανύποπτο χρόνο την οικονομική επιβίωση σε κίνδυνο!  

Προσωπικά

Και στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να αλλάξετε γραμμή επικοινωνίας και να εγκαταλείψετε την άκαμπτη και μονολιθική στάση σας. Είναι η περίοδος που η συνεργασία και η συζήτηση μεταξύ συντρόφων ή των μελών της οικογένειας θα λύσει πολλά χρονίζοντα προβλήματα και θα προλάβει νέες προστριβές και διαφωνίες. Η διαφάνεια από όλες τις πλευρές στις απόψεις και τις κινήσεις, μόνο καλό μπορεί να κάνεις τη σχέση σας και να φέρει ένα κλίμα αρμονίας και ισορροπίας στο σπιτικό σας.

Πολλές και μεγάλες χαρές αναμένεται να πάρετε κατά το 12μηνο αυτό από την οικογενειακή ή την συναισθηματική σας ζωή, εάν καταφέρετε να εναρμονιστείτε με τις απαιτήσεις της εποχής! Οι διακοπές και οι μικρές αποδράσεις με το ταίρι σας θα είναι μοναδικές και θα σας δώσουν σημαντικές ανάσες από την καθημερινότητα σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά πλούσια, με συμμετοχή σε εκδηλώσεις και εξόδους με φιλικές παρέες. Είστε αρκετά συγκρατημένοι σαν άτομα όταν πρόκειται για κοινωνικές συναναστροφές, όταν αποφασίσετε όμως να βγείτε, το απολαμβάνετε σας μικρά παιδιά. Εκεί που θα χρειαστεί κάποια προσοχή είναι τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας, που σε ανύποπτο χρόνο μπορούν να δημιουργήσουν ζητήματα και να προκαλέσουν εντάσεις με φιλικά σας άτομα. Απαιτείται λοιπόν κάποια αυτοσυγκράτηση και διακριτικότητα φέτος, για να μην προκαλέστε αντιδράσεις.

Αναφορικά με τους αδέσμευτους του ζωδίου σας που αναζητούν κάτι πιο σταθερό στη ζωή τους, δεν θα πρέπει να βιάζουν καταστάσεις και να είναι ανυπόμονοι. Εάν ξεκινήσετε κάποια καινούργια σχέση, δώστε της το χρόνο να ωριμάσει αργά και να δέσετε με το νέο ταίρι σας χωρίς πίεση. Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργήσετε πολύ πιο σταθερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα μπορέσετε να αναπτυχθείτε και να δημιουργήσετε μια όμορφη και μακροχρόνια σχέση. Ευνοϊκοί μήνες να βρείτε το άλλο σας μισό ή απλά να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο είναι ο Φεβρουάριος και η περίοδος από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο.  

Συμβουλή

Η χρόνια του Κόκορα είναι για το ζώδιο σας μια μεταβατική και προπαρασκευαστική χρονιά με μικτή εικόνα. Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε αντί να σας φέρουν απογοήτευση και παραίτηση, θα πρέπει να χαλυβδώσουν τη θέληση σας να πετύχετε. Με πείσμα και ψυχική δύναμη, αλλά και αλλαγή στάσης ζωής προς το πιο δημοκρατικό και διαλλακτικό, αναμένεται να καταφέρετε πολλά περισσότερα από ότι μέχρι τώρα και να προλειάνετε το έδαφος για ακόμη καλύτερη συνέχεια, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε όμως εάν είστε έτοιμοι να ανοίξετε καινούργιους δρόμους, ή εάν θα παραμείνετε στην στασιμότητα του γνωστού και δοκιμασμένου, με κίνδυνο να ξεπεραστείτε από τις εξελίξεις.    

Εν κατακλείδι

Δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά, δεν θα είναι όμως και ιδιαίτερα δύσκολη. Η μεγαλύτερη πρόκληση που αναμένεται να αντιμετωπίσετε είναι η προσαρμογή του ίδιου σας του εαυτού στα νέα δεδομένα, καθώς οι καλές και αγαστές σχέσεις με τους γύρω σας θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας και της ευτυχίας στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να σας φαίνεται δύσκολη η προσαρμογή αυτή, η ανταμοιβή σας όμως θα είναι περισσότερο από ικανοποιητική! Ότι καταφέρετε αυτή την χρονιά θα έχει πολύ σημαντικές επιπτώσεις στο μέλλον και μια πολύ καλή γεύση θα πάρετε ήδη από το 2018, που θα είναι το έτος του δικού σας ζωδίου, του Σκύλου!

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.