Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πίθηκος ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017

Έτη: 2016, 2004, 1992, 1980, 1968, 1956, 1944, 1932, 1920



Επαγγελματικά

Το κινέζικο έτος του Κόκορα που θα ξεκινήσει στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 θα αποτελέσει μια πολύ καλή ευκαιρία να προωθήσουν τα σχέδια τους, για όσους ανήκουν στο ζώδιο του Πίθηκου! Θα πρέπει ωστόσο να αξιοποιήσετε κάθε δυνατό όπλο στο οπλοστάσιο σας, και κυρίως τα δημιουργικά σας ταλέντα, για να καταφέρετε να καταγράψετε σημαντικά βήματα προόδου. Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε στο σκοπό και να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να προχωρήσετε στο δρόμο που έχετε χαράξει.

Η χρονιά αυτή θα σας φέρει πολύ καλές ευκαιρίες. Οι γνώσεις ωστόσο που έχετε και οι εμπειρίες που έχετε αποκομίσει έως τώρα ίσως να μην αρκούν για να σας φέρουν το ποθητό. Θα πρέπει να αφιερώσετε άμεσα χρόνο και ίσως χρήμα στο να αξιοποιήσετε κάθε πιθανό σας ταλέντο, να βελτιώσετε το γνωστικό σας επίπεδο, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες που να συμπληρώνουν τα προσόντα και την επαγγελματική σας εικόνα, ώστε να μπορέσετε να επωφεληθείτε από την εύνοια της τύχης που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια του 2017! Με την κατάρτιση και την προσωπική μελέτη θα υπάρξουν πολλές περισσότερες δυνατότητες για εξέλιξη ή ανάδειξη στον επαγγελματικό στίβο, θα έχει όμως και θετική επίδραση στη ψυχολογία σας, μια που θα αισθανθείτε ότι ξεκολλάτε από τη στασιμότητα και κινήστε προς τα μπρός.

Κάποιοι από σας θα δεχτείτε κάποιες καλές προτάσεις από τον τρέχοντα εργοδότη σας, που θα αναδείξουν καλύτερα τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Κάποιοι άλλοι που αισθάνονται ότι ο παρόν επαγγελματικός κύκλος έχει κλείσει και αναζητούν κάτι καινούργιο, το έτος του Κόκορα μπορεί να φέρει άριστες ευκαιρίες! Και για όσους αναζητούν εργασία και ψάχνουν απεγνωσμένα ευκαιρίες εισόδου στην αγορά εργασίας, η χρονιά αυτή είναι λαμπρή! Σε θέματα εργασίας θα είναι πολύ καλές οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν κατά τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Θα πρέπει ωστόσο να έχετε πίστη στις ικανότητες σας, να έχετε εργαστεί αρκετά στον τομέα της προσωπικής και επαγγελματικής σας βελτίωσης και να είστε έτοιμοι για σκληρό ανταγωνισμό. Με θετική σκέψη και ισχυρό οπλοστάσιο θα καταφέρετε να κατακτήσετε τη θέση που θέλετε, η οποία θα σας φέρει πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης στο μέλλον.   

Οικονομικά

Στον οικονομικό τομέα κατά το έτος του Κόκορα θα πρέπει να κινηθείτε με μεγάλη προσοχή, προσέχοντας ιδίως τις δαπάνες σας. Η συντηρητική διαχείριση των εσόδων σας και ο καλός προγραμματισμός των υποχρεώσεων σας μπορούν να σας γλυτώσουν από μεγάλους πονοκεφάλους! Η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι αρκετά δαπανηρή για σας και απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση! Προγραμματίστε τα έξοδα σας για να μην στερηθείτε και εάν έχετε την δυνατότητα, δημιουργήστε ένα απόθεμα ασφαλείας για τις έκτακτες σας δαπάνες.

Με σκεπτικισμό θα πρέπει να αντιμετωπίζετε επίσης προτάσεις για επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα, ειδικά εάν δεν κατέχετε το αντικείμενο της δουλειάς πολύ καλά. Καλύτερα να είστε δύσπιστοι στα παχιά λόγια και στις υποσχέσεις για γρήγορη κερδοφορία, παρά να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, σε ένα κυκεώνα, από όπου δεν θα ξέρετε πώς να ξεφύγετε. Η χρονιά του Κόκορα απαιτεί συντηρητικούς χειρισμούς και μετρημένες κινήσεις σε τομείς που γνωρίζετε ήδη πάρα πολύ καλά. Όλα τα υπόλοιπα ενέχουν μεγάλο ρίσκο για σας και εξαιρετικά μεγάλες πιθανότητες επιχειρηματικής και οικονομικής αποτυχίας.   

Προσωπικά

Στην προσωπική σας ζωή το 2017 σας επιφυλάσσει μια περίοδο με πολύ καλές εξελίξεις! Όσοι είναι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, θα βιώσουν μια περίοδο κατά την οποία η σχέση τους θα δυναμώνει και θα εμβαθύνει προοδευτικά, φέρνοντας μεγάλη ανακούφιση και εξαιρετικά θετική διάθεση και δύναμη να παλέψει για ακόμη καλύτερες μέρες. Σημαντικό παράγοντα για την ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης θα αποτελέσουν οι αποδράσεις και τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσετε με το ταίρι ή την οικογένεια σας. Θα πρόκειται ίσως για τις ωραιότερες διακοπές που θα έχετε κάνει ποτέ, ένα από τα πιο αρμονικά, ήρεμα και αναζωογόνα διαστήματα της ζωής σας! Θα δεχτείτε επίσης προσκλήσεις να επισκεφτείτε φίλους ή συγγενείς που ζουν σε μεγάλη απόσταση και θα τις εξετάσετε με ενδιαφέρον.

Και για τους αδέσμευτους όμως η κοινωνική και αισθηματική τους ζωή αναμένεται να έχει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση του κοινωνικού και φιλικού τους κύκλου, μέσα από τον οποίο θα προέλθει μια γνωριμία που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή τους! Ευκαιρίες για θετικές εξελίξεις στον προσωπικό και κοινωνικό τομέα θα υπάρξουν κατά τους μήνες Μάρτιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο!

Ενώ όμως θα υπάρξουν πολλές και ενθαρρυντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας κατά το 2017, εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα όσοι ανήκετε στο κινέζικο ζώδιο του Πίθηκου είναι η φυσική σας κατάσταση! Χρειάζεστε μια ισορροπία στη ζωή σας, ανάμεσα στην επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική ζωή, η οποία για μεγάλα χρονικά διαστήματα έλειπε και επιβάρυνε τον οργανισμό σας. Φροντίστε τη διατροφή και την άσκηση σας, μην αμελείτε την ξεκούραση, γιατί θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτή τα πρώτα σημάδια εξάντλησης του οργανισμού σας.  

Συμβουλή

Η σκληρή δουλεία και η καλή προετοιμασία θα αποτελέσουν το εισιτήριο σας για ένα καλύτερο αύριο και το έτος του Κόκορα θα σας ευνοήσει από άποψη ευκαιριών για να το πετύχετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε με πολύ καλές προοπτικές έργα που έχετε σε εξέλιξη και να ξεκινήσετε καινούργιες δραστηριότητες, μετά όμως από πολύ καλή προετοιμασία και μελέτη. Τίποτε δεν είναι δεδομένο, τίποτε δεν είναι προεξοφλημένο. Θα πρέπει να κατακτήσετε το παραμικρό με σκληρή δουλειά και αφοσίωση, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα! 

Εν κατακλείδι

Το έτος του Κόκορα είναι ένα έτος με πολλές και θετικές εξελίξεις για σας, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Είναι ένας χρόνος επιβράβευση των προσπαθειών σας, προόδου και ικανοποίησης! Οι δυνατότητες σας είναι μεγάλες και τα ταλέντα σας θα σας δώσουν την ώθηση που τόσο πολύ έχετε ανάγκη. Η οικογένεια σας θα αποτελέσει πηγή ευτυχίας για σας και θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις που θα συναντήσετε στην επαγγελματική σας ζωή. 

Καλό και δημιουργικό 2017!
Αλίντα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.