Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια και χρήμα απο την Αλίντα Κανάκη !!!


ΚΡΙΟΣ: 

Ο Κριός μπορεί να διαχειριστεί με άνεση και να διευθετήσει οικονομικά ζητήματα, όταν παρουσιαστούν δυσκολίες. Έχει την τάση να ξοδεύει χρήματα πολύ γρήγορα, μόλις τα αποκτήσει. Βάζει τον εαυτό του σε πρώτη προτεραιότητα. Η φράση που χαρακτηρίζει έναν Κριό είναι «εγώ είμαι», οπότε όταν πρόκειται για χρήματα, είναι όλα για τον εαυτό του. Μπορεί να δώσει το όνομά του σε μια εταιρεία ή ένα προϊόν ή ένα website που δημιούργησε για να τονίσει με αυτόν τον τρόπο το εγώ του.  

ΤΑΥΡΟΣ: 

Ο Ταύρος, στην προηγούμενή του ζωή σίγουρα θα ήταν λογιστής! Κάθεται και σημειώνει πόσα ξόδεψε για τον καφέ του, πόσα έδωσε στο σουπερ-μάρκετ και πόσο του κοστίζει μηνιαίως η τυρόπιτα που τρώει κάθε μέρα στο γραφείο. Θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του προσωπικού του ταμείου. Τσιγκούνης δεν είναι, αλλά δε θα πάει και δεύτερη φορά φέτος στα μπουζούκια! Οι επισκέψεις στο αγαπημένο του εστιατόριο όμως, δεν είναι ποτέ αρκετές!  

ΔΙΔΥΜΟΣ: 

Ο Δίδυμος δουλεύει μέρα νύχτα, βασίζεσαι στον εαυτό του γιατί το χρήμα είναι για εκείνον απαραίτητο για την ευτυχία του. Αποταμίευση σημαίνει για αυτόν ασφάλεια. Είναι όμως από τα ζώδια που χαρακτηρίζονται ως λογιστές για όλες τις κινήσεις που κάνουν. Έχει τον απόλυτο έλεγχο του προσωπικού του ταμείου. Θέλει να ξέρει που χαλάει τι.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Το χρήμα για έναν Καρκίνο σημαίνει ασφάλεια, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Κι αυτή η ασφάλεια, αποκτάται μέσω του χρήματος και κατ’ επέκταση αντανακλάται στο σπίτι του και γενικότερα στη ζωή του. Είναι πολύ σημαντικό για σένα, να έχεις χρήματα στην τράπεζα. Ακόμα κι αν έχεις χρήματα στο πορτοφόλι σου, δε θέλεις να τα ξοδέψεις.  

ΛΕΩΝ: 

Ο Λέων θα λέγαμε ότι είναι ο βασιλιάς του ζωδιακού και του αρέσει η σπατάλη και η υπερβολή. Από τη φύση του είσαι γενναιόδωρος και ως εκ τούτου, του αρέσει να περιβάλλεσαι από σκεπτόμενους και γενναιόδωρους ανθρώπους. Συνήθως έχει ακριβά πράγματα στο σπίτι του. Τα χρήματα για έναν Λέοντα είναι το μέσο για να απολαμβάνει τη ζωή του όπως ακριβώς την ονειρεύτηκε. Αν του δείξουν αχαριστία σε περίπτωση που έχει δανείσει χρήματα, θα το ανταποδώσει. Βλέπει το χρήμα σαν ένα μέσο για να δείξει τι αξίζει στη ζωή.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 

Ο Παρθένος θέτει στόχους, έχει πρόγραμμα στη ζωή του και αποταμιεύει χρήματα, προκειμένου να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά. Είναι λίγο τσιγκούνης, αλλά μην του το πείτε κατάμουτρα,γιατί θα πληγωθεί. Εκείνος, άλλωστε, θεωρεί τον εαυτό του απλά προνοητικό. Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”. 


ΖΥΓΟΣ: 

Ο Ζυγός μπορεί να χάσει λεφτά από άγνοια και αφηρημάδα. Συχνά,προτιμάει να αγνοεί τη σχέση του μισθού του με το χρονικό διάστημα που θα πρέπει να περάσει με αυτόν και αυτόματα γίνεται σπάταλος.Η διασκέδαση θεωρείται απαραίτητη κι αναγκαία, οπότε όταν θέλει να βγει, θα το κάνει ακόμα κι αν πρέπει να “δαγκώσει” συγγενείς, φίλους και γνωστούς! Θα τραβούσε χρήματα από την πιστωτική του, αλλά δυστυχώς την έχει ήδη φτάσει στο όριό της, με αγορές ρούχων και προϊόντων ομορφιάς! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 

Ο Σκορπιός όσον αφορά την οικονομική διαχείριση, περιμένει ήσυχα και υπομονετικά μέχρι να τσιμπήσει με το κεντρί του. Το ίδιο συμβαίνει, αν κάποιος έχει καταχραστεί τον ιδιωτικό του χώρο. Δε μιλά καθόλου και δεν ξεχνά ποτέ!!! Αν κάποιος έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του ειδικά αν πρόκειται για χρήματα, έχει μεγάλη διαίσθηση και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Μπορεί να κοντρολάρει το χρήμα μέσα στην οικογένεια κι αν κάποιος θέλει να του επιβληθεί, τότε γίνεται πολύ αντιδραστικός. Βέβαια ξέρει πως να το επενδύσει σε πολυτελή αποκτήματα, αλλά το ξοδεύει πάντα με μέτρο.  

ΤΟΞΟΤΗΣ: 

Ο Τοξότης σίγουρα θα βάλει χρήματα στην άκρη για μια ώρα …ανάγκης! Όμως, η λέξη “ανάγκη” διαφέρει κατά πολύ για τον Τοξότη, από αυτό που έχει στο μυαλό του ο μέσος άνθρωπος! Ένα ταξίδι στο Θιβέτ ή ένα σαφάρι στην Κένυα είναι μοναδικές ευκαιρίες που δεν μπορεί να χάσει. Αν δεν έχει, θα δανειστεί, στο κάτω-κάτω γι’ αυτό είναι οι φίλοι! Σπάταλο ζώδιο, θα  πάει και θα περάσει καλά, ακόμα κι αν χρειαστεί να γυρίσει πίσω με τα πόδια! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 

Ο Αιγόκερως γενικότερα ανήκει στους πολύ τσιγκούνηδες του ζωδιακού κύκλου! Μάλιστα,  η τάση του Αιγόκερου να εκτρέφει καβούρια στις τσέπες του, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν πηγάζει από φιλοζωικά αισθήματα ή αν σκοπεύει να τα πουλήσει μελλοντικά! Δουλεύει συνέχεια για να έχει γεμάτο πορτοφόλι και η θεωρία του είναι πως δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψεις κάτι που έχεις αποκτήσει με τόσο κόπο!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 

Ο Υδροχόος συνήθως είναι επιχειρηματίας ή αυτοαπασχολούμενος, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Κι αυτό, γιατί θέλει να είναι ελεύθερος και δε θέλει την υπαλληλική καταπίεση ή να τον διατάζουν. Πάντα βρίσκει τον τρόπο να κάνει λεφτά, μια και είναι πρωτοποριακός στο μυαλό του. Προτιμάει μάλιστα να πουλήσει την επιχείρησή του, αν κάτι δεν πάει καλά, παρά να αλλάξει πορεία διαχείρισης. Ξέρει πως να χειριστεί τα χρήματά του, ωστόσο λόγω της υψηλής αυτοπεποίθησής του και των δυνατοτήτων του, δύσκολα ανησυχεί για τις οικονομικές του υποχρεώσεις.  

ΙΧΘΕΙΣ: 

Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται ως ο ονειροπόλος του ζωδιακού και δυαδικό ζώδιο και μπορεί ανά πάσα στιγμή, να αναστρέψει μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Όσο πιο συνειδητός γίνεται αναφορικά με αυτή τη δυαδική του φύση, τόσο πιο πετυχημένος θα γίνει! Το κλειδί για να είναι ήρεμος, είναι να αποδέχεται τις αλλαγές, γιατί είναι πολύ συναισθηματικό ζώδιο και βρίσκεται σε μια διαρκή σύγχυση. Όταν πρόκειται να διαχειριστεί τα χρήματά του ωστόσο, φαίνεται ότι τα χειρίζεται καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.  

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.