Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

O κλήρος της τύχης στους 12 οίκους απο την Αλίντα Κανάκη



Ο Κλήρος της τύχης είναι ένα μαθηματικό σημείο, που συνδέει ενεργειακά τα τρία πιο ισχυρά σημεία του ωροσκοπίου τον Ήλιο, την Σελήνη και τον Ωροσκόπο. Είναι ένας προσωπικός δείκτης, που ανάλογα με τις όψεις που δέχεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας, μας αποκαλύπτει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας. Φανερώνει το είδος της τύχης που έχει ο καθένας από εμάς, τις επιτυχίες, την καριέρα, την πληρότητα της προσωπικότητας, τα ταλέντα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη ζωή.

Στον 1 οίκο:

Σε μικρή ηλικία δίνατε συνήθως δικαιώματα σε όλους τους άλλους, διότι θέλατε να τους κάνετε ευτυχισμένους. Αυτό είχε σαν συνέπεια να καταπιέσετε την αυτοπεποίθησή σας και την ικανότητά σας να είστε ανεξάρτητοι, ώστε να μην επηρεάσετε τα αισθήματά τους. Κρατούσατε μια παθητική στάση. Δεν μπορούσατε να εκφράσετε τις ηγετικές σας ικανότητες, και έτσι έπρεπε να μάθετε μέσα από το παιδικό σας περιβάλλον.


Στον 2 οίκο:

Έχετε μια ενστικτώδη επιθυμία να προσφέρετε στους άλλους, αλλά κάνοντάς το, ίσως απαρνηθείτε τις δικές σας ανάγκες. Αν δίνετε στους άλλους περισσότερα από όσα μπορείτε, πιθανόν να χάσετε τις δικές σας πηγές δύναμης και την αίσθηση της αυτοεκτίμησης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει βαθειά αισθήματα ανασφάλειας και ψυχολογικό τραύμα. Πρέπει να θυμάστε ότι αν γίνετε σχεδόν ένα με τους άλλους, ίσως τους προσφέρετε παραπάνω από όσο μπορείτε και έτσι να χάσετε την ταυτότητά σας ως ξεχωριστό άτομο.

Στον 3 οίκο:

Νιώθατε πως είτε θα σας παρεξηγήσουν ή δεν θα δεχτούν αυτό που θέλατε να πείτε, έτσι μάλλον καταπιέσατε κάθε μορφή επικοινωνίας σχετικά με το πώς νιώθατε αντί να διακινδυνεύσετε να πείτε κάτι λάθος, και με αυτή την τακτική ίσως αισθανθήκατε μια έλλειψη εξοικείωσης, ίσως νιώσατε ότι βρίσκεστε σε ένα άγνωστο τόπο. Πιθανόν να είχατε προβλήματα επικοινωνίας και έτσι αναπτύξατε ένα φόβο στο να εκφράζετε τις επιθυμίες σας, πράγμα που επηρέασε ίσως τη συμμετοχή σας μέσα στην οικογένεια. Ωστόσο, ένα κομμάτι του εαυτού σας είχε τον τρόπο να ξεφεύγει από μια δυσάρεστη κατάσταση και να μπορεί να ζήσει τη στιγμή και να διασκεδάσει, πριν γυρίσει πάλι πίσω στην παλιά κατάσταση, την χωρίς ουσιαστική επικοινωνία.

Στον 4 οίκο:

Οι συνθήκες μέσα στην οικογένεια δεν ήταν όπως έδειχναν απέξω. Πιστεύατε ότι η οικογένειά σας ήταν διαφορετική. Υπήρχαν στην οικογένεια θέματα τα οποία σας επηρέαζαν σαν άτομο. Ορισμένα μέλη της οικογένειας ίσως δεν ήταν κοντά σας και νιώθατε στερημένοι από τη στοργική φροντίδα και την προστασία που προσφέρει η οικογένεια.

Στον 5 οίκο:

Ένας από τους γονείς σας ήταν θερμός, στοργικός και άνετος μαζί σας, ενώ ό άλλος ήθελε το καλύτερο για σας. Θα πρέπει όμως να διαισθανόσασταν κάποια ασυνέπεια στη συμπεριφορά τους. Ίσως να μην αναγνωρίζονταν οι επιτυχίες σας ή οι επιτυχίες των άλλων. Ίσως υπήρξαν φορές που θέλατε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και αυτή δεν αναγνωρίστηκε.

Στον 6 οίκο:

Είστε αναλυτικοί, αξιόπιστοι και αποτελεσματικοί. Μέσω της ευαισθησίας, και της συναισθηματικής και πνευματικής κατανόησης θα συνειδητοποιήσετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε ώστε να βοηθήσετε έμπρακτα αυτούς που έχουν ανάγκη.

Στον 7 οίκο:
Περιορισμένες δυνατότητες, έλλειψη αυτοπεποίθησης, εμμονή με την ανάλυση, μεγάλος βαθμός αυτοθυσίας προκειμένου να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των άλλων.


Στον 8 οίκο:

Είστε συνεργατικοί, έντιμοι, και κατανοείτε τις ανάγκες των άλλων. Στις φιλίες και τις συνεργασίες προωθείτε την αρμονία και την ισορροπία σε όλες τις σχέσεις.

Στον 9 οίκο:

Παραιτείστε από τους εγωισμούς και τους στείρους εκβιασμούς και συνειδητοποιείτε τις αξίες των άλλων. Η ενέργειά σας ρέει προς τα έξω και συγχωνεύεται με τις αξίες του συνόλου.

Στον 10 οίκο:

Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πορευθείτε με τη δική σας αλήθεια. Αν ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, θα καταλάβετε την αληθινή ουσία των λέξεων.

Στον 11 οίκο:

Αυτοσεβασμός, παραίτηση από την εξάρτηση και αποδοχή της ευθύνης. Αν προσδιορίσετε τους στόχους σας και παραιτηθείτε από παλιές εξαρτήσεις, θα κερδίσετε συναισθηματική ασφάλεια.

Στον 12 οίκο:

Ανεξάρτητοι και καλλιεργημένοι. Αντιμετωπίζετε με ισότητα τη φιλία και αναγνωρίζετε την ιδιαιτερότητα των άλλων.

Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ



 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.