Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΙΟΥ 2017 από την Αλίντα Κανάκη !



Ο Μάιος της φετινής χρονιάς μπορεί να χαρακτηριστεί με μία και μόνο λέξη σαν απρόβλεπτος!  Με τις αστρολογικές όψεις που θα επικρατούν και σε σύγκριση με τους μήνες που έχουν προηγηθεί, οι εναλλαγές θα είναι πολλές, αλλά πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες! Πολλά θα διαδραματιστούν πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από την κοινή θέα, και αυτό που θα αντιλαμβανόμαστε θα είναι μόλις ένα μικρό κλάσμα της πραγματικότητας. Κυρίαρχοι πλανήτες που θα αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο μας θα είναι ο Ήλιος και ο Ουρανός! Ο Ουρανός φημίζεται για το απρόβλεπτο των καταστάσεων που φέρνει, αλλά και ο Ήλιος αυτή τη φορά θα είναι αρκετά ασταθής ως προς ενέργειες που θα μας διοχετεύει. Η στήριξη και των δύο  αυτών ουράνιων σωμάτων δεν θα είναι δεδομένη και σταθερή, κάτι που όμως δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό. Εκείνοι που θα υποφέρουν κάπως περισσότερο είναι όσοι δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και περιμένουν αρκετά πράγματα να συμβούν από μόνα τους. Αυτοί όμως έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουν δυσκολίες ανά πάσα στιγμή.

Για τα ζώδια της Γης και του Νερού, ο Άρης αναμένεται να σταθεί στο πλευρό τους για ένα ακόμη μήνα και να προωθήσει τα συμφέροντα τους! Ο «κόκκινος πλανήτης» θα είναι ισχυρός αυτό το μήνα και προβλέπεται να σας χαρίσει κάποιες πολύ σημαντικές ευκαιρίες! Από την άλλη θα πρέπει να αποφύγετε μια επιθετική στάση και τη διάθεση για αντιπαλότητες και αψιμαχίες, και να καταφύγετε σε σκληρά μέτρα μόνο στην έσχατη περίπτωση.

Τα ζώδια της Φωτιάς θα τύχουν της εύνοιας της Αφροδίτης, που η στάση της έναντι των υπολοίπων ζωδίων θα είναι μάλλον εχθρική. Είναι μια πολύ καλή θέση για σας, που θα σας επιτρέψει να αποκομίσετε σε επικοινωνιακό επίπεδο τα μεγαλύτερα δυνατά αποτελέσματα, κάτι που θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην προσωπική ζωή και τις αισθηματικές σας σχέσεις.

Τα δε ζώδια του Αέρα μπορούν να ελπίζουν στην στήριξη της Σελήνης, αν και αποδυναμωμένη και ασταθής αυτό το μήνα. Παρόλα αυτά, θα υπάρξουν στιγμές και ευκαιρίες που θα σας ευνοήσει σκανδαλωδώς! Όλα τα ζώδια δηλαδή  να ελπίζουν σε κάποια έξωθεν βοήθεια, αλλά δεν θα πρέπει να βασίζονται σε αυτή, πέρα από τις πραγματικά σημαντικές στιγμές και καταστάσεις.

Στο σύνολο του ο Μάιος δεν θα είναι κακός. Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές στιγμές για κάποιους, όπως το να αποφασίσουν να δεσμευτούν ή να αποκτήσουν απογόνους, ενώ για άλλους θα υπάρξουν σημαντικές στιγμές στην καριέρα τους, με το να αποφασίσουν να ανεξαρτητοποιηθούν ή να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Ίσως να αισθανθούν αυτό το μήνα έντονα ότι οι συνθήκες υπαγορεύουν τη ζωή τους, η αλήθεια όμως είναι ότι εσείς έχετε την δυνατότητα επιλογής ως προς το μονοπάτι που θα ακολουθήσετε. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να αναλάβετε μεγάλα ρίσκα, ενώ εάν κινηθείτε σωστά μπορείτε να κερδίσετε πολλά, σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ανάλογα με το ζώδιο και το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Ο Ερμής και ο Πλούτωνας θα μπορούσαν ωστόσο να βάλλουν εμπόδια στο δρόμο σας και να θέσουν σε κίνδυνο τα σχέδια σας. Ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσετε τα εμπόδια αυτά στην παρούσα φάση, είναι να γίνετε αρκετά απρόβλεπτοι στις κινήσεις σας. Και αν καταφέρετε να το εφαρμόσετε αυτό, θα έχετε καταφέρει πάρα πολλά!


Σε παγκόσμιο επίπεδο οι αστρολογικές όψεις προβλέπετε να είναι δύσκολες. O Πλούτωνας που κινείτε ανάδρομα σημαίνει θάνατο και αναγέννηση, ριζικές αλλαγές αλλά και καταστροφή, δυσάρεστα γεγονότα, απότομες αλλαγές, αναταραχές συγκρούσεις και διαμάχες για παλαιότερα ζητήματα και εκκρεμότητες που αφορούν την εξουσία θα ξεσπάσουν ανά την υφήλιο. Το καινούργιο αργεί να έρθει και η καταστροφή θα είναι ριζική. Κλίμα μισαλλοδοξίας και φανατισμού θα ξεσπάσει ανά τον κόσμο. Αυξημένος κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων έως και το τέλος της αναδρομής πορείας του πλανήτη 28/9/2017

Καλό μας μήνα λοιπόν και πολλές και καλές επιτυχίες!

Δημήτρης Μήτρας
Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.