Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 από την Αλίντα Κανάκη !






ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Από επαγγελματική άποψης ο Ιούνιος δεν είναι κακός! Ξεκινάει με κάπως αργούς ρυθμούς αλλά όσο προχωράει, τόσο και οι ταχύτητες ανεβαίνουν! Ευκαιρίες για επεκτάσεις ή κάτι τελείως καινούργιο θα υπάρξουν μετά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Αυτό ευνοεί και όσους αναζητούν δουλειά. Θα πρέπει όμως να εκμεταλλευτούν κάθε πιθανή γνωριμία, να κινηθούν προς κάθε πιθανή κατεύθυνση για να μπορέσουν να πετύχουν το στόχο τους. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι φίλοι και οι παρέες σας, που θα μπορούσαν να αποδειχτούν σωτήριες! Μετά τις 21 Ιουνίου εσωτερικά ζητήματα και ψυχολογικά θέματα ενδεχομένως να δημιουργήσου επαγγελματικά ζητήματα.
Στα οικονομικά σας μπορεί να αισθάνεστε εξαιρετικά πιεσμένοι και να φοβόσαστε τα χειρότερα, κάτι τέτοιο όμως είναι μάλλον απίθανο αυτή την χρονική στιγμή και με αυτές τις πλανητικές συγκυρίες να συμβεί. Προσπαθήστε ωστόσο να περιστείλετε κατά το δυνατόν τα έξοδα σας και να αξιοποιήσετε όσο καλύτερα μπορείτε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που ίσως δεν σας αποδίδουν όσο θα έπρεπε ή δεν αποδίδουν καθόλου. Η ανάδρομη πορεία αρκετών πλανητών θέλει κάποια προσοχή γιατί μπορεί να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις ή να δεσμευτείτε σε κάτι που θα αποδειχτεί με την πάροδο του χρόνου οικονομικά ασύμφορο. Η ανάδρομη κίνηση του ουρανού θα σας κάνει να αναθεωρήσετε φιλίες που δεν αξίζουν. Προς το τέλος του μήνα νέοι στόχοι θα αναπτερώσουν το ηθικό και την διάθεση σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ρομαντικός προβλέπεται να είναι ο Ιούνιος στον τομέα της αγάπης! Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο  δύσβατο για τα συναισθηματικά σας από τον υπόλοιπο μήνα. Προσπαθήστε, εάν βρίσκεστε σε σχέση να διευθετήσετε τις όποιες διαφορές σας μέσα σε αυτά τα χρονικά πλαίσια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Θα υπάρξει κατά διαστήματα μια  τάση υπερβολής στον ερωτικό τομέα, καθώς και η απαίτηση για περισσότερη ανεξαρτησία και μεγαλύτερη ικανοποίηση από την πλευρά του συντρόφου σας.
Για τους ελεύθερους του ζωδίου, υπάρχει μια τάση για αχαλίνωτη περιπέτεια σε ερωτικό επίπεδο, και καλά θα κάνετε στην παρούσα τουλάχιστον φάση να μην σοβαρέψετε κάποια γνωριμία της στιγμής, τουλάχιστον κατά ο πρώτο μισό του μήνα, μια και θα το μετανιώσετε αμέσως μετά.
Προς τα τέλη του μήνα σας απασχολούν ιδιαίτερα θέματα σπιτιού αλλά και γονέων που θα χρειαστούν την ενεργή στήριξη σας. Οπλιστείτε με υπομονή και ετοιμαστείτε να δώσετε λύσεις εκεί που είναι απαραίτητο. Η παρουσία του Δία ευνοεί τον τομέα του γάμου κατά την διάρκεια του μήνα.
   


ΤΑΥΡΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ευνοϊκός μήνας για εκμάθηση νέων δραστηριοτήτων και επικοινωνία προβλέπεται να είναι ο Ιούνιος για τους Ταύρους! Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι σαφώς πιο φιλικό απέναντι στο ζώδιο σας για επαφές, συζητήσεις, ανοίγματα, επεκτάσεις και οτιδήποτε καινούργιο έχετε σκοπό να κάνετε στον τομέα της καριέρας σας! Μπορείτε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες, αφήστε όμως την οριστικοποίηση οποιονδήποτε οικονομικών όρων για μετά το πρώτο δεκαήμερο, όπου τα πράγματα θα είναι πιο συμφέροντα για σας. Κατά τα άλλα, πολλά πράγματα θα είναι λίγο θολά κατά την διάρκεια του Ιουνίου και θα σας γεμίσουν άγχος και ανασφάλεια, προς το τέλος του μήνα αρχίζουν όμως να ξεκαθαρίζουν και να παίρνουν μια πιο σταθερή μορφή. Κρατήστε λοιπόν επιφυλάξεις και μην κάνετε παρακινδυνευμένες ενέργειες για να μην διαπιστώσετε ότι επιλέξατε λανθασμένη πορεία…
Στον οικονομικό τομέα δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας, η θέση του ανάδρομου Ουρανού και του Ποσειδώνα θα επηρεάσουν τον οικονομικό τομέα  καθώς θα υπάρχουν αυξημένα έξοδα αλλά και ενδεχομένως μειωμένα έσοδα, τουλάχιστον κατά το πρώτο μισό του μήνα. Σταδιακά επέρχεται μια σχετική ισορροπία εσόδων – εξόδων, αρκεί βέβαια να κάνετε μια σφιχτή διαχείριση. Ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σας υπάρχουν, αλλά θα φανούν καλύτερα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ


Για τα συναισθηματικά σας ο Ιούνιος, χωρίς να είναι ο τέλειος μήνας, θα σηματοδοτήσει μια θετική περίοδο! Λίγη περισσότερη προσοχή θα χρειαστεί προς την περίοδο της Πανσελήνου, γιατί οι πρόσφατες σχέσεις, ιδίως του καλοκαιριού, μπορούν να περάσουν μια σημαντική κρίση. Είναι το crash test που θα δείξει τις αντιστάσεις μιας σχέσεις και το αν θα καταφέρει να βγει αλώβητη από έντονες αναταράξεις. Είναι επίσης η περίοδος που ενδέχεται να διαπιστώσετε ή να αισθανθείτε ότι μια σχέση σας, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική, δεν σας προσφέρει όσα προσδοκάτε, και να θελήσετε να δράσετε ανάλογα. Μην κάνετε κινήσεις εν θερμό, γιατί λίγο αργότερα ίσως το μετανιώσετε. Προσπαθήστε να μπείτε λίγο στην φιλοσοφία ή την ψυχολογία του άλλου, και ίσως τελικά αλλάξετε γνώμηΣτον τομέα της οικογένειας χαρμόσυνα γεγονότα και εγκυμοσύνες θα έρθουν στο προσκήνιο σε πολλούς του ζωδιακού κύκλου !
Από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης, δεν υπάρχει κάτι που να εμπνέει ανησυχία, παρόλα αυτά, επειδή σας περιμένουν κάποιοι απαιτητικοί μήνες, καλό θα ήταν να ελέγξετε την κατάσταση της υγείας σας, αλλά να φροντίσετε παράλληλα για καλό φαγητό και ξεκούραση. Στον τομέα της υγείας ακολουθήστε την διατροφή των Ταύρων αν θέλετε να αποφύγετε κεφαλαλγίες και προβλήματα στομάχου κατά την διάρκεια του μήνα!


ΔΙΔΥΜΟΙ - ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλανητικό σκηνικό διάκειται αρκετά ευνοϊκά απέναντι σας, σχεδόν καθ όλη την διάρκεια του μήνα. Είναι μια περίοδος που ξεκινάει τώρα και συνεχίζεται μέσα στον Ιούλιο που μπορείτε με τα λογικά και καλά μελετημένα επιχειρήματα σας να πείσετε τους ακροατές σας και να χαράξετε μια νέα πορεία στον επαγγελματικό τομέα. Μήνας για οριστικά ξεκαθαρίσματα και όχι πλέον συμβιβασμούς προβλέπεται να είναι ο Ιούνιος. Για να μπορέσει βέβαια να αποδώσει το καινούργιο χρειάζεται μακρά προετοιμασία και καλός σχεδιασμός, και η περίοδος αυτή ενδείκνυται για κάτι τέτοιο. Κατά το δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο ενδέχεται να προκύψει κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο όμως θα πρέπει να προετοίμασε πολύ προσεκτικά σε κάθε του λεπτομέρεια για να είναι αποδοτικό.
Στα οικονομικά σας χρειάζεται σύνεση και προσεκτική διαχείριση για να μην αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Η ευνοϊκότερη περίοδος είναι το πρώτο δεκαήμερο μετά τις 11 του μήνα,που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για την αύξηση των εισοδημάτων σας. Το υπόλοιπο του μήνα έχει πολλές υποχρεώσεις και έκτακτες δαπάνες που θα σας δημιουργήσουν δυσκολίες. Η επιτυχία σας εξαρτάτε από την δημιουργικότητα σας αγαπητοί Δίδυμοι.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα αναδείχθηκαν όλα τα προβλήματα που υπόβοσκαν στην σχέση σας και σας έκανε εν ολίγοις φανερό, εάν η σχέση ή ο γάμος που έχετε, μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της παρούσης περιόδου ή όχι. Εάν τα προβλήματα είναι επιφανειακά, συγκυριακά και υποδεέστερης σημασίας, ο Ιούνιος  σας προσφέρει μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία για να δουλέψετε από κοινού με τον σύντροφός σας και να βρείτε τις λύσεις που πρέπει. Η καλύτερη περίοδος για γεφύρωση του χάσματος είναι το πρώτο δεκαήμερο!
Και για τους ελεύθερους του ζωδίου, το διάστημα αυτό μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετικό, καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί να αποδειχτεί καθοριστική για το μέλλον. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε και σεις, δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον σας, και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις! Στον οικογενειακό τομέα μια εγκυμοσύνη θα είναι το πιο χαρμόσυνο γεγονός του μήνα!
Από  άποψη υγείας ίσως θα πρέπει με την είσοδο μας στο καλοκαίρι να βάλετε στο πρόγραμμα εκείνη την δίαιτα που σκεφτόσασταν, γιατί την άνοιξη με όλα τα προβλήματα που σας βασάνισαν, όλο και κάποια παρακαταθήκη άφησαν υπό μορφή περιττών κιλών…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Αρκετά ισορροπημένο το πλανητικό σκηνικό στον επαγγελματικό τομέα απέναντι στο ζώδιο σας αυτό το μήνα! Έχετε ευκαιρίες για να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση που έχετε χαράξει, θα πρέπει όμως να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σας και να διαπιστώσετε ποια πράγματα έχουν λειτουργήσει θετικά και τι δεν έχει αποδώσει όσο θα περιμένατε. Δεν είναι κατάλληλη η εποχή να κάνετε ριζοσπαστικές αλλαγές, πετώντας οτιδήποτε παλιό και επενδύοντας σε κάτι τελείως καινούργιο. Θα είναι πολύ πιο αποδοτικό να προσπαθήσετε να κρατήσετε ότι λειτουργεί θετικά και να αλλάξετε ότι δεν αποδίδει.
Από οικονομικής άποψης δεν είναι κακός ο μήνας αυτός! Για τους περισσότερους από εσάς θα φέρει αυξημένα έσοδα, ίσως από μια δεύτερη δουλειά, ίσως από την αξιοποίηση ενός χόμπι σας και την μετεξέλιξη του σε δεύτερη πηγή εσόδων, μπορεί ακόμη και από την αξιοποίηση κάποιων περιουσιακών σας στοιχείων. Ο μήνας προσφέρεται επίσης για ευνοϊκούς διακανονισμούς, ένα έχετε οφειλές προς το δημόσιο ή τις τράπεζες που σας δυσκολεύουν. Νέοι στόχοι στον τομέα της καριέρας θα αποδώσουν μελλοντικά με σωστό προγραμματισμό ! Ο Ιούνιος του 2017 είναι ο μήνας για να απαλλαγείτε από το κακό κάρμα που σας βαραίνει εδώ και χρόνια ! Η κίνηση του Δία στο ωροσκόπιο σας υπόσχεται νέες θέσεις εργασίας και μελλοντική ευημερία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι κινήσεις των πλανητών στον 7ο οίκο σας υπόσχονται δεσμεύσεις και νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα ! Είναι ένας θερμός μήνας για τα αισθηματικά σας, ιδίως κατά το πρώτο δεκαήμερο! Θα υπάρξουν έριδες και τριβές, γκρίνιες και ζηλοτυπίες, εντάσεις και ανταγωνισμοί. Μην βιαστείτε να ρίξετε το σφάλμα στην άλλη πλευρά, γιατί όλο και θα βάλετε το χεράκι σας και σεις για να κορυφώσετε την ένταση! Οι εντάσεις μπορούν εύκολα να ξεφύγουν από κάθε λογικό πλαίσιο και να σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για μια έτσι και αλλιώς προβληματική σχέση. Για κάποιους άλλους όμως ίσως ο μήνας να φέρει την επισημοποίηση μιας σχέσης μέσα από τον γάμο ή την συγκατοίκηση. Όσο για τους ελεύθερους, ας έχουν κατά νου, ότι ο Ιούνιος μπορεί να τους φέρει αυτό που θα ευχόταν να τους συμβεί το καλοκαίρι, έναν νέο κεραυνοβόλο έρωτα!
Από άποψη υγείας, προσέξτε κάποια μικρά ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από την συσσωρευμένη σας ένταση και την απροσεξία. Αλλά και οι μολύνσεις βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη! Προσοχή λοιπόν…

ΛΕΩΝ -  ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα στα επαγγελματικά σας κατά τον Ιούνιο ειδικά για τους αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι θα έχουν κάποιες ευκαιρίες για επεκτάσεις ή νέα ξεκινήματα μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Προσοχή θα χρειαστεί ειδικά τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, οι οποία δεν ευνοεί σημαντικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Ο υπόλοιπος μήνας είναι ευνοϊκός για εξομάλυνση των σχέσεων σας με συνεργάτες ή συναδέλφους και γενικά την ελάφρυνση της ατμόσφαιρας στον χώρο δουλειάς.
Από οικονομικής άποψης ο μήνας θα είναι αρκετά δύσκολος, μια και ανελαστικές δαπάνες θα σας ροκανίσουν το εισόδημα κατά το πρώτο δεκαήμερο, αλλά και κατά τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο. Στοίβες οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις και σας κυριεύει το άγχος για το πώς θα τα πληρώσετε. Κάποιες μικρές ενέσεις με επιπλέον ρευστό ίσως να υπάρξουν κατά το δεύτερο δεκαήμερο, δεν θα είναι όμως αρκετές για να σας ανακουφίσουν. Οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες θα βοηθήσουν τον τομέα των οικονομικών σας αγαπητοί Λέοντες κατά τον μήνα Ιούνιο !

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Αν και η Αφροδίτη κινείται φιλικά στο ζώδιο σας η ανάδρομη πορεία ορισμένων πλανητών προβλέπεται να φέρει οριστικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις ! Οι φίλοι μπορούν να διαδραματίσουν ένα σημαντικό ρόλο κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, προσφέροντας σας χείρα βοηθείας σε δύσκολες καταστάσεις στην σχέση σας. Ο υπόλοιπος μήνας είναι αρκετά πιο αρμονικός, με την προϋπόθεση ότι έχετε φροντίσει να εξαλείψετε τις αιτίες των προστριβών. Προσοχή στα μυστικά και στις κρυφές σας κινήσεις!
Όσο για τους αδέσμευτους, ο μήνας προσφέρει και νέες γνωριμίες που μπορούν να δώσουν κάτι σημαντικό σε βάθος χρόνου, αλλά και επάνοδο προσώπων από το παρελθόν σας στο προσκήνιο που θα ζητούν επανασύνδεση. Στην περίπτωση αυτή, ζυγίστε καλά τα αισθήματα σας, τα υπέρ και τα κατά της σχέσης, πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.
Από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης, ο μήνας θα είναι γενικά ανέφελος, με μοναδική ίσως εξαίρεση το πρώτο πενθήμερο του μήνα που ενδέχεται να υπάρξουν μικρά προβλήματα με το πεπτικό ή το αναπνευστικά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι πλανητικές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καλές αυτό τον μήνα για τα επαγγελματικά σας. Καθ όλη την διάρκεια του μήνα θα πρέπει να ακολουθείτε μια ήπιων τόνων προσέγγιση των προβλημάτων με συνεργάτες, συναδέλφους, προϊσταμένους ή πελάτες, μια και η κατά μέτωπο αντιπαράθεση μόνο ζημίες θα σας φέρει, ιδίως κατά το διάστημα γύρω από την Πανσέληνο! Μετά το πρώτο δεκαήμερο, με ήπιες και ίσως έξυπνες μεθόδους, θα μπορέσετε να προωθήσετε στον εργασιακό σας περίγυρο τις θέσεις σας, ώστε να καταφέρετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Θα υπάρξουν αρκετές αναβολές και ματαιώσεις στα σχέδια σας, γι αυτό θα πρέπει να έχετε έτοιμα εφεδρικά σχέδια να τα βάλετε σε εφαρμογή! Η παρουσία του Άρη στο ωροσκόπιο σας στις 19 του μήνα εγκυμονεί κάποιους κινδύνους και οικονομικές απώλειες. Προσπαθήστε να φανείτε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις αυτό τον μήνα! Στα γενικότερα οικονομικά πλαίσια δεν θα ήταν έκπληξη, εάν δεν καταφέρετε να καλύψετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας και να της μεταφέρετε στον επόμενο μήνα, μην παρασύρεστε όμως από συναισθηματικούς λόγους και ξεμείνετε από μετρητά… Ο μήνας πάντως δεν είναι συνολικά κακός από οικονομικής άποψη, καθώς προδιαγράφεται αύξηση των εισοδημάτων σας, ενώ στο τέλος Ιουνίου  τα χρεωστικά σας υπόλοιπα μπορούν να έχουν μειωθεί αισθητά, εάν καταφέρετε και κάνετε σωστή και ισορροπημένη διαχείριση. Οι πλανήτες στο ζώδιο σας κινούνται αργά αλλά σταθερά και ευνοϊκά με μελλοντικές εξελίξεις προς όφελός σας.


ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η ανάδρομή πορεία του Ουρανού και του Ποσειδώνα επηρεάζει αρκετά τον αισθηματικό σας τομέα !Τα αισθηματικά σας φαίνεται να τα βάζετε σε δεύτερη μοίρα κατά τον Ιούνιο, και αυτό είναι κατανοητό, μια και θα υπάρχουν τόσα άλλα θέματα που θα σας απασχολούν. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να είναι πάντοτε αυτονόητο για τον σύντροφό σας… Ίσως να αντιμετωπίσετε γκρίνιες, διαπληκτισμούς ή ζηλοτυπίες που θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα, ιδίως κατά το πρώτο τμήμα του μήνα. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορούν  να σας στηρίξουν και να βοηθήσουν αποτελεσματικά να λύσετε κάποιες από τις ήσσονος σημασίας διαφορές με το ταίρι σας. Υπάρχει όμως και η περίπτωση, ένα φιλικό πρόσωπο και αρχίσει να διαδραματίζει ένα πολύ σημαντικότερο ρόλο στην ζωή σας…
Το πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ενοχλήσεις σε επίπεδο υγείας, κυρίως με πόνους στις αρθρώσεις. Φροντίστε την διατροφή καθώς και την ξεκούραση σας, για να μπορέσετε να ξεπεράσετε συντομότερα τις μικρές ενοχλήσεις.



ΖΥΓΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο μήνας προσφέρει αρκετές ευνοϊκές στιγμές, ώστε να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις και στους στόχους σας, υπάρχουν όμως και αρκετά εμπόδια που θα πρέπει με τους κατάλληλους, έξυπνους χειρισμούς να ξεπεράσετε για να προχωρήσετε. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η περίοδος γύρω από την Πανσέληνο του μήνα, που απρόβλεπτες καταστάσεις μπορούν να δοκιμάσουν τα νεύρα σας. Έως και 21 Ιουνίου θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς αν θέλετε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις! Στο χέρι σας είναι πάντως να γίνετε πιο αποτελεσματικοί και συνεπείς, καθώς αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε μηχανορραφίες ή κουτσομπολιά, ειδικά εάν δεν είστε άμεσα εμπλεκόμενοι, γιατί μόνο ζημιά μπορούν να σας κάνουν.
Στον οικονομικό τομέα είναι πάρα πολύ σημαντικό να αποφύγετε αλόγιστα έξοδα και σπατάλες. Το πρώτο μισό του μήνα θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις εισπράξεις αλλά και αυξημένες απαιτήσεις. Μπορείτε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς που θα ευνοηθούν από το πλανητικό σκηνικό, εάν δείτε ότι δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε με τον τρόπο που θα θέλατε στις υποχρεώσεις σας. Μετά τα μέσα του μήνα οι εισροές χρημάτων γίνονται πιο ομαλές, οι υποχρεώσεις όμως παραμένουν αυξημένες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Οι μακροχρόνιες συναισθηματικές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν κάποιες δυσκολίες αυτό τον μήνα, σε άλλους μικρότερες, σε άλλους μεγαλύτερες. Το πρώτο δεκαήμερο θα υπάρχουν έντονες προστριβές και εντάσεις και θα πρέπει να προσπαθήσετε να κλείσετε παλιά μέτωπα μέσα από συζήτηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις το χάσμα που ενδεχομένως να υπάρχει, ώστε να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες που είναι απαραίτητες στην σχέση. Το πλανητικό σκηνικό πυροδοτεί τις εντάσεις και ακόμη και το μικρότερο πρόβλημα μπορεί να πάρει μεγάλες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Εάν η σχέση ή ο γάμος σας αντιμετωπίζει μεγάλα και χρόνια προβλήματα, τότε τα πράγματα θα εκτραχυνθούν τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, με μεγάλη πιθανότητα να καταλήξουν σε οριστική διακοπή.
Προσοχή στις κινήσεις σας αυτό τον μήνα, καθώς κινδυνεύετε από ατυχήματα, που μπορεί να φέρουν μολύνσεις ή προβλήματα στο κυκλοφορικό. Η ευνοϊκή πορεία της Αφροδίτης υπόσχεται ταξίδια στο εξωτερικό σε αρκετούς Ζυγούς κατά τον μήνα Ιούνιο!

     
ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αυτό το μήνα! Από 12 του μήνα και μετά τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά αν καταφέρετε και κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα σε πράγματα που σας βαραίνουν!  Έντονη κινητικότητα θα παρουσιαστεί, πολλές επαφές, προτάσεις ή ακόμη και μετακινήσεις για την προώθηση των ιδεών ή προϊόντων για τους ελεύθερους επαγγελματίες, πιθανά επαγγελματικά ταξίδια για το άνοιγμα νέων δρόμων και σύναψη εμπορικών συμφωνιών σε περιοχές που δεν είχατε μέχρις στιγμής στις άμεσες προτεραιότητες σας και γενικά πολλές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Μπορεί κάποιους από σας να τους ενεργοποιήσει η αίσθηση του ανικανοποίητου και να θελήσετε να αναζητήσετε μια νέα διέξοδο που να σας ικανοποιεί περισσότερο. Ψυχολογικά θέματα θα επηρεάσουν τον τομέα της καριέρας σας τον μήνα Ιούνιο !
Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα έχει πολύ άγχος στον οικονομικό τομέα. Τα έσοδα θα είναι μεν κατά τι αυξημένα, αλλά τα έξοδα σας θα είναι πολλά! Ίσως θα πρέπει τώρα να τακτοποιήσετε ληξιπρόθεσμες οφειλές, μπορεί όμως τα αυξημένα έξοδα να έχουν σχέση με τις επεκτάσεις των δραστηριοτήτων που πραγματοποιείτε αυτή την περίοδο. Θα πρέπει όμως πάση θυσία να αποφύγετε άσκοπες δαπάνες και καταναλωτικά ξεσπάσματα εν είδη ψυχοθεραπείας. Προς το τέλος του μήνα το κλίμα στα οικονομικά σας βελτιώνεται σημαντικά!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Εάν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, που θα επικρατεί ένα αλαλούμ και μια γενικευμένη ασυνεννοησία με το ταίρι σας, ο υπόλοιπος μήνας κυλάει σχετικά καλά. Μπορείτε να γεφυρώσετε το χάσμα που ίσως να υπάρχει και να επανέλθει η ηρεμία στην σχέση σας. Για τις καινούργιες σχέσεις είναι μια περίοδος που θα μπορέσετε να διαπιστώσετε εάν υπάρχει σύμπνοια απόψεων και το κατά πόσο θα μπορέσετε να βαδίσετε με ένα αρμονικό τρόπο μαζί. Νέοι έρωτες από το εξωτερικό θα αναπτερώσουν το ηθικό σε αρκετούς Σκορπιούς του ζωδιακού! Και για τους ελεύθερους όμως υπάρχουν καλές προοπτικές να συναντήσουν μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνουν αυτό τον μήνα το έτερο τους ήμισυ! Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προσέξτε περισσότερο την κατάσταση της υγείας σας και τις όποιες μικρές ή μεγαλύτερες ενοχλήσεις. Πιο ευάλωτα είναι το πεπτικό σας σύστημα, φορτισμένο επί μακρόν από το χρόνιο άγχος σας, αλλά και το αναπνευστικό σας. Οι θηλυκοί εκπρόσωποι του ζωδίου ας προσέξουν λίγο περισσότερο θέματα αντισύλληψης, εάν θέλουν να προλάβουν το ενδεχόμενο μιας ανεπιθύμητης κύησης.



ΤΟΞΟΤΗΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο Ιούνιος  είναι ένας μήνας με μεγάλη κινητικότητα και αρκετές ελπίδες για ένα καλό ξεκίνημα που θα αποφέρει καρπούς λίγο αργότερα. Οι απαιτήσεις σας από την δουλειά σας θα είναι αυξημένες, αυξημένη όμως θα είναι και η ζήτηση που θα έχετε! Μην περιμένετε όμως να σας έρθουν όλα έτοιμα και στο πιάτο. Θα πρέπει να κινηθείτε, να κάνετε τις επαφές σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Ξεδιπλώστε με επιδεξιότητα την στρατηγική σας και προλειάνετε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει λίγο αργότερα στο λιμάνι που επιθυμείτε. Ίσως να χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας, μην κολλάτε όμως σε λεπτομέρειες, εάν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο ποσοστό των προσδοκιών σας. Τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα από τέλος του μήνα και μετά !
Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά τα έξοδα σας αυξάνονται και χρειάζεται προσεκτικός χειρισμός των οικονομικών σας! Κάποιες αποφάσεις που θα έχουν σχέση με τοποθετήσεις χρημάτων, χρηματικές προσφορές που μπορεί να σας κάνουν ή νέες συμφωνίες που θα κλιθείτε να υπογράψετε, καλό θα ήταν να τις καθυστερήσετε εάν μπορείτε έως τον επόμενο μήνα, μια και τα δεδομένα θα αλλάξουν σύντομα και αυτά που θα συμφωνήσετε τώρα δεν θα αποδειχτούν ασύμφορα μετά από λίγο. Η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και του Δία επιβραδύνουν κάπως τα πράγματα όμως η μελλοντική ανανέωση θα σας δικαιώσει θεαματικά !

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Ιούνιος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολος μήνας για τον τομέα των σχέσεων σας, χωρίς όμως να είναι και ιδιαίτερα δύσκολος ή επικίνδυνος. Εκείνο που χρειάζεται από εσάς είναι να έχετε διάθεση συμβιβασμού ώστε να γεφυρώνετε τα χάσματα πριν προλάβουν να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα. Θα υπάρχουν όμως και τα ευεργετικά διαλείμματα ηρεμίας και αρμονίας! Σχετικά με τις κοινωνικές ή φιλικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες να γεφυρώσετε το χάσμα που μπορεί να έχει δημιουργηθεί κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα με άτομα που σας περιβάλλουν, μέσα από την επίλυση των προβλημάτων, και να βελτιώσετε αισθητά το κλίμα. Το συσσωρευμένο άγχος σας ίσως να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα που δεν θα πρέπει να αψηφήσετε. Και κυρίως, βρείτε τους ενδεδειγμένους για σας τρόπους να χαλαρώσετε, έστω και για λίγο κάθε μέρα, και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια! Οι περισσότεροι από εσάς ίσως να σκεφθείτε για δεύτερο ή τρίτο γάμο ή μόνιμη σχέση!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Για ένα ακόμη μήνα τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και κατέχουν την μερίδα του λέοντος στον καθημερινό προβληματισμό σας. Προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε λίγο από την καθημερινή διαχείριση της καριέρας σας, ώστε να δείτε με λίγη περισσότερη σαφήνεια την συνολική εικόνα. Αναρωτηθείτε όχι μόνο τι θέλετε να πετύχετε στο άμεσο μέλλον, αλλά και τι μπορείτε κάτω από τις δεδομένες συνθήκες να πετύχετε, για να μην απογοητεύσετε και πέφτετε χωρίς λόγο ψυχολογικά. Με σοβαρή προετοιμασία και επίμονη δουλειά έχετε όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας, συνεπικουρούμενοι και από το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό.
Η αρχή του μήνα θα συνοδευτεί από πρόσθετα οικονομικά βάρη που μπορεί να προέρχονται από λογαριασμούς ή οφειλές προς το δημόσιο και θα είναι πιεστικά. Μπορεί ακόμη να υπάρξουν έκτακτες δαπάνες που να αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Αποφύγετε να υπογράψετε κατά το πρώτο δεκαήμερο δεσμευτικές οικονομικές συμφωνίες χωρίς να ελέγξετε εξονυχιστικά τους όρους, γιατί μπορεί να μην είναι τόσο επωφελείς όσο αρχικά φαίνονται. Η τρίτη εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκή για αναζήτηση εργασίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σας θα αντιμετωπίσετε το πρώτο μισό του μήνα, καθώς θα είναι ακραίος στην συμπεριφορά και εριστικός. Εάν αφεθείτε και εκφραστείτε ελεύθερα, ίσως να κάνετε μεγάλη ζημιά στην σχέση σας. Θα πρέπει τουλάχιστον κατά το διάστημα αυτό να είστε συγκαταβατικοί, διπλωμάτες, υπομονετικοί και να κάνετε μεγάλη, μα πολύ μεγάλη υπομονή! Το κλίμα βελτιώνεται στο δεύτερο μισό του μήνα, όπου όμως ίσως οι ανάμειξη τρίτων στα πόδια σας πυροδοτήσει ένα νέο γύρω τριβών. Προσοχή λοιπόν στους γύρω σας.
Με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες για μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους του ζωδίου σας. Μην βιάζεστε όμως και φαντασιώνεστε δεσμεύσεις, συγκατοικήσεις και άλλα παρόμοια, πριν να είστε σίγουροι ότι η γνωριμία αυτή έχει καλές προοπτικές για κάτι μακροχρόνιο. Σοφό θα ήταν να χαρείτε αυτό που σας ήρθε χωρίς πολλές σκέψεις…
Ως προς την υγεία σας, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι λίγο επίφοβο και χρειάζεται προσοχή για πιθανά ατυχήματα. Μετά τις 21 του μήνα οι κοινωνικές επαφές υπόσχονται νέες γνωριμίες!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να κινηθείτε δυναμικά στον τομέα της καριέρας σας και να ανοίξετε νέους δρόμους! Η περίοδος είναι θετική για τα επαγγελματικά σας και σας δίνονται μεγάλες δυνατότητες για βελτίωση της επαγγελματικής σας κατάστασης. Ακόμη και αν είστε ευχαριστημένοι με την δουλειά σας και θεωρείτε ότι όλα βαίνουν καλώς, οι καιροί είναι πονηροί και οι εξελίξεις πολλές φορές ραγδαίες. Γι αυτό φροντίστε να καλύψετε τα νώτα σας, ώστε να μην βρεθείτε εκτός νυμφώνα χωρίς να το περιμένετε. Αλλά και για όσους αναζητούν μια δεύτερη δουλειά για πρόσθετο εισόδημα, τον μήνα αυτό έχετε την τύχη με το μέρος σας.
Για τα οικονομικά σας είναι μια σαφώς καλύτερη περίοδος, σε σύγκριση με αυτή των προηγούμενων μηνών! Διεκδικήστε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επιμονή τα οφειλόμενα χρήματα, για όσους έχετε να παίρνετε και φως δεν βλέπετε. Διαχειριστείτε έξυπνα την ακίνητη περιουσία σας και προσπαθήστε να φέρετε νέο εισόδημα στις τσέπες σας από την καλύτερη διαχείριση της ή έστω περιστέλλοντας τις μη απαραίτητες δαπάνες που αυτή σας συνεπάγεται. Κλείστε ανοιχτά οικονομικά μέτωπα και κάντε ένα καλό νοικοκύρεμα στα οικονομικά σας. Ο μήνας μπορεί να κλείσει και να σας αφήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αρκεί να κινηθείτε έγκαιρα και έξυπνα! Προς το τέλος Ιουνίου τα πράγματα θα είναι αρκετά ευνοϊκά για όσους αναζητούν νέα εργασία.



ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μεγαλύτερη είναι η εύνοια των πλανητών στον κοινωνικό και αισθηματικό τομέα κατά τον Ιούνιο! Το πλανητικό σκηνικό βοηθάει την επικοινωνία σας και μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να καταφέρετε να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θα θέλατε. Ειδικά κατά το πρώτο μισό του μήνα ίσως χρειαστεί να επιστρατέψετε λίγο περισσότερο τις διπλωματικές σας ικανότητες και την ευστροφία σας, για να μην διαταράξετε ακόμη περισσότερο μια ελαφρά διαταραγμένη σχέση. Θα πρέπει να κάνετε ίσως ότι δεν καταλαβαίνετε ή δεν βλέπετε, μια και οι πλανητικές συνθήκες μπορούν να είναι η αιτία για αψυχολόγητες αντιδράσεις ή ενέργειες από τους γύρω σας ή το ταίρι σας.Από άποψη υγείας και φυσικής κατάστασης, το πρώτο μισό του μήνα χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο στις μετακινήσεις σας, για την αποφυγή ατυχημάτων, όσο και στα λεγόμενα σας, για να μην βλάψετε τις σχέσεις σας. Κατά τα άλλα, η φυσική σας κατάσταση φαίνεται άψογη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία στην υγεία και την ξεκούραση σας. Προσέχουμε για να έχουμε! Η Εγκυμοσύνη και τα παιδιά θα ένα θέμα προς συζήτηση τον Ιούνιο το 2017.

ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟY 2017

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς σε μεγάλη έκταση για να μπορέσετε να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα! Ξεχάστε το υπερεγώ σας, ξεχάστε εν ολίγοις αυτά που ξέρατε, γιατί ανέτειλαν νέες εποχές που είναι πολύ πιο απαιτητικές και σύνθετες. Θα πρέπει να προσφέρετε την βοήθεια σας σε συνεργάτες ή συναδέλφους για να σας βοηθήσουν με την σειρά τους και αυτοί. Το ομαδικό παιχνίδι είναι αυτό που μπορεί να εγγυηθεί ως ένα βαθμό την επιβίωση σας! Εάν ετοιμάζεστε για κάτι καινούργιο, με εντελώς διαφορετικό αντικείμενο από ότι τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, μην βιάζεστε γιατί τα πράγματα δεν είναι και πολύ ξεκάθαρα τον Ιούνιο. Προετοιμάστε ωστόσο στο βαθμό που μπορείτε την δράση σας και ο επόμενος μήνας θα σας δείξει προς τα πού είναι ασφαλές να κινηθείτε.
Τα έξοδα σας είναι εξαιρετικά αυξημένα αυτό τον μήνα και δεν θα είστε εύκολα σε θέση να τα καλύψετε. Μετά το πρώτο δεκαήμερο όμως κάτι αλλάζει και όσο προχωράμε προς το τέλος του μήνα όλο και περισσότερα χρήματα εισρέουν στα ταμεία σας. Εάν προτίθεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις, προσοχή στις βιαστικές κινήσεις και στα ψηλά γράμματα! Η συναίνεση και ο συμβιβασμός θα είναι ουσιαστικής φύσης τον μήνα Ιούνιο για την εξέλιξη της καριέρας σας !

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Ο Ιούνιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνας για σας, σε σχέση με τους μήνες που έπονται μέχρι το τέλος της χρονιάς! Με εξαίρεση το διάστημα στις αρχές του μήνα που ίσως σας βασανίσουν αμφιβολίες που να αφορούν τα αισθήματα σας ή την αφοσίωση του συντρόφου σας, οι μέρες είναι ιδανικές για προσέγγιση του συντρόφου σας και επίλυση με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες των όποιων διαφορών υπάρχουν.
Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ο μήνας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αρκεί να ενεργοποιείτε! Βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίστε κόσμο! Μην περιμένετε να έρθει στην πόρτα σας, εάν κάτι σας τραβήξει την προσοχή. Κινηθείτε, κυνηγήστε και δεν θα χάσετε. Παρόλα αυτά οι Πλανητικές όψεις δεν είναι ευνοϊκές για σοβαρές σχέσεις κατά τη διάρκεια του μήνα. Η εγκυμοσύνη πρέπει επίσης να προγραμματιστεί μετά από κάποια σκέψη. Θα βρείτε την αγάπη και την ηρεμία  στην οικογένεια  και τους φίλους σας, τον Ιούνιο το 2017.
Αναφορικά με την φυσική σας κατάσταση, δεν θα πρέπει να αμελήσετε να εντάξετε λίγη φυσική άσκηση στο πρόγραμμα σας, γιατί θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας σε καλά επίπεδα.




Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ




 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.