Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Φυσικές καταστροφές και κοσμική αστρολογία



Το Σύμπαν όπως το γνωρίζουμε και είμαστε σε θέση να το συλλάβουμε από τη δική μας οπτική γωνία και με τις δικές μας αισθήσεις, είναι ένα σύνολο πολυσχιδές, πολυδιάστατο, ζωντανό, παλλόμενο και σε συνεχή κίνηση. Τα πάντα γύρω μας λειτουργούν βάσει αδιόρατων νόμων και κανόνων, διανύουν κάποιους κύκλους ζωής που περιλαμβάνουν τη γέννηση, την ανάπτυξη και το θάνατο, για να επανέλθουν σε ένα νέο κύκλο ζωής αμέσως μετά.

Οι αδιόρατοι αυτοί νόμοι και κανόνες, που πασχίζουμε να κατανοήσουμε για να αποκωδικοποιήσουμε το χώρο μας, αλλά και την θέση μας σαν έμβια όντα στο χώρο, έχει σκιαγραφηθεί ήδη από αρχαιοτάτων χρόνων από φωτισμένα όντα. Με την πάροδο όμως του χρόνου, ξεχάσαμε να ακούμε με προσοχή, θεωρήσαμε ότι ξεπεράσαμε σε σπουδαιότητα τους δασκάλους μας και επιδιώκουμε να ανακαλύψουμε τα πάντα από την αρχή. Η γνώση όμως υπάρχει και είναι μπροστά στα μάτια μας!

Με την ερμηνεία και κατανόηση των επτά βασικών αρχών λειτουργίας του Σύμπαντος που μας φιλοξενεί, μπορεί η κοσμική αστρολογία – κοσμολογία να έχει στα χέρια της ένα εξαιρετικό εργαλείο που την βοηθάει, σε συνδυασμό με άλλες παραμέτρους, να προβλέψει πιθανά φυσικά φαινόμενα μεγάλης έντασης, όπως είναι οι έντονες ή ανώμαλες καιρικές συνθήκες ή τα τεκτονικά φαινόμενα (τεκτονικοί σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις), που διαταράσσουν τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη και αποτελούν πηγή ανησυχίας.  

Οι επτά βασικές αρχές λειτουργίας του Σύμπαντος

 «Οι αρχές της Αλήθειας είναι επτά: εκείνος που το καταλαβαίνει αυτό τέλεια, κατέχει το μαγικό κλειδί, που με αυτό οι Πύλες του ναού θα ανοίξουν». Σύμφωνα με τα Ερμητικά κείμενα, που αποδίδονται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο, των οποίων η εμφάνιση χάνεται στην αχλή του χρόνου, επτά είναι οι αρχές που κυριαρχούν στην λειτουργία του Σύμπαντος, και η κατανόηση τους μας ανοίγει ένα νέο παράθυρο στην κοσμοθεώριση μας. Οι νόμοι ή αρχές, όπως αναφέρονται, είναι:

o   «Το Παν είναι ο Λόγος. Το σύμπαν είναι Νοητικό». (Πρώτη Αρχή)

o   «Όπως είναι πάνω, είναι και κάτω. Όπως είναι κάτω, είναι και πάνω». (Δεύτερη Αρχή)

o   «Τίποτε δεν είναι ακίνητο, όλα δονούνται». (Τρίτη Αρχή)

o   «Όλα είναι δυαδικά, όλα έχουν δύο πόλους. Όλα είναι ένα ζεύγος αντιθέτων, τα άκρα αγγίζονται». (Τέταρτη Αρχή)

o   «Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωση τους». (Πέμπτη Αρχή)

o   «Κάθε αιτία έχει το αποτέλεσμα της. Κάθε αποτέλεσμα έχει μια αιτία, όλα γίνονται σύμφωνα με τον Νόμο». (Έκτη αρχή)

o   «Η γέννηση υπάρχει παντού. Όλα έχουν μια αρσενική και μια θηλυκή αρχή. Η γέννηση εκδηλώνεται σε κάθε επίπεδο». (Έβδομη Αρχή)

«Τίποτε δεν είναι ακίνητο! Όλα δονούνται!»

Αυτό μας διδάσκει η Τρίτη Αρχή, και ο πλανήτης Γη που μας φιλοξενεί, ως τμήμα ενός ζωντανού πλανητικού συστήματος ενός υπέροχου Γαλαξία, κινείται και δονείται, παράγει ενέργεια, ακτινοβολίες και μαγνητικά κύματα, που αλληλεπιδρούν με τους άλλους πλανήτες στο πλανητικό σύστημα. Και αν υπολογίσουμε τους σταθερούς αστέρες, τα νεφελώματα, τους γαλαξίες και όλα εκείνα τα ουράνια σώματα, που μπορεί να φαίνεται ότι βρίσκονται σε ασύλληπτες αποστάσεις από τον πλανήτη μας, οι ενέργειες που παράγουν όμως ταξιδεύουν στο χώρο και το χρόνο και επιδρούν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό σε ότι βρίσκουν στο διάβα τους, μπορούμε να κατανοήσουμε την πολυπλοκότητα της λειτουργίας του σύμπαντος. Τα βαρυτικά πεδία των ουράνιων σωμάτων, η ηλιακή δραστηριότητα, τα πεδία στρέψης και μια τεράστια γκάμα ακτίνων διαχέουν τις ενέργειες τους παντού, και είναι αυτά που κρατούν ζωντανό και παλλόμενο το υπέροχο σπίτι που μας φιλοξενεί.

Και όταν υπάρχουν συγκεκριμένες πλανητικές θέσεις, ή θέσεις που συνδυάζονται με αυτές άλλων σημαντικών ουράνιων σωμάτων, οι δυνάμεις που γεννιούνται και διαχέονται, μπορούν να πολλαπλασιάσουν την ισχύ τους γεωμετρικά! Από ότι μας διδάσκει η Βαρυτική θεωρία αλλά και η Γενική Θεωρία της Σχετικότητας, τα βαρυτικά κύματα που γεννιούνται στο σύμπαν, ταξιδεύουν υπό μορφή βαρυτικής ακτινοβολίας και επιδρούν στην επιφάνεια της γης, μεταξύ των άλλων ουράνιων σωμάτων που βρίσκουν στο διάβα τους. Και η επίδραση τους έχει πολλές φορές την απαραίτητη δύναμη να ενεργοποιήσει γεωλογικά ρήγματα στις τεκτονικές πλάκες του μανδύα της γης, να επηρεάσει το υγρό στοιχείο στην επιφάνεια της γης ή να επιταχύνει την ροή μάγματος από τα έγκατα της γης στην επιφάνεια.  

Πιθανές τεκτονικές κινήσεις και καιρικές ανωμαλίες


Ιουνίου – Ιουλίου 2017



Παρατίθενται παρακάτω οι πλανητικές όψεις που έχουν την ικανότητα να παράγουν ανάλογα φαινόμενα στο άμεσο χρονικό διάστημα που διανύουμε, και συγκεκριμένα για την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2017. Ας έχουμε όμως υπόψη μας, ότι ένα αστρονομικό γεγονός μπορεί να λάβει χώρα μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά μέχρι να φτάσει η βαρυτική ενέργεια που παράγει στην επιφάνεια της Γης και να επιδράσει στον μανδύα της ή στην επιφάνεια της, μπορούν να περάσουν αρκετές μέρες, ανάλογα με την ένταση και την διάρκεια της ακτινοβολίας των βαρυτικών κυμάτων, ένας παράγοντας που δεν μπορεί να προσδιοριστεί αυτή τη στιγμή με απόλυτη ακρίβεια.

Πλανητικές όψεις με βαρύνουσα επικινδυνότητα:

2 – 5 Ιουνίου 2017: Πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (τεκτονικοί κίνδυνοι)

4 – 7 Ιουνίου 2017: Είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο (τεκτονικοί κίνδυνοι)

6 – 8 Ιουνίου 2017: Πέρασμα Ερμή στους Διδύμους (τεκτονικοί κίνδυνοι)

9 Ιουνίου 2017: Επιστροφή Δία στην ορθή κίνηση, στην ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ του μήνα (τεκτονικοί κίνδυνοι)

10 Ιουνίου 2017: Σύζευξη Σελήνης – Κρόνου στο CG σημείο, στο κέντρο του Γαλαξία (τεκτονική δραστηριότητα)

11 – 13 Ιουνίου 2017: Σύνοδος Ερμή με τον αστερισμό Αλντεμπαράν (ή τον «Νότιο οφθαλμό του Ταύρου» κατά του αρχαίους Έλληνες ή «Λαμπαδίας» κατά τους σύγχρονους) και τετράγωνο με Ποσειδώνα (τεκτονικοί κίνδυνοι)

15 – 17 Ιουνίου 2017: Τετράγωνο Ήλιου-Ερμή-Ποσειδώνα-Σελήνης-Κρόνου (τεκτονικοί κίνδυνοι)

16 Ιουνίου 2017: Αντίστροφη κίνηση Ποσειδώνα σε ανάδρομη κίνηση (τεκτονικοί κίνδυνοι)

16 Ιουνίου – 16 Ιουλίου 2017: Τετράγωνο Άρη–Πλούτωνα–Δία στο ζώδιο του Αιγόκερου (τεκτονικοί κίνδυνοι)

20 – 22 Ιουνίου 2017: Μετάβαση Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου (τεκτονικοί κίνδυνοι)


20 – 21 Ιουνίου 2017: Πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου

22 Ιουνίου – 12 / 16 Ιουλίου 2017: Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα-Δία (Ισχυρές τεκτονικές αναταράξεις!)

23 – 24 Ιουνίου 2017 (+ / - 3 μέρες): Νέα Σελήνη (Ισχυρές τεκτονικές αναταράξεις!)

30 Ιουνίου 2017: Τετράγωνο Ερμή-Άρη-Σελήνης-Δία-Πλούτωνα (Ισχυρές τεκτονικές αναταράξεις!)

Είναι αυτονόητο ότι ο παράγων επικινδυνότητας δεν είναι ίδιος για ολόκληρο  τον πλανήτη την ίδια χρονική στιγμή, καθώς πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η πλευρά ή η περιοχή της Γη που θα βρεθεί μια δεδομένη χρονική στιγμή εκτεθειμένη και θα δεχτεί τα βαρυτικά κύματα μια πλανητικής κίνησης ή όψης. Υπό αυτό το πρίσμα παραθέτουμε ακολούθως τις χώρες που μέσα στους επόμενου δύο μήνες θα μπορούσαν να προσβληθούν από έντονα καιρικά φαινόμενα ή από τεκτονική δράση (σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων), ανάλογα με τον πλανήτη που εμπλέκεται στις όψεις που προαναφέραμε:

ΉΛΙΟΣ: Κόλπος Καλιφόρνια στο Μεξικό, Δυτικό Καζακστάν, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Δυτική Κίνα και γενικά η Κεντρική Ασία, Νέα Ζηλανδία

ΕΡΜΗΣ: Καλιφόρνια, Σαουδική Αραβία, Ισραήλ, Τουρκία, Μολδαβία, Νότια Ουκρανία

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Αζόρες και γενικά ο κεντρικός τομέας της ράχη του Ατλαντικού (Atlantic Ridge), Αλάσκα

ΑΡΗΣ: Ινδία, Νεπάλ, Μιανμάρ, Κεντρική Κίνα, Ινδονησία

ΔΙΑΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ: Η.Π.Α. (Αλμπέρτα, Πολιτεία της Ουάσιγκτον, Όρεγκον), Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Αλγερία, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα, Νότια Αφρική και Μοζαμβίκη

ΚΡΟΝΟΣ: Κεντρική Λατινική Αμερική (Γουατεμάλα), Μεξικό, Η.Π.Α. (Λουιζιάνα, Αρκάνσας, Μισούρι, Αϊόβα, Ουισκόνσιν), Καναδάς (Οντάριο), Κεντρική Κίνα, Ανατολική Ινδία, Νεπάλ, Μπουτάν.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Δαχτυλίδι της φωτιάς (τεκτονικές πλάκες Ειρηνικού Ωκεανού – Ιαπωνία, Ταϊβάν, Παπούα-Νέα Γουινέα, Νησιά Σολομώντα, Βανουάτου), Χαβάη και ο κεντρικός τομέας της ράχη του Ατλαντικού (Atlantic Ridge)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Ινδονησία, Φιλιππίνες, Ανατολική Κίνα, Παναμάς, Ισημερινός, Κολομβία, Περού, Χιλή

Σημειώστε ότι οι χώρες που εμφανίζονται με έντονα γράμματα, παρουσιάζουν πολύ μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας εκδήλωσης κάποιων φαινομένων από ότι οι υπόλοιπες.

12.6.2017
Αλίντα Κανάκη

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώEΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.