Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΜΗΝΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017






ΚΡΙΟΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σας της καριέρας και των επαγγελματικών, βρίσκεται κατά τον μήνα αυτό στο ζώδιο του Τοξότη και στον 9ο οίκο σας. Στα επαγγελματικά και γενικά σε θέματα καριέρας και σπουδών θα πρέπει να προχωρήσετε με συγκρατημένα και προσεκτικά βήματα. Υπάρχουν οι ευνοϊκές συγκυρίες με τον Δία σε εξάγωνο να χαρίζει τύχη και να φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης, ενώ συνεπικουρείται αυτή την περίοδο από τον Ουρανό στο ζώδιο σας, σε τρίγωνο επίσης, που σας χαρίζει αρμονία, πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα, όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε στον τομέα της καριέρας! Στην δουλειά σας προσέχετε πολύ την λεπτομέρεια, προγραμματίστε με την παραμικρή λεπτομέρεια τις δράσεις σας και επιδιώξτε την τελειότητα! Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο, τόσο στους συνεργάτες ή συναδέλφους σας, όσο και στους προϊσταμένου σας. Ο Δίας από τον 7ο οίκο σας τονίζει την αναγκαιότητα των συμπράξεων και συνεργασιών! Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον κατάλληλο συνεργάτη, ίσως όμως και να προκύψει μια συνεργασία με το εξωτερικό! Ένα δικαστικό θέμα που εκκρεμεί ίσως βρει ευνοϊκή λύση, ή να γνωρίσετε το άτομο εκείνο που θα σας βοηθήσει να το επιλύσετε ευνοϊκά!  Κάποιοι από τον επαγγελματικό σας περίγυρο θα χρειαστούν τη βοήθεια ή στήριξη σας και καλό θα ήταν να τους την παρέχετε αγόγγυστα. Μετά τις 22.8 που ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας της εργασίας και της υγείας, θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, γίνεστε πιο λεπτολόγοι και τελειομανείς, ενώ αφιερώνετε αρκετό χρόνο στην επικοινωνία και την ανάλυση των δεδομένων. Θα χρειαστεί όμως προσοχή σε τυχόν υπερβολική συναισθηματική φόρτιση που θα φέρει το τετράγωνο της Σελήνης, ενώ ο Ποσειδώνας, ανάδρομος και σε αντίθεση, φέρνει εντάσεις και μια τάση απομόνωσης, λόγω κυρίως των εμμονών και των προκαταλήψεων. Ως προς τα οικονομικά σας, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 4ο οίκο σας, θα σας οδηγήσει να επιδιώξετε την υλική ασφάλεια και παράλληλα μια στροφή προς την οικογένεια και το σπίτι σας. Το εξάγωνο του Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σας! Κάντε όμως καλή χρήση των εισοδημάτων σας, ιδίως μετά τις 26.8, που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο οίκο σας, οπότε θα υπάρξει ένας άνευ λόγου ενθουσιασμός, που σε συνδυασμό με μια μεγαλοψυχία, μπορεί να σας οδηγήσει οικονομικά στα βράχια…

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το πέρασμα του Δία στον 7ο οίκο σας φέρνει, περά από πολύ καλές συνεργασίες, μια πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γάμο ή τη σχέση σας! Είναι η περίοδος εκείνη που μπορείτε να συσφίξετε τις σχέσεις σας, ενώ εάν έχετε προγραμματίσει να τελέσετε τον γάμο σας αυτή τη χρονική περίοδο, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας και μακροημέρευσης! Έφτασε λοιπόν η χρονική στιγμή να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα και να νοιώσετε ευδιάθετοι και ανέμελοι! Χαλαρώστε και διασκεδάστε με το ταίρι, την οικογένεια και τους φίλους σας ή ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας γεμίσει. Εάν έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα έχετε αυξημένη παραγωγικότητα, ενώ η ενασχόληση με τους απογόνους σας θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με τα παιδιά σας, χρειάζονται μεν προσοχή στο χειρισμό τους, αλλά μπορούν να βρεθούν σημεία επαφής και επικοινωνίας, ώστε να τεθούν οι βάσεις για πιο αρμονικές σχέσεις. Ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 5ο οίκο σας είναι αυτός που στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας και παιδιών, ενώ ο Άρης σε σύνοδο βοηθάει την προσπάθεια σας και σας δίνει δημιουργική ενέργεια και έμπνευση!
Αναφορικά με τους αδέσμευτους, ο Αύγουστος είναι μήνας χαράς, διασκέδασης, καλοπέρασης και δημιουργίας! Γνωριμίες μπορείτε να κάνετε πολλές, φιλικού ή ερωτικού περιεχομένου, ενώ η διάθεση σας για φλερτ θα είναι ακόρεστη! Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας! Έχετε ανάγκη να ζήσετε, να φλερτάρετε και να γευτείτε τη ζωή στο έπακρο! Είναι δηλαδή ο κατάλληλος μήνας για διακοπές. Μετά τις 23.8 που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 6ο οίκο σας, προσγειώνεστε και πάλι στην καθημερινότητα και η δουλειά, η υγεία, ζητήματα διατροφής και άσκησης βρίσκονται και πάλι στη πρώτη γραμμή!

ΤΑΥΡΟΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά
 Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης των επαγγελματικών και της καριέρας σας, βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 12ο οίκο σας! Θα υπάρξουν λοιπόν ξαφνικές αλλαγές σε ζητήματα καριέρας, καθώς ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ξαφνικού και του απρόβλεπτου, με αντισυμβατικά ανοίγματα και δυναμικότητα, ενώ ο 12ος  οίκος προϊδεάζει πως η θρησκεία, η μεταφυσική, μια ενδεχόμενη αποκάλυψη κρυφών εχθρών ή δολοπλοκιών θα διαδραματίσουν αποφασιστικό ρόλο! Ο Ερμής σε τρίγωνο διευκολύνει στην παρούσα φάση την επικοινωνία, ενώ οξύνει τη σκέψη, η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης, μέσα από αρμονικές σχέσεις, ενώ ο Κρόνος σε τρίγωνο τονίζει την πειθαρχημένη δράση και την αναγκαιότητα ελέγχου! Ο Δίας που διελαύνει τον  6ο οίκο σας, και η διέλευση του αυτή θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, φέρνει την επαγγελματική επιτυχία μέσα από την εργασία! Μέχρι τώρα η εργασία ήταν για σας λίγο πολύ ένα αναγκαίο κακό, ενώ τώρα την βλέπετε σαν το μέσο για την κατάκτηση της επιτυχίας! Δεν σας κουράζει πλέον η δουλειά, γίνεστε περισσότερο οργανωτικοί, οι συνθήκες εργασίας καλυτερεύουν, εσείς φαίνεστε πιο υπεύθυνοι στα μάτια των άλλων και σε τελική ανάλυση, αναγνωρίζεται η προσπάθεια σας από συναδέλφους και προϊσταμένους. Η δικαίωση σας θα είναι γεγονός, είτε υλική, είτε ηθική, ενώ μια προαγωγή δεν θα πρέπει να θεωρηθεί καθόλου απίθανη! Η Αφροδίτη μέχρι τις 25.8 από το ζώδιο του Καρκίνου και από τον 3ο οίκο σας, σας οδηγεί να επιδιώξετε την υλική ασφάλεια μέσα από την εργασία σας, ενώ μετά τις 26.8 που περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 4ο οίκο σας, γίνεστε πιο μεγαλόψυχοι, ενθουσιώδεις αλλά και οργανωτικοί!
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης των οικονομικών, της τύχης και των αγαθών του ζωδίου σας, βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 5ο οίκο σας, κάτι που υπαγορεύει σοβαρά μελετημένες κινήσεις, κριτικό πνεύμα στις αγορές σας, επιδίωξη για το τέλειο αποτέλεσμα και επικοινωνία, δηλαδή διαπραγματεύσεις! Εάν έχετε ανοιχτά μέτωπα, διαπραγματευτείτε, προσέξτε όμως την συναισθηματική σας φόρτιση, που θα φέρει το τετράγωνο της Σελήνης και μπορεί να ορθώσει εμπόδια στην επίτευξη των στόχων σας. Ένταση περί των οικονομικών μπορεί να φέρει και η αντίθεση του Ποσειδώνα, που θα οφείλεται ωστόσο στις προκαταλήψεις σας και στην τάση απομόνωσης σας από τα τεκταινόμενα. Ο Ουρανός όμως σε τρίγωνο δίνει πρωτοτυπία και αντισυμβατικές λύσεις, χαρίζοντας σας περισσή ενέργεια για να παλέψετε για το καλύτερο δυνατό! 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στα συναισθηματικά σας, ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης των γάμων και των συνεργασιών,  βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 9ο οίκο σας. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια νέα ξεκινήματα σχετικά με την συναισθηματική σας ζωή! Η πρακτικότητα και η πειθαρχία θα υπαγορεύει τις κινήσεις σας, ενώ οι σπουδές ή τα μακρινά ταξίδια ίσως διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική σας ζωή! Ο Δίας σε τετράγωνο μπορεί να παρεμβάλει εμπόδια στις επιδιώξεις σας, εάν οι αποφάσεις σας χαρακτηρίζονται από έλλειψη μέτρου ή δογματισμό, αλλά ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο  σας δίνει την απαραίτητη φαντασία και την ονειρική διάθεση που χρειάζεται για να επιδιώξετε την υλοποίηση των στόχων σας. Ο μήνας όμως αυτός κάθε άλλο παρά δύσκολος είναι! Το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σας, σας γεμίζει με αισιοδοξία και μια θετική αύρα! Είναι η κατάλληλη εποχή να αστειευτείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι, και γενικά να το ρίξετε λίγο έξω! Για τους παιδαγωγούς, τους αθλητές και τους καλλιτέχνες η περίοδος αυτή θα είναι εξαιρετικά αποδοτική, καθώς μέσα από την θετική ενέργεια και την χαρά της ζωής μπορούν να κατακτήσουν σημαντικά επιτεύγματα.
Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, το γενικότερο κλίμα χαράς και διασκέδασης τους κάνει πολύ περισσότερο θελκτικούς στα μάτια των γύρω τους! Αυτός ο Αύγουστος άλλωστε προσφέρεται για φλερτ και ερωτικές κατακτήσεις και θα ήταν κρίμα να αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η Σελήνη και ο Ποσειδώνας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια σύννεφα στην ανέφελη αυτή περίοδο, είτε λόγω υπερβολικού συναισθηματισμού, είτε λόγω προκαταλήψεων και εμποδίων που εσείς θα ορθώσετε, αλλά με τις ευλογίες του Ουρανού και το θαυμάσιο τρίγωνο του, που χαρίζει πρωτοτυπία και αντισυμβατική διάθεση, μπορείτε να κατακτήσετε αυτό που επιδιώκετε ή έχετε ανάγκη.   

ΔΙΔΥΜΟΙ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης των επαγγελματικών και της καριέρας του ζωδίου σας, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 10ο οίκο σας, στο ζώδιο του! Σε θέματα καριέρας λοιπόν αναμένεται να έχετε αρκετή φαντασία, αλλά παράλληλα και κάποια έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα, κάτι που μπορεί να σας φέρει τα πλείστα όσα προβλήματα. Με όπλο το καλό σας ένστικτο και έχοντας πάντα κατά νου, ότι μπορεί να αιθεροβατείτε στις προσδοκίες σας, μπορείτε να περιορίσετε τις απώλειες σας. Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης για τα επαγγελματικά σας, ο Ερμής όμως σε αντίθεση θα φέρει αδυναμία επικοινωνίας και μια γενικότερη αστάθεια στις κινήσεις σας. Η αναποφασιστικότητα σας ενισχύεται επίσης από την θέση του Δία στο ζώδιο του Ζυγού και στον 5ο οίκο σας, που ωθεί μεν τις συνεργασίες και την επέκταση, αλλά σπέρνει την αμφιβολία στο μυαλό σας… Για να καταφέρετε να κάνετε κάποιες αποτελεσματικές κινήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα, κάτι που ευνοεί και η θέση του Κρόνου σε εξάγωνο, θα πρέπει να αποφύγετε την μοιρολατρική συμπεριφορά, που ενεργοποιεί το τετράγωνο του Πλούτωνα, και αυτό ορθώνει εμπόδια στο δρόμο μας.
Αναφορικά με τα οικονομικά σας, το διάστημα αυτό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό! Εάν ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, η υπόσχεση οικονομικής επιτυχίας μέσα στον Αύγουστο είναι ακόμη μεγαλύτερη! Γενικά όμως δημιουργείται σε όλους μια τάση για ξεγνοιασιά, διασκέδαση και μια μποέμικη ζωή, που θα φέρει μαζί της μια ροπή προς τη σπατάλη, ιδιαίτερα με την απόκτηση αντικειμένων αξίας! Η βελτίωση των οικονομικών σας λοιπόν αυτό το μήνα είναι καθαρά θέμα καλής και συνετής διαχείρισης! Ο καιρός παρόλα αυτά είναι κατάλληλος για την απόκτηση αντικειμένων αξίας, όπως είναι πίνακες ζωγραφικής ή ακριβά διακοσμητικά, ακόμη και κάποια κομμάτια για την γκαρνταρόμπα σας, που θα ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους! Προσοχή όμως, καθώς οι αγορές αυτές δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν την οικονομική σας ευχέρεια. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού  και από τον 7ο οίκο σας, σε πτώση, σας εμποδίζει να λειτουργήσετε ξεκάθαρα και φέρνει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα αναφορικά με την διαχείριση των χρημάτων σας!       
Αισθηματικά – Κοινωνικά

Γι α όσο διάστημα θα βρίσκεται ο Κρόνος στον 7ο οίκο σας, κάποιους μήνες δηλαδή που προηγήθηκαν, καθώς και αρκετούς που θα ακολουθήσουν, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις αναμένεται να κλονιστούν ή στην καλύτερη περίπτωση να δοκιμαστούν! Από την άλλη όμως, θα πρέπει να είστε ευτυχείς, γιατί έφτασε η στιγμή της αλήθειας για σας! Τώρα θα διαπιστώσετε ποια σχέση αξίζει πραγματικά, ποια έχει υγιείς βάσεις και μπορεί να επιβιώσει στο χρόνο, και ποια όχι! Όποια δεν έχει σταθερές βάσεις ή έχει υποστεί με το πέρασμα του χρόνου σημαντική ζημιά, θα διαλυθεί στα εξ ών συνετέθη… Αυτό όμως θα δείξει και κατά πόσο, τόσο εσείς, όσο και οι άλλοι, ήσασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις σας! Οι κινήσεις που αναμένεται να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα για να σώσετε ότι είναι δυνατό να σωθεί, θα χαρακτηρίζονται από κάποια αναποφασιστικότητα, κάτι που δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα, δεδομένου και του τετράγωνου του Πλούτωνα, που ορθώνει εμπόδια όταν υπάρχει μοιρολατρία και έλλειψη δυναμισμού! Ωστόσο ο Κρόνος με το τρίγωνο που σχηματίζει δίνει ευκαιρίες, απαιτεί όμως πειθαρχημένες κινήσεις στην συναισθηματική σκακιέρα!
Αναφορικά με τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, την περίοδο αυτή θα θελήσετε και σεις να γευτείτε την μερίδα που σας ανήκει στην ευτυχία και την χαρά!  Διασκέδαση και έρωτας έχουν τον πρώτο λόγο κατά τον Αύγουστο. Δεν είναι ωστόσο ούτε απαραίτητο, ούτε και δεδομένο ότι θα κάνετε κάποια νέα σχέση. Παρόλα αυτά, οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή τη χρονική στιγμή, είτε φιλικές, είτε ερωτικές, θα έχουν διάρκεια στο χρόνο! Μετά τις 26.8 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 3ο οίκο σας, θα κυριαρχεί ο ενθουσιασμός και η μεγαλοψυχία στην προσωπική σας ζωή. Προσοχή όμως να μην εμπιστευτείτε τα λάθος άτομα!!! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πέρασμα του Ουρανού στον 10ο οίκο σας θα σημάνει κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας. Αυτές μπορεί να είναι κάποιες νέες τεχνικές, που θα δώσουν νέες εμπειρίες, αλλά που γρήγορα θα τις εγκαταλείψετε, ή κάποια αλλαγή θέσης μέσα στη δουλειά σας. Εδώ και καιρό είχατε σκέψεις για αλλαγές και αναπροσαρμογές, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιδιώξετε από μόνοι σας την αλλαγή, αφού όμως έχει προηγηθεί ώριμη σκέψη, παρά να σας την επιβάλλουν οι περιστάσεις ή οι ανώτεροι σας. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν έτσι και αλλιώς και το μήνυμα του Ουρανού είναι να είστε ψυχικά άλλα από κάθε άλλη άποψη έτοιμοι να τις δεχτείτε και να τις εφαρμόσετε. Ο Άρης, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας των επαγγελματικών και της καριέρας σας, βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και στον 2ο οίκο. Αυτό σας ωθεί να δραστηριοποιηθείτε και να εκδηλώσετε πρωτοβουλίες, ίσως από καθαρή τύχη, ενδεχομένως όμως και μέσω των οικονομικών σας! Ο Ήλιος σε σύνοδο ενισχύει την προσπάθεια σας και βελτιώνει την ικανότητα έκφρασης σας! Το πέρασμα από την άλλη του Κρόνου από τον 6ο οίκο σας απαιτεί σκληρή δουλειά και φέρνει πολλές υποχρεώσεις. Θα πρέπει να προλάβετε τα πάντα και πολλές φορές θα αισθάνεστε ότι δεν έχετε άλλη δύναμη να συνεχίσετε. Θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, να φανείτε μεθοδικοί και υπομονετικοί. Θα αργήσετε να ανταμειφτείτε, αλλά το σύμπαν είναι πάντοτε δίκαιο! Με τον Δία να περνάει από τον 4ο οίκο σας και το ζώδιο του Ζυγού, οι κινήσεις σας γίνονται λίγο αναποφάσιστες, ο Κρόνος σε εξάγωνο φέρνει ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από πειθαρχημένες κινήσεις, ενώ ο Πλούτωνας τετράγωνο μπορεί να παρεμβάλει εμπόδια, εάν υπάρξει από πλευρά σας μοιρολατρία.
Από οικονομικής άποψης θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα με  οικονομικά ζητήματα, με την διαχείριση τους ή με τα υλικά αγαθά. Τα οικονομικά σας έχουν πολύ καλές προοπτικές να βελτιωθούν, θα εξαρτηθεί όμως από τη διαχείριση σας, εάν θα έχετε θετικό ισοζύγιο στο τέλος του μήνα ή αρνητικό. Με το πέρασμα του Άρη από τον 2ο οίκο σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, με αποτέλεσμα να κάνετε άσκοπες αγορές ή υπερβολικές δαπάνες. Μετά τις 26.8 ο καιρός είναι κατάλληλος για απόκτηση κάποιων ακριβών αντικειμένων, είτε διακοσμητικών, είτε ρουχισμού, αρκεί όμως να έχετε την ανάλογη οικονομική δυνατότητα. Αλλιώς θα πρόκειται για μια τεράστια σπατάλη οικονομικών πόρων, με όλα τα πιθανά αποτελέσματα για το μέλλον σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης σας του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας, βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και στον 7ο οίκο σας, που σημαίνει ότι στους τομείς αυτούς θα έχετε κάποιες ευκαιρίες να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, μέσα στο γάμο ή τη σχέση σας. Κάποιες δυσλειτουργίες μπορούν να επιλυθούν και προβλήματα με τους απογόνους σας να τεθούν σε μια κοινή βάση, ώστε να υπάρξει επικοινωνία και εποικοδομητική επαφή. Στο πλευρό σας βρίσκεται ο Ποσειδώνας, που με το εξάγωνο που σχηματίζει, σας χαρίζει φαντασία και ένα παιχνιδιάρικο και ονειρικό τόνο, αλλά το τετράγωνο του Δία μπορεί να ορθώσει εμπόδια στην προσπάθεια σας, εάν υπάρξει δογματισμός και έλλειψη μέτρου στις κινήσεις σας. Από τις 26.8 και μετά το εξάγωνο του Δία δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της ατμόσφαιρας στην σχέση ή στον γάμο σας, και ο Ουρανός σε τρίγωνο χαρίζει πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα στις κινήσεις σας. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 6ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να απαιτεί προσεκτικές κινήσεις και συγκρατημένα ανοίγματα.
Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, ο Αύγουστος δεν αναμένεται να έχει τις πολλές και καλές ερωτικές γνωριμίες που ενδεχομένως να θέλατε, αλλά κάποιες ωστόσο να προκύψουν. «Ουκ εν τω πολλώ το εύ» άλλωστε! Κοινωνικές επαφές και διασκέδαση θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να έχετε έναν ευχάριστο καλοκαιρινό μήνα.

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης των επαγγελματικών του ζωδίου σας, βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 12ο οίκο σας αυτό το μήνα, με συνέπεια στα επαγγελματικά σας να επιδιώκετε την υλική ασφάλεια. Σημαντικό ρόλο μπορεί να διαδραματίσει την περίοδο αυτή, η μεταφυσική, τα ζητήματα θρησκείας ή και η αποκάλυψη των παρασκηνιακών δράσεων που έχουν στόχο να πλήξουν την επιτυχία σας. Ο Ουρανός σε εξάγωνο θα σας χαρίσει ευκαιρίες για ανάπτυξη επαγγελματική, που θα κεφαλαιοποιηθούν μέσα από μια πρωτοποριακή και αντισυμβατική επιλογή. Ενθουσιασμός θα επικρατεί από την πλευρά σας μετά τις 26.8, λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και από τον 1ο οίκο σας! Η προσωπικότητα σας θα λάμψει και η ευημερία είναι προ των πυλών! Ο Κρόνος από την άλλη, κυβερνήτης της εργασίας και της υγείας σας, βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και στον 5ο οίκο σας, με αποτέλεσμα τα ανοίγματα που θα επιχειρήσετε να είναι συγκρατημένα και πειθαρχημένα. Στο πλευρό σας και ο Δίας, που με το εξάγωνο του σας δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης και αρκετή δόση τύχης, καθώς και ο Ουρανός σε τρίγωνο, που σας δίνει πρωτότυπες ιδέες!
Αναφορικά με τα οικονομικά σας, ο Ερμής, ο κυβερνήτης των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης του ζωδίου σας, θα βρίσκεται στην Παρθένο και στον 2ο οίκο σας, σε έξαρση! Θα έχετε μεγάλη εύνοια να διαπραγματευτείτε σε εμπορικές ή κτηματικές συναλλαγές, αλλά κάποια ζητήματα συναισθηματικής φύσης, ίσως σας μπλοκάρουν και χάσετε σημαντικές ευκαιρίες κερδοφορίας. Μετά τις 22.8 αναμένεται να ασχοληθείτε με ότι πιστεύετε ότι έχει αξία στη ζωή, όπως είναι τα υλικά αποκτήματα ή οι πνευματικές αξίες. Το πιθανότερο όμως είναι ότι θα σας απορροφήσου οι προσπάθειες για καλυτέρευση της οικονομικής σας κατάστασης. Επειδή όμως θα υπάρξει μια τάση για σπατάλες, θα είναι απόλυτα στο χέρι σας, εάν θα καταφέρετε τελικά να υλοποιήσετε τους στόχους σας, ή αν θα δημιουργήσετε υποχρεώσεις που θα σας ακολουθούν και στο μέλλον… Η Σελήνη τετράγωνο μπορεί να φέρει μπλοκαρίσματα συναισθηματικής φύσης στη διαχείριση των οικονομικών σας, αλλά από την άλλη ο Ουρανός σε τρίγωνο σας χαρίζει την εύνοια του!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ουρανός, κυβερνήτης του γάμου και των συνεργασιών του ζωδίου σας, βρίσκεται στον Κριό και στον 9ο οίκο σας. Αναμένεται να κάνετε ως εκ τούτου ξαφνικές αλλαγές, παρορμητικές θα έλεγα, στους τομείς αυτούς, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα! Ο Ερμής σε τρίγωνο διευκολύνει τη σκέψη , την λήψη αποφάσεων και την επικοινωνία, η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης, χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ο Κρόνος σε τρίγωνο ευνοεί την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο των καταστάσεων. Το πέρασμα του Κρόνου από την άλλη από τον 5ο οίκο σας θα σηματοδοτήσει κάποιες σημαντικές αλλαγές στα συναισθηματικά σας! Ίσως τώρα ξεκαθαρίσει μια σχέση που χρόνιζε αλλά δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σταθερή. Το κεφάλαιο αυτό της ζωής σας το πιο πιθανό είναι να κλείσει οριστικά, και ίσως με κάπως οδυνηρό τρόπο, καθώς ο Ποσειδώνας σε αντίθεση δημιουργεί εντάσεις και φέρνει μια τάση για απομόνωση. Στην συνέχεια όμως, καθώς όταν μια πόρτα κλείνει, μια άλλη ανοίγει, θα υπάρξει κάτι νέο που θα σας δώσει ελπίδες για το μέλλον. Δύο είναι τα πιθανά σενάρια, ανάλογα και με τον προσωπικό σας χάρτη: Είτε θα συνάψετε μια σχέση με ένα μεγαλύτερης ηλικίας άτομο, είτε θα στραφείτε σε ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε και το αποστρεφόσασταν μέχρι στιγμής, τώρα όμως θα εντοπίσετε και θα εκτιμήσετε τα θετικά του χαρακτήρα του, που αγνοούσατε. Όποια και να είναι η πορεία σας, οι καινούργιες σχέσεις που θα συναφθούν αυτή τη χρονική στιγμή έχουν τα εχέγγυα μιας μακροχρόνιας και σταθερής πορείας. Εάν έχετε απογόνους, ο Αύγουστος είναι μήνας που θα σας φορτώσουν με προβλήματα και αναμένεται να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών σας, βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 1ο οίκο σας, σε έξαρση! Στα ζητήματα λοιπόν που άπτονται των επαγγελματικών σας θα αναμένεται να είστε λεπτολόγοι και τελειομανείς, κριτικοί στις κινήσεις σας αλλά και επικοινωνιακοί σε σχέση με τους γύρω σας. Ο Ουρανός σε τρίγωνο σας οπλίζει με πρωτοτυπία και μια αντισυμβατική προσέγγιση των θεμάτων, αλλά η Σελήνη σε τετράγωνο και ο Ποσειδώνας σε αντίθεση κρούουν το κώδωνα του κινδύνου να προσέξετε, αφ ενός τον υπερβολικό συναισθηματισμό σας σε επαγγελματικά ζητήματα, και αφετέρου, ότι ο δογματισμός και οι προκαταλήψεις φέρνουν απομόνωση. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας της εργασίας και της υγείας, βρίσκεται στον Κριό και στον 8ο οίκο σας, με συνέπεια στα εργασιακό σας ζητήματα να είναι πολύ πιθανές οι ξαφνικές αλλαγές και τα αντισυμβατικά ανοίγματα. Θα είστε αποφασιστικοί και δυναμικοί στις κινήσεις σας, θα έχετε οξύνοια λόγω του τριγώνου  του Ερμή, αρμονική και προσεγμένη στάση, λόγω του εξαγώνου της Αφροδίτης, που σας χαρίζει σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης, και πειθαρχημένο νου και συμπεριφορά, που θα απορρέει από το τρίγωνο του Κρόνου! Διαπραγματευτείτε λοιπόν, κάντε τις κινήσεις που θέλετε για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, καθώς υπάρχουν και ευκαιρίες και ουράνια εύνοια αυτή την περίοδο!
Στον οικονομικό τομέα, που κυριαρχείται από την κίνηση του Δία στον 2ο οίκο σας, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στην βελτίωση των οικονομικών σας. Και πράγματι έχετε σημαντικές ευκαιρίες, αλλά η διαχείριση σας θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας! Χρειάζεται μέτρο στα πάντα, και τώρα πρέπει να το εφαρμόσετε πιστά. Μετά τις 26.8 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 12ο οίκο σας, θα επικρατήσει ένας ενθουσιασμός περί των οικονομικών σας και μια μεγαλοψυχία, που όμως θα μπορούσε να διακυβεύσει τα επιτεύγματα σας και να ρίξει τον προϋπολογισμό σας στα βράχια… Προσοχή λοιπόν!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας σε ζητήματα γάμου και συνεργασιών, θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 7ο οίκο σας, όντας σε ανάδρομη πορεία, με συνέπεια να υπάρχει μεν φαντασία στον χειρισμό των καταστάσεων, αλλά και σημαντικές πιθανότητες να επικρατεί έλλειψη αντικειμενικότητας και μικρή επαφή με την πραγματικότητα! Και ναι μεν έχετε την δυνατότητα νέων ξεκινημάτων ή προσπαθειών αυτό το διάστημα, καθώς ο Πλούτωνας σε εξάγωνο σας ευνοεί, αλλά εάν δεν κυριαρχήσει ο ρεαλισμός στις σχέσεις σας, θα ενεργοποιηθεί η αντίθεση του Ερμή και θα φέρει αστάθεια στις σχέσεις και αδυναμία ουσιώδους επικοινωνίας. Ο κυβερνήτης του έρωτα, της ζωής και των παιδιών του ζωδίου σας, ο Κρόνος, από τον Τοξότη και τον 4ο οίκο σας, τονίζει την αναγκαιότητα πειθαρχημένων και συγκρατημένων δράσεων αναφορικά με τα ερωτικά σας αλλά και τους απογόνους σας. Έχετε πλανητική εύνοια, με τον Δία σε εξάγωνο και τον Ουρανό σε τρίγωνο, αφ ενός να καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να μπείτε σε μια νέα φάση στη σχέση ή τον γάμο σας, και αφετέρου να επιτύχετε την αρμονία και την αγαστή συνεργασία, μέσα από την πρωτοτυπία των δράσεων σας.
Όσο για τους αδέσμευτους, προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας που δημιουργεί ψεύτικές προσδοκίες και ροζ συννεφάκια, με συνέπεια να απογοητευτείτε στο μέλλον οικτρά. Κάντε προσεκτικά και μετρημένα βήματα, στην περίπτωση μια καινούργιας σχέσης, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προσπαθήσετε να είστε όσο πιο αντικειμενικοί μπορείτε στις εκτιμήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά τον μήνα Αύγουστο ευνοούνται τα επαγγελματικά σας, φίλοι Ζυγοί! Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές, ενώ οι σχέσεις σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερα κοινωνικά στρώματα βοηθούν στην εξέλιξη της καριέρας σας. Καθώς χαλαρώνουν κάποιοι φραγμοί, υπάρχει έντονη η πιθανότητα δημιουργίας κάποιας ερωτικής σχέσης με άτομο ανώτερο ιεραρχικά, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας. Εάν όμως δεν υπάρξει τέτοια εξέλιξη, ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες που μπορούν να προωθήσουν την καριέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Προσοχή όμως στον υπέρμετρο συναισθηματισμό, όταν πρόκειται για ζητήματα καριέρας, καθώς θα ενεργοποιήσετε την Σελήνη, που από τον Σκορπιό και τον 4ο οίκο σας, σε πτώση, μπορεί να σας μπλοκάρει, και να μην μπορέσετε να λειτουργήσετε αποτελεσματικά! Ο Ερμής επίσης μπορεί, λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει και σας επηρεάζει σε ζητήματα καριέρας, να φέρει αδυναμία επικοινωνίας και κάποια αστάθεια στις κινήσεις σας. Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης σας της εργασίας και της υγείας, όντας σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 6ο οίκο σας, είναι εύκολο να θολώσει την κρίσει σας και να επικρατήσει μια ουτοπική ατμόσφαιρα στα εργασιακά θέματα. Το ένστικτό σας μπορεί να σας προστατέψει αρκετά αποτελεσματικά αυτό το διάστημα, απαιτείται όμως να ξεπεράσετε τον εαυτό σας! Έχετε παρόλα αυτά στο πλευρό σας τον Πλούτωνα, που θα σας παρέχει αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης και την δυνατότητα για νέα ξεκινήματα με το εξάγωνο που σχηματίζει.
Στο μέτωπο των οικονομικών σας, ο Πλούτωνας είναι αυτός, από τον Αιγόκερω και τον 4ο οίκο σας, που θα σας δώσει ώθηση για νέα ξεκινήματα στα ζητήματα της τσέπης σας! Στο πλευρό του και ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες για επέκταση, μέσα από τολμηρές και ευφάνταστες λύσεις. Η έλλειψη μέτρου όμως και ο δογματισμός μπορεί να ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Δία που θα ακυρώσει τις προσπάθειες σας.  Έχετε λοιπόν την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις περί των οικονομικών σας αυτή την περίοδο, πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί και πειθαρχημένοι, δηλαδή καλά οργανωμένοι ή καλά διαβασμένοι.   

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο γενέθλιο οίκο σας θα κλονίσει συθέμελα τον γάμο ή την σχέση σας, εάν αυτή δεν έχει σταθερά θεμέλια. Οι συμβατικές σχέσεις και οι επιφανειακοί δεσμοί μπορεί να μην μπορέσουν με τις παρούσες πλανητικές συγκυρίες να επιβιώσουν και να κλείσει ένας κύκλος στην προσωπική σας ζωή. Όσο για τις σχέσεις που έχουν σταθερές βάσεις και αρκετά εχέγγυα επιβίωσης στο χρόνο, μπορεί να περάσουν κάποιες σημαντικές δυσκολίες αυτή τη περίοδο, κυρίως λόγω μιας ξαφνικής αλλά πρόσκαιρης παράλληλης σχέσης, αλλά θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει επίσης μια κατά μέτωπο αντιπαράθεση με φανατικούς και ορκισμένους εχθρούς σας, όπως και μια δικαστική διαμάχη! Ο Άρης από τον Λέοντα και τον 11ο οίκο σας θα σας βοηθήσει  να εκδηλώσετε πρωτοβουλίες, ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες στην συναισθηματική σας ζωή, που θα ενισχυθούν και από την σύνοδο του Ήλιου, που θα δώσει την ικανότητα ευχερέστερης έκφρασης στην προσπάθεια σας αυτή.
Όσο για τους αδέσμευτους, θα υπάρξουν ξαφνικά ανοίγματα στην ερωτική τους ζωή, που θα οφείλονται στο πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο οίκο τους. Ο Ερμής σε τρίγωνο διευκολύνει την επικοινωνία και τις επαφές, η Αφροδίτη σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και νέα ξεκινήματα, ενώ ο Κρόνος σε τρίγωνο τονίζει την αναγκαιότητα των προσεκτικών κινήσεων, ώστε να φέρουν θετικό αποτέλεσμα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κατά το μήνα Αύγουστο, φίλοι Σκορπιοί, ο τομέας της καριέρας σας θα είναι ο πλέον ευνοημένος! Πρέπει να ασχοληθείτε όμως με την εικόνα σας, αυτή δηλαδή που σχηματίζουν οι γύρω σας για εσάς, να κάνετε την αυτοκριτική σας και να φροντίσετε την καριέρα σας. Ίσως σας ανατεθούν σημαντικές αρμοδιότητες αυτό το μήνα, που πρέπει όμως να τις αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και δώστε την απαιτούμενη προσοχή στην άσκηση των καθηκόντων σας, αν θέλετε να έχετε πιθανότητες επιτυχίας στο έργο σας. Δεν πρέπει να υπολογίστε την κούραση ή τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσετε. Όσοι μεταξύ σας έχουν υπαλληλική  θέση εργασίας, καλό θα ήταν να προσέξουν τις σχέσεις στους με τους προϊσταμένους τους, καθώς μπορούν να σας ορθώσουν εμπόδια, μια και δεν βλέπουν με καλό μάτι την πρόοδο σας. Εργαστείτε μεθοδικά και σιωπηρά, αποφεύγοντας προκλητικές ή ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι όσοι ασκούν το επάγγελμα του στρατιωτικού, του μηχανικού, καθώς και οι αθλητές! Μετά τις 26.8 μπορεί να έχετε μια ανέλπιστη στήριξη από άτομο ιεραρχικά ανώτερο σας ή από ανώτερη κοινωνική τάξη, το οποίο θα διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση της καριέρας σας. Ίσως και να υπάρξει με αυτό το άτομο ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο. Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης της καριέρας και των επαγγελματικών σας, βρίσκεται αυτό το διάστημα στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο οίκο σας, και περνάει 23.8 στην Παρθένο και στον 11ο οίκο. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα κυριαρχήσει η λογική, η τάξη και η λεπτομέρεια στις επαγγελματικές σας κινήσεις, ενώ θα ευνοηθούν οι ομαδικές προσπάθειες! Η διέλευση του Ουρανού από τον 6ο οίκο σας θα φέρει κάποιες αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον, που μπορεί να αφορούν την εισαγωγή νέων τεχνολογιών ή την εφαρμογή κάποιων νέων και πρωτοποριακών μεθόδων παραγωγής.
Το πέρασμα του Κρόνου από τον 2ο οίκο σας, σας καλεί να σταθμίσετε τις πραγματικές αξίες της ζωής, τα υλικά δηλαδή και τα πνευματικά αποκτήματα σας. Στον τομέα των οικονομικών  σας θα χρειαστεί πολύ καλή διαχείριση και πνεύμα οικονομίας. Καλείστε να επανεξετάσετε τώρα τις πραγματικές σας ανάγκες και να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας, καθώς η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει κατά πολύ, από ότι μέχρι στιγμής θεωρούσατε σαν δεδομένο. Μια πιθανή οικονομική επέκταση που θα προσπαθήσετε αυτό το διάστημα θα  χαρακτηριστεί από ατολμία και αναποφασιστικότητα, καθώς ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον 12ο οίκο σας. Ο Κρόνος σε τρίγωνο σας δίνει τις ευκαιρίες ανάκαμψης και επέκτασης που έχετε ανάγκη, αλλά η ατολμία και η μοιρολατρία μπορεί να ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Πλούτωνα και να υπάρξουν ανυπέρβλητα εμπόδια το δρόμο σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στην αισθηματική σας ζωή ο μήνας αυτός θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, θα υπάρξουν όμως και αρκετές ευκαιρίες για εξομάλυνση των καταστάσεων. Με την Αφροδίτη, τον κυβερνήτη του γάμου και των συνεργασιών του ζωδίου σας, να βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου  και στον 9ο οίκο σας, θα επιδιώξετε την υλική και συναισθηματική ασφάλεια, με στροφή στην οικογένεια και το ταίρι σας! Με πρωτοπόρες και αντισυμβατικές πρακτικές που θα σας εμπνεύσει ο Ουρανός να εφαρμόσετε, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!  Από τις 26.8 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 10ο οίκο σας, θα υπάρξει ένας ενθουσιασμός στην αισθηματική σας ζωή και μια μεγαλοψυχία απέναντι στο ταίρι σας. Κινδύνους εγκυμονεί μόνο τη έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα που θα επικρατεί κατά περιόδους, καθώς ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο των Ιχθύων και στον 5ο οίκο σας, θολώνει την κρίση και οξύνει την φαντασία κατά μη δημιουργικό τρόπο! Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε το ένστικτό σας, καθώς μόνο αυτό μπορεί να σας κρατήσει κάπως προσγειωμένους. Ο Ερμής σε αντίθεση φέρνει αδυναμία επικοινωνίας μεταξύ των εταίρων, αλλά ο Πλούτωνας σε εξάγωνο σώζει κατά κάποιο τρόπο την παρτίδα, με τις ευκαιρίες που φέρνει για ανάπτυξη και νέα ξεκινήματα.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευχέρεια και τις ευκαιρίες να κάνουν καινούργιες γνωριμίες με τις ευλογίες του Πλούτωνα, ο Ποσειδώνας όμως μπορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και σε μια αδικαιολόγητα ευφορία, που θα την μετανιώσουν λίγο αργότερα, όταν αυτός θα επανέλθει σε ορθή κίνηση και ξεμπλοκάρει η κρίση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αναφορικά με τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, φίλοι Τοξότες, αυτή την περίοδο ίσως να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας! Μπορεί όμως τα σχέδια σας αυτά να έχουν σχέση με κοινωνικά ενδιαφέροντα ή μια δραστηριότητα μέσα από συλλόγους ή ιδρύματα! Είναι μια εξαιρετική περίοδος να παρακολουθήσετε προγράμματα κατάρτισης, ώστε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας θέση και να αυξήσετε τις πιθανότητες μιας επαγγελματικής ανόδου. Σε συζητήσεις με εργοδότες ή προϊσταμένους συνιστάται να περιοριστείτε σε αυστηρά θέματα δουλειάς, αποφεύγοντας να θίξετε ή να προωθήσετε προσωπικά ζητήματα ή επιδιώξεις.  Από τις 22.8 και μετά θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθείτε λίγο με την εικόνα που αποκομίζουν οι γύρω σας από την συμπεριφορά σας. Κάντε την αυτοκριτική σας, εντοπίστε τα σφάλματα σας και κάντε τις κινήσεις που πρέπει και θα ωφελήσουν την καριέρα σας. Το διάστημα αυτό ίσως σας ανατεθούν σημαντικές αρμοδιότητες, που θα πρέπει να φέρετε σε πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εάν θέλετε να έχετε πιθανότητες καταξίωσης και περιθώρια προαγωγής στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο Ερμής, κυβερνήτης σας  των επαγγελματικών και της καριέρας, από το ζώδιο της Παρθένου και τον 10ο οίκο σας, σας δίνει ευχέρεια επικοινωνίας, αλλά και την απαραίτητη προσοχή και σχολαστικότητα. Ο Ουρανός σε τρίγωνο φέρνει πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα στη δράση σας, αλλά χρειάζεται προσοχή ο Ποσειδώνας που είναι σε αντίθεση και μπορεί να φέρει την απομόνωση, καθώς και το τετράγωνο της Σελήνης, που θα ενεργοποιηθεί εάν υπάρξει υπερβολικός συναισθηματισμός στην δουλειά σας.
Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης της εργασίας και της υγείας του ζωδίου σας θα βρίσκεται κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο οίκο σας, με συνέπεια να επιδιώξετε την υλική ασφάλεια, μέσα από μια στροφή στον εαυτό σας ή την οικογένεια και το σπίτι σας. Μετά τις 26.8 που περνάει στον Λέοντα και στον 9ο οίκο σας, τον πρώτο λόγο έχουν τα μακρινά ταξίδια, καθώς και οι σπουδές και επιμορφώσεις.
Στον οικονομικό τομέα ο Κρόνος, ο κυβερνήτης των οικονομικών, της τύχης και των αγαθών σας, από το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο απαιτεί πειθαρχημένες και προσεκτικές κινήσεις! Όποια ανοίγματα σκέφτεστε με οικονομικό αντίκτυπο, θα πρέπει να είναι καλά μελετημένα και να κάνετε προσεκτικά βήματα. Εύνοια για οικονομικά ανοίγματα σας δίνει και ο Δίας σε εξάγωνο, καθώς και ο Ουρανός με ένα υπέροχο τρίγωνο!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στην συναισθηματική σας ζωή που δέχεται την επιρροή  του Ουρανού από τον 5ο οίκο σας, πολλά μπορούν να συμβούν! Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ξαφνικού και απρόβλεπτου, οπότε θα υπάρξουν αλλαγές στις σχέσεις σας με το άλλο φύλο στον ερωτικό τομέα. Οι δεσμοί που δημιουργούνται με αυτή την όψη δεν χαρακτηρίζονται από μακροημέρευση, ενώ κάποιες μακροχρόνιες σχέσεις να κλυδωνιστούν σε τέτοιο βαθμό, που να υπάρξει μια έστω και προσωρινή διακοπή. Όσοι μεταξύ σας έχετε απογόνους, θα σας δώσουν κάποιες αφορμές να ανησυχείτε και θα πρέπει να επωμιστείτε με κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Θα εκδηλώσετε πρωτοβουλίες σε θέματα συναισθηματικής φύσης ή παιδιών, καθοδηγούμενοι από τον Άρη από τον Λέοντα και τον 9ο οίκο σας, που θα χαρακτηρίζονται μεν από δυναμικότητα, δεν θα λείπει όμως το στοιχείο της υπεροψίας. Ο ¨Ήλιος όμως σε σύνοδο σας δίνει την ευχέρεια κινήσεων, αρκεί να είστε προσεκτικοί και προσγειωμένοι.  Από την άλλη όμως ο Ποσειδώνας σε αντίθεση, μπορεί να φέρει εντάσεις και τάση απομόνωσης. Προσοχή λοιπόν στους χειρισμούς σας! 
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα βιώσουν πολύ καλές στιγμές σε κοινωνικό επίπεδο, με αρκετή διασκέδαση και πολλές γνωριμίες. Με την ευλογία του Ουρανού θα είστε πρωτότυποι στις ερωτικές σας προσεγγίσεις και ο Άρης θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τις πρωτοβουλίες εκείνες που πρέπει, για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά
Κατά τον μήνα Αύγουστο, φίλοι Αιγόκεροι, οι συνθήκες για τα επαγγελματικά σας είναι πολύ ευνοϊκές! Κατανοήστε τα επαγγελματικά προσόντα  και επιδιώξτε την επαγγελματική σας ανέλιξη ανάλογα με αυτά.  Φαίνεται πως το διάστημα που ακολουθεί μπορείτε να έχετε την αναγνώριση στο χώρο που δραστηριοποιείστε, καθώς και μια πιθανή προαγωγή εάν έχετε μια υπαλληλική θέση εργασίας. Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας μπορείτε να έχετε, παραμένοντας στην ίδια επιχείρηση ή στο ίδιο αντικείμενο, αλλά εάν παρόλα αυτά αλλάξετε αυτή την περίοδο δουλειά, ίσως αργήσει να φανεί η επιτυχία σας, αλλά θα έχετε θέσει σταθερές βάσεις για την μελλοντική σας εξέλιξη! Η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας της καριέρας και των επαγγελματικών, βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 7ο οίκο σας, που δημιουργεί την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα, μέσα από τον γάμο ή τις συνεργασίες. Ο Ουρανός σε εξάγωνο φροντίζει να σας παρέχει τις ευκαιρίες εκείνες που έχετε ανάγκη για να προωθηθεί η καριέρα σας. Μετά τις 26.8 που η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα και περνάει στον 8ο οίκο σας, θα υπάρξει μεγαλύτερος ενθουσιασμός, αλλά και καλύτερη οργάνωση σε θέματα επαγγελματικής φύσης, ενώ θέματα επενδύσεων σας απορροφούν.
Ο Ερμής από την άλλη, κυβερνήτης σας σε ζητήματα εργασίας και υγείας, από την Παρθένο και τον 9ο οίκο σας, φροντίζει ώστε οι κινήσεις σας στην επαγγελματική σκακιέρα να έχουν σταθερά θεμέλια, ενώ επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας! Ο Ουρανός σε τρίγωνο χαρίζει έναν αέρα πρωτοτυπίας στη δράση και στις κινήσεις σας, χρειάζεται όμως αρκετή προσοχή, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης παρεμβάλει εμπόδια, ενώ ο Ποσειδώνας σε αντίθεση μπορεί να φέρει την απομόνωση λόγω προκαταλήψεων.
Ο Ουρανός, κυβερνήτης σας των οικονομικών, των αγαθών και της τύχης, από τον Κριό και τον 4ο οίκο σας, μπορεί να φέρει αιφνίδιες αλλαγές και ανατροπές στο πορτοφόλι σας! Μπορεί όμως να φέρει και ξαφνικά και αντισυμβατικά ανοίγματα, που μπορεί να έχουν ορμητήριο την οικογένεια σας! Θετικές όψεις έχουν και οι Αφροδίτη, Ερμής και Κρόνος ως προς τα οικονομικά σας, που φέρνουν ευκαιρίες για επέκταση μέσα από την επικοινωνιακή δεινότητα!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικά ευνοϊκός μήνας για τις σχέσεις σας! Μια κλονισμένη από προβλήματα ή από την πολυκαιρία σχέση μπορεί να αναθερμανθεί, ενώ για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες σύναψης μια καινούργιας σχέσης. Οι κινήσεις συμφιλίωσης θα συνδυάζονται από σχετική υποχωρητικότητα από την πλευρά σας, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος, αυτή σας η στάση να εκληφθεί σαν αδυναμία ή αποδοχή της ενοχής σας! Η Σελήνη, ο κυβερνήτης σας των γάμων και των συνεργασιών, βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 12ο οίκο σας, σε πτώση, με συνέπεια να υπάρξει κάποιο συναισθηματικό μπλοκάρισμα που θα σας εμποδίσει να λειτουργήσετε ξεκάθαρα. Εκτός αυτού και ο Ερμής θα ορθώσει εμπόδια με το τετράγωνο που σχηματίζει και σας επηρεάζει, με αποτέλεσμα να υπάρξει κάποια αδυναμία ξεκάθαρης επικοινωνίας. Ο Αφροδίτη, κυβερνήτης σας της ζωής, του έρωτα και των παιδιών από τον Καρκίνο και τον 7ο οίκο σας, δημιουργεί έντονη την ανάγκη για ασφάλεια, τόσο στα πλαίσια της οικογένειας, όσο και στη σχέση σας με το ταίρι σας. Με την εύνοια του Ουρανού και το εξάγωνο που σχηματίζει θα έχετε τις ευκαιρίες για εμβάθυνση της σχέσης! Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο οίκο σας στις 26.8, οπότε υπάρχει ενισχυμένη γενετήσια ορμή! Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου μπορεί να αναθερμάνει την σεξουαλική σας ζωή στα πλαίσια της σχέσης σας, εάν της δώσετε την ευκαιρία… Και για τους αδέσμευτους η τελευταία βδομάδα του μήνα προσφέρεται για ερωτικές εξερευνήσεις, καθώς η λίμπιντο σας θα χτυπήσει κόκκινο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας των επαγγελματικών και της καριέρας από τον Αιγόκερω και τον 12ο οίκο φέρνει νέα ξεκινήματα! Και ο Ποσειδώνας ευνοεί την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας, καθώς με το εξάγωνο που σχηματίζει ενισχύει την φαντασία και προσδίδει ένα ονειρικό χρώμα στις κινήσεις σας. Η έλλειψη μέτρου όμως στις δράσεις σας ή ο δογματισμός μπορεί να ενεργοποιήσει το τετράγωνο του Δία και να παρεμβάλει εμπόδια στο δρόμο σας. Στο διάστημα που ακόλουθοι μπορείτε να επανεξετάσετε κάθε είδους συνεργασίας σας, είτε αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, είτε τις κοινωνικές, και να σταθμίσετε τις ανάγκες που αυτές ικανοποιούν ή τα κενά που αφήνουν. Με πνεύμα δικαιοσύνης και ευσυνειδησίας θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε την αναγκαιότητα διατήρησης τους, και να κάνετε τις κινήσεις που πρέπει, ανάλογα με την περίπτωση. Στην προσπάθεια αξιολόγησης ίσως θα πρέπει τουλάχιστον σε κάποιες περιπτώσεις να ζητήσετε την γνώμη ενός συνεργάτη ή ενός φίλου. Γενικά πάντως ο μήνας χαρακτηρίζεται από μια διάθεση υποχωρητικότητας και συνεργασίας, προκειμένου να μην προκαλέσετε ανώφελες  ρίξεις με συνεργάτες ή συναδέλφους. Προσέξτε όμως να μην εκλάβουν την συμβιβαστική σας αυτή διάθεση για αδυναμία! Κίνδυνος στις συνεργασίες ωστόσο ελλοχεύει από την εριστική σας διάθεση που θα πρέπει να ελέγξετε για να μην προκαλέσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν!
Στα οικονομικά ζητήματα ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, από το ζώδιο των Ιχθύων και τον 2ο οίκο σας, σας χαρίζει φαντασία στην διαχείριση, αλλά λόγω της ανάδρομης πορείας του μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και σε κακές επιλογές. Είναι μια ουτοπική περίοδος που χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ειδικά εάν πρόκειται για επενδύσεις ή αγορές μεγάλης αξίας! Το μόνο που μπορεί να σας σώσει είναι το ένστικτο σας. Πέραν αυτού ο Πλούτωνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες οικονομικής επέκτασης, αλλά προβλήματα μπορούν να προκύψουν από κακή συνεννόηση με την αντίθεση του Ερμή! Προσοχή λοιπόν!!!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στην σκακιέρα των συναισθηματικών σας τα πράγματα θα είναι κάπως πιο δύσκολα. Η περίοδος που ξεκινάει τώρα θα φέρει αρκετή ένταση στην προσωπική σας ζωή! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι η εριστική σας διάθεση, που θα προκαλέσεις μια σειρά από ρήξεις, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Από τις συγκρούσεις αυτές μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ετών, που θα είναι πλέον δύσκολο να διαχειριστείτε. Για τον λόγο αυτό προσπαθήστε να είστε πιο συγκαταβατικοί, δείξετε διάθεση συμβιβασμού και συνεννόησης. Εάν παρ ελπίδα  δεν καταφέρετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, θα είναι καλό να προσπαθήσετε να διευθετήσετε έγκαιρα και οριστικά τα ζητήματα που θα ενσκήψουν, ώστε να μην χρονίσουν και δημιουργήσουν σκιές και απωθημένα στη σχέση σας. Από τις 26.8 και μετά θα ευνοηθούν οι κάθε είδους σχέσεις σας, τόσο οι ερωτικές, όσο και οι επαγγελματικές, που σημαίνει ότι η ηρεμία επανέρχεται στη ζωή σας! Μια κλονισμένη σχέση μπορεί να αναθερμανθεί, ενώ για όσους ενδιαφέρονται, μπορεί να υπάρξει το ξεκίνημα μιας καινούριας σχέσης! Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας σε ζητήματα γάμου και συνεργασιών, θα βρίσκεται μέχρι τις 22.8 στο ζώδιο του Λέοντα και στον 7ο οίκο σας, που θα σας αναγκάσει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα γάμου, ενώ μετά περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 8ο οίκο, οπότε η διακριτικότητα, η τάξη και η εμμονή στην λεπτομέρεια αποκτούν τον πρώτο λόγο. Προσοχή χρειάζεται ο Ποσειδώνας, που με την αντίθεση τους στα ερωτικά σας μπορεί να σας βάλει στην απομόνωση, εάν υπάρξουν εμμονές και προκαταλήψεις από μέρους σας, καθώς και το τετράγωνο της Σελήνης, που μπορεί να ορθώσει εμπόδια από την υπέρμετρη συναισθηματική σας φόρτιση.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το πέρασμα του Κρόνου από τον 10ο οίκο σας θα σημάνει την ανταμοιβή σας στο πεδίο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, εάν αγωνιστήκατε πάνω σε σωστές βάσεις κατά τα προηγούμενα χρόνια! Η ανταμοιβή σας θα είναι σε κάθε περίπτωση δίκαια και ανάλογη της προσπάθειας που κατεβάλατε. Εάν διεκδικείτε προβολή και καταξίωση στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που πρέπει, με την ανάθεση περισσότερων ευθυνών και σημαντικότερων αρμοδιοτήτων, κάτι που δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα σας αρέσει… Μην δυσανασχετείτε, γιατί θα σας βοηθήσει να φτάσετε στον στόχο σας! Θα πρέπει να είστε συνετοί και προσγειωμένοι, γιατί εάν επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, η τιμωρία σας από το σύμπαν θα είναι η ανάλογη. Λόγω της θέσης του Δία, του κυβερνήτη σας της καριέρας και των επαγγελματικών στο ζώδιο του Ζυγού και στον 8ο  οίκο σας, οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από έλλειψη εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας. Οι ανασφάλειες και η αναποφασιστικότητα μπορούν να ενεργοποιήσουν το τετράγωνο του Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εμπόδια στην πορεία σας, ενώ το τρίγωνο του Κρόνου θα σας φέρνει μάταια ευκαιρίες στην  πόρτα...
Από τις 22.8 και μετά ίσως να υπάρξει μια ανάγκη να αξιολογήσετε τις συνεργασίες σας ως προς την ωφέλεια και την αποδοτικότητα τους, ώστε να επανεξετάσετε τις κινήσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί να πάρετε και την γνώμη ενός φιλικού προσώπου, ώστε να μην κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να αποβούν επιζήμιες. Μετά τις 23.8 που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο οίκο σας, οι συνεργασίες και οι σχέσεις με τους άλλους έχουν τον πρώτο λόγο! Από τις 26.8 δε και μετά που η Αφροδίτη περνά στον 6ο οίκο σας, διευκολύνονται οι σχέσεις, καθώς εκλείπει ο συναισθηματισμός και κυριαρχεί η πρακτική αναγκαιότητα. Το πέραμα αυτό βοηθά να επιλύσετε τυχόν διαφορές, αλλά και να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας.
 Το πέρασμα του Ουρανού από τον 2ο οίκο σας θα σημάνει αλλαγές στα οικονομικά σας! Μπορεί να φέρει κέρδη στην τσέπη σας, μπορεί όμως και ζημιές, καθώς ο Ουρανός είναι απρόβλεπτος…  Το προς τα πού θα κλίνει η πλάστιγγα, μένει να αποδειχτεί. Οι αλλαγές πάντως θα έρθουν έτσι και αλλιώς, ξαφνικά και απρόβλεπτα, και εσείς δεν πρέπει ούτε καν να προσπαθήσετε να αντισταθείτε. Ο Άρης, κυβερνήτης των οικονομικών σας, των υλικών αγαθών και της τύχης, βρίσκεται στον Λέοντα και στον 6ο οίκο σας. Θα εκδηλώσετε πρωτοβουλίες σε οικονομικής φύσης ζητήματα, αλλά η υπεροψία που θα σας χαρακτηρίζει μπορεί να σας βλάψει. Ο Ήλιος σε σύνοδο τονίζει την προσπάθεια σας και φέρνει επιτυχή αποτελέσματα. 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Την περίοδο που ακολουθεί θα έχετε μια ιδιαίτερη άνεση να εκφράσετε την γνώμη σας και να συζητήσετε ζητήματα που σας απασχολούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα επιδιώξετε να προωθήσετε θέματα με ανθρώπους, με τους οποίους έχετε ευχέρεια επικοινωνίας, καθώς είναι η εποχή που θα σας ακούσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Η ερωτική σας σχέση ή ο γάμος σας θα βρεθεί στο μικροσκόπιο και θα προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την έως τώρα κοινή πορεία σας, ώστε να χαράξετε τις κινήσεις που πρέπει. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας σε ζητήματα γάμου και συνεργασιών βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και στον 7ο οίκο σας, με αποτέλεσμα να βλέπετε τα πάντα με κριτικό πνεύμα, αλλά έχετε και μια καλή ευχέρεια επικοινωνίας με το ταίρι σας. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός μπορεί όμως να προκαλέσει αρκετά προβλήματα, καθώς θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο της Σελήνης. Έχετε ωστόσο την εύνοια του Ουρανού, που με τρίγωνο του σας χαρίσει πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα, στοιχεία που μπορούν να σας βγάλουν από τα δύσκολα. Και αφού περάσετε αυτό το σκόπελο, θα έχει έρθει η ώρα για χαρά, διασκέδαση και έρωτα! Οι σχέσεις σας θα ισορροπήσουν και πάλι, θα είναι αρμονικές και ειλικρινείς, ενώ για τους ελεύθερους θα υπάρξουν εξαιρετικές ευκαιρίες για αξιόλογες γνωριμίες! Οι σχέσεις με τα παιδία, όσοι έχετε απογόνους, γίνονται πιο θερμές και ειλικρινείς, και εσείς θα αφιερώσετε με χαρά χρόνο μαζί τους, προσαρμοζόμενοι στις επιθυμίες τους.


Aλίντα Κανάκη !


 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.