Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017




Ο Αύγουστος της φετινής χρονιάς, αγαπητοί φίλοι, φιλοξενεί κάποια πλανητικά φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό στο επόμενο χρονικό διάστημα. Και φυσικά κυρίαρχες από άποψη ενδιαφέροντος είναι οι δύο εκλείψεις που θα συμβούν, η μερική σεληνιακή στις 7 Αυγούστου και η ολική ηλιακή στις 21 του ίδιου μήνα!

Η μερική έκλειψη της Σελήνης θα συμβεί στις 15ο του Υδροχόου, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα συμμετέχουν σ αυτή ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας. Θα είναι ορατή από την Ανατολική Αφρική, τη Μαδαγασκάρη, το Δυτικό και Νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό και Υδροχόο) και η επίδραση της θα διαρκέσει αρκετά στο χρόνο! Θα υπάρξουν δυσκολίες και προβλήματα σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα. Οι αποφάσεις που θα λάβετε αυτή την περίοδο χρειάζονται αρκετή προσοχή και περίσκεψη, καθώς θα επηρεαστούν καθοριστικά τα οικονομικά σας και οι συναισθηματικές σας σχέσεις σε βάθος χρόνου!

Η σεληνιακή έκλειψη πρόκειται να απελευθερώσει σημαντική ενέργεια που θα φέρει ένα ορυμαγδό γεγονότων! Αυτό οφείλεται και στους πλανήτες που θα εμπλακούν, από τους οποίους ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας θα βρίσκονται σε ανάδρομη κίνηση. Θα υπάρξει μεγάλη νευρικότητα σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και σε μικροκλίμακα, σε ατομικό δηλαδή επίπεδο, και μια γενική σύγχυση! Αναφορικά με την διεθνή πολιτική σκηνή, ίσως ανατραπούν εύθραυστες ισορροπίες και συμμαχίες, ενώ κάποιες πολιτικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο θα φέρουν τριγμούς στην εγχώρια πολιτική σκηνή.

Η έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21.8, στις 28ο του Λέοντα, στον άξονα και πάλι Υδροχόου – Λέοντα, και θα συμμετέχουν οι πλανήτες Κρόνος, Ουρανός και Άρης! Πρόκειται για ολική ηλιακή έκλειψη, ορατή από Η.Π.Α. και τον Καναδά, θα είναι ολική στις δυτικές ακτές, ενώ στις Κεντρικές και Ανατολικές Πολιτείες θα φαίνεται σαν μερική.  Αφορά και πάλι τον άξονα των σταθερών ζωδίων, με επίδραση αρκετά δραματική και ενδεχομένως επεισοδιακή!

Οι συνέπειες των τεκταινόμενων την περίοδο της ηλιακής έκλειψης θα μας συνοδεύουν για ένα ολόκληρο χρόνο, γι αυτό θα πρέπει κυρίως τα σταθερά ζώδια να είναι προσεκτικά σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης αλλά και καριέρας! Ξαφνικές αλλαγές και αναπροσαρμογές θα προκύψουν στους τομείς αυτούς και καλείστε να προσαρμοστείτε το ταχύτερο δυνατό στα νέα δεδομένα. Προσοχή λοιπόν, γιατί ότι χαλάσει αυτή την περίοδο, σχέσεις, επαφές, κλπ, θα είναι αδύνατο να αποκατασταθεί!

Στην παγκόσμια πολιτική σκηνή θα παρατηρηθούν προβλήματα στις χώρες της Ευρώπης, ενώ ζητήματα χρέους και εξοπλισμών επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο και θα απασχολήσουν επί μακρόν τα δελτία των ειδήσεων. Η έκλειψη όμως αυτή αναμένεται να φέρει και αρκετή βία, καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο να παρατηρηθούν λεηλασίες, αιχμαλωσίες, σφαγές, βεβήλωση ιερών χώρων (εκκλησιών ή μοναστηριών), και γενικά μια έξαρση φανατισμού και μισαλλοδοξίας. Κάποιες σημαντικές αλλαγές μπορεί να συντελεστούν και στις Η.Π.Α., αλλαγές που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν θεμελιώδεις, και θα πυροδοτηθούν από την ηλιακή έκλειψη!

Πέρα όμως από τις εκλείψεις, ο Αύγουστος είναι ο μήνας που έχει αφιερωθεί στον Ήλιο, την πηγή της ζωής και το σύμβολο της δύναμης και της λάμψης! Όλοι μπορούμε να λάμψουμε αυτή την περίοδο, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, να αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις και εμπειρίες πίσω μας και να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στα θετικά που μας συμβαίνουν. Είναι ο μήνας που μπορεί να φέρει μια συλλογικά αφύπνιση, τουλάχιστον σε όσους είναι έτοιμοι να την βιώσουν και να μεταμορφωθούν! Η αλήθεια φαίνεται ότι θα λάμψει και όλο και περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας θα είναι έτοιμοι να εκφράσουν και να υπερασπιστούν την άποψη τους.

Ο Κρόνος, όντας σε ανάδρομη πορεία, θα σταθμεύσει αυτό το μήνα στις 21ο του Τοξότη, ώστε να γυρίσει στη συνέχεια σε ορθή πορεία. Η κίνηση αυτή ίσως προκαλέσει μια γενικότερη, συλλογική μετατόπιση στην διεθνή πολιτική σκηνή, που για τα δεδομένα της χρονικής στιγμής θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί υπερβατική!

Καλό μας μήνα λοιπόν και εν αναμονή εξελίξεων!

Αλίνα Κανάκη
Μήτρας Δημήτρης
  

   Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.