Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Το σ’ αγαπώ των ζωδίων από την Αλίντα Κανάκη !




Ο έρως, ο φτερωτός θεός της αγάπης δημιουργεί τη πιο δυνατή έλξη ανάμεσα στα άτομα. Αυτή τη περίοδο ο άνθρωπος είναι στη πιο δημιουργική φάση της ζωής του αλλά πόσο αληθινό είναι αυτό το συναίσθημα; Τα ζώδια λένε σ’ αγαπώ; Αν ναι, ποια το εννοούν; Δες το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε πραγματικά τι εννοεί.

ΚΡΙΟΣ:

Αν ο καλός σου ανήκει στο ζώδιο του Κριού, τότε μάλλον έχεις μπλέξει άσχημα. Ο εγωιστής κριός δύσκολα θα πει το σ’ αγαπώ, θα περιμένει πρώτα να το ακούσει από τα δικά σου χείλη και ύστερα αφού βεβαιωθεί στο 100% τότε, θα σου εκμυστηρευτεί με τη σειρά του τα συναισθήματα του.. οπλίσου λοιπόν με υπομονή!!

ΤΑΥΡΟΣ:

Αφού σε περάσει από κόσκινο και θεωρήσει ότι είσαι ο άνθρωπος που θα ζήσει μαζί του για τα επόμενα 3 χρόνια τότε και μόνο θα σου δείξει τα συναισθήματα του. Αξίζει όμως η αναμονή, καθώς ο Ταύρος, τα λόγια που θα σου πει θα τα εννοεί! Θα εκπλαγείς ευχάριστα από την τρυφερότητα και την περιποίηση που θα σου προσφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Αν ψάχνεις για νομικό εκπρόσωπο ο Δίδυμος είναι ο κατάλληλος. Αλλά ποτέ μην τον εμπιστευτείς αν σου πει σ’ αγαπώ. Χειρίζεται άψογα τον λόγο γι’ αυτό πολλές φορές θα σε παγιδεύσει στο παιχνίδι του. Δεν είναι ψεύτης, απλά είναι το αιώνιο παιδί που δεν θα μεγαλώσει ποτέ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Τα ζώδια του νερού σαν τον Καρκίνο θα σε εντυπωσιάσουν με την εκδήλωση των  συναισθημάτων τους αλλά και με τις καθημερινές αγάπη τους. Μην ξαφνιαστείς αν κάθε μέρα σου φέρνει λουλούδια στο χώρο εργασίας σου!! απλά απόλαυσέ το!

ΛΕΩΝ:

Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού τότε άρχισε να τα εφαρμόζεις για να κρατήσεις τον ενδιαφέρον του λιονταριού σου. Μόλις αρχίσει το παιχνίδι θα σε ερωτευτεί παράφορα και όχι μόνο το σ’ αγαπώ θα σου πει αλλά σύντομα θα προχωρήσει και στην αιώνια δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αν έχεις αποδείξει την αγάπη σου και την ειλικρίνεια σου. Αν είσαι καλή νοικοκυρά δούλα και κυρά τότε ο Παρθένος μας θα σε αγαπήσει και απλόχερα θα σου το πει αν καθημερινά του έχεις πλυμένα τα ρούχα και έτοιμο το πρωινό του. 

ΖΥΓΟΣ:

Εδώ δεν θα δυσκολευτείς καθόλου καθώς ο Ζυγός σαν γνήσιο ζώδιο του αέρα, θα σου πει σ’ αγαπώ από τις πρώτες 10 μέρες! Φημίζεται για την επιπολαιότητά του, διαχειρίζεται τα συναισθηματικά του επιφανειακά για’ αυτό πρόσεχε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Αν έχεις την υπομονή να αποκρυπτογραφείς τις λέξεις και τα συναισθήματα του τότε είσαι το κορίτσι του. Διότι, δεν θα σου πει ποτέ ευθέως σ’ αγαπώ αλλά με έναν δικό του τρόπο λίγο περίπλοκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Εάν, καταφέρει και παραδεχτεί στον ίδιο του τον εαυτό τα συναισθήματα του τότε ίσως ακούσεις και εσύ καμία τρυφερή κουβέντα. Φοβάται τόσο πολύ να αντιληφθεί τις ερωτικές καταστάσεις που είναι ικανός να δημιουργεί μόνος του τείχη ώστε να μην σου αποκαλύψει ποτέ τα συναισθήματά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εκφραστικός αν και δεν εκφράζει την αγάπη του με λόγια αλλά σίγουρα, θα σου δείξει τα συναισθήματά του με τις πράξεις. Η φράση σ’ αγαπώ είναι πολύ σημαντική για τον ίδιο γι’ αυτό δεν θα σου την πει πολλές φορές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Είναι τόσο επικοινωνιακός που θα στο λέει κάθε μέρα! Δεν είναι από τους ανθρώπους που πιστεύει ότι αν το λες συχνά χάνει την σημασία του. Θα βρει κάθε μέσω και θα αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία για να σου το πει. Αρκεί να είσαι έτοιμη για να το ακούσεις κάθε μέρα!


ΙΧΘΕΙΣ:

Αναμφίβολα, σε έχει αγαπήσει πριν καν σε ερωτευτεί!! Θα μου πεις πως γίνεται αυτό; Με έναν Ιχθύ δίπλα σου όλα είναι δυνατά! Αλλά πρόσεχε, θέλει επιβεβαίωση σε κάθε του κίνηση, αν δεν του ανταποδώσεις τα συναισθήματά του δεν το έχει σε πολύ να σηκωθεί και να φύγει!


Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.