Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!




Το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από μια σειρά εκλείψεων, η επικινδυνότητα των οποίων ξεπερνά κατά πολύ τα γνωστά επίπεδα. Και δεν είναι αυτές καθ εαυτές οι εκλείψεις που ανησυχούν, καθώς συμβαίνουν δύο φορές το χρόνο, όσο ο συνδυασμός τους με σειρά από αστρονομικά -αστρολογικά γεγονότα που αυξάνουν κατακόρυφα το ρίσκο για το απρόβλεπτο. Οι εκλείψεις πραγματοποιήθηκαν ή πραγματοποιούνται στις:

13 .07- μερική ηλιακή έκλειψη
27.07 - ολική σεληνιακή έκλειψη
11.08 - μερική ηλιακή έκλειψη

Ο χρόνος των εκλείψεων και ο διάδρομος μεταξύ τους (από τις 13 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου) χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνη περίοδος. Πρόκειται από μόνο του για ένα σπάνιο γεγονός που έχει να συμβεί ένα αιώνα, καθώς οι εκλείψεις συμβαίνουν συνήθως σε ζεύγη (ηλιακή – σεληνιακή), ενώ αυτή τη χρονική στιγμή οι εκλείψεις θα είναι διαδοχικά τρεις! Την περίοδο αυτή των εκλείψεων η λογική και η συνείδηση ​​λειτουργούν δεν λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λαμβάνονται λανθασμένες αποφάσεις, ενώ η διαίσθηση παύει να βοηθά σε κρίσιμες στιγμές.
Στις 27 Ιουλίου 2018 στις 23:21 θα συμβεί η σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο. Θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια σεληνιακή έκλειψη στον 21ο αιώνα, που θα διαρκέσει 103 λεπτά!
Αυτή η έκλειψη συνδέεται με τον πλανήτη Ουρανό, ο οποίος θα σχηματίσει τετράγωνο με την Πανσέληνο, ενισχύοντας την ροπή προς απρόβλεπτα γεγονότα. Εκδηλώσεις κοντά στην έκλειψη μπορεί να είναι πολύ αγχωτικές σε συναισθηματικό επίπεδο, σκληρές συμπεριφορές θα προκαλέσουν
θύελλα συναισθημάτων και θα εκδηλωθεί μια έντονη επιθυμία για επανάσταση, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό ή πολιτικό επίπεδο. Ο Άρης σε συνδυασμό με τη Σελήνη τη στιγμή της έκλειψης θα ενισχύσει το συναισθηματικό υπόβαθρο των γεγονότων, ωθώντας τους ανθρώπους να αλλάξουν για να κάνουν την υπέρβαση.
Με την Πανσέληνο έρχεται η περίοδος απαλλαγής του περιττού! Αν υπάρχει κάτι στην ζωή σας που ενοχλεί ή πονάει, από τις 27 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2018 θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτό. Αντιξοότητες, εγωισμοί, φοβίες ή και παράπονα και απωθημένα μπορούν να γίνουν παρελθόν, εάν τα προσεγγίσει κανείς συνειδητά.
Πριν και μετά από αυτή την έκλειψη, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα: Το υποσυνείδητο μπορεί να σας δώσει μερικές σημαντικές απαντήσεις για το πώς να κινηθείτε αναφορικά με σημαντικά συμβάντα της ζωής σας ή να λυθούν απορίες σας.
Αυτή η έκλειψη, σε συνδυασμό με το πλανητικό σκηνικό που θα επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα, ενδεχομένως να προκαλέσει φυσικές καταστροφές, όπως πυρκαγιές, ηφαιστειακές εκρήξεις, τεκτονική δραστηριότητα, πλημύρες και ούτω καθεξής ανά την υφήλιο.
Η θέση του Πλούτωνα σε συνδυασμό με την αντίθεση του Άρη συνδέεται επίσης σε προσωπικό επίπεδο με ατυχήματα και τραυματισμούς, ενώ σε παγκόσμιο με πολιτικές αναταραχές, κλιμάκωση βίας, εκδήλωση επαναστάσεων ή τρομοκρατικών χτυπημάτων, ακόμη και με την εκδήλωση στρατιωτικών ενεργειών. Με άλλα λόγια, το πλούσιο πλανητικό σκηνικό που θα επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα μπορεί να επιφέρει σοβαρές πολιτικές-στρατιωτικές ανακατατάξεις σε παγκόσμια κλίμακα τους επόμενους μήνες !

Αλίντα Κανάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.