Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 από την Αλίντα Κανάκη !





Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Θα βγουν επίσης στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να τα λύσετε όλα τα θέματα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που  περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά επακόλουθα μελλοντικά, ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σας σχέδια. Καλό θα ήταν να μείνετε ψύχραιμοι κάνοντας ριζικές αλλαγές μετά το τέλος του μήνα. Ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε μετά την στασιμότητα του προηγούμενου μηνός.


 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα, έστω και σιωπηλοί, να πείσετε το ταίρι σας. Το κλίμα είναι περισσότερο ερωτικό, ξυπνώντας κάθε είδους επιθυμίες  για συναρπαστικές περιπέτειες με τον σύντροφο σαςΓια εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Συγκρατηθείτε, αλλά μην παραιτείστε από οποιαδήποτε φιλοδοξία σας σε σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Ας μην είναι το ταίρι σας το εμπόδιο σας στην καταξίωση. Θα ανακαλύψετε φυσικούς περιορισμούς που απαιτούν περισσότερη αυτοπεποίθηση και προσπάθεια από σας για την ολοκλήρωση της επιτυχίας και της νέας ζωής που εδώ και πολύ καιρό επιδιώκετε. Η μοίρα και τα άστρα θα σας φέρουν σε επαφή με τέτοιου είδους άτομα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα. Για τους ελεύθερους, είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί, γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Θα συναντήσετε αξιόλογους ανθρώπους, τους οποίους μπορείτε να εμπιστευθείτε. Είναι πιθανό να στηρίξετε τις ελπίδες σας σε κάποιο άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από σας και ίσως αναπτυχθεί ένα ρομαντικό ειδύλλιο από εκεί που δεν το περιμένετε, με πολύ καλές προοπτικές στο μέλλον.

Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Αν και τα πράγματα στον οικονομικό τομέα σας έχουν πιέσει τον τελευταίο καιρό, θα είναι πιο ευνοϊκά και ευχάριστα τα πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Θετικές εξελίξεις προβλέπουν τα άστρα για την καριέρα σας, όπου έχετε ρίξει το βάρος σας, καθώς οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας καλυτερεύουν και μπορείτε να υπολογίζετε τώρα στην στήριξη των συνεργατών σας. Αναβάλλετε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα, γιατί δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή, με έναν ανάδρομο Ερμή έως τις 19/8 αλλά και μια ηλιακή έκλειψη στις 11/8. Στα οικονομικά σας φερθείτε με σύνεση στο χειρισμό των χρημάτων σας και μην κάνετε καταχρήσεις, για να μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια που έχετε. Θα υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Η επικοινωνία σας όμως και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας ή συνεταίρους αποκαθίσταται μετά από τον ανάδρομο Ερμή και τα προβλήματα καταλαγιάζουν.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Μικροεντάσεις και διαφωνίες ίσως καταγραφούν στη σχέση σας με το ταίρι σας αυτό τον μήνα. Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς και καλό είναι να ξέρετε ότι τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό, με αποτέλεσμα να έχετε άσχημα ξεμπερδέματα, γιατί θα πληγώσετε ανθρώπους που δεν σας φταίνε. Οι ελεύθεροι θα απολαμβάνετε την ανεξαρτησία σας, η σεξουαλικότητα σας θα ανέβει στα ύψη και θα πειραματιστείτε πολύ, αποκτώντας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες μέσα από εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει για εσάς που είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας τραβήξει την προσοχή!!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε όμως διακριτικοί για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας. 

Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ
Οι  αστρολογικές προβλέψεις του μήνα προβλέπουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία  δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Ίσως αλλάξετε γνώμη αργότερα και δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Θα βγουν ακόμη στην επιφάνεια παλιές διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να τα λύσετε όλα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Κάντε λιγάκι υπομονή και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σας. Δρομολογείστε με σοβαρότητα και ήπιους τόνους νέους στόχους και αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από τις 20 Αυγούστου και μετά. Η έκλειψη του μήνα ίσως να φέρει στην επιφάνεια το παρασκήνιο που επικρατεί στην δουλειά σας ώστε να προστατευτείτε καλύτερα απέναντι στους ανταγωνιστές σας... Συναντήσεις με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και γενικά πρόσωπα με επιρροή θα φέρουν θετικές εξελίξεις, που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας πολύ σύντομα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και να πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Γίνετε πιο τρυφεροί και στοργικοί και απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος. Κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις! Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και θα κινηθείτε ανάλογα με τα μηνύματα που θα λάβετε από την άλλη μεριά. Μερικές φορές θα είσαστε πιο ευάλωτοι και πιο ευαίσθητοι απέναντι στα διάφορα γεγονότα που θα ταράζουν την αισθηματική σας ζωή, αλλά γρήγορα θα επανέρχεστε, καθώς θα πρέπει να δώσετε οριστική λύση στις καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου αποφύγετε τις υπερβολές στον έρωτα και μάθετε να είστε επιλεκτικοί ως προς τα άτομα που βάζετε στην ζωή σας!  

Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ

Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς σύντομα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας! Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι αξιόλογες και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά, αν θέλετε να έχετε μια ανοδική επαγγελματική σταδιοδρομία με μακροχρόνια οφέλη. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να συμβουλευτείτε πρώτα πιο έμπειρους ανθρώπους από εσάς, για να πετύχετε όσα θέλετε. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί, μια και έχετε ξοδέψει αρκετά. Θα πρέπει να περιορίσετε τις δαπάνες σας, γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε πικρά. Προς το τέλος του μήνα τα άστρα θα βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τους στόχους σας, τόσο στον οικονομικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε όμως να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο. Προς τα τέλη του μήνα θα ισορροπήσετε αρκετά με κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σας εξέλιξη, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάντε λιγάκι υπομονή, διότι είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Ερμή (έως τις 19/8) αποφύγετε να είστε δεικτικοί ή επικριτικοί προς τον σύντροφο ή τα παιδιά σας, γιατί θα προκύψουν μεγάλης έκτασης προβλήματα και με αρκετή ένταση, κάτι που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Δεν είναι επίσης μια καλή περίοδος να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση. Είναι ιδανικές μέρες όμως να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας, ερωτικές ή φιλικές και να προχωρήσετε σε δράση. Για τους δεσμευμένους, το πλανητικό σκηνικό προς τα μέσα του μήνα δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες να χειριστείτε συναισθηματικής φύσης θέματα με όπλο σας την ειλικρίνεια και να έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Οι εντάσεις και τα προβλήματα θα παραμεριστούν και στην σχέση σας θα επανέλθει η ηρεμία και η αγάπη.
Μετά τα μέσα του μήνα οι πλανητικές όψεις βοηθούν τους αδέσμευτους να κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με ανθρώπους που θα τους συναρπάσουν. Περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, φροντίστε να είστε σίγουροι για το ποιόν του ανθρώπου που πρόκειται να βάλετε στην ζωή σας.


Λέων - Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Με το ξεκίνημα του Αυγούστου, αγαπητοί μου Λέοντες, τα άστρα δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Επανεξετάστε προσεκτικά τις τυχόν προτάσεις  που θα σας γίνουν, διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές ή ριζοσπαστικές τάσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους, προσπαθήστε λοιπόν να λύσετε όλα ζητήματα που θα προκύψουν και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Μεθοδεύσετε τις κινήσεις σας, ώστε να επαναφέρετε σύντομα τις ισορροπίες στη επαγγελματική σας ζωή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με το φλογερό  ζώδιο σας και την απότομη άνοδο της θερμοκρασίας οι αστρολογικές προβλέψεις τού μήνα δείχνουν πως θα βγείτε επιτέλους από τη στασιμότητα και θα απογειωθείτε ερωτικά. Εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε μόνοι, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας!!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας. Το πλανητικό σκηνικό προκαλεί εντάσεις και προβλήματα στον τομέα της οικογένειας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις που θα σας κοστίσουν ακριβά  σε βάθος χρόνου, οδηγώντας σας σε οριστικές ρήξεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο καλύτερος τρόπος για να εξισορροπήσετε αυτή την άσχημη όψη είναι να αφεθείτε ελεύθεροι στον έρωτα και το σεξ, με το πλανητικό σκηνικό να φουντώνει το πάθος που θα σας κυριεύσει. Προς το τέλος Αυγούστου η ισορροπία επανέρχεται και ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας στο σύντροφο σας, αντιμετωπίζοντας με ηρεμία ζητήματα που από καιρό σας απογοητεύουν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οριστικά  αν εκμεταλλευτείτε σωστά τη θετική επιρροή των άστρων.

Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ 

Το μήνα Αύγουστο, αγαπητοί μου Παρθένοι, επικεντρώστε τις προσπάθειες σας στα επαγγελματικά, κινηθείτε μεθοδικά και μείνετε συγκεντρωμένοι  προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες σε ζητήματα που αφορούν το στενό επαγγελματικό περίγυρο, συναδέλφους ή συνεργάτες. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και προσοχή κατά την υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με τράπεζες. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, ενώ εκκρεμότητες που αφορούν οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά θέματα ίσως έρθουν στο προσκήνιο για να επιλυθούν οριστικά. Αυξάνονται οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό τομέα και θα αναγκαστείτε να εργάζεστε περισσότερο για να μπορέσετε να διευθετήσετε σωστά τις υποθέσεις που σας έχουν ανατεθεί. Τα οικονομικά σας βαίνουν ικανοποιητικά αυτό τον μήνα, και ιδίως κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε νέες υποχρεώσεις  ή δουλειές που θα σας απογειώσουν μελλοντικά. Προς τα τέλη του μήνα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί εξαιτίας απρόσμενων γεγονότων που ενδέχεται να σας επηρεάσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα πρέπει να πάρετε τώρα πρωτοβουλίες και να μην αφήσετε το χρόνο να κυλάει, για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά-σιγά. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα, η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη και η λίμπιντο σας στα ύψη. Κινηθείτε προσεκτικά και μεθοδικά  και αφήστε τις ριζοσπαστικές σκέψεις για αργότερα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας, για να δείτε τι λάθη έχετε κάνει στην ερωτική σας ζωή και πως μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας. Μια ανέλπιστη γνωριμία που θα κάνετε μέσα από το φιλικό σας κύκλο θα σας γοητεύσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν νέες συνεργασίες που έχετε στα σκαριά από καιρό. Ο πλανητικός συνδυασμός στο ζώδιο σας δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την χρονική στιγμή να προωθήσετε την επαγγελματική σας καριέρα. Προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα. Έχετε αρκετή δύναμη μέσα σας, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις. Προς το τέλος του μήνα θα αισθανθείτε την ανάγκη να πάρετε αποφάσεις, για το πως θα κινηθείτε στο μέλλον! Οφείλετε να γίνετε πιο δυναμικοί, ώστε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις δυσκολίες που θα προκύψουν στις σχέσεις σας, φιλικές και επαγγελματικές. Πρέπει να υπερασπίσετε τα συμφέροντα σας, καθώς αισθάνεστε ότι ήρθε η ώρα να δικαιωθείτε. Έχετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και παιχνίδια ανταγωνισμού  στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά να ξέρετε ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές και θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει πίεση στην σχέση σας και θα νιώσετε καταπιεσμένοι συναισθηματικά. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι οι καλύτερες, καθώς βιώνετε μια δύσκολη περίοδο. Η περίοδος που διανύουμε ίσως να αποδειχτεί καταλυτική για την μελλοντική πορεία της συναισθηματικής σας ζωής. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε αποφάσεις! Προσπαθήστε από κοινού με το ταίρι σας να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και μην τα αφήνετε να διαιωνίζονται, γιατί στο τέλος θα μείνετε μόνοι χωρίς να το καταλάβετε. Οι ελεύθεροι στραφείτε στον εαυτό σας και αποτινάξετε κάθε κακή σας συνήθεια, παραδεχτείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήστε να κάνετε ένα καινούργιο εποικοδομητικό ξεκίνημα στη ζωή σας, αν θέλετε να νιώσετε ευτυχισμένοι και καλυμμένοι συναισθηματικά. Ίσως δε δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που θα σας συναρπάσει.

Σκορπιός – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το μήνα Αύγουστο θα είστε γεμάτοι ενέργεια, αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα! Το πλανητικό σκηνικό θα ταράξει λίγο τα νερά της καριέρας σας, χωρίς όμως σπουδαίες συνέπειες. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, γιατί αν εξαντληθείτε τώρα δεν θα καταφέρετε τίποτα από όλα αυτά που ονειρεύεστε. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και μεθοδεύστε τα επόμενα βήματα για το μέλλον σας. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί, τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών.  Επαγγελματικές υποθέσεις μπορούν να προωθηθούν στο έπακρο από τα μέσα του μηνός και μετά. Τώρα θα είστε σε θέση να αποδείξετε το αυξημένο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο τομέα, εφόσον θα καταφέρετε να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, λόγω της αποφασιστικότητας, του θάρρους και της επιμονή σας. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και να ξοδέψετε άσκοπα χρήματα. Ήδη έχετε ξοδέψει πολλά το τελευταίο διάστημα! 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα άστρα με το ξεκίνημα του μήνα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν ερωτικά σκιρτήματα και αναστάτωση μέχρι το τέλος Αυγούστου, με έντονη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες και έντονη σεξουαλικότητα. Στον έρωτα οι ισορροπίες μπορούν να διατηρηθούν, αν φανείτε διαλλακτικοί και έχετε διάθεση συνεννόησης. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα περάσετε μια κρίση με τον σύντροφο σας και θα βγουν στην επιφάνεια αδυναμίες και απωθημένα. Εκφράστε ειλικρινά τα θέλω και τα πιστεύω σας, ώστε να καθαρίσετε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας. Οι ελεύθεροι θα οδηγηθούν σε φλερτ, παράλληλες σχέσεις αλλά και σε παλιές αγκαλιές... Το παρελθόν σας είναι έντονα παρόν αυτό το διάστημα, για αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε καλά την εκδοχή, ότι μπορεί να πληγωθείτε ξανά, εάν αφεθείτε και πιστέψετε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Για  αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις! 

Τοξότης – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό τον μήνα αυτό δεν ευνοεί επαγγελματικές ανοίγματα! Αποφύγετε να δανείσετε και να δανειστείτε χρήματα τα δύο πρώτα δεκαήμερα. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί, αφού βρίσκετε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Ακούστε την γνώμη τους, αλλά κρατήστε τους σε απόσταση και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις που πρέπει, αν δεν θέλετε να σας εκνευρίζουν με το να επεμβαίνουν στο έργο σας.
Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές, για το πώς θα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας, αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα που θα σας έρθουν και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περίεργες διαφωνίες ίσως καταγραφούν με το ταίρι σας αυτό τον μήνα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 19/8, έχουμε όμως και μερική ηλιακή έκλειψη στις 11/8. Το περίπλοκο πλανητικό σκηνικό φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους χειρισμούς σας! Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σας θα εκφράσει τα παράπονα του, γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.
Εσείς που είσαστε μόνοι, προσέξτε μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και πληγωθείτε αργότερα. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τα μέσα του μήνα και μετά. Θα γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό.

Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Πολλά παρασκηνιακά διαδραματίζονται αυτόν τον μήνα στην επαγγελματική σας ζωή, φίλοι Αιγόκεροι, και δεν ξέρετε πώς να φερθείτε. Όλοι φέρονται λίγο παράξενα, ακόμη και οι δικοί σας τρόποι και συμπεριφορές ξεφεύγουν από τα τετριμμένα και τον χαρακτήρα σας. Έχετε μια επικριτική στάση απέναντι στα πράγματα και η γλώσσα σας σπάει κόκαλα! Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτή την περίοδο, γιατί μπορεί να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις από το τίποτε. Οι όποιες κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είναι πολύ καλά προετοιμασμένες και οργανωμένες αυτή την περίοδο. Δεν ευνοούνται οι παρορμητικές και βιαστικές κινήσεις, γιατί η παραμικρή παράβλεψη μπορεί να σας στοιχίσει σημαντικά σε βάθος χρόνου. Τα οικονομικά σας απέχουν αρκετά από το να είναι ανθηρά σε αυτή την φάση της ζωής σας… Σύντομα όμως θα επέλθει μια ισορροπία και θα πάρετε μια βαθιά ανάσα. Αποφύγετε ωστόσο να δανείσετε ή να δανειστείτε  χρήματα αυτό το μήνα, γιατί δεν θα είστε σε θέση να τα επιστρέψετε ή δεν θα μπορούν να σας τα επιστρέψουν, ανάλογα με την περίπτωση.  

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Η ακτινοβολία σας θα είναι αισθητή τον μήνα Αύγουστο, με αποτέλεσμα οι ελεύθεροι του ζωδίου σας να προσελκύουν πολλούς επίδοξους εραστές. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσετε σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες  υποσχέσεις. Το μυαλό σας φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείτε σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος. Μην απορρίπτετε αβασάνιστα την κάθε νέα γνωριμία που θα προκύπτει μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον, γιατί κάπου μπορεί να κρύβεται ο θησαυρός που αναζητάτε. Όπως και να έχει πάντως το πράγμα, καλό θα ήταν να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας, γιατί η ξέφρενη πορεία σας τον τελευταίο καιρό έφερε τον οργανισμό σας στα όρια της εξάντλησης. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελτικών σας  υποχρεώσεων. Υπάρχει όμως και η ελπίδα αλλά και οι ευκαιρίες να αναθερμάνετε την σχέση σας, εάν το θελήσετε και οι δύο. Η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αρνητικά φορτία του παρελθόντος σας δίνεται αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε!

Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Φίλοι Υδροχόοι, σκεφτείτε τα επαγγελματικά σχέδια σας διεξοδικά πριν δράσετε! Οργανώσετε κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με άτομα από τον επαγγελματικό σας περίγυρο που μπορούν να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια σας. Η επόμενη περίοδος θα είναι ιδιαίτερα κουραστική και έτσι θα πρέπει να χαλαρώσετε και να εκμεταλλευτείτε κάποια άδεια ή εκδρομή που θα προκύψει εντελώς ξαφνικά. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Ακούστε την γνώμη τους, αλλά κρατήστε τους σε απόσταση και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις που πρέπει, αν δεν θέλετε να σας εκνευρίζουν με το να επεμβαίνουν στο έργο σας. Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας. Οικονομική βοήθεια και στήριξη από άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος θα δεχθείτε μετά τα μέσα του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Αυγούστου ο πλανητικός συνδυασμός προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις σας. Όσοι έχετε μόνιμο και σταθερό δεσμό, προσπαθήστε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κινηθείτε χωρίς επιπολαιότητες και να δείτε καθαρά τα γεγονότα και τις προσφερόμενες λύσεις. Έχετε την τάση να σκεπάζετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί για να νοιώθετε ήσυχα, αυτή την φορά όμως οι καταστάσεις θα απαιτήσουν ριζικές και οριστικές λύσεις, όσο δύσκολο ή επώδυνο και αν είναι.
Όσοι είστε μόνοι, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, καθώς θα υπάρξει πολύ μεγάλη κινητικότητα αυτόν τον μήνα, ιδίως μετά τις 20 του μήνα, με νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα. Θα θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά θα πρέπει να είσαστε ειλικρινείς και με τον εαυτό σας και με τους άλλους, για να μη πέσετε ξανά στα ίδια λάθη.


Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2018 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας. Σκεφτείτε πιο δημιουργικά όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις μετά τις 20 του μήνα, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μήνα  μπαίνουν σε μια σειρά και η τακτοποίηση τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιουργήστε νέες φιλίες, κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές. Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση με την συμπαράσταση ατόμων που πιστεύουν στις ικανότητες σας. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, και αν καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε σωστά, θα δώσουν μεγάλη ώθηση στην καριέρα σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το πλανητικό σύστημα και οι πλανήτες σκηνοθετούν αναπάντεχα ερωτικά ενδιαφέροντα. Όσοι είστε μόνοι, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, αφού θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν. Στο πρώτο μισό του μήνα ίσως να αναπολείτε προηγούμενες σχέσεις. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε τα γεγονότα και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε για να κλείσετε παλιά κεφάλαια της ζωής σας. Μετά τη Νέα Σελήνη-μερική ηλιακή έκλειψη στις 11/8 η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ρομαντική. Κατά την διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου πολλές ερωτικές ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο σας. Με την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους και ενδεχομένως αποβλέπουν σε μια κοινή μελλοντική πορεία.


Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.