Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Ο κένταυρος Νέσσος: Από την Αλίντα Κανάκη !






Ο 7066 Νέσσος είναι ένα αστέρι τύπου «κένταυρος Κένταυροι ονομάζονται τα ασταθή, κατά την τροχιά τους, ουράνια σώματα, ενώ κατά τον γενικό ορισμό κένταυροι είναι τα ουράνια σώματα τα οποία περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο, με τροχιές μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα. Πήραν το όνομά τους από τους κενταύρους της ελληνικής μυθολογίας γιατί συμπεριφέρονται σαν να είναι κατά το ήμισυ αστεροειδείς και κατά το άλλο μισό κομήτες. Οι τροχιές τους είναι ασταθείς εξαιτίας των εξωτερικών πλανητών και γι' αυτό πιστεύεται ότι προέρχονται από την Ζώνη του Κάιπερ και ότι μοιάζουν με τους κομήτες.

Η ονοματολογία του Νέσσου είναι ενδιαφέρουσα, καθώς τρεις αστρολόγοι που μελετούσαν τη σημασία του αντικειμένου 1993 ΗΑ2, ο Ζαν Στέιν, στις ΗΠΑ και οι Ντιέτερ Κοχ και Ρόμπερτ Βον Χίρεν, στη Γερμανία, πρότειναν σε διαφορετικά γράμματα προς τους αστρονόμους Ντέιβιντ Ραμπίνοβιτζ, Άλλαν Στερν, Τζιμ Σκόττι και Δόκτωρ Μπράιαν Μάρσντεν το όνομα του μυθικού κενταύρου Νέσσου για το σώμα.
Ο Δόκτωρ Μάρσντεν υποστήριξε αυτό το όνομα και το πρότεινε στη ΔΑΕ. Το όνομα εγκρίθηκε, και το 1993 ΗΑ2 ονομάστηκε επίσημα 7066 Νέσσος τις 22 Απριλίου 1997. Αυτή η ονοματοδοσία ήταν μια συνεννόηση μεταξύ αστρολόγων και αστρονόμων.

Ο Κένταυρος Νέσσος, είναι ο θεραπευτής των βιασμών κάθε είδους. Είτε αφορούν τις σωματικές, είτε τις ψυχολογικές, είτε τις σεξουαλικές οι οποίες όμως ακολουθούνται από εκδικητικές συμπεριφορές. Συμπεριφορές στις οποίες η αίτια έχει κάποιο αποτέλεσμα με την διάφορα ότι μπορείς να ανακαλύψεις την πηγή από την οποία προήλθε το αποτέλεσμα. Ο Νέσσος, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στο να αναδείξει περιστάσεις που περιβάλλουν τον βιασμό, την αιμομιξία, τις σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες και τις καταστάσεις που απορρέουν από αυτά.

Στην θετική του πλευρά ο Κένταυρος Νέσσος είναι γενναιόδωρος, θετικός, θερμός, οπού εξασφαλίζει μια χείρα βοηθείας εκεί που χρειάζεται, σέβεται τα όρια, είναι συνειδητοποιημένος με την ενέργεια της ζωής και χρησιμοποιεί σωστά την σεξουαλική του ενέργεια.

Στην αρνητική του πλευρά όμως, είναι κτητικός, ζηλιάρης, εκδικητικός, χειραγωγός, χρησιμοποιεί αρνητικές αλχημείες για προσωπικό του όφελος και χρησιμοποιεί λανθασμένα την σεξουαλική του ενέργεια.

Συμβολίζει τους κακούς δεσμούς μεταξύ ανθρώπων, τις διαμάχες για οικονομικές διαφορές μεταξύ των ανθρώπων, ασθένειες οι οποίες μεταδίδονται με το αίμα,τα φίλτρα και ελιξίρια με σκοπό την χρησιμοποίηση τους σε μαγικές τελετουργίες, την θεραπεία σεξουαλικών και οικονομικών θεμάτων.

Επίσης συμβολίζει τα συμβόλαια αίματος , τα συμβόλαια τα οποία έχουν αμεληθεί, τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τους προγονούς μας , τις μυστικές κοινωνίες, τα τελετουργικά με αίμα, σκοτεινές φαντασίες. Ο Κένταυρος αυτός είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση του βαθύ πόνου και τις επιλογές που κάνουμε κάτω από την επιρροή αυτού του πόνου.

Ψυχολογικά, δίνει συμπεριφορές οι οποίες «σπάνε», γίνονται υστερικές και παθαίνουν αμόκ και ίσως σχετίζεται με την ψύχωση, την κατάσταση πανικού και την σχιζοφρένεια. Δίνει φως μέσα από μια κακή συμπεριφορά αφού έχει απέρθει η συνειδητοποίηση του πόνου. Επίσης συνδέεται με εξανθηματικές ασθένειες δέρματος.


Αλίντα Κανάκη


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησής σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.