Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ζώδια :Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25/2 έως 3/3/2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Υδροχόο την 2/3/2019 , οπότε η πρωτοτυπία, η ελευθερία, ο αλτρουϊσμός έχουν το λόγο,αλλάζει οίκο και περνάει στον 9ο οίκο την 1/3/2019 οπότε τα μακρινά ταξίδια, οι σπουδές, τα πτυχία και τα  ιδανικά έχουν το λόγο.




Kριός:

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε ευνοεί ! Εκμεταλλεύσου  την ευνοϊκή αυτή περίοδο της εβδομάδας, βγάζοντας από το δρόμο σου προβλήματα που σε πιέζουν επαγγελματικά! Ως προς την καθημερινή σου διαχείριση, δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης, γι αυτό θα πρέπει να είσαι φειδωλή στα καθημερινά σου έξοδα. Από 1η  Μαρτίου και μετά η διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο σου σε ευνοεί !  Η αρμονία που θα υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι έντονη και θα σου προκαλεί την ανάγκη να εκφράσεις όλα σου τα καλά συναισθήματα στους γύρω σου. Οι δραστηριότητες σου  καλύτερα να εξαντλούνται σε ευχάριστες ασχολίες. Τα δυσάρεστα μπορούν να περιμένουν. Φιλικά πρόσωπα ίσως να διαδραματίσουν ένα σημαντικό και εποικοδομητικό ρόλο στην προσπάθεια σου να ξεπεράσεις  τα όποια προβλήματα με το ταίρι σου. Αν είσαι single η εβδομάδα θα είναι ανάλαφρη , καθώς πολλά επαγγελματικά ζητήματα παύουν να σε απασχολούν και έχεις χρόνο και διάθεση να επενδύσεις στην κοινωνική σου ζωή με στόχο νέες γνωριμίες !

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Ταύρος :
Καλά θα κάνεις να προσέξεις μερικά πράγματα στην εργασία σου έως και 27 Φεβρουαρίου. Απόφυγε υπερβολές και βιασύνες, διώξτε ότι σε έχει κουράσει και αφού κάνεις την αυτοκριτική σου διορθώστε τα λάθη του παρελθόντος. Αν κινηθείς έξυπνα θα έχεις  επιτυχίες στα εργασιακά σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες τις οποίες αν τις εκμεταλλευτείς σωστά θα έχεις μια ανοδική πορεία στην καριέρα σου. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο σου υπόσχεται αρμονία στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Το τετράγωνο του Δία θα προκαλέσει εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές στην  σχέση  σου αποκαλύπτοντας κρυμμένες υποθέσεις και ίντριγκες που θα χαλάσουν τη διάθεση σου. θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά που τώρα υπάρχουν και τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν και θα ευνοηθούν φλερτ και καινούργιες γνωριμίες στον αισθηματικό τομέα. Στην προσωπική σου ζωή αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να δώσεις περισσότερη βάση στις επιθυμίες του συντρόφου σου και να φροντίσεις να εξοικονομήσεις ελεύθερο χρόνο για να τον περάσεις μαζί με τον σύντροφο σου γιατί νιώθει πολύ παραμελημένος το τελευταίο καιρό. Αν είσαι single του ζωδίου θα πρέπει να γίνεις πιο εξωστρεφείς, πιο κοινωνική για να μπορέσουν  να σε  πλησιάσουν και να σε γνωρίσουν καλύτερα οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για σένα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Δίδυμοι :

 Έχεις  αρκετή δύναμη μέσα σου, να αντιμετωπίσεις το έντονο πλανητικό σκηνικό. Μην βιαστείς να υπογράψεις συμβόλαια γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη Θα αισθανθείς την ώθηση να πάρεις αποφάσεις για το πως θα κινηθείς  στο μέλλον και θα γίνεις πιο δυναμική αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν μέσα στις σχέσεις σου  είτε φιλικές είναι είτε επαγγελματικές ξεκινώντας έναν αγώνα για να υπερασπίσεις τα συμφέροντα σου αφού νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για να δικαιωθείς. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 9ο οίκο σου στις 1η  Μαρτίου στρέφει το ενδιαφέρον σου στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνεις  κάποιο μακρινό ταξίδι και να δεις νέους τόπους, να απόκτησες άλλες παραστάσεις. Το τετράγωνο του Ουρανού περιπλέκει τον αισθηματικό τομέα με επιπόλαιες καταστάσεις και ανούσια φλέρτ. Το πλανητικό σκηνικό θα σου  δημιουργήσει εσωτερική πίεση και σε συνάρτηση ,θα νιώσεις  καταπιεσμένη  συναισθηματικά. Τα άστρα προβλέπουν για εσένα που έχεις μακροχρόνια σχέση  ότι οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες καθώς βιώνεις μια δύσκολη περίοδο η οποία θα αποδειχθεί στο τέλος σταθμός ριζικών αλλαγών για σένα. Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο και την σύνοδο του Πλούτωνα θα  στραφείς στον εαυτό σου  και θα  αποτινάξεις κάθε κακή σου  συνήθεια, θα παραδεχτείς  τα λάθη του παρελθόντος και θα προσπαθήσεις να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σου  εποικοδομητικό αν θέλεις να νιώσεις  ευτυχισμένη και καλυμμένη συναισθηματικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Καρκίνος :


Ο Άρης από τον Ταύρο και τον 11 οίκο σου δίνει προτεραιότητα σε θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Έτσι, θα πρέπει να οργανωθείς καλύτερα με τον ερχομό του Μαρτίου για να μπορέσεις με το ξεκίνημα της Άνοιξης  να βάλεις σε εφαρμογή παλιά σου σχέδια αφού τα συζητήσεις πρώτα με τους συνεργάτες ή τους προϊστάμενους σου και γίνουν αποδεκτά. Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο σου μπορεί να σου δοθεί κάποιο δάνειο ή κάποιο ακριβό δώρο, ή η οικονομική σου ευχέρεια ίσως βελτιωθεί χάρη στο σύντροφό σου ή σε κάποιο συνεργάτη σου. Το πλανητικό σκηνικό φέρνει στο προσκήνιο θέματα προσωπικά που σου προκαλούν αναστάτωση και θα σε αναγκάσουν να κάνεις υποχωρήσεις προκειμένου να κρατήσεις τη σχέση σου. Στην ερωτική σου ζωή αν είσαι σε μόνιμο δεσμό θα περάσεις μια κρίση με τον σύντροφο σου και θα βγουν αδυναμίες και απωθημένα στην επιφάνεια. Θα εκφράσεις ανοιχτά τα θέλω και τα πιστεύω σου με σκοπό να ξεκαθαρίσεις το αρνητικό τοπίο που υπάρχει στη σχέση σου. Αν είσαι single θα οδηγηθείς  σε φλερτ με την σύνοδο της Αφροδίτης να σε ευνοεί, προς το τέλος της εβδομάδας παράλληλες σχέσεις αλλά και παλιές αγάπες θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο για να σε αναστατώσουν και θα μπερδευτείς μην ξέροντας τι να κάνεις.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Λέων :

Απόφυγε εντάσεις και μην εκνευρίζεσαι λόγω των καθυστερήσεων που θα δημιουργήσει το πλανητικό σκηνικό και το τετράγωνο του Ερμή να παρεμβάλει εμπόδια. Κοίταξε  πως θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην εβδομάδα για να βελτιώσεις ή να αλλάξεις κάποια πράγματα που θέλεις πολύ και μέχρι στιγμής δεν μπορούσες. Μην διστάσεις να προχωρήσεις  αν συναντήσεις εμπόδια και ανατροπές στα σχέδια σου, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να φορτωθείς  με πολλές ευθύνες οι οποίες θα σου φέρουν αρκετή κούραση αλλά η ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε  ικανοποιήσει και θα την απολαύσεις ιδιαίτερα. Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου ίσως προκύψει κάποια νέα γνωριμία ή ίσως αναθερμανθεί κάποια κλονισμένη σχέση. Το τετράγωνο του Ποσειδώνα προκαλεί εντάσεις στον οικογενειακό τομέα. θα ταλαιπωρηθείς  και θα αισθανθείς  πληγωμένη από τον σύντροφο σου καθώς και από το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή στις εντάσεις που θα προκύψουν με τον σύντροφο σου. Τα άστρα προβλέπουν για σένα που έχεις μόνιμη σχέση ότι θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να απολαύσεις τις εκδηλωτικές και ευεργετικές φροντίδες του συντρόφου σου. Αν είσαι single θα θελήσεις να οδηγήσεις  την συναισθηματική σου  ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας αφού πια δεν σου αρκεί μόνο η έλξη του σώματος. Οι προσδοκίες σου για την ανάπτυξη ενός δεσμού σε στρέφουν  στην αναζήτηση φιλικής επικοινωνίας, στις κοινές πεποιθήσεις και αντιλήψεις που μπορούν να επιφέρουν αποτελέσματα μιας ουσιαστικής συμπόρευσης.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!



Παρθένος :

Πολλά τα απρόοπτα στην δουλειά σου λόγω της θέσης του Ερμή στους Ιχθείς στον 7ο οίκο σου σε πτώση που σε  περιορίζει αρκετά. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα ανακαλύψεις ότι κρύβεις  μεγάλα αποθέματα δύναμης που δεν γνωρίζεις. Αναζήτησε  νέους τρόπους για να μπορέσεις να πετύχεις τους υψηλούς στόχους που έχεις βάλει και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Εμπλούτισε  τις γνώσεις σου πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου για να μπορέσεις να κινηθείς πιο άνετα και να επεκταθείς. Η διέλευση της Αφροδίτης στον έκτο οίκο σου  διευκολύνει τις σχέσεις σου στο χώρο της εργασίας από 1 Μαρτίου και μετά. To πλανητικό σύστημα θα προκαλέσει εντάσεις και περίεργο κλίμα στη σχέση σου. Στα αισθηματικά σου τα άστρα προβλέπουν αν είσαι σε σχέση ότι θα πρέπει να μετριάσετε τις εκρήξεις ζήλιας απέναντι στο ταίρι σου αν θέλεις να μην το χάσεις γιατί το τελευταίο καιρό σε  έχει πιάσει μια μανία και πλάθεις σενάρια με την φαντασία σου.... Αν είσαι single του ζωδίου αυτή την εβδομάδα θα απολαύσεις  το φλερτ, τα ερωτικά παιχνίδια και γενικότερα θα κάνεις πράγματα που θα σε αναζωογονήσουν.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Ζυγός :

Την εβδομάδα αυτή καλά θα κάνεις να προσέξεις τις κινήσεις σου. Τα άστρα σε συμβουλεύουν ότι μπορείς να συνεχίσεις  αυτά που ήδη κάνεις στη δουλειά σου και να προσπαθήσεις να τα σταθεροποιήσεις, ξεπερνώντας τα εμπόδια που θα βρεθούν μπροστά σου. Μην αναλάβεις καινούργιες υποχρεώσεις γιατί δεν θα μπορέσεις εύκολα να τα βγάλεις πέρα και θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα. Με την Διέλευση  της Αφροδίτης από τον 7ο οίκο σου το επόμενο διάστημα και για ένα περίπου μήνα, θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις, τόσο οι ερωτικές όσο και οι επαγγελματικές. Με το τετράγωνο της Αφροδίτης θα υπάρξει ένταση και τα άστρα θα σου επιφέρουν προβλήματα με την επικοινωνία σε θέματα προσωπικά και επαγγελματικά, δεν ευνοούνται καινούργιες γνωριμίες. Στην προσωπική σου ζωή αν είσαι σε σχέση θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας αφού θα βιώσεις  έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου και θα επιβεβαιωθείς για τα αληθινά συναισθήματα που τρέφει για σένα. Αν είσαι single του ζωδίου θα αισθανθείς ότι πολλοί από τον περίγυρο σου θα αποζητούν την παρέα σου  αφού τους κάνεις να νοιώθουν ανέμελοι και ξέγνοιαστοι, τους φτιάχνεις τη διάθεση με το έξυπνο χιούμορ σου και γενικότερα είσαι  η ψυχή της παρέας. 


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Σκόρπιος :

Το τετράγωνο του Δία δημιουργεί ένταση σε θέματα προσωπικά. Το σύμπαν προειδοποιεί: μην αφήνεις τίποτα μισοτελειωμένο γιατί αν δεν ξεκαθαρίσεις δεν μπορείς  να προχωρήσεις μπροστά. Πάρε πρωτοβουλίες και ταχτοποίησε διάφορα θέματα που σε  απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου πρόσεξε  μην ξοδέψεις πολλά χρήματα εν όψη του καρναβαλιού γιατί θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα μετά. Με την Διέλευση Αφροδίτης από τον 10ο  οίκο σου από 1 Μαρτίου και μετά ευνοούνται τα επαγγελματικά σου θέματα. Οι συνεργασίες σου γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σου με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σου. Tο πλανητικό σύστημα σε πιέζει συναισθηματικά. θα δημιουργηθούν εντάσεις από συγγενικά πρόσωπα με παρασκηνιακά γεγονότα στην σχέση σου. Στον ερωτικό σου τομέα, αν είσαι σε σχέση θα αρχίσεις να επανεξετάζεις την ποιότητα των σχέσεων σου. Θα τηρήσεις μια αυστηρή στάση απέναντι τους και πολλές σχέσεις θα απομυθοποιηθούν τις επόμενες μέρες. Αν είσαι single Θα κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε  γεμίσουν ενθουσιασμό και θα φέρουν νέο αέρα στη ζωή σου, αλλά δεν θα υπόσχονται σταθερότητα. Γι' αυτό μην αρχίσουν και παίρνουν τα μυαλά σου αέρα και ανοιχτείς συναισθηματικά γιατί θα πληγωθείτε στο τέλος.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!



Τοξότης :


Καλά θα κάνεις να προσέξεις μερικά πράγματα την εβδομάδα αυτή. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, εξοικονόμησε χρόνο για να φτιάξεις ένα καλό υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα στηριχτείς για να καταφέρεις αυτά που θέλεις υλοποιώντας τα όνειρα σου. Είναι καλή περίοδος  να συνεχίσεις στο υπάρχον κλίμα  στη δουλειά σου, παρά να αλλάξεις τώρα χώρο εργασίας και φρόντισε μαζί με τους συνεργάτες σου  να βρεις τρόπους για να γίνεις πιο παραγωγική και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Με την  Διέλευση της Αφροδίτης από τον 1ο οίκο σου από 1η  Μαρτίου και μετά η αρμονία που θα υπάρχει στις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι έντονη και θα φέρει στην  επιφάνεια την ανάγκη σου να εκφράσεις όλα τα θετικά σου συναισθήματα στους γύρω σου. Το πλανητικό στερέωμα θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση και ένταση ως αναφορά την σχέση με τον σύντροφο σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τον ερωτικό σου τομέα ότι  αν είσαι σε σχέση θα ξεκαθαρίσεις  τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σου και θα πλησιάσει περισσότερο ο ένας τον άλλον. Αν είσαι single θα επιζητήσεις  απεγνωσμένα την τέλεια αρμονία στη προσωπική σου ζωή και θα κάνεις  τις ανάλογες κινήσεις ώστε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία αλλά και για αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!



Αιγόκερως :

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο σου στον 1ο οίκο σου και συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου. Προσπάθησε όμως στα οικονομικά σου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά .Το μήνυμα των άστρων  αυτή την εβδομάδα είναι να προσέξεις  τις επιλογές που κάνεις να είναι πιο ισορροπημένες από εδώ και στο εξής έτσι ώστε να αποφύγεις λάθη που είχες κάνει παλιά. Θα έχεις πολλές καινούργιες ιδέες και δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοβάλεις σε εφαρμογή για αυτό καλό θα είναι να τελειώσεις πρώτα με όλα αυτά που έχεις αναλάβει και μετά να κάνεις τα σχέδια σου πραγματικότητα. Με την Διέλευση Αφροδίτης από τον 4ο οίκο σου την 1η Μαρτίου θα έχεις τη διάθεση να μείνεις πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείς μ’ αυτό ή να περάσεις περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να νιώθεις περιπλεγμένα τα πράγματα. Οι σχέσεις σου  θα ξεκαθαρίσουν και η κατάληξη μιας σχέσης θα αλλάξει την διάθεση σου  και θα σε  γεμίσει με τύψεις και ενοχές για δύσκολες καταστάσεις που πέρασες με τον σύντροφο σου  το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι single  καινούργιοι έρωτες θα χτυπήσουν την πόρτα σου  και θα σου προσφέρουν άγνωστες συγκινήσεις με αποτέλεσμα να νιώσεις ευτυχισμένη και να μπλεχτείς στα δίχτυα της αγάπης χωρίς να το καταλάβεις.....


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!



Υδροχόος :

Το τετράγωνο του Ουρανού προκαλεί ένταση και οξύνει τα νεύρα και τις καταστάσεις. Βάλε τάξη στις ιδέες σου, διότι είσαι  έτοιμη  να κάνεις το μεγάλο βήμα σε σχέση με τα επαγγελματικά σου. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να τις αξιολογήσεις σωστά για να αποφύγεις  τα οποιαδήποτε λάθη. Θα προκύψουν προτάσεις για συνεργασίες και θα σου φαίνονται μοναδικές, μην παρασυρθείς  από ενθουσιασμό και μην συμφωνήσεις πριν εξετάσεις αναλυτικά όλες τις παραμέτρους για να δεις αν πραγματικά σε  ικανοποιούν οι όροι που υπάρχουν. Με την  Διέλευση Αφροδίτης από τον  7ο  οίκο σου την 1η Μαρτίου θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι κάθε είδους σχέσεις. Τα άστρα και το υπόλοιπο πλανητικό σύστημα που επικρατεί στον έναστρο ουρανό θα σε γεμίσει με άγχος και στρες ως αναφορά την εξέλιξη της σχέση σου. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι στον αισθηματικό σου τομέα αν είσαι σε σχέση θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στη σχέση σου και να κάνεις διορθωτικές κινήσεις ώστε να επιφέρεις τις βελτιώσεις που θέλεις  και να βάλλεις καινούργιες βάσεις για να αντέξει στο μέλλον. Αν είσαι single του ζωδίου προσπάθησε  να μην μπλέξεις  την φιλία με τον έρωτα και πληγώσεις άδικα έναν άνθρωπο που τρέφει έντονα συναισθήματα για σένα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!



Ιχθύς :

Με την Αφροδίτη να κινείτε ευοίωνα στο ζώδιο σου ευνοούνται ταξίδια και μετακινήσεις. Αν  Θέλεις να κάνεις ριζικές αλλαγές αλλά δεν νιώθεις την ασφάλεια για να το τολμήσεις. Για να νιώσεις σιγουριά εξέτασε όλα τα ενδεχόμενα πριν προχωρήσεις σε οποιοδήποτε καινούργιο ξεκίνημα. Ότι έχεις προγραμματίσει αυτή την περίοδο που έχει να κάνει με επενδύσεις, αγορές θα πρέπει να τις εξετάσετε διπλά για να καταφέρεις να πετύχεις τις αποδόσεις που επιθυμείς. Με την Διέλευση της Αφροδίτης από τον 12ο  οίκο σου καθόλου παράξενο να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία όμως μπορεί να σε  απογοητεύσει αργότερα. Τα πράγματα δεν θα είναι  ήρεμα αυτή την εβδομάδα και τα άστρα  θα σε  γεμίσουν με άγχος και ανασφάλεια ως αναφορά την σχέση με τον σύντροφο σου. Στα αισθηματικά σου αν είσαι σε μια μόνιμη σχέση θα νιώσεις  πολύ πίεση λόγω αλλαγών που θα συμβούν στον εργασιακό σου χώρο και θα ξεσπάσεις  άδικα πάνω στον σύντροφο σου και θα τον πληγώσεις πολύ. Οι υπερβολές που έχεις κατά καιρούς στην συναισθηματική σου έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπο σου. ....Άν είσαι single  και αναζητάς ένα σύντροφο στη ζωή σου δύσκολα θα είναι να ξεφύγεις από το παρελθόν σου  καθώς οι αναμνήσεις θα σε περιτριγυρίζουν με αποτέλεσμα να έχεις  αρνητική ψυχολογία. 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!


Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.