Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Απρίλιος 2019 Πλανητικές όψεις του μήνα από την Αλίντα Κανάκη !




Ο μήνας Απρίλιος ξεκινάει με πολύ ρομαντική και τρυφερή ατμόσφαιρα, που θα διαρκέσει τα δύο πρώτα δεκαήμερα, κάτι που οφείλεται στο πέρασμα τόσο του Ερμή (μέχρι τις 17/4) όσο και της Αφροδίτης (μέχρι 20/4) από το ζώδιο των Ιχθύων! Με μια ονειροπόλα διάθεση να γίνεται διάχυτα αισθητή, έχουμε όλοι την δυνατότητα να κυνηγήσουμε το όνειρό μας για συναισθηματική αποδοχή και ασφάλεια, με το να βρούμε το ταίρι που θέλουμε να έχουμε δίπλα μας, αλλά και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα σε ήδη υφιστάμενες σχέσεις.

Οι Ερμής και Αφροδίτη συναντούν τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων, του πλανήτη του ονειρικού και του ιδεατού! Μέσα στα πλαίσια αυτά  υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευτούμε περισσότερο την ιδέα του έρωτα, παρά ένα πραγματικό πρόσωπο με τις αδυναμίες και τις ιδιαιτερότητες του. Μέσα από τα ροζ γυαλιά που θα βλέπουμε και θα αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να κάνουμε κακές επιλογές, κάτι που θα κλιθούμε να πληρώσουμε μόλις περάσει η επίδραση των πλανητικών όψεων!

Στις 10 Απριλίου ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του ο Δίας, ο πλανήτης της ευμάρειας, στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου! Μέσα στο διάστημα αυτό θα ωθηθούμε στο να επανεξετάσαμε, ο καθένας στον δικό του χρόνο, τα πιστεύω που κατευθύνουν τις βασικές παραμέτρους της ζωής μας και ενδεχομένως μας κρατούν στάσιμους, με σκοπό να απελευθερωθούμε. Αφορμή για τις αμφιβολίες που θα αρχίσουν να σχηματίζονται στο μυαλό μας θα αποτελέσουν οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ερμή στις 11-13/4 και με την Αφροδίτη 15-16/4.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Στην προσπάθεια να βρούμε απαντήσεις στα φιλοσοφικά ερωτήματα που θα μας απασχολούν, θα οδηγηθούμε σε πιο πνευματικά μονοπάτια, εάν θελήσουμε να εξερευνήσουμε και να θέσουμε υπό αμφισβήτηση την προσωπική μας αλήθεια. Σε αντίθετη περίπτωση, θα είμαστε έτοιμοι να καταφύγουμε σε ηθελημένα ψέματα, με τα οποία θα προσπαθήσουμε να καθησυχάσουμε την συνείδηση μας.

Σε κοινωνικό ή πολιτικό επίπεδο η περίοδος αυτή θα αποδειχτεί εξαιρετικά «γόνιμη» αναφορικά με την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Ευφάνταστα ψέματα, ψευδείς «ειδήσεις» και φανφαρονισμοί θα προσπαθήσουν να απομακρύνουν την θλιβερή πραγματικότητα από την κοινή θέα, σερβιρισμένα σε εξαιρετικά λαμπερά πακέτα δώρου!  Οι νομοθετικές ρυθμίσεις που θα γίνουν αυτή την εποχή θα πρέπει να επανεκτιμηθούν και να ανατραπούν σε ένα μεταγενέστερο στάδιο, καθώς δεν θα αργήσουμε να βιώσουμε τις αρνητικές τους παραμέτρους στο πετσί μας…

Ο Ήλιος που έχει εισέλθει στο ζώδιο του Κριού, θα ολοκληρώσει το πέρασμα του στις 20 Απριλίου. Στο ζώδιο του Κριού θα περάσει ο Ερμής στις 17 Απριλίου, και θα υπάρξει αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη από τους Διδύμους, δίνοντας μας μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και δύναμη. Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο αυθόρμητη, καθώς ο Κριός δεν φημίζεται για την ψυχραιμία του, αλλά και με μια δόση επιθετικότητας, λόγω του Άρη! Στις 20 Απριλίου περνάει και η Αφροδίτη στον Κριό, ευνοώντας τους εκπροσώπους του ζωδίου!

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της περιόδου αυτής θα είναι οι μακρές συζητήσεις, που πολύ συχνά θα οδηγούνται σε φιλοσοφικά ζητήματα ή σε ιδεολογικά μονοπάτια, και που σπάνια θα καταλήγουν σε αποφάσεις και απτά αποτελέσματα. Και από μια άποψη θα είναι καλύτερα, καθώς θα βασίζονται σε μισές αλήθειες ή σε τελείως απατηλές βάσεις. Το φαινόμενο αυτό θα πρέπει να αποδοθεί εξ ολοκλήρου στο γεγονός, ότι κατά το διάστημα αυτό του Απριλίου θα είναι ενεργοποιημένα τρία από τέσσερα ζώδια του μεταβλητού σταυρού με πλανητικές διελεύσεις (Δίδυμος, Τοξότης και Ιχθείς). Πολλές φορές τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε θα είναι τόσο αντικρουόμενα, που δεν θα μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα. Για να μην κάνετε λανθασμένες επιλογές, συνιστάται να ακούτε με προσοχή τις απόψεις των γύρω σας, να ελέγχετε όσο το δυνατόν καλύτερα την πιστότητα και αυθεντικότητα των πληροφοριών που λαμβάνετε και να προφυλάσσεστε όσο το δυνατόν καλύτερα από μια πιθανή αρνητική εξέλιξη σε μέλλοντα χρόνο.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Στις 20 Απριλίου περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, και σε συνδυασμό με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, δύο ζώδια της γης, η ατμόσφαιρα φαίνεται να ηρεμεί λίγο, τα πράγματα να σταθεροποιούνται και να επανέρχεται η τάξη στις ζωές μας. Αποκτούμε και πάλι επαφή με την πραγματικότητα και τώρα είμαστε πλέον σε θέση να αρχίζουμε να υλοποιούμε τις ιδέες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας. Η σύνοδος Ήλιου-Ουρανού μεταξύ 21 και 24 Απριλίου θα ξυπνήσει την ανάγκη μας για πειραματισμό και νεωτερισμούς, χωρίς όμως να ρισκάρουμε την ασφάλεια και τα κεκτημένα μας.

Προς τα τέλη του μήνα ξεκινάνε τις ανάδρομες πορείες τους οι Πλούτωνας (24/4 – 3/10) και Κρόνος (30/4 – 18/9), και οι δύο στο ζώδιο του Αιγόκερου! Αποτέλεσμα αυτών των ανάδρομων κινήσεων θα είναι η αίσθηση ότι τίποτε δεν θα μπορεί να τελειώσει στην ώρα του. Όλα θα καθυστερούν, όλα θα σέρνονται, σαν να έχει τραβήξει το σύμπαν χειρόφρενο, ενώ εμείς θα προσπαθούμε να κινηθούμε προς τα μπρος. Παλιές καταστάσεις θα επανέλθουν στο προσκήνιο, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση, ίσως με πιο ριζοσπαστικές πρακτικές και μεθόδους!

Οι τελευταίες μέρες του μήνα σημαδεύονται από μια δύσκολη όψη Άρη-Ποσειδώνα που θα φέρει ανασφάλεια, σύγχυση και την έλλειψη καθαρού μυαλού να δράσουμε αποτελεσματικά! Θα παρατηρηθεί αύξηση της επιθετικότητας μεταξύ των ανθρώπων, ανυπομονησία αλλά και αδυναμία εύρεσης αξιόπιστων και βιώσιμων λύσεων σε προβλήματα που θα μας απασχολούν.

Πρόκειται για έναν πλούσιο σε πλανητικές όψεις και μετακινήσεις μήνα, που θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στην πλοήγηση του! Κινηθείτε προσεκτικά, για να μην κάνετε τα λάθη του αιώνα, κυρίως μέσα στα πρώτα δύο δεκαήμερα. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις ή μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας, μέχρι τουλάχιστον να περάσει η βαριά επιρροή του Ποσειδώνα!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Με ευχές και την ελπίδα για ένα καλό και παραγωγικό μήνα,

Αλίντα Κανάκη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.