Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15/4 έως και 21/4/2019 από την Αλίντα Κανάκη !





Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19 Απριλίου 2019, ώρα Ελλάδας 14:12 μ.μ στις 29ο 06΄ του Ζυγού υπόσχεται θετικά αποτελέσματα στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου, επιτέλους οριστικοποιούνται για κάποιους από εσάς οι επαγγελματικές κινήσεις που προγραμματίζατε εδώ και καιρό. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα νέο επάγγελμα ή κάποιο καινούργιο επιχειρηματικό σχέδιο. Η καλή τύχη θα συνοδεύσει όσους έχουν μια δημιουργική ασχολία Η ανάδρομη πορεία του ο Δία, του πλανήτη της ευμάρειας, στο ζώδιο του Τοξότη, κάτι που θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Αυγούστου προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο !  Μέσα στο διάστημα αυτό θα ωθηθούμε στο να επανεξετάσαμε, ο καθένας στον δικό του χρόνο, τα πιστεύω που κατευθύνουν τις βασικές παραμέτρους της ζωής μας και ενδεχομένως μας κρατούν στάσιμους, με σκοπό να απελευθερωθούμε. Αφορμή για τις αμφιβολίες που θα αρχίσουν να σχηματίζονται στο μυαλό μας θα αποτελέσουν οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας με την Αφροδίτη 15-16/4.Θετικά ευνοούνται : Κριοί, Καρκίνοι , Ζυγοί  και Αιγόκεροι.




Κριός :


Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν συγκρούσεις μεταξύ οικογένειας σας και της επαγγελματικής ζωής με την Αφροδίτη τετράγωνο -Πλούτωνα στις 16 Απριλίου. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Υπάρχει μια περίπτωση οι συζητήσεις να σας οδηγήσουν σε οριστικές ρίξεις και σε σημαντικά εμπόδια. Ενώ οι παλαιοί φόβοι μπορεί να έρθουν στη επιφάνεια κρατώντας σας σε επιφυλακή, εμπιστευτείτε το ένστικτό και τη διαίσθησή σας για νέα σχέδια και αποφάσεις με την Πανσέληνο  στο ζώδιο του Ζυγού 19.4.Θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Προσπαθήστε να τα λύσετε όλα τα θέματα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε σχέση με χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.
H διέλευση του Ήλιου στις 20.4 ευνοεί τον επαγγελματικό σας τομέα και υπόσχεται ελπίδες σωτηρίας. Η ανάδρομη πορεία του Δία δεν ευνοεί την επικοινωνία με τις σχέσεις και τον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε singles, ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας !!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας.



Θετικά επηρεάζονται  : οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ταύρος


Τα οικονομικά σας θα υποστούν μια μεταβολή προς το καλύτερο, με την Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 17.4 ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Στην εργασία σας προβλέπεται μια ένταση που πιθανότατα να οφείλεται στις διαφορές που μπορεί να έχετε για λόγους οικονομικούς. Τοποθετήσεις χρημάτων, σημαντικές αγορές και πωλήσεις καλό είναι να μην πραγματοποιηθούν. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, θα επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει σε κάποιους τομείς της ζωής σας και θα προχωρήσετε γρήγορα να βελτιώσετε κάποια πράγματα.
Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπου θα υπάρξουν αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με κάποια άτομα, αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να φροντίστε όταν πάτε για ψώνια να έχετε προγραμματίσει από πριν τι θα αγορές θα κάνετε, για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Από αισθηματικής πλευράς η ανυπομονησία και η ορμητικότητα σας ενδέχεται να προκαλέσει διαπληκτισμούς και διαφωνίες ή συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξεις με την Πανσέληνο στο Ζυγό 19.4 και την διέλευση του Ηλίου στο 1ο οίκο σας. Το πλανητικό  σκηνικό που έρχεται και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό 20.4 θα επηρεάσει τον ερωτικό σας τομέα προς όφελος σας. Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα αρχίστε να νοιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας και έχετε αμφιβολίες για κάποια πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Καλό θα είναι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας και όχι με τους φίλους σας, όπως συνηθίζετε, γιατί δεν πρόκειται να σας συμβουλέψουν σωστά και θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Οι singles του ζωδίου διαχωρίστε την φιλία από τον έρωτα, γιατί θα πληγώσετε άδικα το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Δίδυμοι


Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού 17.4  και ευνοεί νέα ξεκινήματα. Τα άστρα φέρνουν πολλές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των αλλαγών που ονειρευόσασταν. Φέρνουν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον εργασιακό τομέα. Ευκαιρία είναι λοιπόν φίλοι μου Δίδυμοι να θέσετε σε κίνηση τα σχέδια σας που τόσον καιρό σας δυσκολεύουν και σας αγχώνουν. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σας με την διέλευση του Ήλιου στον 12 οίκο σας 20.4.Για τους δεσμευμένους του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά, ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Μην πάρετε όμως αποφάσεις που θα δημιουργήσουν αντιθέσεις με τις  προθέσεις του συντρόφου σας. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και κινηθείτε με προσοχή. Ευνοείστε αστρολογικά αυτό το επταήμερο, μιας και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Μην αμελήσετε όμως τον σύντροφος σας, γιατί σας έχει ανάγκη, καθώς θα πρέπει να του συμπαρασταθείτε, γιατί θα βιώσει έντονα προβλήματα με την δουλειά του και τα οικονομικά του με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του. Πλησιάστε τον και δώστε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε σας. Με την Πανσέληνο στο Ζυγό 19.4 Εσείς που είστε singles, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις και εφήμερες σχέσεις. Όλα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα να συμβούν. Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή, εξαιτίας του πλανητικού συστήματος που επικρατεί στο ουράνιο στερέωμα.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Καρκίνος


Η ανάδρομη πορεία τού Δία  δημιουργεί εμπόδια που οδηγούν σε επανεξέταση θεμάτων και διόρθωση τυχών λαθών. Καλό θα ήταν να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις φροντίζοντας να μη επενδύσετε με την πρώτη, χωρίς να δείτε και να συζητήσετε κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας. Οργανώσετε ένα ταξίδι με συναδέλφους και κάνετε μια προσπάθεια να μειώσετε το άγχος από τη ζωή σας, διότι θα πρέπει να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας με το τρίγωνο Σελήνης –Πλούτωνα 17.4.Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κρατήσετε ισορροπίες με το ταίρι σας και να μην τα θέλετε όλα δικά σας! Η πανσέληνος στο Ζυγό 19.4 προκαλεί εντάσεις στον αισθηματικό τομέα . Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό στις 21.4  αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για τη προσωπική σας ζωή και μην πληγώνετε άδικα με τη συμπεριφορά σας τον σύντροφο σας, γιατί δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Αναφορικά με τους singles  του ζωδίου, η  κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο.




Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Λέων


Με σωστό προγραμματισμό αλλά και καλή οργάνωση στα οικονομικά σας, θα αρχίσουν τα πράγματα να προχωρούν με σταθερό ρυθμό, εφ όσον  μάλιστα το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρηθήκατε με στασιμότητα και υπερβολική πίεση, εξαιτίας του Ερμή που μετά το τέλος της ανάδρομης πορείας του είναι σε στάση και τον Δία που ξεκίνησε την ανάδρομη του πορεία στον Τοξότη. Διαπραγματευτείτε μια αλλαγή θέσης στην εργασία σας, μετά τις 18.4 με το τρίγωνο Σελήνης  -  Άρη  διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σας κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασε και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Με την διέλευση του Ηλίου από το 10ο οίκο σας στις 20.4 ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας .Οι πλανητικές όψεις ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας, κάνοντας ένα ταξίδι για να περάσετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες που θα σας δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών. Οι θέσεις των πλανητών σας κάνουν πιο ανάλαφρους στην ψυχολογία και όσοι από εσάς έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφό σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, θα επιχειρήσετε με λογική και ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Τα άστρα σας συμβουλεύουν, ότι όσοι έχετε μια σταθερή και μόνιμη σχέση, ξαφνικά γεγονότα θα σας αναστατώσουν με την πανσέληνο στον Ζυγό 19.4 και αν δεν ελέγξετε την κτητικότητα σας και θελήσετε τον έλεγχο και την επιβολή στην σχέση σας, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε το παιχνίδι και να έχετε αρνητικές εξελίξεις. Πρέπει να μάθετε να σέβεστε την προσωπική ελευθερία του συντρόφου σας, όπως και ο σύντροφός σας την δική σας. Όσοι είσαστε singles  θα σας απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, ξυπνώντας μέσα σας όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα μεταξύ σας προς το καλύτερο.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Παρθένος :



Η υπερδραστηριότητα και η σπασμωδικότητα μπορεί να επηρεάσει έντονα τη διάθεση και την υγεία σας με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία 16.4. Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας με την διέλευση του Ηλίου από τον 9ο οίκο σας, θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά ευνοϊκές, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείτε για να τις εκμεταλλευτείτε, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσετε εύκολα εργασιακά θέματα που σας δυσκόλεψαν και σας προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να αποφύγετε να μπλέξετε συναισθηματικά με άτομα που είναι μπερδεμένα με την προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσετε και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σας φθείρουν ψυχολογικά. Προς το τέλος της εβδομάδας με την πανσέληνο στον Ζυγό 19.4 και  το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό 21.4 αν είστε singles του ζωδιακού, θα κάνετε νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες με καλύτερες προοπτικές. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφήστε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα τα πράγματα με το ταίρι σας και να αποκαταστήσετε την κακή επικοινωνία με το σύντροφο σας.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ζυγός :

Το πλανητικό σκηνικό θα σας επιφέρει προβλήματα οικονομικής φύσεως και εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερωθείτε από ότι σας καταπίεζε μέχρι στιγμής και δείτε τη ζωή κατάματα χωρίς φόβους και ανασφάλειες. Γίνετε πιο δημιουργικοί και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.
Το έργο σας θα αναγνωριστεί και θα έχετε προτάσεις για συνεργασίες με άτομα που ήδη γνωρίζετε ή έχετε συνεργαστεί μαζί τους στο παρελθόν. Στα οικονομικά σας τα άστρα προβλέπουν ότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν, με την πανσέληνο στον Ζυγό 19.4 και την Αφροδίτη στον Κριό 20.4 αλλά αν έχετε χειρισθεί σωστά τα χρήματα σας, θα μπορέσετε να τα καλύψετε. Για αυτό πρέπει να προσέχετε να μην τα ξοδεύετε όλα και να βάζετε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες μέρες. Η διέλευση του Ηλίου 20.4 από τον 8ο οίκο σας ευνοεί
οικονομικά που σχετίζονται με κληροδοτήματα, δωρεές, κάποια ευεργετήματα που μπορείτε να διεκδικήσετε, 
Η θέση των πλανητών ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον πλησιάσετε και να τον κάνετε να ανοιχτεί και να σας πει τι τον απασχολεί. Οι singles του ζωδίου , θα σας πλησιάσουν νέα άτομα και ο ερωτισμός σας θα ανέβει κατακόρυφα !!!


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης.





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!







Σκορπιός



Ομολογουμένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή, εξ αιτίας της μεγάλης νευρικότητας που θα επικρατεί. Οι έντονες δραστηριότητες και υποχρεώσεις της εβδομάδας μπορεί να επηρεάσουν  έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας προς το τέλος του μήνα θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Αποφύγετε περιττά έξοδα, διότι το πλανητικό σκηνικό και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία 16.4 θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Θα έχετε τη παρόρμηση να κάνετε συνεχώς έξοδα, είτε για τον εαυτό σας είτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θέλετε να τους δείξετε την αγάπη σας με ποικίλους τρόπους και νιώθετε ευτυχισμένοι όταν βλέπετε τη χαρά στα μάτια τους. Μην ανοίγεστε όμως πολύ, γιατί θα σας απασχολήσουν και χρέη του παρελθόντος με τον Δία σε ανάδρομη πορεία  και θα πρέπει να τα καλύψετε άμεσα. Μην τα αναβάλλετε για αργότερα, γιατί θα αυξηθούν περισσότερο. Αν χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και πειθαρχία δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στην αισθηματική σας ζωή και ένα άλλο καινούργιο να ανοίξει με την πανσέληνο στον Ζυγό 19.4 και το πέραμα της Αφροδίτης στον Κριό 20.4. Έχετε πάρει ήδη τις αποφάσεις σας και βάζετε τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό με την διέλευση του Ήλιου από τον 7ο οίκο σας στις 20.4. Δεν πρέπει να νιώθετε θλίψη και απογοήτευση, γιατί θα δείτε σύντομα ότι είχατε δίκιο και έπρεπε να το κάνετε. Στους singles του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν καλύτερα. Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις το επταήμερο αυτό.  Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές, απολαμβάνοντας έντονα πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!






Τοξότης

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας και η διέλευση του Ήλιου στον 10ο  οίκο σας   δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, το σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους. Καταπιαστείτε σοβαρά με τα θέματα που θα σας απασχολήσουν και να φέρετε την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα με το τετράγωνο Αφροδίτης - Δία σε ανάδρομη πορεία που περιμένατε και θα σας κυριεύσει το άγχος για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Η έντονη δραστηριότητα και η κινητικότητα της εβδομάδας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ενέργεια σας. Τα επαγγελματικά σας προς το τέλος της εβδομάδας θα παρουσιάσουν σταθερή πρόοδο και η δημιουργικότητα σας θα σας αποδώσει μελλοντικά. Αλλαγές προβλέπονται στον ερωτικό τομέα με την πανσέληνο στον Ζυγό 19.4. Μια παλιά σχέση ή ένας γάμος τελειώνει στην αισθηματική σας ζωή και μια άλλη ετοιμάζεται να ξεκινήσει με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό 20.4 . Έχετε ζυγίσει ήδη τα πράγματα και βάζετε τέλος σε ένα δεσμό που σας έχει κουράσει το τελευταίο καιρό. Η απογοήτευση και η θλίψη δεν έχουν θέση. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι είχατε δίκιο και ότι η απόφαση που πάρθηκε είναι προς όφελος σας. Στους singles  του ζωδίου θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με καλές προοπτικές για το μέλλον. Φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν και η αισθηματική σας ζωή το τελευταίο διάστημα πέρασε θύελλες, θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές. Απολαύστε πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη στις 21.4  .


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.





Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αιγόκερως


Με την Πανσέληνο στον Ζυγό στις 19.4 θα έχετε ώθηση στον επαγγελματικό σας τομέα. Η πίεση των ημερών οι νέες θέσεις των πλανητών,  μπορεί να επηρεάσουν έντονα τη διάθεση και την υγεία σας. Η καριέρα σας προς το τέλος της εβδομάδας  θα παρουσιάσει σταθερή πρόοδο και αλλαγή, με μια δημιουργικότητα που θα σας αποδώσει μελλοντικά. Το διάστημα αυτό είναι λίγο δύσκολο, γι αυτό αποφύγετε υπογραφές και δεσμεύσεις η διέλευση του Ηλίου στον 1ο οίκο σας δεν ευνοεί συνεργασίες . Αν και αισθάνεστε πολύ πιεσμένοι ψυχολογικά, κάντε κοινωνικές συναναστροφές και επωφεληθείτε από πρόσωπα του επαγγελματικού σας περίγυρου. Περιορίστε το άγχος, οργανώστε εξόδους και απεμπλακείτε από καταστάσεις που σας ρίχνουν και σας κουράζουν ψυχολογικά. Διανύσατε μια περίοδο κούρασης, χρειάζεστε ξεκούραση και αλλαγή στην καθημερινότητα σας. Το πλανητικό σκηνικό θα επιφέρει κλίμα έντασης και ανατροπές στη σχέση σας με την θέση του Άρη στο ωροσκόπιο σας και τον Δία σε ανάδρομη πορεία. Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα υπάρχουν διακυμάνσεις στα συναισθηματικά, που θα ενισχύσουν τις ανασφάλειες που έχετε για την πορεία του δεσμού σας. Τα προβλήματα θα συνεχιστούν και τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αφού αναμένεται η κορύφωση κάποιων καταστάσεων, ενώ παράλληλα η κρίση σας, σας μπερδεύει. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από το χαλαρό πρόγραμμα σας και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας. Συζητήστε μαζί του όλες σας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Κατεβάστε τους τόνους και προσπαθήστε να κάνετε ένα ήρεμο διάλογο με τον σύντροφο σας, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει να πάρετε. Οι singles  να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας ,για να αποφύγετε να πληγωθείτε ξανά !!!Τα άστρα αυτήν την εβδομάδα συμβουλεύουν να γίνεται πιο ρεαλιστές, ξεπερνώντας ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Όσοι είστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και τρέφετε ακόμη συναισθήματα. 


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Υδροχόος


Τοποθετήσεις χρημάτων ή πωλήσεις καλό είναι να πραγματοποιηθούν με προσοχή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία 16.4  ενδεχομένως να σας επιφέρει αναστάτωση με περίσσιες δαπάνες και έξοδα στην οικογένεια, που θα σας επιβαρύνουν, δημιουργώντας  κλίμα εντάσεων και διαπληκτισμούς.  Τα πλανητικά αγαπητοί μου Υδροχόοι, σας κάνουν να ασχολείστε με θέματα καριέρας και επιλογών. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σας προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάντε μια ανασκόπηση και προχωρήστε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνετε. Οι επόμενες μέρες θα προσφερθούν για πολλές νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε από τις προβληματικές καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σας αλλάζει, ενώ οι νέες φιλίες θα είναι για σας αρκετά δημιουργικές ως αναφορά τη μελλοντική σας εξέλιξη με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Κριού 17.4.
Το πλανητικό σκηνικό και τα άστρα σας καλούν να πάρετε αποφάσεις στον αισθηματικό σας τομέα. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας και η διέλευση του Ήλιου από τον 4ο οίκο σας 20.4  δείχνουν ότι θα είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την πορεία του δεσμού σας, αφού θα δημιουργηθούν κάποιες καταστάσεις που στην ουσία εσείς θα τις προκαλέσετε, επηρεαζόμενοι από λόγια των ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος που δεν εγκρίνουν τον σύντροφο σας. Προσέξτε τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ακριβώς θέλετε, γιατί θα είσαστε λίγο μπερδεμένοι με τα συναισθήματα σας, αλλά και τι ακριβώς επιθυμείτε για την προσωπική σας ευτυχία. Ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις αν δεν είστε σίγουροι!!! Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και θα πληγώσετε άδικα τον σύντροφο σας. Οι singles  του ζωδίου είναι κατάλληλη εποχή για να φλερτάρετε και να ερωτευθείτε ξανά! Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, χωρίς να αδιαφορείτε όμως για τα συναισθήματα των άλλων. Θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ειδικά στις πρώτες μέρες της εβδομάδας. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό 19.4  Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας. 


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!





Ιχθείς


Χαλαρώστε με λίγη ψυχαγωγία, διότι τα πράγματα είναι σπουδαία και τα οικονομικά πολλών ενδέχεται να γνωρίσουν μια τεράστια αλλαγή. Τολμήστε νέα ξεκινήματα με την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων προσώπων.
Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να γυρίσετε την πλάτη στα προβλήματα. Μην τα αγνοήσετε τελείως όμως… Αλλάξετε την καθημερινότητα σας και ρίξτε το έξω, διότι το τελευταίο διάστημα έχετε πέσει πολύ ψυχολογικά. Κάντε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σας και μην επιμένετε στις απόψεις σας δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργαστείτε καλά τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κάντε μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθετε. Χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας και μη δανείζετε χρήματα σε τρίτα πρόσωπα, με την Αφροδίτη τετράγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία  διότι οι εκτιμήσεις σας θα πέσουν στο κενό. Τα έξοδα σας το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και αν δεν προσέξετε, η κατάσταση σε λίγο καιρό θα είναι εις βάρος σας φίλοι μου.Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση το επταήμερο αυτό. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ότι θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις από το φιλικό σας περιβάλλον με την Αφροδίτη να περνά στον Κριό 20.4 και θα χαρείτε ιδιαίτερα, αφού θα δείτε ότι ο σύντροφος σας ανταποκρίνεται περίφημα και η συμπεριφορά του είναι άριστη με του δικούς σας ανθρώπους,  πράγμα που σας ανεβάζει την ψυχολογία. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης να κάνετε άδικα σκηνές  ζήλιας στο έτερο ήμισυ σας και θα προσπαθήσετε να αρχίσετε να του ελέγχετε τη ζωή. Με την επιρροή της πανσελήνου στον Ζυγό 19.4 προσέξτε λίγο με την συμπεριφορά σας αυτή γιατί θα έχετε αρνητικά αποτελέσματα και πολύ γρήγορα θα οδηγηθείτε στο χωρισμό! Με την διέλευση του Ηλίου στον 5ο οίκο σας 20.4 δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν με τα λόγια τους, γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Οι
singles  του ζωδίου θα κάνετε μια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση που θα σας κλέψει την καρδιά! Όσοι αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο στη ζωή σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσετε, για αυτό μην διστάσετε να ξεκινήσετε τώρα μια σχέση. Υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο για να μπορέσουν οι άλλοι να σας πλησιάσουν πιο εύκολα και να σας γνωρίσουν καλύτερα.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η πανσέληνος της 19-04-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.