Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 20/5 έως και 26/5/2019 από την Αλίντα Κανάκη !





Με την έναρξη της εβδομάδας η σύνοδος Ηλίου – Ερμή 21.5 υπόσχεται επέκταση, επαγγελματική άνοδο και αυξημένες μετακινήσεις. Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου, όπου θα συναντήσουν τον Ήλιο και τον Ουρανό τα πράγματα θα ηρεμήσουν κάπως, όπως και ο ψυχικός και πνευματικός σας κόσμος. Δεν θα κυνηγάμε πια λαμπρές ιδέες, αλλά αλλαγές, αναπροσαρμογές και την ανάγκη μας για ελεύθερη αυτοέκφραση, μέσα όμως από πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις. Οι πλανήτες από τον Ταύρο σχηματίζουν ευεργετικές όψεις με τους Κρόνο και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μια πλανητική συγκυρία που στηρίζει τα λεγόμενα μας, τα επιχειρήματα και δίνει έρεισμα στις αντιδράσεις μας.


Κριός :

Η σύνοδος Ηλίου – Ερμή 21.5 ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα, τις μετακινήσεις και κάθε είδους επικοινωνία προς όφελος σας. Η διπλωματία που θα επιδείξετε αυτό το επταήμερο θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας στην επαγγελματική σας επιτυχία! Έχετε πολύ καλές προοπτικές να διαπρέψετε σε ομαδικές δουλείες, να έχετε επαφές ή διαπραγματεύσεις, να ξεκινήσετε νέες συνεργασίας ή να υπογράψετε συμβάσεις ή συμβόλαια.  Είναι από αυτές τις στιγμές της ζωής σας που το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί να εστιάσετε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και να αφήσετε κατά μέρος την ανάγκη σας για δόξα και προβολή, να βάλετε κατά μέρος το «εγώ» σας και να εστιάσετε στο «εμείς». Στην σχέση σας υπάρχει ένα καλό κλίμα συνεννόησης, επικρατεί ηρεμία και αρμονία και αισθάνεστε ότι το δέσιμο σας γίνεται όλο και βαθύτερο, όλο και πιο ουσιαστικό. Προσέξτε μόνο τις μέρες γύρω  από το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού  22.5 να μην βγάλετε ένταση, γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα χωρίς λόγο. Υπάρχει η πιθανότητα η ένταση αυτή να έχει σαν αντικείμενο την απελευθέρωση από τα δεσμά στην σχέση. Όπως και να έχει, αντιμετωπίστε το θέμα με ωριμότητα και ηρεμία και η λύση θα βρεθεί σύντομα. Οι singles του ζωδιακού , πέρα από την έντονη κοινωνική ζωή, που έτσι και αλλιώς έχετε, το τελευταίο διάστημα δεν θα προλαβαίνουν να αποκρούουν προτάσεις επίδοξων εραστών… Με τον Ήλιο να περνά στους Διδύμους και τον 3ο οίκο σας, ευνοούνται αυτή την περίοδο οι επαφές από απόσταση, ίσως και με το εξωτερικό, που θα σας κινήσουν τη προσοχή, οι οποίες θα σας δώσουν επιπλέον το ερέθισμα να διευρύνετε τους ορίζοντες σας πνευματικά.
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ταύρος :

Με την διέλευση του Ηλίου από τον 2ο οίκο σας 21.5  για σας, φίλοι μου Ταύροι, η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για επαγγελματικά επιτεύγματα. Θα δοκιμαστούν οι οργανωτικές σας ικανότητες, η αποτελεσματικότητα σας, η ευστροφία σας και θα έρθουν ενδεχομένως στην επιφάνεια ταλέντα που αγνοούσατε, μια και θα πρέπει να αυτοσχεδιάσετε για να χειριστείτε τις υποθέσεις σας με επιτυχία.  Είναι μια ευνοϊκή εποχή για πνευματικά επιτεύγματα ή για ανάληψη πρωτοβουλιών που θα σας άνοιγαν νέους επαγγελματικούς δρόμους . Στον οικονομικό τομέα η επαγγελματική πρόοδος δεν συνοδεύεται, τουλάχιστον προς το παρόν, με την πολυπόθητη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Ακόμη και προαγωγή να πάρετε, το οικονομικό όφελος που θα αποκομίσετε δεν θα είναι αυτό που περιμένατε ή δεν θα είναι αντίστοιχο των προσπαθειών σας. Θα πρέπει αν περιμένετε κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη και να προσπαθήσετε πολύ για να λάβετε την ανταμοιβή σας!  Στον αισθηματικό τομέα το πλανητικό σκηνικό και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σας ωθεί να ενδοσκοπήσετε  την σχέση σας και τον εαυτό σας για να δείτε πως αισθάνεστε απέναντι στο ταίρι σας. Θα πρέπει να εντοπίσετε τις δυσλειτουργίες και τα μελανά σημεία του δεσμού σας και να προσπαθήσετε να αποβάλλετε ή να απαλλαγείτε από περιττά ψυχικά φορτία, αγωνίες ή φοβίες, καθαρίζοντας την ατμόσφαιρα, αφού όμως είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε εκεί που θέλετε. Μόνο μετά από αυτή την δύσκολη προσπάθεια μπορεί να οδηγηθείτε σε μια πιο ουσιαστική συμπόρευση, μακριά από τα προβλήματα  που σας ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Και οι singles με την σύνοδο του Κρόνου  θα περάσουν αυτή την εβδομάδα μια περίοδο ενδοσκόπησης και αυτοκριτικής, αποβάλλοντας πολλά από τα ταμπού και τις φοβίες τους! Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η ερωτική τους διάθεση θα παρουσιάσει κάμψη. Κάθε άλλο μάλιστα!  Η αυτοκάθαρση θα τους δώσει απογειώσει ψυχικά και θα τους ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη για ζωή και περιπέτειες…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της διατροφής.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Δίδυμοι :

Η επιτυχία σας χτυπά την πόρτα, φίλου Δίδυμοι με την σύνοδο Ηλίου Ερμή στο ζώδιο σας ! Έχετε το νου σας να απαντήσετε… Μια συνεργασία μπορεί να προκύψει με το εξωτερικό, ίσως μια μετανάστευση σε άλλη χώρα, ακόμη και ένα επαγγελματικό ταξίδι ή κάποιας μορφής επαγγελματική προσπάθεια μπορεί να σας φέρει μια ανέλπιστη ευκαιρία καριέρας! Ένας συνεταιρισμός μπορεί επίσης να είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική επαγγελματική σας πορεία, ενώ υποστήριξη θα βρείτε, από τον σύντροφο σας, από φίλους ή  από ανέλπιστους υποστηρικτές του έργου σας. χρειάζεται όμως σαφείς στόχους και συντονισμένες κινήσεις για να θέσετε τα σωστά θεμέλια! Οι πλανητικές συγκυρίες ευνοούν την αναθέρμανση της υπάρχουσας ερωτικής σας σχέσης με την εξομάλυνση των όποιων δυσλειτουργιών υπήρχαν με την θετική όψη του Ηλίου στον 3ο οίκο σας . Έντονο συναίσθημα και μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα θα οδηγήσουν μια ενδεχομένως φθαρμένη από προβλήματα σχέση σε ένα νέο ξεκίνημα. Λίγη προσοχή όμως θα χρειαστεί την περίοδο γύρω το εξάγωνο Άρη – Ουρανού στον Ταύρο 22.5 για να μην προκαλέστε ανοιχτές αντιπαραθέσεις από αστοχίες σας. Η συναισθηματική ευαισθητοποίηση και ο έντονος ερωτισμός είναι τα στοιχεία που θα οδηγήσουν τους singles  του ζωδίου σας σε ιδιαίτερες ερωτικές συνευρέσεις αυτή την εβδομάδα με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο σας 21.5 ! Μπορεί για τυχαία ερωτική επαφή να σας συνεπάρει και σε βάθος χρόνου να σας οδηγήσει σε άλλους τόπους εγκατάστασης, ακόμη και σε άλλη χώρα… Ενδεχομένως όμως η αλλαγή αυτή να μην αφορά μια γεωγραφική μετακίνηση σας, αλλά ένα πνευματικό επαναπρογραμματισμό. Η επιρροή του προσώπου αυτού να είναι τέτοιας έκτασης, που να σας οδηγήσει σε νέα πνευματικά μονοπάτια και σε άλλες ατραπούς, αλλάζοντας για τα καλά τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις και εν κατακλείδι τη ζωή σας.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Καρκίνος :

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού και το πλανητικό σκηνικό που επηρεάζει το ζώδιο σας, σας δίνει εξαιρετική ενέργεια και μαχητικότητα στον τομέα της καριέρας. Θα θελήσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, η φιλοδοξία σας για κάτι καλύτερο θα ενισχυθεί και έχετε καλές προοπτικές να πετύχετε τους στόχους σας, βρίσκοντας αναπάντεχα υποστηρικτές του έργου σας μεταξύ φίλων, συναδέλφων και ατόμων με επιρροή. Και στον οικονομικό τομέα έχετε ευκαιρίες για αύξηση των εισοδημάτων σας, θα πρέπει όμως να βάλετε κάποιο μέτρο στις απαιτήσεις σας, γιατί αν πάρουν τα μυαλά σας αέρα μπορεί να χάσετε και αυτά που έχετε! Προσοχή θα απαιτηθεί ιδίως στην καθημερινή διαχείριση σας, για να μην βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να μην μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα απολαύσουν την ηρεμία αυτή την εβδομάδα, μια και το πλανητικό σκηνικό θα τους δώσει την ευκαιρία να ενισχύσουν τους δεσμούς τους. Τα επαγγελματικά θα είναι ένας τομέας που θα σας φέρει πιο κοντά, καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν διεξοδικές συζητήσεις για τις μελλοντικές προοπτικές που θα παρουσιαστούν τουλάχιστον στον δικό σας επαγγελματικό στίβο. Ενδεχομένως να παραστεί η ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα ή ακόμη και τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας, ώστε να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον 7ο οίκο σας. Και για τους singles  του ζωδίου, ο επαγγελματικός χώρος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην συναισθηματική του ζωή, μια και δεν αποκλείεται να προκύψει γνωριμία μέσα από αυτόν, που θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο με το τρίγωνο του Ηλίου στο ωροσκόπιο σας να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σας. Κινηθείτε με αργά και μεθοδικά βήματα και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα, γιατί ένα στραβοπάτημα ή ένας κακός υπολογισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στο εργασιακό σας περιβάλλον, που δεν τα έχετε ανάγκη αυτή τη χρονική στιγμή.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Λέων :

Γόνιμη επαγγελματικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, φίλοι μου Λέοντες, εβδομάδα με την διέλευση του Ήλιου στον 11ο οίκο σας! Είστε γεμάτοι ενέργεια, αποφασιστικότητα να φέρετε σε πέρας την αποστολή σας, είστε οργανωμένοι και καλά προετοιμασμένοι και δεν σας λείπει ο απαραίτητος ενθουσιασμός! Η επαγγελματική επιτυχία σας αυτή την εβδομάδα θα φέρει και βελτίωση της οικονομικής σας θέσης, με μία όμως μικρή διαφορά χρονική φάσης. Χρειάζεται λίγη υπομονή, μια και δεν μπορούν να γίνουν όλα σε μια μέρα. Σε λίγο χρονικό διάστημα, εάν κινηθείτε όπως πρέπει, θα μειωθεί η πίεση που αισθάνεστε από τα οικονομικά βάρη που φέρετε. Έχετε να περιμένετε λοιπόν και μπορείτε με όλη σας την άνεση αλλά και περισσή σοβαρότητα να σκεφτείτε και να προγραμματίσετε τις επόμενες σας κινήσεις. Στον αισθηματικό τομέα, με το πέρασμα του Ουρανού στον 10ο οίκο σας 20.5 σε πτώση , ταλαιπωρήστε αρκετά με προβλήματα, διαπληκτισμούς και μια συνεχή γρίνια. Θα αισθανθείτε κάποια στιγμή, ότι το κλίμα γίνεται τόσο βαρύ που δεν μπορείτε πια να ανασάνετε… Θα πρέπει να βάλετε τα θέματα επιτέλους επί τάπητος και να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις, ώστε να ξέρει ο καθένας σας που βαδίζει και τι έχει να περιμένει από το σύντροφό του. Για τους singles  του ζωδίου, το δεύτερο μισό της εβδομάδας  με τον Δία από τον Τοξότη στον 5ο οίκο σας, προμηνύει πολύ έντονη κοινωνική και ερωτική ζωή! Θα υπάρξουν πολλά φλερτ, πολύ μεγάλη ερωτική δραστηριότητα, γνωριμίες που μπορεί να πάρουν λίγο ανορθόδοξα  μονοπάτια, και ίσως τελικά μέσα σε όλη αυτή τη παραζάλη να γνωρίσετε τον έρωτα και να απογειωθείτε! Εάν βέβαια επιτρέψετε να σας συμβεί κάτι τέτοιο και δεν μπλοκάρετε κάτι εν δυνάμει καλό με τις ανασφάλειες σας...

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Παρθένος :

Στα οικονομικά  και επαγγελματικά η εβδομάδα προβλέπεται να είναι θετική, με την σύνοδο Ηλίου -  Ερμή 21-5 καθώς δεν αποκλείεται να σας έχει κάποιο δωράκι το πλανητικό σκηνικό υπό την μορφή έκτακτου εισοδήματος, ενός ανέλπιστου δώρου ή μιας καινούργιας δουλειάς, εάν είστε άνεργοι και αναζητάτε απασχόληση, που θα σας κάνει να ανασάνετε από τις υποχρεώσεις. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αισθανθούν ότι παίρνουν φωτιά αυτό την εβδομάδα! Μια νέα σπίθα θα πυροδοτήσει την ερωτική επιθυμία και το ασίγαστο ερωτικό πάθος που θα σας ανεβάσει στα ουράνια… Είστε πολύ πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί αυτές τις μέρες με τον Κρόνο στον 5ο οίκο σας να σηματοδοτεί κάποια αλλαγή στον αισθηματικό σας τομέα, αισθάνεστε πολύ πιο απελευθερωμένοι να εκφραστείτε, ξεπερνώντας την φυσική συστολή σας, και πολύ πιο δοτικοί στο ταίρι σας. Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις φυσικές αναστολές σας, η εβδομάδα υπόσχεται όμορφες εμπειρίες που μπορούν να ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή.Το πλανητικό σκηνικό σκαρώνει πολλά παιχνίδια στους singles  του ζωδίου κατά το επταήμερο με τον Πλούτωνα να ευνοεί νέα ξεκινήματα ! Με ένα μαγικό τρόπο ξεπερνάτε την συστολή και τον φόβο της απόρριψης και γίνεστε πιο τολμηροί στο φλερτ. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχετε εάν βάλετε συγκεκριμένο στόχο, προσοχή μόνο μήπως αυτό το απότομο θάρρος σας, σας οδηγήσει στην χυδαιότητα ή ακόμη και σε ερωτικά μονοπάτια περίεργα και επικίνδυνα…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ζυγός :

Είναι δυναμική η εβδομάδα για σας, φίλοι μου Ζυγοί, με την διέλευση του Ηλίου από τον 9ο οίκο σας και θα θελήσετε να δείξετε στον επαγγελματικό σας περίγυρο τι είστε ικανοί να πετύχετε. Η τάση αυτή θα σας κάνει να αναζητήσετε την εργασιακή πρόκληση εκείνη που θα αναδείξει όλα σας τα ταλέντα και τις ικανότητες σας για να διαπρέψετε! Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν κάποια ιδιαιτερότητα αυτές τις μέρες, μια και θα υπάρξουν εισροές από μη αναμενόμενες ή μη τακτικές πηγές. Μπορεί να είναι μια κληρονομιά, ίσως να είναι κάποιο επίδομα ή ενδεχομένως να είναι μια μη αναμενόμενη απόδοση από μια επένδυση σας.Στον αισθηματικό σας τομέα το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα έντονο κατά το επταήμερο …με το ευνοϊκό εξάγωνο του Άρη και την θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας. Ξεκινάει μια περίοδος αναπροσαρμογής των όρων της σχέσης σας. Εσείς γίνεστε πιο θερμοί και εκδηλωτικοί με το ταίρι σας, ανακαλύπτετε νέες πτυχές στην μεταξύ σας επικοινωνία, βιώνετε νέες εμπειρίες μαζί του και ιδίως  προς το τέλος της εβδομάδας λειώνετε από έρωτα και πάθος. Και εδώ όμως χρειάζεται ισορροπία, μια και δεν θέλετε να τρομάξετε το ταίρι σας και να το βάλετε σε περίεργες σκέψεις…Οι singles  του ζωδίου πιθανόν να γίνουν αποδέκτες αυτό το επταήμερο  ερωτικών εξομολογήσεων. Η επικοινωνία σας θα είναι το ισχυρό σας όπλο και ίσως τα λεγόμενα σας αγγίξουν στην καρδιά κάποιου που δεν θα το περιμένατε… Ο εβδομάδα προβλέπεται να έχει πολλά φλερτ, πολλές ερωτικές επαφές και παθιασμένο σεξ με συναισθηματικές προεκτάσεις… με το πέρασμα της Σελήνης στον Τοξότη στον 3ο οίκο σας. Σας περιμένουν καινούργιες εμπειρίες και ίσως η αποκάλυψη ενός παθιασμένου, μυστικού έρωτα!
Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Σκορπιός :

Στον οικονομικό τομέα δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη η εβδομάδα με τον Ήλιο από τον Ταύρο στον 7ο οίκο σας να ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα . Έχετε προσαρμοστεί ήδη, ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είχατε προσαρμοστεί στις καινούργιες συνθήκες και να έχετε κάνει τους προγραμματισμούς σας. Αναρωτηθείτε αν πήρατε τα μαθήματα σας στην οικονομική διαχείριση κατά την περίοδο των μεγάλων δυσκολιών των προηγούμενων ημερών και των ατέλειωτων περιορισμών που έφερε η ανάδρομη πορεία τριών μεγάλων πλανητών Κρόνου - Δία -  Πλούτωνα και σοφότεροι πια καταστρώστε τα πλάνα σας για το μέλλον. Στα συναισθηματικά σας η εβδομάδα με την Αφροδίτη να κινείται αρμονικά στον 7ο οίκο  σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα με λιγότερο ρομαντική διάθεση και περισσότερο προσγειωμένοι στην πραγματικότητα! Εισέρχεστε σε μια περίοδο δράσης, με συγκεκριμένους στόχους που θα πάνε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω. Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να ωριμάσει μέσα σας η ιδέα μια συγκατοίκησης ή μια από κοινού αγοράς ενός ακινήτου, εάν θεωρείτε ότι η σχέση σας πέρασε με επιτυχία το τεστ του χρόνου και μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Ο ιδεαλισμός και ο υπέρμετρος ρομαντισμός που σας διακατέχει κάνει μια ανάπαυλα αυτό το επταήμερο και οι singles  του ζωδίου σας με την σύνοδο του Ουρανού και το εξάγωνο του Άρη  θα αισθανθούν έτοιμοι να διεκδικήσουν αυτό που τους ελκύει. Μέσα από μια αληθινή επικοινωνία μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και να ανοίξετε ένα καινούργιο κύκλο στην προσωπική σας ζωή.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Τοξότης :

Η τελευταία περίοδος, αγαπητοί μου Τοξότες, ήταν αρκετά δύσκολη και επίπονη για τον επαγγελματικό σας τομέα! Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας με την σύνοδο Ηλίου -  Ερμή 21.5 βοηθάει να εξομαλυνθεί κάπως η κατάσταση στον τομέα της καριέρας σας, θα απαιτήσει όμως πολύ δουλειά και σοβαρή δέσμευση από τη πλευρά σας. Στον οικονομικό τομέα η εβδομάδα δεν θα σημαδευτεί από σημαντικές μεταβολές. Θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά σας για οικονομικά θέματα, στην αναζήτηση σας για επιπλέον εισοδήματα, θα πρέπει μόνο να προσέξετε να μην πάρετε ρίσκα, γιατί μπορεί να βγείτε χαμένοι. Ενημερωθείτε διεξοδικά για ότι αποφασίσετε να κάνετε και συμβουλευτείτε εδικούς πριν κινηθείτε. Η διάθεση σας είναι πολύ ασταθής αυτή την περίοδο, καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία και ο Άρης από τον Καρκίνο στον 8ο οίκο σας σε πτώση  παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν σας αντιπροσωπεύει ή δεν σας γεμίζει πια, το συναίσθημα του κενού θα αρχίσει να γίνεται αρκετά πιο αισθητό με την πάροδο του χρόνου, μέχρι να αποφασίσετε να κινηθείτε. Εάν όμως η σχέση σας είναι μακροχρόνια, αρμονική και ειλικρινής, το ταίρι σας θα αποτελέσει το ασφαλές σας καταφύγιο κατά την περίοδο που ακολουθεί, κάτι που θα σας δέσει πολύ περισσότερο από ότι μέχρι στιγμής.Η ακτινοβολία σας παραμένει έντονη, αγαπητοί μου Τοξότες, τουλάχιστον τις στιγμές που αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, αν είστε singles , δεν θα σας λείψουν τα φλερτ και οι ερωτοτροπίες ούτε αυτή την εβδομάδα!  Τα πάντα εξαρτώνται από εσάς και από το πώς θα βιώσετε την καθημερινότητα και τα απρόβλεπτα ή πιεστικά που θα εμφανίζονται στη ζωή σας. Επειδή το εξάγωνο του  Κρόνου  σε ανάδρομη πορεία από τον Αιγόκερω  φέρνει περιορισμούς και απότομη προσγείωση, από την ατέλειωτη διασκέδαση στην υπευθυνότητα, ίσως αισθανθείτε κάποιο πίεση και ένα εγκλωβισμό, με τα οποία όμως θα πρέπει να συμβιβαστείτε για να περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται τη φάση αυτή.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του σπιτιού, της τροφής, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αιγόκερως :

Μην σας ξαφνιάσει δε το ενδεχόμενο να προταθείτε για προαγωγή, εάν έχετε μια εξαρτημένη θέση εργασίας, με την θετική σύνοδο Ηλίου - Ερμή και την θέση του Δία να ευνοεί την επέκταση  ή να έχετε μια πρόταση για συνεργασία εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Στην δεύτερη περίπτωση απλά εξετάστε με προσοχή το πλαίσιο συνεργασίας και διασφαλίστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα σας. Τα οικονομικά σας που τόσο σας ταλαιπωρούν φαίνεται να δίνουν κάποιες υποσχέσεις για τόνωση του εισοδήματος σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση και μάλιστα να αποφύγετε οτιδήποτε ενέχει οικονομικό ρίσκο! Στην αισθηματική ζωή των δεσμευμένων τα κλίμα θα είναι ευμετάβλητο κατά το επταήμερο. Θα υπάρχει μια σχετική ανασφάλεια και ρευστότητα που θα σας δημιουργήσει νευρικότητα, ιδίως κατά τις μέρες με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού 22.5.  Ακόμη όμως και ήρεμα να είναι τα πράγματα, κάτι μέσα σας θα σας χτυπάει το καμπανάκι του κινδύνου. Ίσως να υπάρχουν πράγματα που ακόμη δεν γνωρίζετε για την σχέση σας, η αποκάλυψη των οποίων θα σας προβληματίσει σοβαρά…Στέλνετε μηνύματα σταθερότητας και εμπιστοσύνης εσείς οι singles, με την Αφροδίτη από τον Ταύρο να ευνοεί από τον 5ο οίκο τον ερωτικό σας τομέα, δείχνετε δυνατοί και ο μαγνητισμός που εκπέμπετε είναι έντονος, τα όπλα σας όμως αυτά, δεν θα είναι αρκετά αυτό το διάστημα για να σας βοηθήσουν για να πληρωθεί το ποθούμενο. Ίσως οι στόχοι που θέσατε να σας ξεπερνούν και να χρειαστεί να προσγειωθείτε.  Κάντε το από μόνοι σας, για να μη χρειαστεί να προσγειωθείτε ανώμαλα…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Υδροχόος :

Με καλή οργάνωση και σαφή εικόνα των επιδιώξεων σας θα τα καταφέρετε περίφημα, δεν θα αποφύγετε όμως το αίσθημα της κόπωσης προς τα τέλη της εβδομάδας . Ευκαιρίες για κάτι νέο παρουσιάζονται μεν, χρειάζεται όμως σοβαρή μελέτη και περίσκεψη για να μην θέσετε σε κίνδυνο την ήδη υπάρχουσα πορεία σας με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ανάδρομη πορεία να επηρεάζει τον 12ο οίκο σας. Στον οικονομικό τομέα προς το παρόν δεν θα παρουσιαστεί κάποια άξια λόγου αλλαγή. Τα εισοδήματα σας φαίνεται να είναι, αν μη τι άλλο, τόσα όσα απαιτούνται για να καλύψουν τις υποχρεώσεις σας. Δώστε προσοχή στην καλή καθημερινή διαχείριση των οικονομικών σας πόρων και δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Όσο για το κάτι παραπάνω, ο χρόνος και οι κινήσεις σας στην επαγγελματική σκακιέρα θα το δείξουν… Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μια σχετική ηρεμία αυτή την εβδομάδα με τον Ήλιο από τον Ταύρο και τον 4ο οίκο  για τους δεσμευμένους. Είναι μια αρκετά καλή περίοδος για κοινωνική ζωή, επαφή με φιλικές παρέες και ίσως κάποιες μικρές αποδράσεις, ώστε να αποσπαστεί η προσοχή σας από την πειστική σας καθημερινότητα. Αποφύγετε εκτενείς συζητήσεις για θέματα που σας αγχώνουν και αφιερώστε χρόνο ο ένας στον άλλο. Προσέξτε τις μέρες, με το εξάγωνο Άρη – Ουρανού από 22.5 και μετά, μήπως η καθημερινή πίεση δημιουργήσει αρρυθμίες στη σχέση.  Σχετικά έντονη κοινωνική ζωή θα έχουν και οι singles  του ζωδίου, με ξέγνοιαστες βραδιές με φιλικές παρέες. Οι συγκυρίες  θα φέρουν κάτι νέο, ασυνήθιστο, ίσως και αξιοθαύμαστο στην ζωή σας, αν και όχι αμέσως με τον Ήλιο να περνά στους Διδύμους 21.5. Προς το παρών προσπαθήστε να χαλαρώνετε και το προσεχές μέλλον θα δείξει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Προσέξτε όμως την υγεία σας, φροντίζοντας για περισσότερη ξεκούραση και υγιεινή διατροφή!

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ιχθείς :

Το πλανητικό σκηνικό θα σας ωθήσει σε μια περιπέτεια που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε λίγους μήνες νωρίτερα, είναι όμως η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές με τον Δία από τον Τοξότη και τον 10ο οίκο να υπόσχεται επέκταση. Μην βασίζεστε όμως αποκλειστικά και μόνο στο ένστικτό σας, γιατί μπορεί να σας προδώσει και να μπείτε σε περιπέτειες. Εξετάστε προσεκτικά κάθε ενδεχόμενο, συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε για τις γνώσεις τους και κινηθείτε με μικρά, προσεκτικά και σταθερά βήματα. Στον οικονομικό τομέα οι πλανητικές επιρροές δεν είναι άσχημες, υπό την έννοια ότι θα έχετε μια σχετική ροή χρημάτων και ίσως να ωφεληθείτε από κάποια ανέλπιστα κέρδη ή μια έκτακτη χρηματική εισροή. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η τάση σας να ξεφεύγετε σε καταναλωτικές δαπάνες, με την προσδοκία μελλοντικών, και μάλιστα αυξημένων εισοδημάτων ή κερδών… Τα αισθηματικά σας για τους δεσμευμένους του ζωδίου δεν θα είναι  ιδιαίτερα δύσκολα αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής από τον Ταύρο και τον 3ο οίκο σας ευνοεί, Θα είστε μεν επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά και οικονομικά σας, αλλά εάν δεν αντιμετωπίζετε κάποια χρόνια προβλήματα με τον σύντροφό σας, αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό πρόβλημα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση, ώστε να αποβάλλετε σε τακτά χρονικά διαστήματα την πίεση της καθημερινότητας.Από την άλλη, οι singles του ζωδίου θα καίγονται από ερωτική έξαψη αυτό το επταήμερο και την επιθυμία να κατακτήσουν τρόπαια μοναδικά! Προσοχή μόνο μην βάλετε πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί θα χρειαστεί κάποια στιγμή να προσγειωθείτε ανώμαλα. Ο Ποσειδώνας δημιουργεί ψευδαισθήσεις και τα ροζ συννεφάκια δεν θα σας οδηγήσουν στο ποθούμενο… 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.