Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για τα ζώδια από την Αλίντα Κανάκη !




Kριός :


Η διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο σας στις 16.4  προκαλεί εντάσεις. Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας. Όσοι αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με τους συντρόφους σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, μια και θα κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Η διέλευση Ηλίου από τον 9ο οίκο σας ευνοεί νέες γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό. Εσείς που είστε singles  να είστε προετοιμασμένοι, γιατί θα υπάρχει ερωτική έξαψη και ατέλειωτη ποικιλία στην ερωτική σας ζωή! Θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή εξαιτίας του πλανητικού συστήματος που θα ταράξει τα νερά με έντονη νευρικότητα. Θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, ιδιαίτερα  προς το τέλος του μήνα με την αντίθεση Ερμή - Δία και το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα . Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που κάνετε στη ζωή σας. Μην χάσετε την ευκαιρία προς το τέλος του μήνα να κάνετε πράγματα που θα σας χαλαρώσουν.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :

Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο των Διδύμων την
21-05-2019  στον 4ο οίκο σας ,ο ορθολογισμός, η ευστροφία και η λογική
θα έχουν το λόγο στον τομέα των σχέσεων .

Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει τον αισθηματικό σας τομέα διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη.

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου στον 2ο οίκο σας την 15-05-2019 , οπότε θα δείξετε πρακτικότητα, υπομονή αλλά
και πείσμα στον τομέα της αγάπης και του έρωτα. Η ιδιοκτησία, τα αγαθά, αλλά και τα συναισθήματα προέχουν.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ταύρος :


. Η διέλευση του Άρη από τον 3ο οίκο σας στις 16.5  προκαλεί εντάσεις με γείτονες, κοντινούς συνεργάτες και συγγενείς. Είναι επίσης ένας μήνας εξερεύνησης των δημιουργικών ικανοτήτων σας και ίσως ξεκινήσετε κάτι νέο με τον σύντροφό σας, μια και μπορεί να αποδειχθεί μελλοντικά μια πηγή εισοδήματος και για τους δύο σας. Η Πανσέληνος στις 19 Μαΐου στον Σκορπιό  θα φέρει μελαγχολία και κάποια μικρή ένταση στις σχέσεις σας. Στα ερωτικά, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα υποκύψετε σε κάποιους πειρασμούς. Πάρτε τις προφυλάξεις σας, γιατί δεν θα θέλατε να βάλετε την σχέση σας σε κίνδυνο…Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες για του singles του ζωδίου με το εξάγωνο του Άρη και την σύνοδο της Αφροδίτης με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε καλύτερα. Είχατε τα προβλήματα σας με την αισθηματική σας ζωή, τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα βάλετε στην άκρη και να κοιτάξετε χωρίς φοβίες και προκαταλήψεις το μέλλον κατάματα. Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας.  Απολαύστε τις ερωτικές στιγμές που θα προκύψουν, γιατί θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Ένα νέο ειδύλλιο μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε για πρώτη φορά σοβαρά τον γάμο, κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα. Αφιερώστε επίσης δημιουργικό χρόνο στον εαυτό σας και ανοιχτείτε σε δικούς σας ανθρώπους για όσα σας προβληματίζουν. Προς το τέλος του μήνα ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις στις σχέσεις σας με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα.

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει και  τονίζει τον αισθηματικό σας τομέα χαρίζοντας αρμονία με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον ερωτικό σας τομέα. Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και εύνοια στα αισθηματικά σας. Ο Κρόνος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στον υπερβολικό έλεγχο και συγκράτηση).
Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (υπερβολική μοιρολατρία).
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την
07-05-2019 στον 1ο οίκο σας , η υπομονή το πείσμα  η προσωπικότητα  η  και η ευημερία  είναι στην πρώτη θέση . Στις 21-05-2019  περνάει στον 2ο οίκο σας η ιδιοκτησία, τα αγαθά, αλλά και τα συναισθήματα προέχουν.




Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Δίδυμοι :



Τα άστρα και η διέλευση της Αφροδίτης από τον 12ο οίκο σας στις 15.5  θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας τον μήνα αυτό. Παρά την καλή σας διάθεση να πλησιάσετε τον σύντροφό σας έως και τις 10 του μήνα, υπάρχει η πιθανότητα να προκύψουν εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις, εξ αιτίας της επιφυλακτικότητας του συντρόφου σας και της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα .Προσέξτε την συμπεριφορά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό και μη γίνεστε κτητικοί και ζηλιάρηδες, αν θέλετε η σχέση αυτή να κρατήσει και να παραμείνει υγιής. Δεν είναι καθόλου απίθανο επίσης να σας προβληματίσει έντονα η συμπεριφορά του συντρόφου σας αυτό το μήνα και κάπου μπορεί να σας κουράσει με τις διακυμάνσεις που θα έχει. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 19.5 Θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας αρνητικά και να χαλάσει η διάθεση σας. Προσπαθήστε να τον βοηθήσετε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει για να βρει τις ισορροπίες του. Τα άστρα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας, ανακτώντας τις ισορροπίες στη σχέση σας, που θα αναζωπυρώσουν την αγάπη και το συναίσθημα και θα ανυψώσουν το ηθικό σας. Στους singles , παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα επανέλθουν ξαφνικά στη ζωή σας και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο, γιατί θα θέλουν να έχουν ξανά το πρώτο ρόλο στη ζωή σας. Ωστόσο, νέες γνωριμίες εκτοξεύουν τον ερωτισμό σας!  Θα παρουσιαστούν δελεαστικές ευκαιρίες με την σύνοδο του Ερμή να επηρεάζει θετικά το ωροσκόπιο σας , με καλές προοπτικές για το μέλλον, γι αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν μπορείτε καλύτερα.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.




Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει τον ερωτικό σας τομέα ,διευκολύνοντας
την επικοινωνία και τη σκέψη.
Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την 15-05-2019 στον 12ο οίκο σας  η απομόνωση, η φυγή, τα ιδρύματα έχουν τον πρώτο λόγο.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Καρκίνος :


 Μετά την Πανσέληνο στον Σκορπιό  στις 19.5  ίσως βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που μέχρι τώρα δεν γνωρίζατε για κάποιους ανθρώπους και θα σας ταρακουνήσουν. Παρόλα αυτά, μετά τις 21 του μήνα και την διέλευση του Ήλιου από τον 12ο οίκο σας  θα μπορέσετε να ισορροπήσετε αρκετά με κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μελλοντική σας εξέλιξη, τόσο στον οικονομικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Ζητήματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν αρκετά. Ο μήνας Μάιος  υπόσχεται ένα υπέροχο ερωτικό κλίμα. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εκφραστείτε, κυρίως προφορικά ή και γραπτά.  Προσέξτε ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις μέχρι και τις 16.5 και την διέλευση του Άρη από τον 5ο οίκο σας ! Οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και θα πλησιάσετε περισσότερο το σύντροφο σας. Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί και θα απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές, γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνετε καινούργια πράγματα με το ταίρι σας που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιες βάσεις στη σχέση σας. Αναταράξεις θα υπάρχουν, κυρίως κατά την περίοδο της Πανσελήνου, και προς το τέλος του μήνα με την αντίθεση  Ερμή - και το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα αλλά εάν υπάρχουν σταθερές βάσεις δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Οι singles  του ζωδίου, με την ανάδρομη πορεία τριών πλανητών Δία -  Κρόνου -  Πλούτωνα  θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Αφήσετε το χρόνο να κυλήσει και να σας δείξει τι να κάνετε. Επίσης μην εξιδανικεύετε ανθρώπους με την πρώτη ματιά, διότι θα εκπλαγείτε και θα πληγωθείτε αργότερα η θέση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σας εγκυμονεί κινδύνους . Ίσως το ατέλειωτο ξενύχτι και η διασκέδαση να σας κουράσουν λιγάκι, γι αυτό πάρτε λίγο τις αποστάσεις σας, αποβάλλετε στρες και πίεση, και φορτίστε τις μπαταρίες σας εκ νέου. Προς το τέλος του μήνα η ψυχολογίας σας θα ανέβει και αφού ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην ζωή σας μέσα από αλλαγές και προσαρμογές, θα δείτε τα ερωτικά σας θέματα πιο ρεαλιστικά. Είναι σημαντικό κάποια πράγματα να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του γάμου και των συνεργασιών, της προσωπικότητας, του εγώ. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.


Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον ερωτικό σας τομέα (αστάθεια, αδυναμία επικοινωνίας). Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης ενισχύοντας τη φαντασία και με ονειρικό χρώμα.
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει και  τονίζει τον τομέα των σχέσεων με δύναμη για νέα ξεκινήματα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Λέων :

Τα άστρα και η  διέλευση του Άρη από τον 12 οίκο σας στις 16.5 του μήνα θα σας γεμίσουν με εσωτερική πίεση. Τα άστρα προβλέπουν ότι οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας, ο οποίος προς στιγμήν θα νοιώσει ότι τον καταπιέζεται και θα σας εκφράσει την δυσαρέσκεια του ανοιχτά. Γι αυτό προσέξτε την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις στη πορεία. Αποφύγετε επίσης την ανάμειξη τρίτων προσώπων στην σχέση σας, γιατί δεν θα λειτουργήσουν θετικά. Είναι καλύτερα να αποφασίσετε να θέσετε τα θέματα που σας ταλανίζουν επί τάπητος και να βρείτε λύσεις από κοινού. Υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο ο σύντροφός σας να ταλαιπωρείτε από έντονα προβλήματα στον εργασιακό ή οικονομικό τομέα. Συμπαρασταθείτε του γιατί το έχει ανάγκη και γιατί θα είναι κάτι που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Οι singles  του ζωδίου υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο μετά τις 15 Μαΐου και την διέλευση της Αφροδίτης . Αν δεν κινηθείτε όμως διακριτικά κινδυνεύετε να γίνετε στόχος σχολίων από συναδέλφους.
Ευνοούνται συζητήσεις και νέες γνωριμίες που θα δώσουν έμφαση σε
ερωτισμό και ρομαντισμό. Να είστε προετοιμασμένοι λοιπόν, γιατί θα
υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες
καταστάσεις και εφήμερες σχέσεις με τον Ουρανό από τον Ταύρο στον 10ο  οίκο σας ! Τα πάντα είναι πιθανά αυτό το μήνα. Απολαύστε το όσο διαρκεί, αρκεί να αποφύγετε εντάσεις. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των ερωτικών σας συντρόφων και να μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε, γιατί μπορεί να εκτεθείτε.



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Η Σελήνη σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό σας τομέα (προσέξτε τον υπερβολικό συναισθηματισμό).
Ο Ερμής σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά διευκολύνοντας την
επικοινωνία και τη σκέψη.
Ο Άρης σε αντίθεση δημιουργεί ένταση στα αισθηματικά σας (μετριάστε την επιθετικότητα και εριστικότητα).
Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (τάση απομόνωσης,
προκαταλήψεις).
Ο Ήλιος σε σύνοδο ενισχύει και  τονίζει τον αισθηματικό σας τομέα με την
ικανότητα καλύτερης έκφρασης.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Παρθένος :


Παλιές και νέες σχέσεις με μπερδεμένα συναισθήματα ανακατεύονται όλα μαζί στην ερωτική σας ζωή και σας κάνουν να αμφιταλαντεύεστε και να αντιδράτε σπασμωδικά και παρορμητικά. Αποφύγετε εντάσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους με τον αγαπημένο σας μέχρι τις 19  του μήνα και την πανσέληνο στον Σκορπιό που τα άστρα θα είναι πιο φιλικά μαζί σας. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να αφήνετε τρίτα πρόσωπα να μπαίνουν στη σχέση σας και να σας επηρεάζουν αρνητικά, γιατί θα προκαλέσετε σοβαρά προβλήματα με την ακραία συμπεριφορά που θα βγάλετε. Συζητήστε με το ταίρι σας όλα αυτά που ακούτε από τρίτους και μην εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους, που ίσως υπονομεύουν κρυφά τις σχέσεις και την προσωπική σας ζωή. Τα προβλήματα εστιάζονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με το ταίρι σας και δεν έχουν να κάνουν με τα οικογενειακά σας ή με τις επιρροές από το άμεσο περιβάλλον. Η διέλευση της Αφροδίτης από τον 9ο οίκο σας ευνοεί ταξίδια και νέες γνωριμίες. Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις επιλογές που θα κάνετε και να μην επενδύσετε από την πρώτη στιγμή στις καινούργιες γνωριμίες. Σας περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσετε πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις που δεν θα έχουν διάρκεια. Αποφύγετε παρεμβάσεις και σχόλια τρίτων, που ενδεχομένως να επηρεάσουν τη σχέση σας, δημιουργώντας προβλήματα άνευ ουσίας. Mε τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία  Θα νιώθετε πως θέλετε να απομονωθείτε για ένα διάστημα, να πάρετε το χρόνο σας και να δείτε τα πράγματα από μια άλλη διάταση, ξεκαθαρίζοντας καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν και σας προβληματίζουν αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αποφύγετε τα παχυντικά
γλυκά και λίπη, Θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να μην
πάρετε κάποια κιλά παραπάνω και επιβαρύνετε την υγεία σας.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια  στον αισθηματικό τομέα (αστάθεια, αδυναμία επικοινωνίας).
Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων ενισχύοντας η φαντασία και με ονειρικό χρώμα.
Ο Πλούτωνας σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει με δύναμη για νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα .
Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον ερωτικό σας τομέα (μετριάστε την επιθετικότητα και εριστικότητα).
Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον τομέα των σχέσεων (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).
Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες σε θέματα οικογένειας με την πειθαρχημένη συμπεριφορά και τον έλεγχο.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ζυγός :


Τα άστρα με το ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να
είναι ανεβασμένη. Το πλανητικό σκηνικό  και η διέλευση της Αφροδίτης από τον 8ο οίκο  στις 15.5 σας βοηθά να κάνετε κοινωνικές επαφές με νέα πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι
από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό
σας περιβάλλον. Η επιρροή της Πανσελήνου  αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη και έντονες στιγμές. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί και πρόσωπα του στενού σας περιβάλλον. Ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, οι οποίες εάν ξεφύγουν από τον έλεγχο μπορεί και να οδηγήσουν σε διακοπή σχέσεων με την αντίθεση Ερμή - Δία και το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα  . Με διαλλακτικότητα και συζήτηση, εάν εκμεταλλευτείτε την εύνοια των άστρων, θα μπορέσετε να βρείτε κοινά σημεία, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σας. Το πλανητικό σκηνικό σιγά - σιγά θα ξεκαθαρίσει μετά τις 21  του μήνα και την διέλευση του Ηλίου από τον 9ο οίκο σας  και θα νιώσετε σαν να έχετε βγει από το τούνελ. Τα άστρα θα σας φέρουν γλυκύτητα και ηρεμία. Οι έρωτες κρατούν λίγο για τους singles , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το απολαύσετε με ένταση... Ο έρωτας έρχεται όμως στην ζωή σας, κάντε του χώρο!!! Θα απογειώσει την παρορμητική σας έκφραση και θα σας μεταμορφώσει. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε πρόσωπα και πράγματα στην ζωή σας, τα οποία σας έχουν κάνει να βαριέστε αυτό το διάστημα, κάντε αλλαγές αισθητικού επιπέδου στον χώρος σας. Θα ανανεωθείτε τόσο από την απασχόληση όσο και από τα αποτελέσματα. Αισθηματικά, ευνοείτε η σταθεροποίηση του δεσμού σας!!!


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της διατροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.




Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων διευκολύνοντας
την επικοινωνία και τη σκέψη.
Ο Δίας σε αντίθεση δημιουργεί ένταση στον αισθηματικό σας τομέα  (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).
Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον τομέα των σχέσεων  (τάση απομόνωσης, προκαταλήψεις).
Ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου την
16-05-2019  στον 10 οίκο σας , η φαντασία, η ευαισθησία,
η εγκράτεια η  καριέρα το επάγγελμα και οι  φιλοδοξίες, μέσα από τον τομέα των σχέσεων  έρχονται στην επιφάνεια.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Σκορπιός :



Το πλανητικό σύστημα σκηνοθετεί αναπάντεχα γεγονότα με το πέρασμα του Ουρανού από τον 7ο γενέθλιο οίκο σας και  την Πανσέληνο στο ζώδιο σας, στις 19 του μήνα. Πολλά τρίτα πρόσωπα θα βάλουν φωτιά στις προσωπικές σας σχέσεις μέσα από εντάσεις, αλλά εσείς θα επικρατήσετε, αν χειριστείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις με σύνεση και ρεαλισμό. Μόνο που θα πρέπει στο τέλος να καταμετρήσετε τις απώλειες και να αποχαιρετήσετε πρόσωπα από την ζωή σας που αποτελούσαν τα αγκάθια στις σχέσεις σας. Ερωτικά ενδιαφέροντα, πάθος, έρωτα και αισιοδοξία θα νιώσετε από τις 2Ο του μήνα και μετά. Οι δεσμευμένοι θα ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας ορισμένα θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Όσοι βρίσκεστε σε γάμο, αν και αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχέσεις με τα παιδιά σας, θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες και να καταλάβετε πως δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και αυστηροί. Για όσους είναι σε μόνιμη σχέση , η σχέση με το σύντροφο σας θα γίνει πιο ευχάριστη προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου καθώς οι πλανητικές διελεύσεις θα σας χαρίσουν χαρούμενες κοινωνικές συναναστροφές και όμορφες ερωτικές στιγμές. Οι singles  του ζωδίου θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας συνεπάρει! Πολύ πιθανό να απομονωθείτε μαζί του και να χαρείτε την ερωτική έξαψη...Θα έχετε την απόλυτη ψυχική επαφή, και θα μιλήσετε μαζί του για πράγματα τα οποία δεν έχετε ξαναβγάλει σε κανέναν πριν. Προσέξτε μόνο μη ρουτινιάσετε. Η Νέα Σελήνη στην 14η μοίρα του Ταύρου στις 5 Μαΐου θα κάνει πολλούς από εσάς να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον, προχωρώντας σε ένα γάμο ή σε μόνιμη διαβίωση. Προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι σπουδαία για να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα που αφορούν κυρίως την εμφάνιση, τη δίαιτα ή την υγεία σας.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.


Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Άρης σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό τομέα  (μετριάστε την επιθετικότητα και εριστικότητα).
Ο Δίας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον ερωτικό σας τομέα (προσοχή στο δογματισμό και την έλλειψη μέτρου).
Ο Κρόνος σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης με την πειθαρχημένη
συμπεριφορά και τον έλεγχο.

Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει την προσπάθεια διευκολύνοντας
την επικοινωνία και τη σκέψη.

Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου
την 15-05-2019  στον 7ο οίκο σας , θα δείξετε πρακτικότητα, υπομονή αλλά και πείσμα, οι συνεργασίες και  οι σχέσεις με τους άλλους, έχουν το λόγο.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Τοξότης :



Η διέλευση του Άρη από τον 8ο οίκο και η  Πανσέληνος στις 19 του μήνα στον Σκορπιό  θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι πλανήτες προκαλούν εντάσεις στις σχέσεις σας! Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του, γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Εσείς που είσαστε μόνοι προσέξτε μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και πληγωθείτε αργότερα. Αφήστε να περάσει λίγο χρονικό διάστημα, να γνωριστείτε καλύτερα και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Οι singles  θα οδηγηθούν σε φλερτ, παράλληλες σχέσεις αλλά και παλιές αγάπες που θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο για να σας αναστατώσουν και θα μπερδευτείτε, μη ξέροντας τι να κάνετε με την ανάδρομη πορεία Δία -  Κρόνου – Πλούτωνα. Το παρελθόν σας είναι δίκοπο μαχαίρι, γι αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε καλά την εκδοχή, ότι μπορεί να πληγωθείτε ξανά, γι αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να βιώσετε πάλι κακές στιγμές... Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τις 21 Μαΐου με την διέλευση του Ηλίου από τον 9ο οίκο και μετά, με το πλανητικό σκηνικό στο πλευρό σας. Θα γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν και θα σας αναζωογονήσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και πιο σταθερά στην ζωή σας.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :



Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει, τονίζει  τον αισθηματικό σας τομέα χαρίζοντας αρμονία και καλύτερο τρόπο.
Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στα αισθηματικά σας  διοχετεύοντας
δημιουργικά την ενέργεια.
Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και
δύναμη και ευνοώντας τον τομέα των σχέσεων ,Ο Κρόνος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια (προσοχή στον υπερβολικό έλεγχο και συγκράτηση).
Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον αισθηματικό σας τομέα  (υπερβολική μοιρολατρία).

Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την
07-05-2019  στον 7ο οίκο σας η εργασία, η υγεία, η διατροφή και η άσκηση, είναι σε πρώτη θέση ,οι συνεργασίες, οι σχέσεις με τους άλλους, έχουν τον πρώτο λόγο.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


 Αιγόκερως :


Η ακτινοβολία σας θα είναι αισθητή τον μήνα Μάιο, προσελκύοντας πολλούς επίδοξους εραστές. Με την διέλευση της Αφροδίτης και το πέρασμα της στον Ταύρο 15.5 Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσετε σε κάτι νέο, πέρα από παθιασμένες αλλά επιπόλαιες  υποσχέσεις. Το μυαλό σας φαίνεται να είναι κολλημένο στα παλιά και να αναπολείτε σχέσεις και πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος. Οι singles  του ζωδίου σας ας μην απορρίπτουν αβασάνιστα την κάθε νέα γνωριμία που θα προκύπτει μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. Κάπου μπορεί να κρύβεται ο θησαυρός που αναζητούσατε. Όπως και να έχει πάντως το πράγμα, καλό θα ήταν να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας, γιατί η ξέφρενη πορεία σας τον τελευταίο καιρό έφερε τον οργανισμό σας στα όρια της εξάντλησης. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό  στις 19 του μήνα  θα φέρει περίεργες διαφωνίες με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων  επαγγελτικών υποχρεώσεων και των δύο σας. Τα άστρα προβλέπουν για τους δεσμευμένους του ζωδίου ότι θα πρέπει να πάρετε τώρα δραστικές πρωτοβουλίες και να μην αφήσετε το χρόνο να κυλάει για να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στην σχέση σας και να βάλετε καινούργιες βάσεις για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά-σιγά. Οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αυτή την περίοδο με αυτές του συντρόφου σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας. Δώστε έμφαση στην φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας ενδεχομένως και την εξωτερική σας εμφάνιση.


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, της εργασίας, της υγείας, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του γάμου και των συνεργασιών. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ερμής σε σύνοδο ενισχύει  και τονίζει τον αισθηματικό σας τομέα  διευκολύνοντας την επικοινωνία και τη σκέψη.
Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου
την 15-05-2019 στον 5ο οίκο σας η δημιουργικότητα τα  παιδιά και οι  ερωτικές σχέσεις θα είναι σε πρώτη μοίρα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Υδροχόος :


Τα άστρα στο ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη. Το πλανητικό σκηνικό σας  και η Ν. Σελήνη στον Ταύρο στις 5.5 βοηθά να κάνετε κοινωνικές επαφές με νέα πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτά τους. Θα εντυπωσιάσετε τους πάντες με την έντονη αυτοπεποίθηση σας και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η επιρροή της Πανσελήνου  αυξάνει το ερωτικό κλίμα για τους ελεύθερους σκοπευτές του ζωδίου, απολαμβάνοντας έντονα ερωτικά πάθη. Οι δεσμευμένοι φαίνεται ότι στο γάμο και στη σχέση σας δεν θα υπάρξουν δυσκολίες, εκτός από το ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μικροπροβλήματα σχετικά με κάποιο παιδί ή πρόσωπα του άμεσου στενού σας περιβάλλον. Ίσως προκύψουν κάποιες μικροδιαφορές, τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί εάν ξεφύγουν από τον έλεγχο μπορεί και να οδηγήσουν ως και σε διακοπή σχέσεων. Με διαλλακτικότητα και συζήτηση, θα μπορέσετε να βρείτε κοινά σημεία, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσουν οριστικά κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα με το σύντροφό σας. Το  πλανητικό σκηνικό σιγά - σιγά θα ξεκαθαρίσει μετά τις 21 του μήνα και το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους και θα νιώσετε σαν να έχετε βγει από το τούνελ. Τα άστρα  θα σας φέρουν γλυκύτητα και ηρεμία.  Οι έρωτες κρατούν λίγο για τους αδέσμευτους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το απολαύσετε με ένταση… Ο έρωτας έρχεται όμως στην ζωή σας, υποδεχθείτε τον με τον τρόπο που του πρέπει… Θα απογειώσει την παρορμητική σας έκφραση και θα σας μεταμορφώσει. Αν δεν μπορείτε να αλλάξετε πρόσωπα και πράγματα στην ζωή σας, τα οποία σας έχουν κάνει να βαριέστε αυτό το διάστημα, κάντε αλλαγές αισθητικού επιπέδου στον χώρος σας. Θα ανανεωθείτε σημαντικά…


Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.


Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Ο Ουρανός σε σύνοδο ενισχύει και  τονίζει τον ερωτικό σας τομέα χαρίζοντας
πρωτοτυπία και αντισυμβατικότητα.
Ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο των Διδύμων την
21-05-2019 στον 5ο οίκο σας ο ορθολογισμός, η ευστροφία, η λογική
η δημιουργικότητα τα παιδιά και οι ερωτικές σχέσεις, θα είναι  σε πρώτη μοίρα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ιχθείς :


Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλέξετε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Ακούστε την γνώμη τους, αλλά πάρτε τις τελικές αποφάσεις μόνοι και ανεπηρέαστοι, αφού ζυγίσετε καλά τα υπέρ και τα κατά.  Μετά το πέρασμα της Πανσελήνου  στον Σκορπιό στις 19  του μήνα τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα με κοινωνικές εμφανίσεις και ψυχαγωγία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Όσοι ενδιαφέρεστε να επιτύχετε ένα δάνειο ή μια χρηματοδότηση, κάντε το μετά τις 15 του μήνα και την διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο οίκο σας, για να έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Κινηθείτε δυναμικά και δεν θα χάσετε. Με την επιρροή της Πανσελήνου  και την αντίθεση Άρη αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον σύντροφο σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή για πολλούς από εσάς που θα καταλήξετε στα σκαλιά της εκκλησίας ή σε μόνιμη σχέση στον τομέα της ζωής σας. Αν ωστόσο κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε μεγαλύτερες δυσκολίες ή χάσματα αγεφύρωτα στις σχέσεις σας, μπορείτε να καταλήξετε σε φιλικό διακανονισμό ή οριστικό χωρισμό. Πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και υπερκινητικότητα γύρω από τα κοινωνικά δρώμενα θα σας εξαντλήσουν όλο το διάστημα μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε διαφωνίες και μη δίνετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και περιορίστε την κτητικότητα και τις απαιτήσεις σας.  Οι singles, παλιές καταστάσεις και πρόσωπα θα παρουσιαστούν ξαφνικά στη ζωή σας με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα και θα σας απασχολήσουν με ιδιαίτερο τρόπο. Το ωροσκόπιο σας λέει ότι στο πρώτο μισό του μήνα ίσως να αναπολείτε προηγούμενες σχέσεις. Τώρα έχετε την ευκαιρία να αναλύσετε τις καταστάσεις και να συνειδητοποιήσετε τα λάθη που κάνατε. Πριν αποφασίσετε όμως να κινηθείτε προς μια επανασύνδεση, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή την φορά η σχέση σας αυτή θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Αλλιώς, απολαύστε πάθη και ερωτικές στιγμές που θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αισιοδοξία! Τα άστρα σας βοηθούν να βρείτε το ταίρι που σας ταιριάζει. Νέες γνωριμίες θα ευνοηθούν σημαντικά με τη βοήθεια του πλανητικού σκηνικού με την διέλευση του Ήλιου από τον 6ο οίκο σας. Προσέξτε όμως λίγο τη διατροφή σας. Τροφές πικάντικες και λιπαρές καλύτερα να τις αποφύγετε, γιατί θα επιβαρύνουν σημαντικά το στομάχι σας και θα σας προσθέσουν κιλά…



Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών του σπιτιού, της τροφής, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας. Η πανσέληνος της 19-05-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.



Αστρολογικές όψεις για τα ερωτικά :


Η Αφροδίτη σε σύνοδο ενισχύει το τομέα των σχέσεων  χαρίζοντας
αρμονία και καλύτερο τρόπο.
Ο Άρης σε εξάγωνο δίνει ευκαιρίες στον αισθηματικό σας τομέα διοχετεύοντας
δημιουργικά την ενέργεια και τον ρομαντισμό .
Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά χαρίζοντας τύχη και
δύναμη  ευνοώντας τον τομέα του έρωτα.
Ο Κρόνος σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στα ερωτικά σας (προσοχή στον υπερβολικό έλεγχο και συγκράτηση).
Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο παρεμβάλει εμπόδια στον τομέα των σχέσεων (υπερβολική μοιρολατρία).
Ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Ταύρου την
07-05-2019  στο 3ο οίκο σας, τα αδέρφια η μετακίνηση το περιβάλλον, η εκπαίδευση επηρεάζονται. Στις 21-05-2019 περνά στον 4ο οίκο σας
το σπίτι και η οικογενειακή ζωή και οι γονείς προέχουν.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αλίντα Κανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.