Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10/6 έως και 16/6/2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Στις 12 με 15 Ιουνίου οι Ερμής και Άρης σχηματίζουν αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ενώ μεταξύ 11 και 16 Ιουνίου συναντούν τον Βόρειο Δεσμό! Με τις όψεις αυτές δίνεται έμφαση στην δημιουργικότητα και την φαντασία. Κάποιες φορές όμως ο Ποσειδώνας μπορεί να οδηγήσει σε φανατισμούς, μισαλλοδοξία ή αυταπάτες, και χρειάζεται προσοχή. Ίσως όμως και να έχουμε μια αναβλητική διάθεση, διανθισμένη με ανασφάλειες και την τάση να βλέπουμε κινδύνους σε κάθε μας βήμα. Συνιστάται να κάνουμε καλό σχεδιασμό των δράσεων μας, αλλά να δράσουμε και όχι να παραπέμψουμε στις καλένδες αυτά που πρέπει να κάνουμε, ελπίζοντας σε καλύτερη χρονική συγκυρία. Αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς και επιλύστε διαφορές ή απορίες μέσα από ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση!


Κριός


Επαγγελματικά – καριέρα :
                                            
Αποφύγετε συγκρούσεις με μεγαλύτερα και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον επαγγελματικό τομέα και κινηθείτε με μεθοδικότητα και πραγματισμό για να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα.
Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδος, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη με σοβαρά επακόλουθα μελλοντικά, με την αντίθεση του Άρη,ενώ στην συνέχεια θα συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν που θα συμβάλουν σημαντικά στα μελλοντικά σας σχέδια. Καλό θα ήταν με την θέση του Ουρανού στον 2ο οίκο σας ,να μείνετε ψύχραιμοι και να αφήσετε τις ριζικές αλλαγές για αργότερα . Ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε μετά την στασιμότητα του προηγούμενου μηνός.



Αισθηματικά – κοινωνικά :

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα, έστω και σιωπηλοί να πείσετε το αντίθετο φίλο… Οι πλανήτες στη νέα θέση τους σας με τον Ήλιο στον 2ο οίκο σας, κάνουν ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, γι’ αυτό, δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, ενώ προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο, αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση αν είστε single! θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Ταύρος :


Επαγγελματικά – καριέρα :
                                           
Οι πλανήτες σκηνοθετούν οικονομικά προβλήματα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον 9ο οίκο σας ! Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές των συνεργατών που θα εμπιστευτείτε τα σχέδια σας. Να είστε αισιόδοξοι και μην απογοητεύεστε εξαιτίας των αποτυχιών του προηγούμενου μηνός. Κάντε κοινωνικές συναναστροφές και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες.


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Με την νέα θέση των πλανητών και την ανάδρομη πορεία Κρόνου - Δία πολλοί από εσάς αναπολείτε μια παλιά σχέση. Άλλοι πάλι ζητάτε πίστωση χρόνου από τον σύντροφο τους να νιώσετε λίγο ελεύθεροι. Είστε γεμάτοι ενέργεια έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα. Οι singles !  του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φίλο. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές !!!



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Δίδυμος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Ο Ερμής  και το εξάγωνο του Κρόνου βοηθάει να κάνετε νέες γνωριμίες από τον επαγγελματικό σας τομέα, αρκεί να μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, γιατί αργότερα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα ταράξουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις εξαιτίας της αναγνώρισης σας από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Πολλοί από σας τις τελευταίες εβδομάδες αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί, πρέπει να διώξετε τις ανασφάλειες και εσωστρέφειες, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται πριν σας τις πάρουν άλλοι. Καινούργιοι δρόμοι και δραστηριότητες θα ανοιχτούν σύντομα για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι.


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Τα άστρα και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σας ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους 2 μήνες. Οι singles του ζωδίου θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλικτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φίλο. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές, γεμάτες πάθος, που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θαυμαστές.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Καρκίνος :


Επαγγελματικά – καριέρα :


Κινηθείτε αυτόνομα στα επαγγελματικά σας, διότι κάποιες υποσχέσεις που σας δόθηκαν στον παρελθόν για περαιτέρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν. Με τις αρμονικές όψεις Ερμή – Άρη, ευνοούνται πλανητικά οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σας έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα. Προσπαθήστε να διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Η θέση των πλανητών  και ο Πλούτωνας  από τον Αιγόκερω  και τον 7ο οίκο, σας προτρέπει σε αποφάσεις που τόσο καιρό εκκρεμούσαν. Έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας.. Οι singles !  του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι, περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Λέων :


Επαγγελματικά – καριέρα :



Ο Ερμής στη νέα θέση του σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα. Δώστε ώθηση στα νέα σας σχέδια άφοβα, πριν χαθούν οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αύξηση προς το τέλος της εβδομάδος. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα έχετε γρήγορη άνοδο στα επαγγελματικά σας.
Ο δρόμος τις επιτυχίας θα ανοίξει διάπλατα και σύντομα θα καταφέρετε να αλλάξετε προς όφελος σας την επαγγελματική σας ζωή και καριέρα με τον Κρόνο στον 6ο οίκο σας. Δημιουργήστε άφοβα νέες φιλίες που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην εκπλήρωση των στόχων σας.



 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αυτή την εβδομάδα, καλά μου Λιονταράκια με την σύνοδο του Άρη και το εξάγωνο του Ουρανού ! Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελτικών υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι singles !  του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσοχή σε εξαπατήσεις γύρω στο τέλος του επταημέρου. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Παρθένος :


Επαγγελματικά – καριέρα :



Με την νέα θέση της Αφροδίτης από τους Διδύμους στον 10ο οίκο σας, ευνοούνται οι επαγγελματικές μετακινήσεις, τα γραπτά και οι  συναλλαγές. Σύντομα θα επανέρθει η ισορροπία στα οικονομικά σας. Οι πλανήτες θα ευνοήσουν τις νέες επαγγελματικές σας δραστηριότητες και προσδοκίες. Κρατήστε όμως επιφυλάξεις και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας σε τρίτους, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν, επεμβαίνοντας αρνητικά στα σχέδια. 



 Αισθηματικά – κοινωνικά :


Το πλανητικό σκηνικό σας προτρέπει σε προκαλέσει πισωγυρίσματα σε σχέσεις του παρελθόντος. Με την σελήνη στο ζώδιο σας και τον 12ο οίκο, περιορίστε λίγο την επικριτική σας διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις από το πουθενά. Περιορίστε καταχρήσεις και ενδιαφερθείτε για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ακτινοβολίας σας στο αντίθετο φίλο αν είστε single !  θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ζυγός :


Επαγγελματικά – καριέρα :


Τα άστρα δίνουν έμφαση σε προβλήματα οικογενειακά και επαγγελματικά που καιρό τώρα ψάχνουν να βρουν την λύση τους. Το μεγάλο σας όπλο ο λόγος!
Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας. Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μηνός μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματα τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές με την νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους !


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Με τον Άρη στον 10ο οίκο σας και  την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη, θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επικοινωνία με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους. Κάνετε νέες γνωριμίες και προσεγγίστε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφο σας. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ότι το καλύτερο αγαπητοί μου αν ανήκετε στους singles του ζωδιακού. Φροντίστε το εαυτό σας, γιατί ο οργανισμό σας έχει και τα όρια του.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Σκορπιός :




Επαγγελματικά – καριέρα :



Θα υπάρξει προσωρινά μια δυσαρμονία στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθυστερήσεις και δυσκόλεψες στα οικονομικά σας λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία. Τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα θα παρουσιάσουν μεγάλη άνοδο και ένας αέρας αναδιοργάνωσης και ανανέωσης θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Η ενεργητικότητα σας παράλληλα είναι αυξημένη, ώστε με υπομονή και καρτερικότητα να χειριστείτε τις υποθέσεις σας.


Αισθηματικά – κοινωνικά :


Ίσως δοκιμαστεί ο γάμος σας ή μια σχέση. Ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθετε ή τι ζητάτε από τον σύντροφο σας. Δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις. Εκφράστε με λόγια τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας και επιτέλους βάλετε ένα φρένο στην υπερβολική σας φαντασία.  Αν είστε single ! φροντίστε περισσότερο το εαυτό σας, αυτό το επταήμερο, με τον Άρη από τον Καρκίνο στον 9ο οίκο σας, αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Τοξότης :



Επαγγελματικά – καριέρα :


                                          
Αν ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια επένδυση δώστε ιδιαίτερη σημασία στα «ψηλά γράμματα», ώστε να μην έχετε οικονομικές απώλειες με την αντίθεση του Κρόνου. Μην ανοίγεστε πολύ και συζητάτε τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια στο χώρο σας και θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδια σας. Στα οικονομικά σας, θα αρχίσετε να βλέπετε ορισμένα σχέδια σας να υλοποιούνται και θα πετύχετε σιγά – σιγά να αυξήσετε το εισόδημα σας και να κινηθείτε πιο άνετα από εδώ και πέρα.





Αισθηματικά – κοινωνικά :



Τα πλανητικά του Ιουνίου σας δημιουργούν δισταγμό και εσωστρέφεια.
Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε απέναντι στον σύντροφο σας ή να κρατήσετε μια παράλληλη σχέση μυστική. Με την διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες αν είστε single!  Με την αντίθεση του Πλούτωνα μέσα στο  περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Προσέξτε σκάνδαλα και δολοπλοκίες  !!!  Δώστε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σας, γιατί οι αλλεργίες καραδοκούν.



  Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αιγόκερως :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμος σας αυτή την εβδομάδα με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία. Όλα όμως έχουν την ρίζα τους σε δικές σας παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Η Αφροδίτη  από τους Διδύμους και τα άστρα σας δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι singles  μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός, αγαπητοί μου Αιγόκεροι, να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Υδροχόος :



Επαγγελματικά – καριέρα :


Η εβδομάδα με την έναρξη της σας θυμίζει έντονα εκκρεμότητες καριέρας με τον Κρόνο – Δία σε ανάδρομη πορεία. Προσέξτε τον λόγο σας, ώστε να μην δημιουργήσετε παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σας δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσετε το τι αξίζετε και τι μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδικήστε με διπλωματία ότι πιστεύετε ότι δικαιούστε να έχετε, προβάλλοντας ακράδαντα επιχειρήματα στους ανώτερους σας για να μπορέσετε να κερδίσετε την προαγωγή που θέλετε ή την αύξηση που επιθυμείτε τόσο καιρό.



Αισθηματικά – κοινωνικά :



Τα άστρα και η νέα θέση της Αφροδίτης στους Διδύμους σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και νιώθετε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς για τις επιλογές σας. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και ίσως έχει καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας αν είστε single ! γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις. Η υγεία σας είναι καλή, χρειάζεται όμως προσπάθεια και οργάνωση για να συνεχίσετε με καλή διατροφή και άσκηση.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Ιχθύς :


Επαγγελματικά – καριέρα :

                                           
Αυτή την εβδομάδα θα εργάζεστε πολλές ώρες για να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες που έχετε, αλλά και για να διεκπεραιώσετε ζητήματα που επείγον, και θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε με την μαχητικότητα που θα σας διακρίνει να μην έρθετε σε διαξιφισμούς με τους συνεργάτες σας, επειδή θα νομίζετε ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σας και δημιουργήσετε αντιπαλότητες στο χώρο σας με το τετράγωνο του Δία να παρεμβάλει εμπόδια.



Αισθηματικά – κοινωνικά :


Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσάς το πλανητικό σκηνικό. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδος αν ανήκετε στους singles του ζωδιακού!  Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει με το πέρασμα του Ερμή στον 5ο οίκο σας. Ο οργανισμός σας τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεστε επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση για να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




By Astrologer Alinda Kanaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.