Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Άρης τρίγωνο Ποσειδώνας 14 Ιουνίου 2019



Στις 14 Ιουνίου 2019 ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και του πολέμου, συναντά σε όψη τριγώνου τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη του ιδεαλισμού, των ιδανικών και της ονειροπόλησης. Με την όψη αυτή, της οποίας η επιρροή καλύπτει μια χρονική περίοδο δεκαπέντε ημερών (μια βδομάδα πριν και μια μετά την όψη), θα έχουμε την παρόρμηση να δράσουμε, αλλά για τα ιδανικά και την πίστη μας αυτή τη φορά!

Η όψη αυτή μας κάνει ριψοκίνδυνους, καθώς δεν υπολογίζουμε τα ρίσκα που θα πάρουμε, κάτι σπάνιο για πολλούς από μας. Ενεργοποιεί την φαντασία μας και μας προικίζει με πολλές ιδέες, ενεργοποιεί όμως και το συναίσθημα στο έπακρο! Είναι μια όψη που βγάζει την ευαισθησία μας στην επιφάνεια, την συμπόνια μας προς τον συνάνθρωπο και τον αλτρουισμό μας, στο βαθμό που τον διαθέτει ο καθένας, να αγωνιστούμε για τις αξίες και τα ιδανικά μας, όχι όμως προς ίδιον όφελος αυτή τη φορά, αλλά προς όφελος του συνόλου.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Ιδιαίτερη επίδραση έχει η όψη αυτή στον Ταύρο, στον Καρκίνο, στον Σκορπιό και στους Ιχθείς, και μάλιστα στους γεννημένους στα μέσα και στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα πιο πάνω ζώδια σε κοντινές μοίρες.

Όσοι λοιπόν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από την όψη, θα απολαύσετε αυτή την χρονική περίοδο την αποδοχή των γύρω σας για τα κίνητρα των δράσεων σας. Ο εγωισμός, το συμφέρον και οι προσωπικές διεκδικήσεις και επιδιώξεις  περνάνε για λίγο στο περιθώριο, καθώς αισθάνεστε καθήκον και υποχρέωση να βοηθήσετε όσους γύρω σας έχουν ανάγκη. Είναι η φάση της ζωής σας που δεν έχουν θέση οι αντιπαραθέσεις, οι ανταγωνισμοί και το μη δημιουργικό άγχος, που σας απομυζούν την ενέργεια και μαυρίζουν την αύρα σας.

Αυτή την περίοδο έχετε αυξημένη οξυδέρκεια αλλά και διαίσθηση, ώστε να αναγνωρίζετε από μακριά και χωρίς πολλά λόγια, που θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας, και η επέμβαση σας συνοδεύεται από συμπάθεια, κατανόηση και αγάπη προς τον συνάνθρωπο, πέρα από οποιαδήποτε άλλη σχέση μπορεί να έχετε με το άτομο που θα κλιθείτε να βοηθήσετε. Προσφέρετε την συμβουλή σας ή όποια άλλη βοήθεια μπορείτε, απλόχερα, κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ όμορφα. Δεν το κάνετε για να ακούσετε «μπράβο», ούτε για να κερδίσετε κάτι, αλλά παρόλα αυτά, κάποιοι μεταξύ σας ίσως να λάβουν από άτομα που θα ευεργετήσετε αυτή την χρονική περίοδο κάποια ανταμοιβή ή κάποιο δώρο.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα είναι μια πολύ σημαντική όψη, από την άποψη ότι μας θυμίζει σε δύσκολες εποχές, πως θα έπρεπε να είναι οι κοινωνίες μας, πως θα έπρεπε να είμαστε όλοι μας στις μεταξύ μας σχέσεις. Αποτελεί μια κραυγή και μια παρότρυνση για αφύπνιση, που δυστυχώς, δεν είναι σίγουρο ότι θα της δώσουν ιδιαίτερη σημασία οι περισσότεροι από μας. Και λέμε δυστυχώς, γιατί με την αγάπη, τον αλτρουισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο οικοδομούμε υγιείς κοινωνίες, που μπορούν να ευημερήσουν και να μεγαλουργήσουν! Καμία σχέση δηλαδή με την σημερινή, θλιβερή πραγματικότητα…


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Αλίντα Κανάκη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.