Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Ιούνιος 2019 Πλανητικές διελεύσεις και όψεις





Το καλοκαίρι έφτασε και ο Ιούνιος μπαίνει με ευχάριστες διαθέσεις! Ο Ερμής περνάει από το ζώδιο του, τους Διδύμους, στον Καρκίνο στις 4 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/6. Καθώς ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και ο Καρκίνος το ζώδιο εκείνο, που σχετίζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο του ζωδιακού κύκλου με το συναίσθημα και την οικογένεια, ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο θα έχουμε την διάθεση αλλά και την ικανότητα να επικοινωνούμε με άνεση τα συναισθήματα μας!

Η πιθανότητα να έχουμε συζητήσεις από καρδιάς είναι μεγάλη, καθώς είμαστε ανοιχτοί να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα με τα δικά μας άτομα. Προσεγγίζουμε επίσης πιο εύκολα άλλα άτομα και οικοδομούμε με μεγαλύτερη ευκολία ατμόσφαιρα οικειότητας με τους γύρω μας. Είναι μια ιδανική περίοδος να κάνουμε συζητήσεις σχετικά με τα κληρονομικά μας, να επιλύσουμε μακροχρόνιες διαμάχες οικογενειακού χαρακτήρα και να αποκαταστήσουμε οικογενειακούς δεσμούς που έχουν για κάποιο λόγο διαταραχθεί με το πέρασμα του χρόνου! Καθόλου απίθανο δε, να επιδιώξουμε να έρθουμε σε επαφή με άτομα της παιδικής ή νεανικής μας ηλικίας, με τα οποίο υπήρχαν κάποτε ισχυροί δεσμοί.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Προσοχή θα χρειαστεί μόνο το γεγονός ότι το πέρασμα του Ερμή από τον Καρκίνο μας κάνει πολλές φορές υποκειμενικούς. Παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και δρούμε παρορμητικά, ειδικά με τον Άρη και αργότερα τον Ήλιο να πραγματοποιούν και αυτοί διελεύσεις από το ζώδιο του Καρκίνου.

Στις 12 με 15 Ιουνίου οι Ερμής και Άρης σχηματίζουν αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, ενώ μεταξύ 11 και 16 Ιουνίου συναντούν τον Βόρειο Δεσμό! Με τις όψεις αυτές δίνεται έμφαση στην δημιουργικότητα και την φαντασία. Κάποιες φορές όμως ο Ποσειδώνας μπορεί να οδηγήσει σε φανατισμούς, μισαλλοδοξία ή αυταπάτες, και χρειάζεται προσοχή. Ίσως όμως και να έχουμε μια αναβλητική διάθεση, διανθισμένη με ανασφάλειες και την τάση να βλέπουμε κινδύνους σε κάθε μας βήμα. Συνιστάται να κάνουμε καλό σχεδιασμό των δράσεων μας, αλλά να δράσουμε και όχι να παραπέμψουμε στις καλένδες αυτά που πρέπει να κάνουμε, ελπίζοντας σε καλύτερη χρονική συγκυρία. Αποφύγετε εντάσεις και εκνευρισμούς και επιλύστε διαφορές ή απορίες μέσα από ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Για την αισθηματική μας ζωή ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που μπορεί να κάνει τη διαφορά!  Η ρομαντική διάθεση μας, μια ευγενική λέξη ή χειρονομία, η ειλικρίνεια των συναισθημάτων μας, μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου μας ή να μας βοηθήσει να παραμερίσουμε δυσκολίες και προβλήματα του παρελθόντος, για όσους έχουν σχέση, και να χαράξουμε μια νέα κοινή πορεία προς το μέλλον. Η ανάγκη μας για συναισθηματική πληρότητα, για πνευματική διέγερση αλλά και για έξυπνο φλερτ πυροδοτούνται από το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους στις 9/6, όπου συναντά μέχρι τις 21 Ιουνίου τον Ήλιο! Είναι ένα διάστημα που κοινωνικοποιούμαστε με μεγαλύτερη ευκολία, φαίνεται να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής, αλλά βαθιά μέσα μας αποζητάμε τρυφερότητα και ασφάλεια.

Οι αντιθέσεις Ερμή – Άρη και Κρόνου – Πλούτωνα το τελευταίο δεκαήμερο δυναμιτίζουν την ήρεμη ατμόσφαιρα του μήνα και προκαλούν εντάσεις, φέρνουν καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και είναι υπεύθυνες για τις συναισθηματικές μας εκρήξεις! Θα είναι δύσκολο τα συγκρατήσουμε να νεύρα μας ή να διαχειριστούμε με ψυχραιμία τις αντιπαραθέσεις που θα λάβουν χώρα. Σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, είναι η περίοδος που θα βιώσουμε εκρήξεις βίας, με καταπιεσμένες μάζες πολιτών να επαναστατούν, πολιτικές συγκρούσεις να οξύνονται, ενώ τα ατυχήματα θα είναι συχνά και πολύνεκρα!


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Εξ ίσου σημαντικές είναι τον μήνα αυτό και οι όψεις Δία τετράγωνο Πλούτωνας και Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας που επανέρχονται και επαναφέρουν γεγονότα του Ιανουαρίου, ώστε να κλείσουν οριστικά. Με τις όψεις αυτές και προκειμένου να δοθεί λύση, ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και να υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του, γιατί αυτή είναι η ουσία της ζωής! Ας προσγειωθούμε για λίγο στην σκληρή πραγματικότητα, ας αφήσουμε στην άκρη την στρεβλή αισιοδοξία, την πίστη ή την ελπίδα ότι το Σύμπαν θα μας σώσει, και ας καταπιαστούμε με τα καθ εαυτό προβλήματα, πριν πάρουν διαστάσεις και ξεφύγουν από κάθε δυνατότητα ελέγχου! Γιατί μόνο εάν κλείσουμε παλιές πληγές θα μπορέσουμε να ανοίξουμε με θετικές προοπτικές νέους κύκλους στην ζωή μας.

Ο Κρόνος μας δίνει το ρεαλιστικό πνεύμα που χρειαζόμαστε, που αν συνδυαστεί με πίστη, φαντασία και την ανάγκη μας για πρόοδο και επέκταση, θα καταφέρουμε να οικοδομήσουμε σταθερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηρίξουμε την μελλοντική μας ευημερία. Ο καθένας μας θα πρέπει να κάνει την επιλογή του, εάν θα εμπλακεί στην δημιουργία του μέλλοντος του ενεργά ή αν θα αφεθεί και θα παρασυρθεί σε κόσμους μαγικούς και ονειρικούς, αφήνοντας το τιμόνι της ζωή του στην τύχη…


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!


Καλό μήνα και Καλό μας Καλοκαίρι!

Αλίντα Κανάκη
  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.