Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Εκλείψεις Ιουλίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Στην καρδιά του καλοκαιριού πραγματοποιείται το δεύτερο ζεύγος των εκλείψεων της χρονιάς, στις 2 Ιουλίου μια ολική ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη στις 10ο 38΄ του Καρκίνου και στις 16-17 Ιουλίου μια μερική σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στις 24ο 04΄του Αιγόκερου. Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου συνεχίζονται αυτό το καλοκαίρι, με την τελική έκλειψη σε αυτόν τον άξονα να συμβαίνει στις 5-6 Ιουλίου 2020, όταν η ολική σεληνιακή έκλειψη στις 13ο του Αιγόκερου θα ολοκληρώσει αυτόν τον διετή κύκλο.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ έντονος μήνας, με την δυνατότητα να επιφέρει καθάρσεις! Παλιές πληγές μπορούν να επουλωθούν, κεφάλαια της ζωής μας να κλείσουν οριστικά, να συνειδητοποιήσουμε παλιά και επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη ζωή μας, που μας οδηγούν στο ίδιο κάθε φορά αποτέλεσμα, προκειμένου να τα αποβάλλουμε, ώστε να αλλάξει πορεία η ζωή μας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Η ολική ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου θα είναι ορατή στον Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, κυρίως στην Χιλή και την Αργεντινή, ενώ σε άλλες χώρες της περιοχής θα είναι ορατή σαν μερική. Επηρεάζονται περισσότερο από την ολική ηλιακή έκλειψη της 2 Ιουλίου τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) ή όσους έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους πλανήτες στα ζώδια αυτά, μεταξύ 5ης και 15ης μοίρας, καθώς και κάποιο Δίδυμοι και Τοξότες.

Συντελείται σε ζώδιο του νερού και αναμένεται να φέρει στην επιφάνεια βαθιά θαμμένα συναισθήματα, να προκαλέσει μια σύγχυση στις σκέψεις και ανυπόμονη δράση. Θα επηρεαστούν τομείς όπως η πατρότητα, η μητρότητα, οι σχέσεις με τους απογόνους αλλά και η οικογενειακή ζωή! Σηματοδοτεί μια ευνοϊκή στιγμή στην ζωή μας με το κλείσιμο παλαιών κεφαλαίων και εκκρεμών ζητημάτων, προκειμένου να ανοίξουν νέοι κύκλοι ζωής. Για να μπορέσει να γίνει όμως αυτό, ίσως προηγηθούν δύσκολες στιγμές και γεγονότα που θα μας αναγκάσουν να δράσουμε, αφού ξεκαθαρίσουμε μέσα μας τα συναισθήματα, τα «θέλω» και τις προτεραιότητες μας.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Πρόκειται για μια σχετικά φιλική από πολλές απόψεις έκλειψη, καθώς σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, φέροντας τον έρωτα αλλά και την έμπνευση στην ζωή μας. Είναι όμως και απέναντι από τον ανάδρομο Κρόνο, που προϊδεάζει για πιέσεις, με ελάχιστα περιθώρια ελιγμών αλλά και λανθασμένων χειρισμών. Οι ευκαιρίες που έρχονται θα πρέπει να αξιοποιηθούν στο έπακρο και με τον κατάλληλο τρόπο! Και ο ασφαλής τρόπος για να το καταφέρετε, είναι να εμπιστευτείτε άτομα που εκτιμάτε την άποψη και την ορθότητα της κρίσης τους, είτε πρόκειται για ζητήματα επαγγελματικής, είτε συναισθηματικής φύσης.

Υπάρχει όμως και μια σύνοδος Ερμή-Άρη στις πρώτες μοίρες του Λέοντα, σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 5ο του Ταύρου! Με την όψη αυτή είναι προς όφελος μας να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό, αν και θα έχουμε την παρόρμηση να τα σπάσουμε όλα. Γιατί ότι και να μας συμβαίνει, σίγουρα θα το βιώσουμε μέσα από μεγεθυντικό φακό και θα υπερβάλουμε στις αντιδράσεις μας.
 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Καθώς πρόκειται για μια έκλειψη που πραγματοποιείται στο δεύτερο δεκανό του Καρκίνου, αναμένεται να μας απασχολήσουν πολλά προβλήματα ανάμεσα στα δύο φύλα, ενδεχομένως να υπάρξει και μια δυσαρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Με έναν ισχυρό Κρόνο στο ωροσκόπιο της έκλειψης,  σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, θα πρέπει να υπολογίζουμε ότι θα υποστούμε απώλειες, μικρότερες ή μεγαλύτερες κατά περίπτωση. Θα παραμείνει ή θα επιβιώσει ότι είναι απαραίτητο και αναγκαίο και θα απομακρυνθεί κάθε τι περιττό και ιδίως βλαβερό. Το τετράγωνο δε με τον Ουρανό θα φέρει ξαφνικές ανατροπές, γεγονότα απρόβλεπτα και εκτός ελέγχου, καθώς και οριστικές ή τελεσίδικες αποφάσεις που θα αφορούν κατοικία, οικογένεια ή καριέρα.



Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Σε κοσμικό επίπεδο, η έκλειψη αυτή προβάλει με επίφαση τις αλλαγές και αναπροσαρμογές που πρέπει να γίνουν σε εθνικό και υπερεθνικό επίπεδο, για να τονωθεί η οικονομία και το εμπόριο, ώστε να επιλυθούν μακροχρόνια προβλήματα και να εκλείψουν οι στρεβλώσεις του συστήματος. Θα μας απασχολήσουν επίσης ζητήματα που έχουν να κάνουν με την φύση, ιδίως με το υδάτινο στοιχείο (μόλυνση υδάτων, ξηρασία, πλημμύρες, τσουνάμι, κλπ).


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Η μερική σεληνιακή έκλειψη της 16-17 Ιουλίου θα είναι ορατή κυρίως στην Αφρική, στον νοτιοανατολικό Ατλαντικό Ωκεανό και στον Ινδικό, στην Ανταρκτική,  στην ανατολική Ευρώπη και την δυτική Ασία, και πολύ λιγότερο στην Αυστραλία, και την λατινική Αμερική. Επηρεάζει και αυτή περισσότερο όσους ανήκουν  στα παρορμητικά ζώδια (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, κυρίως μεταξύ περίπου 20ης και 30ης μοίρας, καθώς και κάποιους Δίδυμους και Τοξότες!

Πραγματοποιείται σε ζώδιο της γης και προδιαθέτει για κακή κρίση και διαταραγμένη λογική! Θα αισθανθούμε να μην λειτουργεί αποτελεσματικά η μνήμη μας και τα έντονα συναισθήματα μας να έχουν ψυχοσωματικές επιπτώσεις. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων και εκδήλωσης ασθενειών, ενώ οι υποδομές των χωρών θα δοκιμαστούν.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Είναι η περίοδος που πρέπει να εργαστούμε συνειδητά για να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Να κατασταλάξουμε τι είναι αυτό που επιθυμούμε στην συναισθηματική μας ζωή, τι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στο ταίρι μας και τι θέλουμε σε αντάλλαγμα στην σχέση. Τώρα μπορούμε να ανοίξουμε την καρδιά μας στον σύντροφό μας και να επικοινωνήσουμε επί της ουσίας, ακόμη και αν φοβόμαστε για την τελική έκβαση.

Είναι μια έκλειψη που είναι στενά συνδεδεμένη με τον Πλούτωνα, που σημαίνει ότι πρόκειται για μια στιγμή της ζωή μας που μπορεί να μας μεταμορφώσει. Νέα ξεκινήματα που έγιναν τις πρώτες μέρες του έτους, με τις πρώτες εκλείψεις της χρονιάς, μπορούν τώρα να αξιολογηθούν με σχετική ασφάλεια, ως προς την επιτυχία της πορείας που ακολουθήσαμε και ως προς το πόσο μακριά έχουμε φτάσει μέσα στους έξι αυτούς μήνες.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!



Την στιγμή της έκλειψης της Σελήνης ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο και η Σελήνη εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Επίσης, βρίσκεται σε σύνοδο η Αφροδίτη με τον Νότιο Δεσμό στον Καρκίνο, σε αντίθεση με τον Κρόνο και έντονη ακόμη η δυναμική του τετραγώνου Άρη-Ουρανού από την περίοδο της ηλιακής έκλειψης. Πολλές συναισθηματικές σχέσεις μπορεί να πάρουν μια φθίνουσα πορεία και να κλείσει ο κύκλος σε κάποιες άλλες, ενώ και τα οικονομικά θα υποστούν ισχυρή αρνητική επίδραση!

Ο τρίτος δεκανός του Αιγόκερου που ενεργοποιείται με την σεληνιακή έκλειψη συνδέεται συνήθως με συνομωσίες, ανταρσίες και ανατροπές αρχηγών! Το ωροσκόπιο της έκλειψης τονίζει ζητήματα που έχουν σχέση με τους νόμους και το Νομικό πλαίσιο της χώρας, το δικαστικό σώμα, το εμπόριο και τις νέες τεχνολογίες. Θα μας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εντάσεις με γειτονικές χώρες, αλλά και πολύνεκρα ατυχήματα και ακραίες καιρικές συνθήκες.


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Σε προσωπικό επίπεδο δώστε προσοχή στα γεγονότα που θα διαδραματιστούν την περίοδο αυτή των εκλείψεων, καθώς οι τομείς που θα επηρεαστούν, είναι αυτοί που θα σας απασχολήσουν μέσα στην επόμενη διετία. Είναι οι τομείς της ζωής σας που θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αναπροσαρμογές, για να μπορέσετε να συνεχίσετε την εξελικτική σας πορεία!  


Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!




Αλίντα Κανάκη









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.