Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Αφροδίτη στην Παρθένο 21 Αυγούστους έως 14 Σεπτεμβρίου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2019  η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για ανάπτυξη, οικονομική επιτυχία και υλοποίηση στόχων. Η εργασία, η υγεία, η διατροφή, η άσκηση, η διακριτικότητα, η τάξη και η λεπτομέρεια είναι στην πρώτη θέση. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι αυτά της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί ,Ιχθείς).


Κριός     
Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας  διευκολύνει τις σχέσεις σας σε θέματα εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση. Προσοχή στην υγεία σας και προπαντός τη δίαιτά σας!

Ευνοούνται: Εργασία, υγεία, διατροφή, άσκηση.

Ταύρος  
Το επόμενο διάστημα με την διέλευση της Αφροδίτης από τον 5ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, θα αποτελεί ένα ευχάριστο διάλειμμα στη ζωή σας! Βάλτε κατά μέρος τις σκοτούρες και τις φροντίδες και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα! Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά, ισορροπία και έλλειψη υποκρισίας. Ίσως κάποιες παλιές σχέσεις αναθερμανθούν ή να προκύψουν κάποιες νέες. Αφεθείτε να ζήσετε τις μέρες, χωρίς να φθάσετε βέβαια και στην ασυδοσία. Αυτό το διάστημα ακόμη και οι σχέσεις με τα παιδιά σας γίνονται πιο θερμές, καθώς αναμένεται να  αφιερώσετε πολύ χρόνο μαζί τους και να εκπληρώσετε στις επιθυμίες τους. Τέλος, μπορεί να εκφράσετε τώρα κάποιο καλλιτεχνικό σας ταλέντο μέσα από μια έκρηξη δημιουργικότητας.

Ευνοούνται: Δημιουργικότητα, ταλέντα, παιδιά, ερωτικές σχέσεις.

Δίδυμοι
Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε με το χώρο σας ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα. Θα ενδιαφερθείτε για τη διακόσμηση του, για τη διαρρύθμιση των επίπλων, αλλά μην παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές που έχουν σχέση με αυτά. Οι σχέσεις σας με τους γονείς γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράστασή τους. Προσοχή στη διατροφή σας! Μετρήστε τις θερμίδες σας, επειδή τα περιττά κιλά παραμονεύουν.

Ευνοούνται: Οικογένεια, σπίτι, αδέρφια, γονείς, συγγενείς.

Καρκίνος
Η περίοδος που ακολουθεί θα σας κάνει πιο ευχάριστους στις καθημερινές σας σχέσεις. Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, η επικοινωνία σας με τους άλλους γίνεται πιο αρμονική και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους. Θα έχετε ανταλλαγές μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ή αλληλογραφίας. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους γείτονες γίνονται πιο θερμές, ενώ μπορεί να κάνετε κάποια ευχάριστα ταξιδάκια ή περιπάτους, να επισκεφθείτε ή να οργανώσετε οι ίδιοι κάποια έκθεση. Είναι καιρός να ζήσετε πιο ευχάριστα. Τα δυσάρεστα μπορούν να περιμένουν…

Ευνοούνται: Δημιουργικότητα,αρμονία, κοινωνικές επαφές, αδέλφια, επικοινωνία, ταξίδια.

Λέων  
Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο σας διευκολύνει τις σχέσεις σας σε θέματα της εργασίας. Αν και κυριαρχεί η πρακτική πλευρά και λείπει ο ρομαντισμός, κάτι που κυριάρχησε το αμέσως προηγούμενο διάστημα, εντούτοις αυτό βοηθά στην καλύτερη απόδοση και στην επίλυση των διαφόρων θεμάτων που έχουν σχέση με τη δουλειά. Κάποια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στο χώρο της δουλειάς σας ή με κάποιο άτομο που θα σας συνδέει εργασιακή σχέση. Προσοχή στην υγεία σας και προπαντός τη δίαιτά σας!

Ευνοούνται: Θέματα ιδιοκτησίας, υλικά αγαθά, συναισθήματα.

Παρθένος  
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο σας στρέφει το ενδιαφέρον σας στους τομείς της τέχνης και του πνεύματος. Ίσως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι και να δείτε νέους τόπους, να αλλάξετε παραστάσεις. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή για διακοπές, που συνδυάζουν την ξεκούραση και τον έρωτα. Πολύ πιθανόν επίσης να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα άλλης εθνικότητας ή πολυταξιδεμένα.

Ευνοούνται: Προσωπικότητα, ευημερία, λεπτομέρεια, τάξη.

Ζυγός  
Το επόμενο χρονικό διάστημα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση να προσφέρετε την αγάπη σας σε αγαπημένα πρόσωπα ή γενικότερα στο κόσμο, μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων. Αλλά και η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το ταίρι σας, που ενδεχομένως και να μην την αξίζει. Καθόλου παράξενο επίσης να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία όμως μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, αρμονία, αισθηματική ζωή, έρωτας.

Σκορπιός  
Η επόμενες μέρες είναι οι καταλληλότερες για να προβληθείτε στο σύνολο ή στον κύκλο σας, καθώς οι γύρω σας θα σας βλέπουν με πιο φιλικό μάτι. Τώρα θα συσφίξετε τις σχέσεις σας, θα γίνουν οι πιο πολλές κοινωνικές εμφανίσεις σας, θα παραστείτε σε κάποιο πάρτι ή θα πραγματοποιήσετε μια έξοδος. Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 11ο οίκο σας ευνοεί ! Η μόνιμη σχέση σας ανακτά ισορροπίες, καθώς το ταίρι σας γίνεται πιο εκδηλωτικό, αλλά ίσως δημιουργηθεί κάποια νέα σχέση από το φιλικό σας περιβάλλον.

Ευνοούνται: Ομαδικές δραστηριότητες, σύλλογοι, κοινωνικές επαφές, σχέσεις.

Τοξότης  
Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον 10ο οίκο σας, την περίοδο που θα ακολουθήσει ευνοούνται τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές και η σχέση σας με άτομα ανώτερα στην ιεραρχία ή από ανώτερη κοινωνική τάξη βοηθούν στην εξέλιξή σας. Ίσως να έχετε ιδιαίτερη εύνοια από κάποιο άτομο υψηλά ιστάμενο, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη. Καθώς πέφτουν κάποιοι ηθικοί φραγμοί, ίσως δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με άτομο ανώτερο στην ιεραρχία ή μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι πολύ πιθανές οι αξιόλογες γνωριμίες.

Ευνοούνται: Καριέρα, επάγγελμα, νέες φιλοδοξίες, κοινωνικές επαφές.

Αιγόκερως
Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον 9οοίκο σας εγείρει το καλλιτεχνικό σας πνεύμα και στρέφει την προσοχή σας σε πιο πνευματικά μονοπάτια. Την περίοδο αυτή ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, ενώ δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, όσοι είστε ελεύθεροι, με άτομο από το εξωτερικό ή με κάποιον που έχει ταξιδέψει πολύ στην ζωή του.

Ευνοούνται: Σπουδές, μακρινά ταξίδια, πτυχία, ιδανικά.

Υδροχόος
Το διάστημα που ακολουθεί, το πέρασμα της Αφροδίτης από την Παρθένο βγάζει τις ευαισθησίες του χαρακτήρα σας, καθώς και το φιλάνθρωπο σας πνεύμα. Θα έχετε την διάθεση να προσφέρετε την αγάπη σας στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, αλλά και στους λιγότερο τυχερούς της ζωής, μέσα από την δράση σας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Στα πλαίσια αυτά δεν θα μείνει αλώβητη η αισθηματική σας ζωή, καθώς το ταίρι σας θα ανακτήσει στην καρδιά σας την θέση που του αξίζει! Προσοχή όμως στα νυχτοπερπατήματα σας! Το ενδεχόμενο να συνάψετε μια παράλληλη σχέση είναι μεγάλο. Ακόμη μεγαλύτερο είναι επίσης το ενδεχόμενο να απογοητευθείτε με την πάροδο του χρόνου οικτρά από το τρίτο πρόσωπο που θα προσκαλέσετε στον γάμο ή την σχέση σας…

Ευνοούνται: Σχέσεις, επάγγελμα, έρωτας, συνεργασίες.

Ιχθείς
Η περίοδος που ακολουθεί θα κάνει πιο ευχάριστη στις καθημερινές σας σχέσεις. Η επικοινωνία σας με τους άλλους γίνεται πιο όμορφη και ίσως αποκτήσετε νέους φίλους. Θα έχετε ανταλλαγές μηνυμάτων, τηλεφωνημάτων ή αλληλογραφίας. Οι σχέσεις σας με τα αδέλφια ή τους γείτονες γίνονται πιο θερμές, ενώ μπορεί να κάνετε κάποια ευχάριστα ταξιδάκια ή περιπάτους, να επισκεφθείτε ή να οργανώσετε κάποια έκθεση. Είναι καιρός να ζήσετε πιο ευχάριστα, όσο το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί.

Ευνοούνται: Σχέσεις, εργασία, επικοινωνία, ταξίδια.


Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.