Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη 23- 25 Αυγούστου 2019 από την Αλίντα Κανάκη !



Η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη επηρεάζει περισσότερο :Ταύρους Παρθένους  και Ζυγούς σε θέματα προσωπικά και οικονομικά.( Βιασύνη- ένταση-πάθος).

Προβλήματα που σχετίζονται με την όψη : Ξαφνική διαμάχη με ένα αγαπημένο πρόσωπο, ζημιές σε προσωπικά πράγματα, ξαφνική σύγκρουση για χρήματα, κλοπή, οργανωμένες  ληστείες.

Πλεονεκτήματα της όψης : Δύναμη και ενέργεια για να κερδίσετε αυτό που θέλετε ή να κατακτήσετε τον/την σύντροφο που σας αρέσει.

Ακατάλληλη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της όψης : Λήθαργος, παθητικότητα, απρόσεκτοι χειρισμοί σε προσωπικά και οικονομικά ζητήματα.

Σωστή συμπεριφορά: θάρρος και αποφασιστικότητα σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις. Δράση σε θέματα αγάπης, εισόδημα, αύξηση μισθών, και υλοποίηση οικονομικών σχεδίων.

Επηρεάζονται επίσης : Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου  ! 

Το κλίμα προβλέπεται να είναι περισσότερο ερωτικό, ξυπνώντας κάθε είδους επιθυμίες για συναρπαστικές περιπέτειες με τον σύντροφο σας. Για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Οι singles του ζωδιακού ,περάστε καλά, διασκεδάστε, χαρείτε τις πρόσκαιρες ερωτικές σας περιπέτειες, εάν αποφασίσετε να κάνετε όμως κάποιο σοβαρότερο βήμα για να ξεκινήσετε μια νέα σταθερή σχέση, φροντίστε να είστε σίγουροι για το ποιόν άνθρωπο πρόκειται να βάλετε στην ζωή σας. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αν φανείτε συνετοί, αδράξετε τις ευκαιρίες και μείνετε προσγειωμένοι  Με υπομονή θα χαρείτε σύντομα αισθηματικές εξελίξεις και την βελτίωση των οικονομικών σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μη διαφωνείτε με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Αλίντα Κανάκη


  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.