Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Νέα Σελήνη 28 Σεπτεμβρίου 2019 Μήπως είναι έρωτας; Από την Αλίντα Κανάκη !





Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το Σάββατο, στις 28 Σεπτεμβρίου, στις 5ο  20΄ του Ζυγού, φέρνει χαρά, καλή τύχη και έρωτα! Η θετική επιρροή της Νέας Σελήνης προέρχεται από τον σταθερό αστέρα Zaniah από τον αστερισμό της Παρθένου, καθώς και από ένα εξάγωνο Αφροδίτης- Δία. Η Νέα Σελήνη αυτή σχηματίζει και μια δευτερεύουσας σημασίας όψη με τον Ουρανό. Αυτό υποδηλώνει ότι η χαρά, η διασκέδαση και ο έρωτας που θα φέρει το φεγγάρι αυτό, θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις ή αλλαγές και σε άλλους τομείς της ζωής μας. Μπορεί όμως και να σημαίνει ότι η βαρεμάρα και η ρουτίνα της καθημερινότητας μπορεί να μας οδηγήσει στην αναζήτηση δράσης και έντασης στην ζωή μας.

Ο σταθερός αστέρας Zaniah στις 04ο 47΄του Ζυγού δίνει φινέτσα, τιμή, ευγένεια, ευταξία και έναν αξιαγάπητο χαρακτήρα. Σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη θα φέρει ένα έντονο ενδιαφέρον για μόρφωση και σπουδές, δημοτικότητα, κοινωνική επιτυχία και καταξίωση, πολύ χαρά και διασκέδαση και εύνοια σε ζητήματα γάμου.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει μια όψη χιαστί με τον Ουρανό, η οποία μπορεί να φέρει μια ανησυχία, καθώς η διαίσθηση μας, μας προειδοποιεί για κάποιες αλλαγές που επίκεινται. Εάν έχετε ρουτινιάσει τελευταία ή αισθάνεστε περιορισμένοι σε ένα ρόλο που με το ζόρι παίζετε, η όψη αυτή θα σας ωθήσει να αποζητήσετε περισσότερη ελευθερία και δημιουργική έκφραση. Ένα άτομο που έχει μεγάλη επιρροή επάνω σας ή ένα απροσδόκητο συμβάν ίσως σας αναγκάσουν να αλλάξετε τις συνήθειες σας, την συμπεριφορά σας ή τα σχέδια σας. Και οι αλλαγές είναι αναγκαίες, είτε θα οδηγηθείτε σ αυτές λόγω συνθηκών ή θα τις αποζητήσετε εσείς. Καλό θα ήταν λοιπόν να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί στις εκάστοτε συνθήκες που θα διαμορφωθούν. Δεν χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Αλλάζοντας έστω και κάτι μικρό και φαινομενικά ασήμαντο στην καθημερινότητα σας, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην ζωή σας και στους γύρω σας.

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δία είναι μια ισχυρή όψη, ξέχωρα από την Νέα Σελήνη, και έχει παρόμοια επιρροή με τον σταθερό αστέρα Zaniah. Είναι μια εξαιρετική όψη για διασκέδαση και έρωτα, φέρνει χαρά και γενναιοδωρία και βγάζει όλα τα ζεστά συναισθήματα μας στην επιφάνεια. Η αυξημένη δημοτικότητα, η λάμψη και η γοητεία φέρνουν νέες γνωριμίες και πραγματική, βαθιά αγάπη! Αλλά η καλή τύχη αφορά επίσης τον οικονομικό τομέα, τα μακρινά ταξίδια, την μόρφωση, τις επιχειρήσεις και τα νομικά ζητήματα.

Η Νέα Σελήνη της 28 Σεπτεμβρίου είναι ένα εξαιρετικό φεγγάρι για ραντεβού, για το ξεκίνημα μια καινούργιας σχέσης, για να κάνετε κάποιες αλλαγές σε τομείς της ζωής σας! Η επιρροή της διαρκεί για περίπου 2 βδομάδες, μέχρι την Πανσέληνο στις 14 Οκτωβρίου, και την περίοδο αυτή μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας νομίζετε ότι το έχετε ανάγκη.

Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.