Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 14/10 έως και 20/10/2019 από την Αλίντα Κανάκη !




Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου πραγματοποιείται στα πρώτα λεπτά της 14ης Οκτωβρίου, στις 20ο 13΄ στο ζώδιο του Κριού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Είναι μια Πανσέληνος που θα φέρει στην επιφάνεια εξαιρετικά  έντονα συναισθήματα και μπορεί να μας βυθίσει σε μια άβυσσο που θα πυροδοτήσει μια κρίση προσωπικότητας ή μια σημαντική κρίση στις σχέσεις μας. Ωστόσο, η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα  έρχεται να ισορροπήσει κάπως με το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία αλλά και με την θετική επιρροή από την εμπλοκή του αστερισμού της Ανδρομέδας, που θα φέρουν ευκαιρίες για μετασχηματισμό, ανάπτυξη και εύρεση της ευτυχίας που όλοι αποζητούμε.


Η συναισθηματική πάλη για την επικράτηση σε σχέσεις μπορεί εύκολα να εκτραπεί  και να βγάλουμε ένα σκληρό, αδίστακτο και ψυχρό πρόσωπο, οδηγώντας συναισθηματικές και φιλικές σχέσεις σε βαθιά κρίση. Φαινόμενα των ημερών θα είναι η έντονη ζήλια, η χειραγώγηση, ο εκφοβισμός, η σεξουαλική κακοποίηση  και η ενδοοικογενειακή βία. Ένοχα μυστικά θα αποκαλυφθούν, οικογενειακά μυστικά θα δουν το φως της μέρας, ενοχλητικές και ίσως ντροπιαστικές συνήθειες μας θα εκτεθούν σε κοινή θέα! Αυτή είναι η άλλη σκληρή πλευρά της όψης.

Το διάστημα μεταξύ 13 και 21/10 είναι εξαιρετικό για να διαμορφώσουμε μακροχρόνια επαγγελματικά σχέδια, για διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων. Είναι το διάστημα που έχουμε απαράμιλλη πειθώ, έχουμε εξαιρετικές διαπραγματευτικές ικανότητες αλλά και τονισμένη αυτοπεποίθηση.  Είναι όμως και η περίοδος που είμαστε περισσότερο μυστικοπαθείς και κρυψίνοες.

Η διέλευση της Αφροδίτης μέσα από τον Σκορπιό, μια πλανητική θέση που δεν θα την χαρακτηρίζαμε ιδιαίτερα ευνοϊκή, μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες συμπεριφορές, όπως είναι η έντονη ζήλια ή η κτητική διεκδίκηση, αλλά και μια εμμονή αναφορικά με τις συναισθηματικές μας σχέσεις, ένα άτομο που μας ενδιαφέρει αισθηματικά ή σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη πλευρά όμως, εάν είμαστε σε μια αρμονική και ισορροπημένη σχέση, το πέρασμα αυτό θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε το δέσιμο μας με το ταίρι μας, να βιώσουμε μια σύμπνοια και την αίσθηση ότι ανήκουμε κάπου, είμαστε τμήμα ενός αδιάσπαστου και αδιαίρετου συνόλου. 


Κριός

Επαγγελματικά – καριέρα

Οι πλανήτες  σκηνοθετούν οικονομικά προβλήματα και εντάσεις θα χρειαστεί να δείτε τα πράγματα με σοβαρότητα και ψυχραιμία με την πανσέληνο στον Κριό και το τετράγωνο του Πλούτωνα. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Λόγω του σκληρού ανταγωνισμού θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές των συνεργατών που θα εμπιστευτείτε τα σχέδια σας.
Να είστε αισιόδοξοι και μην απογοητεύεστε εξαιτίας των αποτυχιών της προηγούμενης περιόδου. Κάντε κοινωνικές συναναστροφές για  να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες.


Αισθηματικά – κοινωνικά   

Πράγματα και σχέσεις από το παρελθόν σας δυσκολεύουν και σας πιέζουν ψυχολογικά, ενώ πολλοί από εσάς αναπολείτε  σε μια παλιά σχέση. Άλλοι πάλι ζητάτε χρόνο από τον σύντροφο τους να νιώσετε λίγο ελεύθεροι. Είστε γεμάτοι ενέργεια έτοιμοι να καταπλήξετε τους πάντες και τα πάντα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απολαύσετε νέες γνωριμίες και θα πειραματιστείτε πολύ με το αντίθετο φίλο με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα εισπράξετε ανταπόκριση και θα νιώσετε πολύ όμορφα απολαμβάνοντας πάθη και έντονες ερωτικές στιγμές !!! Προς το τέλος της εβδομάδος θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και η ανανεωμένη σας εμφάνιση θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα της προσωπικής σας λάμψης. 

Ταύρος

Επαγγελματικά – καριέρα

Με το ξεκίνημα του επταημέρου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ότι πάτε να κάνετε. Το παρασκήνιο θα είναι έντονο και εσείς θα πρέπει να προσέξετε το κάθε σας βήμα, γιατί το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί  κλίμα  ουτοπίας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου! Ακολουθήστε  το ένστικτο σας στον επαγγελματικό τομέα, κινηθείτε με  μεθοδικότητα και πραγματισμό  για να αποφύγετε λάθη και κακοτοπιές με αντίκτυπο τον οικονομικό τομέα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα καριέρας μέχρι τέλος της εβδομάδος. Ξεπεράσετε το άγχος που σας προκαλεί η δουλειά σας και χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα σας για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε μετά την στασιμότητα του προηγούμενου μηνός.

Αισθηματικά – κοινωνικά   

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα έστω και σιωπηλοί να πείσετε το αντίθετο φίλο… Είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί στον ερωτικό τομέα ενώ εμπόδια θα παρουσιαστούν στα σχέδια σας ως προς το αντίθετο φύλο και αφορούν το παρελθόν. Γι’ αυτό, δώστε προτεραιότητα στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν και προσπαθήστε να λύσετε τα προβλήματα σας με ήρεμο τρόπο αν θέλετε να κρατήσετε τη σχέση σας. Προς το τέλος της εβδομάδος με τον Ερμή από τον Σκορπιό στον 7ο οίκο θα γοητεύσετε τον περίγυρο σας και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

 Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.


Δίδυμοι

Επαγγελματικά – καριέρα

Οι πλανήτες δεν ευνοούν   κοινωνικές  επαφές και γνωριμίες  από τον επαγγελματικό σας τομέα για να μην μπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά γιατί αργότερα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι με την πανσέληνο στον Κριό. Θα συμβούν κάποια γεγονότα που θα ταράξουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις εξαιτίας της αναγνώρισης σας από υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Πολλοί από σας τις τελευταίες εβδομάδες αισθάνεστε κάπως μελαγχολικοί, πρέπει να διώξετε τις ανασφάλειες και εσωστρέφειες, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που έρχονται πριν σας τις πάρουν άλλοι. Καινούργιοι δρόμοι και δραστηριότητες θα ανοιχτούν σύντομα για σας αγαπητοί μου Δίδυμοι.


Αισθηματικά – κοινωνικά   

Τα  άστρα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σας ζωής, και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες εξαιτίας  του   φορτισμένου  πλανητικού  σκηνικού.                                                    
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε το φλερτ και τα ανεξέλικτα ερωτικά παιχνίδια με το αντίθετο φίλο με τον Δία από τον Τοξότη στον 7ο οίκο και την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές γεμάτες πάθος που θα σας αναζωογονήσουν. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο όμορφη και οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι θαυμαστές.


Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα φίλων, ομάδων, δημοσιότητας, κοινού.


Καρκίνος

Επαγγελματικά – καριέρα

Οι πλανήτες ανεβάζουν  τους  τόνους  και δημιουργούνται  προστριβές  με συνεργάτες  και φιλικό περίγυρο. Κινηθείτε αυτόνομα, διότι κάποιες υποσχέσεις που σας δόθηκαν στον παρελθόν για περεταίρω βοήθεια, είναι δύσκολο να τηρηθούν.
Πλανητικά δεν ευνοούνται  οι νέες συνεργασίες και τα κλεισίματα εκκρεμοτήτων που σας έχουν γεμίσει με άγχος το τελευταίο διάστημα με τον Άρη σε πτώση. Προσπαθήστε να διώξετε παλιές οφειλές και κάνετε σωστό χειρισμό των χρημάτων σας αποφεύγοντας περιττά έξοδα και αγορές.



Αισθηματικά – κοινωνικά   


Είστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά αλλάζοντας το τοπίο, έστω και μόνοι σας… με την θέση του Δία από τον Τοξότη να σας ευνοεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας.

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Λέων

Επαγγελματικά – καριέρα


Δώστε ώθηση στα νέα σας σχέδια άφοβα, πριν χαθούν οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται με τον Ουρανό στον 7ο ηλιακό σας οίκο. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αύξηση προς το τέλος της εβδομάδος. Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις και ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα έχετε γρήγορη άνοδο στα επαγγελματικά σας.
Ο δρόμος τις επιτυχίας θα ανοίξει διάπλατα και σύντομα θα καταφέρετε να αλλάξετε προς όφελος σας την επαγγελματική σας ζωή και καριέρα. Απολαύστε άφοβα κοινωνικές  συναναστροφές και φιλίες που θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στην εκπλήρωση των στόχων σας.


Αισθηματικά – κοινωνικά   

Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας αυτό το επταήμερο, καλά μου Λιονταράκια.
Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί με τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελτικών υποχρεώσεων. Οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας με τον Δία από τον Τοξότη στον 5ο οίκο να σας ευνοεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.


Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα εκπαίδευσης και μακρινών ταξιδιών.

Παρθένος

Επαγγελματικά – καριέρα

Το πλανητικό σύστημα του επταημέρου δεν ευνοεί , επαγγελματικές μετακινήσεις, συμφωνίες και  συναλλαγές με την πανσέληνο στον Κριό και το τετράγωνο Πλούτωνα. Σύντομα θα επανέρθει η ισορροπία στα οικονομικά σας. Οι πλανήτες θα ευνοήσουν μετά το τέλος του μήνα τις νέες επαγγελματικές σας δραστηριότητες και προσδοκίες. Κρατήστε όμως επιφυλάξεις και μην ανακοινώνετε τα σχέδια σας σε τρίτους, διότι περίγυρος και εξωτερικοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν επεμβαίνοντας αρνητικά στα σχέδια. 



Αισθηματικά – κοινωνικά   

Το πλανητικό σκηνικό σας προτρέπει σε προκαλέσει πισωγυρίσματα σε σχέσεις του παρελθόντος. Περιορίστε λίγο την επικριτική σας διάθεση, γιατί είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις από το πουθενά. Προσέξτε επίσης καταχρήσεις και ενδιαφερθείτε για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ακτινοβολία σας στο αντίθετο φίλο με το εξάγωνο του Ερμή στο ωροσκόπιο σας, θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

Ζυγός

Επαγγελματικά – καριέρα


Θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά εγγυώνται γρήγορη άνοδο και απρόβλεπτες εξελίξεις προς όφελος σας με την πανσέληνο από τον Κριό να επηρεάζει  θετικά τον 7ο οίκο σας . Ίσως καταφέρετε μια προαγωγή ή αύξηση. Οι εκκρεμότητες του προηγούμενου μηνός μπαίνουν σε μια σειρά και τα κλεισίματα τους θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Δημιουργήστε νέες φιλίες και κάνετε κοινωνικές εξορμήσεις και επαφές.


Αισθηματικά – κοινωνικά   


Με την διάθεση σας πολύ ανεβασμένη θα κάνετε κοινωνικές επαφές και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας εκμυστηρευτούν τον έρωτα τους. Κάνετε νέες γνωριμίες με προσοχή και εξετάστε καλά τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα σε κάποια προβλήματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό με το σύντροφο σας με την θέση του Άρη σε αδυναμία στο ωροσκόπιο σας. Ένα ταξιδάκι και λίγες μέρες ξεκούρασης είναι ότι το καλύτερο αγαπητοί μου. Φροντίστε το εαυτό σας γιατί ο οργανισμό σας έχει και τα όρια του.

 Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα του γάμου ή συνεργασιών σας.

Σκορπιός

Επαγγελματικά – καριέρα


Θα υπάρξει προσωρινά μια δυσαρμονία στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθυστερήσεις και δυσκολίες  στα οικονομικά σας με την έναρξη της εβδομάδας και την πανσέληνο στον Κριό. Τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα θα παρουσιάσουν μεγάλη άνοδο και ένας αέρας αναδιοργάνωσης και ανανέωσης θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ικανοποίηση προς το τέλος του επταημέρου. Η ενεργητικότητα σας παράλληλα είναι αυξημένη, ώστε με υπομονή και καρτερικότητα να χειριστείτε τις υποθέσεις σας.



Αισθηματικά – κοινωνικά   


Ίσως δοκιμαστεί ο γάμος σας ή μια σχέση. Ισχυρή αμφισβήτηση γύρω από το τι νιώθετε ή τι ζητάτε από τον σύντροφο σας. Δεν είναι καλό διάστημα για αποφάσεις. Εκφράστε με λόγια τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας και επιτέλους βάλτε ένα φρένο στην υπερβολική σας φαντασία. Φροντίστε όμως περισσότερο το εαυτό σας αφιερώνοντας χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση με την νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας.

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και υγείας σας.

Τοξότης

Επαγγελματικά – καριέρα

Αν ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια επένδυση δώστε ιδιαίτερη σημασία στα «ψηλά γράμματα» ώστε να μην έχετε οικονομικό χάσιμο με το εξάγωνο του Κρόνου  να υπόσχεται ευκαιρίες επιβάλλοντας την πειθαρχία και τον έλεγχο. Μην ανοίγεστε πολύ και συζητάτε τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια στο χώρο σας και θα προσπαθήσουν να σας μπλοκάρουν τα σχέδια. Στα οικονομικά σας, θα αρχίσετε να βλέπετε ορισμένα σχέδια σας να υλοποιούνται και θα πετύχετε σιγά – σιγά να αυξήσετε το εισόδημα σας και να κινηθείτε πιο άνετα από εδώ και πέρα.


Αισθηματικά – κοινωνικά   

Τα πλανητικά του επταημέρου σας δημιουργούν δισταγμό και εσωστρέφεια με την πανσέληνο στον Κριό και το τετράγωνο του Ήλιου να παρεμβάλει εμπόδια στο ωροσκόπιο σας. Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε απέναντι στον σύντροφο σας ή να κρατήσετε μια παράλληλη σχέση μυστική. Με την διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες, ενώ μέσα στο  περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Προσέξτε…  Δώστε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σας, γιατί οι ιώσεις καραδοκούν.

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών, αλλά και των παιδιών.

Αιγόκερως


Επαγγελματικά – καριέρα

Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμος σας αυτόν το επταήμερο με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε πτώση. Όλα όμως έχουν την ρίζα τους σε δικές σας παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.


Αισθηματικά – κοινωνικά   

Οι παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας με την Αφροδίτη από τον σκορπιό στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι αδέσμευτοι μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός αγαπητοί μου Αιγόκεροι να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.

Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Υδροχόος

Επαγγελματικά – καριέρα

Το επταήμερο αυτό σας θυμίζει έντονα εκκρεμότητες καριέρας, με έντονες καθυστερήσεις και εντάσεις που θα σας γεμίσουν με άγχος με τον Ήλιο από τον Ζυγό σε πτώση και την πανσέληνο στον Κριό. Προσέξτε τον λόγο σας ώστε να μην δημιουργήσετε παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σας δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσετε το τι αξίζετε και τι μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδικήστε με διπλωματία τις απαιτήσεις σας προβάλλοντας ακράδαντες αποδείξεις στους ανώτερους σας για να μπορέσετε να κερδίσετε την προαγωγή που θέλετε ή την αύξηση που επιθυμείτε τόσο καιρό.


Αισθηματικά – κοινωνικά   


Τα άστρα σας κάνουν και νιώθετε ανασφαλείς για τις επιλογές σας με την πανσέληνο στον Κριό και την διέλευση της Αφροδίτης στον Σκορπιό. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος της εβδομάδας  και ίσως έχει τις καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτοι πάθος και έρωτα διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις. Η υγεία σας είναι καλή χρειάζεται όμως προσπάθεια και οργάνωση για να συνεχίσετε με καλή διατροφή και άσκηση.


Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των επικοινωνιών, φίλων, συγγενών κ.λ.π.


Ιχθύς

Επαγγελματικά – καριέρα

Αυτό το επταήμερο θα εργάζεστε πολλές ώρες για να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες που έχετε αλλά και για να διεκπεραιώσετε ζητήματα που επείγουν και θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας με την θέση του Άρη σε αδυναμία στο ωροσκόπιο σας. Προσέξτε με την μαχητικότητα που θα σας διακρίνει να μην έρθετε σε διαξιφισμούς με τους  συνεργάτες σας επειδή θα νομίζετε ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σας και δημιουργήσετε αντιπαλότητες στο χώρο σας.


Αισθηματικά – κοινωνικά   

Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσάς η το πλανητικό σκηνικό και η πανσέληνος στον Κριό και το τετράγωνο του Πλούτωνα. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδος. Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. θα ήταν  φρόνιμο να περιμένετε να περάσει η το πλανητικό σύστημα των ημερών πριν ξεκινήσετε μια σχέση. Ο οργανισμός σας τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεστε επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση για να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.
                                         
Η πανσέληνος της 14-10-2019 επηρεάζει τον τομέα των χρημάτων και υλικών αγαθών.

Αλίντα Κανάκη

  Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ: EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.